Sziasztok!
Barbi!
Köszi, köszi a képeket, annyira szép ez az Ádám gyerek! És milyen ügyi!
(Irigykedem a lábán levő zokni miatt, mi harisnya+nadrágban nyomjuk, mert nincs valami kánikula ittbent, és szívok vele rendesen a peluscserekor.
)
Kifigyeltem a telódat.
Nincs vele gondod? Egy barátnőmnek is ilyen van, mostanában akarja földhöz csapkodni, mert folyton kikapcsol. Kb. 2 hónapja vette.
Márti!
Fel a fejjel, el fog múlni! A Calcium nagyon jó ilyen esetekben, csak legyél türelmes. (Könnyű mondani
)
Marcinak egy pontban, kb. 20 Ft-os helyen is tiszta piros egy ideje az álla. Azt gondoltam, hogy onnan csöpög a nyála, ami folyik rendesen, és azért. Most már a szája körül is kezd olyan lenni, úgyhogy a héten szerintem nekünk is jelenésünk lesz a bőrgyógyászaton.
Nagyon jó az új csík és kép Szoniról. Éppen telefonál?
Edit!
Örülök, hogy jó volt a buli, kicsit kikapcsolódtatok! Barnus meg milyen ügyes nagy tesó, hogy így elbékíti a hugicáját!
A gyerekek ebéd után annyira műsoroztak, hogy ki kellett mennünk egy fél órát sétálni, pedig elég kaka idő van. De utána legalább elaludtak. Apa meg már úton hazafelé, el sem hiszem. Nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen korán jön. Úgy örülök.
És még a bankba is odaért átutalni, így talán időben megjönnek a játékok, amiket még a szülinapra rendeltem.
Pénteki kiakadásaim: nem volt egy humánus társaság, pedig egyébként szeretem őket. Úgy volt, hogy 7 körül jönnek, hogy a gyerekeket is lássák még, mert ugye fél 8-kor fürdetünk, aztán max. fél 9-kor szunya van. Ehhez képest fél 9-kor jöttek
, épp akkor kezdtük a fürdetést, mert már nem bírták tovább a manók. Akkor aztán mindannyian, CIPŐBEN, beálltak a gyerekszoba közepére.
Aztán úgy volt, hogy kicsi duma, nassolás (szendvics, sali), aztán mennek bulizni. Ehhez képest kb. fél 1-ig itt ment az ivászat, duma. Ez két dolog miatt is nem tetszett: marha hangosak voltak (nem is értem, hogy a manók hogy tudtak aludni), én is aludtam volna, hiszen nekem a szokásos időben ébresztő volt másnap.
Na, jó hosszú lett a beszámoló, meg egy kicsit negatív is, de azért nem volt ám ennyire rossz. Tul.képpen jól éreztem én is magam.
Torták:
Kettő 10 szeleteset rendeltünk, és mivel a törpék még nem nagyon fognak belőle falatozni, így inkább magunkra gondolunk (na meg a vendégekre, lesznek vagy 15-en), így az egyik dobos lesz, a másik mozart.
drev!
Örülök a jó híreknek, várjuk a jelentkezéseteket! Üdv az új kéróban!