Szep jo napot!
Remelem azota mindenki jobban van. En remekul - folfedeztuk az edes alom titkat tegnap este. Aron tegnap joforma egesz nap bombolt, semmit sem aludt es ez este 7-kor meg igy volt. Kezdtem beaggodni, ket babas baratnomtol is kerdeztem mi lehet, es mindketten hasfajast mondtak. Az egyik azt ajanlotta, vegyek neki cumit. Na, azt nem. A masik viszont minden szopi utan 2 kaveskanal edeskomeny-teat javasolt + negyedora bufit, hasmasszazst, ileneket. Gedeiapu elszaladt edeskomeny-teaert (elmondasa szerint ordogkomeny-teat kert es nem igazan tudta a herbas csaj, mi az
) - furdes, pucer-mazsalas (3,5 kilo a baba sikpuceron, 10 dekaval kevesebb, mint amivel szuletett, nem vagyok boldog), pelus, oltozes, ujabb meres kaja elott, kaja, meres kaja utan, etetes, edeskomeny-tea. Gyerekek, Aron leghamarabb 4-kor kelt fol, addig bekesen aludt, 30 gramot evett. Legkozelebb 7-kor elt fol es 70 (!!!!) grammot evett, manjd most 10-kor ujabb 40 grammot. legkozelebb 1-kor szamitok kajara, es remelem egy jo 40-et megint eszik. NEM SIR, nezelodik, nevetgel. Minden kaja utan kap 2 teaskanal edeskomeny-teat es amikor nem alszik is vidam es erdeklodo.
Hat remelem ez igy is marad. Nem banom, ha napkozben nem alszik, csak sirni ne sirjon, mert az eleg szivszaggato...
Megyek vissza hozza, csak gondolam ezt a tapasztalatot megosztom veletek, hatha hasznos lesz nektek is kesobb...
Puszi mindenkinek!