Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, hogy 2x ment el...
szerika

Szeri nem a baba miatt agódom. Kiderűlt, hogy pont 25.-én utazik el a dokim (már megint, Lillánál is ezért nem ő lett végűl, csak akkor nyaralni ment) és akkora vagyok kiírva. Szóval azon filozók, mekkora esélye van annak, hogy hamarabb megérkezik. Az általam megfizethető dokik közül, nagyon nem akaródzik másnál szülni. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Ajajaj, azt hiszem érkezik a mensim. Most bárkit egybe lenyelek, csak kössön belém és igen erőteljesen alhasi, deréktáji fájdalmaim vannak. Komolyan hittem, hogy fájdalom nélkül megúszom a hormon miatt.
Ki bírnék futni a világból, olyan rossz energiák szabadulnak fel bennem. :twisted: :twisted: :twisted: vagyok.
Remélem hamar megjön, mert akkor lenyugszom picit. De ha nem, jaj mindenkinek aki ma velem szembejön. Este megyek ki a kutyikhoz ugrálni, talán az segít. Még jó, hogy a párom még itthon van, (holnap kell visszamennie a dokihoz), így van kivel kötekednem. :evil:
meriann

Fioona! Mikor én betöltöttem a 27. hetet, akkor mondta a gép 28 hét 3 naposra. én az elejétől fogva szedem az Elevitet, de egyetértek Szerivel hogy nem ettől lesz nagyobb a baba. Nekem is elég nagy szükségem van rá, így is a pár héttel ezelőtti vérképből az derült ki, hogy kevés a vasam, szóval még plusszba kellene vas tablettát is szednem. Mondjuk én sem eszek túl sok gyümit, és zöldséget... Na majd most ráveszem magam: tegnap hoztak anyósomék nekem egy csomó mandarint és banánt...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Csajok, én nem vagyok erre felkészülve!!! :cry: :cry: :cry:
Kép

Én már a tavaszt várom NAGYON-NAGYON-NAGYON!
toti77

Fioona: te még csak most mész terheléses vércukorra, jól értettem? (én már vagy egy hónapja túl vagyok rajta). Cukroslötyit kell innod?
A helyedben én is gondolkodnék,hogy mi lesz a szülésemmel, mivel egy baba jöttét sosem lehet előre tudni, lehet, hogy később, lehet, hogy hamarabb jön... sőt én is szoktam erre gondolni, hogy mi van, ha pont akkor lesz oda a dokim szabin, vagy valahol éppen külföldön, mert én NÁLA szeretnék szülni mindenképpen!!! Nagyon rosszul érintene lelkileg, ha másnál kellene, mert én nagyon bírom a dokimat és foggal-körömmel ragaszkodom hozzá.
Szerintem beszéld meg a babáddal ezt a dolgot, hátha segít. Jöjjön egy picivel hamarabb. És a doki mikor jönne vissza?

Meri: :( :( :( szerintem ez a fránya idő is közrejátszik, nekem se valami fényes ma a kedvem... Hessssss innen hülye tél és jöjjenek már végre a csicsergő madarak! Éppen valamelyik nap volt a hiradóban, hogy megérkezett az első gólya Magyarországra. Szegényke, szét fog fagyni, ha még most jön a téli idő!!!!

Toti: nekem napról napra gyanúsabb vagy...... (mindjárt vetek kártyát, hogy megtudjam mi a helyzet nálad, ha már ennyire titkolózol) :P
szerika

Megjött. A páromba meg bele sem tudok kötni. Hiába azt hiszem ismer és tudja ilyenkor mi a teendő.

Mindjárt visszateszem a vonalzóm.

Ide nekem a telet, majd én adok neki. Sőt, Hajni ide azzal a rókával. Úgy ellátom a baját, hogy kihal. Annyi agresszív energia van bennem, hogy ilyenkor érdemes lenne küzdősportot űznöm. Talán 1-2 óra és nyugodtabb leszek, remélem. Iszom valami finom teát és sokat gondolok a gyönyörű tortákra.

Fioona: szerintem is beszélj a babával, hogy egyeztessenek időpontot a dokival.
meriann

meri, sajnállak, hogy megjött, meg azért is, hogy ilyen agresszív vagy.

Tiszta hülye az időjárás, reggel eső, délelőtt jég, most meg hó esik.

Porsi, látod én mondtam, hogy jó topikba jöttünk, egyforma az érdeklődés, még macskanevek terén is. Érdekes, ha benézek másik topikba, akkor ott idegennek érzem magam, itt meg olyan, mintha a családomhoz tartoznátok. Amúgy van még két kutyám, csak róluk nincs normális fotó, majd csinálok, és őket is felrakom. :lol:

Kép
nikóska

Kép Meri, hogy egy kicsit jobb kedved legyen!! S persze mindenkinek!!

Kép
nikóska

Kép

Kép
nikóska

Miért nem jelenik meg a vonalzóm?!!!

Nikó lehet, hogy igazad van és az idő is rátesz egy lapáttal. Biztos így érzi magát az agresszív kismalac is, ahogy most én.

Nálunk csak jég esett reggel. Nem akarok havat!!!!!!!!
Napok óta így is folyton úgy érzem, hogy megfagyok. Állandóan fázom.

Mi lehet Hajnival, hogy nem ír???

Nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon szeretem az idézeteket is és a fotókat is, ha idevág, ha nem.

Nikó valóban olyan ez a csapat, mint egy család. Rengeteg közös van bennünk. Máris jobb lett picit a kedvem.

meriann

Köszi Nikó, nekem használt. Zabálni valók a babák, a cicától meg :lol: . Ettől még a vonalzóm is előjött, pedig hozzá sem nyultam.

meriann

Halihóóóó!

Jelentem jobban vagyok, igaz ezt csak úgy 10 perce érzem. :lol:
Tegnap du belázasodtam, 38 fok. Gyorsan vettem be algopyrint.
Egész nap hánytam tegnap. Mindent. Lehet benyeltem én is apától a vírust.
Azóta nincs lázam. Ma még csak 2x hánytam reggel, azóta se.
Hányinger állandó, de ez is nagy dolog most.

Dokit hívtam reggel, nem tudtam elérni. Du. magánrendel, hívom akkor.

Arwen:
Nagyon boldog névnapot Neked!

Nikó:
gyönyörűek a cicák. Én azt hittem maine coon. Nekem az a nagy szerelmem. :lol:

A torták gyönyörűek.

Na, megyek. Túlértékeltem a dolgokat és most szédülök. :oops:

puszik
Vendég

hajni, úgy néznek ki a macsekok, de majdnem fele akkorák :lol:

Kép
nikóska

Csak nekem ilyen lassú a babanet? :x

Merinek küldök képeket, és persze mindenkinek, akinek tetszik!

Szeri, én csak a kötelezőre megyek, az 1× van, nálunk a 28.héten. És csak tej+zsemle kombináció!!!! :twisted:

Mikor jön vissza doki? Hát, arról nem is beszéltünk, mi lesz, ha késik. :? Nem merűlt fel senkiben. Eddig! :roll:
Úgy mondta hétvégére mennek, de szerintem ebben hétfő is benne van, mert az mondta pünkösdkor mindig elmennek Erdélybe. Nem is tudtam, hogy akkora vagyok kiírva. mármint pünkösdre
Hát igen rossz mikor máshoz kényszerűl az ember. Lillával vasárnapra voltam kiírva, és köv. péntekig vállalt a doki. Erre péntek éjfélkor folyt el a magzatvíz, kisasszony szombat reggelre lett meg. :roll: Gondolhatod, hogy a hét végefelé, min mentem keresztűl. Egyedűl a kórházba, más dokit nem ismertem. Örült módjára kérdezgettem a kismamákat bent, ki, hogy van megelégedve a dokijával.

Hajni remélem "csak" vírus. Akkor nemsokára túl leszel rajta! Pihenj amennyit csak bírsz!

És akkor a képek! Tegnap küldte apa őket, még frissek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Kép Ide nézzetek mit találtam

Kép
nikóska

Köszi Fioona. Nagyon jók.

Különben nekem is irtó lassú a babanet.

meriann

Nekem is nagyon lassú a babanet.

Szerika: nincs szükség kártyavetésre! Február veszett már :cry: , de majd a március :lol:

Fio: nagyon jók a képek

Nálunk már nem esik a hó!!!!!!! Juppppi :lol:
toti77

Fioona:
nagyon cukik az állatok. :)

Én is megmutatom Nektek Manócskát, a mosómedvánket. :lol:

Kép
Vendég

rosszul tippeltem kutya ma megint a szomszédban...
édesek a fotók,főleg ez a talp a pocakon.
ma egész nap v.mi sós után vágyakozom persze semmi nincs itthon..
megyek Anyuhoz hátha nála találok v.mit.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni: de édi! Tényleg a Tietek?

Esztora: hát, valahogy nem lepett meg a kutyid. Agyafúrt a lelkem. Most átmászik a kerítésen?!

Toti: sajnálom. Nem kellett volna bevárni engem. Na, majd márciusban mindketten, sőt a többiek is csatlakozzanak jó?! Legyen hét új kismami és számoljuk fel az alsó táblát!
Na, Bodzi, Fanny, Nikó, Marietta, Viki!
Mindenkinek mars a felső táblába!!!!

Nikó de tündéri az a fotó.

meriann

nem tudom hogyan de feltolta pedig nekem 2 kézzel sem sikerült ...
most jön az újabb proba.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: nem irigykedem. Fifikás egy kutyid van.

Nézzétek mit találtam:

A SUTTOGÓ TITKAI I.
A csecsemő gondozása és nevelése

HOGG, TRACY; BLAU, MELINDA

Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége van a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők. Az Amerikában hihetetlenül népszerű szerző könyvéből Ön is mindent megtudhat, amit egy csecsemő gondozásáról és neveléséről tudnia kell. Legjobb, ha először a várandóssága alatt olvassa el, hogy megismerkedhessen Tracy alapelveivel, melyek a leghatékonyabb hagyományos és modern nevelési módszereket ötvözik, és ha ezekre támaszkodik, voltaképpen bármilyen problémát orvosolhat majd.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=7#

A SUTTOGÓ TITKAI II.
A kisgyermek nevelése

HOGG, TRACY; BLAU, MELINDA

Kikészíti egy-két éves gyermeke szüntelen követelőzése, hisztizése és engedetlensége? Nem tudja eldönteni, mikor és hogyan szoktassa bilire, milyen játékokat vegyen neki, hogyan bírja rá, hogy éjszaka aludjon, méghozzá a saját ágyában? Forduljon ismét Tracyhez! A suttogó titkai nemzetközi sikert aratott első kötete után itt a folytatás, amely az egyszerre gyötrelmes és örömteli kisgyermekkorral foglalkozik. Minden kérdést tárgyal, amely ebben az életkorban felmerülhet, továbbá részletes, gyakorlati útmutatást ad a rossz szokások rögzülésének megelőzéséhez és megváltoztatatásukhoz, a hisztizés kezeléséhez és megszüntetéséhez, a fegyelmezéshez és az önfegyelemre neveléshez, az úgynevezett érzelmi intelligencia fejlesztéséhez.

Jónak tűnnek, nem?!

meriann

Az alsó táblásoknak küldenék két képet:
(hozza meg mindenkinek a babáját!)

Kép

Kép

meriann

megvan a labor eredmény,vmi enzim érték 60 lehet viva cicánál 1080...
holnap megyek délelőtt a cseppekért meg kap v.mi tápot is.amit félve kérdezett a doktornő mert elég drágák,most amit eszik 3000 ft /kg igy nem lesz meglepetés.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Folyton csak aludnék....meg megérkeztek a rosszullétek nálam is...

Toti,Meri!
Sajnálom a mensit...

Küldök én is vidító képeket...:)

Kép Kép

Mindenkinek sok puszi és drukk az alsó táblásoknak!!!
(Próbálok majd bővebben is írni ha lesz erőm... )

KépKépKépKép
*orsi*

Hello Dragaim!

Jelentem jol vagyunk!!! :lol:
Nagyon koszonom a koszonteseket!!!!!!! :lol: :lol: Dragak vagytok!

Sajna mostansag nincs idom netezni nagyon.De ez hamarosan majd megvaltozik :lol:
Holnap zsufolt napunk lesz,megyunk pl 4Dre :lol: :lol:
Majd jovok hirekkel,igyekszem meg holnap,de minkdenkeppen hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gyorsan olvasgattam,es hat hogy itt milyen szepseges babak lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
sztem a hod azert ment fel,mert hanysz...persze nem biztos....
Nalam ez volt...kiszaradas miatt felemegy a ho...ezert allati fontos inni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remelem javulsz hamarosan!!!!!Sokat gondolok rad!!!

Es persze mindenkire!!!
Igyekszem hamar jonni,es tobbet irni!!!

Iwiw-vel kapcsolatban meg irok Szeri es Angyalkrisz :wink:
Puszi
Jok legyetek!!!
Es tenyleg ne haragudjatok,hoyg csak ennyit tudtam irni....

Kép

Kép
arwen07

Merike:
igen, a mienk. Itt lakik velünk. :lol:
Nyáron fogadtuk örökbe. :wink:

Toti:
:cry: de majd a szép március meghozza a babácát. :)

Arwen:
beszéltem dokival, ő is ezt mondta. :wink:

Orsi:
hesss, hesssss csúnya rosszullét.

no,
beszéltem a dokival.
Most a napi menüm: 4x2 b6 vitamin , meg a magne b6.
Ha ez sem segít, akkor holnap reggel szeretettel vár. :?
Voltam gyógyszertárban és láttam ott van a védőnő is.
Mivel nincs kiskönyvem ( a 12. hétig nem akartam) ezért bementem, h holnap reggel intézzen nekem, mert kikapok, ha enélkül odamegyek.
Megmérte a vérnyomásom 140/85. :oops: Nekem mindig alacsony, ilyen 100/.
Nézett vizeletet, szte az aceton múlik, így túl vagyok a nehezén. Adott homeos bogyit még. Szval reménykedek. :lol:
Dél óta nem hánytam. :wink: Most sokatiszok, szinte jegeset. Így talán jó lesz.
Vendég

Esztora: ha megszabad kérdezni ez azt jelenti, hogy nem működik valamelyik szerve a cicának jól, vagy rosszabbat???!!

Drukk neki! Remélem meggyógyul! Szorítok neki!

Orsi: pihenj csak, ha arra van szükséged. És köszi a képeket!

Arwen: drukk holnapra és várunk a hírekkel.

Szerintetek a sárgatest hatással van a méhnyálkahártyára? Teljesen elmúltak a fájásaim és le is csillapodtam a család szerencséjére. Bár a cicukat jól meggyomroztam.

Kép
Kép

meriann

Hajni: örülök, hogy jobban vagy. Csak így tovább!!!
De jó lehet Manócskával.

meriann

Meri ha jól emlékszem ez a daganat miatt van és a vérképzése sem túl jó most ezt fogja "támogatni" ez a csepp.holnap majd dokinéni megint elmondja és akkor jegyezni fogom.

Bridzsi

Kép
esztora

Szita az agyam Esztora. Ez műthető? Bocsánat ha már írtad.
Drukk neki! És ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ezt nézzétek mit találtam:

"Ovuláció - nemcsak egyszer egy hónapban?
Előfordulhat, hogy egy nő egy hónapban kétszer, vagy akár háromszor is ovulál – állítja egy kanadai kutatócsoport. Hogy egy hónapban több petesejt is kiszabadulhat a petefészekből, azt eddig is sejtették az orvosok, ez az első eset azonban, hogy kiterjedt kutatás támasztja alá a teóriát. ..."

Akit érdekel a teljes cikk:
http://www.fn.hu/index.php?id=31&cid=62897

És találtam egy ovulációs kalkulátort is, bár erre nem sok szükség van, inkább a folyamatos hancúrra:
http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html

Közben megtaláltam, hogy a méhnyálkahártya vastagszik a sárgatest hatására.

Na, megyek fürcsizni, mert hulla vagyok. Kivette az erőmet a sok duli-fuli. :lol: de már ilyen vagyok. Jó éjt!

meriann

nem műthető,ez a csepp bevállt már a macska aids-nél is meg most veszünk neki csökkentett deutérium tartalmú vizet.
amig megfelelő az élet minősége mindent megteszünk érte.szenvedni nem hagyom majd.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri, Toti: :( de majd a következő hónap! Ha már ennyien szorítunk, akkor mostmár igenis be kell babásodni!!!

Hajni: sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy, kitartáááááás! Sokat igyál és pihenj!

Csajok! Ezek a képek nagyon édesek! Mindegyik kisállat imádnivaló! Máris jobb a kedvem! :)

Nikó: a te általad feltett képbe pedig egyszerűen belezúgtam. Hogy a fenébe tudták ezt a pillanatot elkapni? Nagyon édi az a kis tappancs a hason, én is akarok ilyen képet magunkról!!! Na jó, én beérem azzal is, ha csak a kezecskéjét nyomja oda jól láthatóan! :)

Meri: nekem megvan mind a két könyv. A suttogó I-et már kiolvastam, tuti jóóóó! Ajánlom mindenkinek, mert rengeteg jó tanács van benne. Éppen most írta egy barátnőm, hogy megkapta valakitől ezt a könyvet és azóta úgy altatja a gyerekét, ahogy ott le van írva és működik a dolog, pedig előtte iszonyatosakat szenvedtek az alvással. Szóval már gyakorlati tapasztalat is van, hogy működik a könyvben leírt dolog.
A másik könyv, amit nagyon ajánlok, az a Dr. Spock féle csecsemő és gyerekgondozás. Most ezt olvasom, nagyon tetszik ez a könyv is, szerintem sokat lehet belőle tanulni, főleg ugye a kezdő kismamiknak.

Orsi: küldök egy rosszullét űzőt jó? HEEEEESSSSSSSSS!!!!

Arwen: várjuk ám a 4D-s képeket. Remélem a ti gyerkőcötök fotogénabb lesz, mint a miénk volt és megmutat mindent!

Esztora: drukk a macsidnak!
szerika

sziasztok lányok!

bocsi, hogy nem jöttem, meg se álltam a melóban, most értem haza (ennyit arról, hogy visszavettem a tempóból...) :oops:

Arwen drága! Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D És gyere holnap a hírekkel tényleg!!!!!!!!!!!!

Hajni! Örülök, hogy alakul(gat)sz!!!!! Tarts ki!!!!!!!! Elég különc háziállat a mosómedve, nem??

Meri! Sajnálom a pirit :( Aranyos volt, ahogy írtad, hogy a párodat már nem tudod kiakasztani...mintha magamat látnám, én is iszonyú elviselhetetlen vagyok és Ő hihetetlen jól tudja (általában) kezelni...Azért nekem néha igenis sikerül őt kitartó munkával kiakasztanom :wink:
Parancs megfogadva, húzok át a felső táblába, ígérem!!!! :D

Édik a képek, amiket beraktatok!

És nagyon szépek a torták! Én inkább nem rakom fel a mienket, mert őszintén bevallom, elcseszte a cukrász és kimondottan RONDA lett :x ... Fehér alapon halvány rózsaszín díszítés helyett valami gusztustalan narancsos színben pompázott...De legalább finom volt. És rajtunk kívül fel se tűnt senkinek, hogy milyen ronda :D

Nándorka, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek!!

Szeri, mi sem jelöltük egymást az iwiwen szerintem!

Porsi, jó szakdolgozást, de azért ne hanyagolj el minket sem!!!! :D Milyen témában írsz?

Bodzival mi lehet?? :?:

Vivi, és a többiek, örülök, hogy tetszett!!! Van folytatása is, majd berakom holnap! :D

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Nikó, hihetetlen ez a kép - gyakorlott kismamik, létezik ez :?: :?:

Meri, köszi a gólyákat :D :D

Orsi, sajnálom a rosszulléteket, kitartás!!

Kép
vickybabe

Vicky: szerintem se jelöltük egymást, ezen már ma gondolkodtam erősen... írsz privit (csak azért mert belőlem van pár az országban, hátha a tied ritkább név)?

Porsi: a szakdolid címe engem is érdekel...
szerika

szeri! Ment a privi!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Arwen: várunk vissza a jó hírekkel, és a képpel.

Bodzi: merre vagy?

Hajni: hogy használ a sok B6? Ugye van eredménye?

Fio: édesek az állatkák, nagyon szeretem az ilyen képeket.

Nikó: ez a pocakos kép fantasztikus. Azt hiszem elég keveseknek adódik meg, hogy sajátot fényképezhessenek ilyenből.

Orsi: sajnálom a rosszulléteket, de kitartás. Nekem már múlóban van, de kb akkor kezdtem, mint Te. Pár hét, és nem is emlékszel rá. Bár én részben örültem neki, mert így tudtam, hogy Bébikém jól van. Amikor feltűnően tünetmentes vagyok, kicsit aggódom is. A Te képeid is nagyon jók voltak.

Toti: :cry: sajnálom ezt a hónapot. De már biztos, hogy így le kell írni? Majd a következő talán jobban alakul.

Esztora: cicusnak jobbulást, és kitartást.
vivi79

Csajok, képzeljétek el, rosszul vagyok a Béres Gravidától. Már többször előfordult, hogy reggel hányingerem volt, de nem tudtam hogy mi okozza. Pár napja megfigyeltem, hogy a vitamin bevétele után 5 perccel jön a hányinger és tart kb 10-15 percig.

Volt valakinek ilyen tünete?

Mit tanácsoltok, hívjam fel a dokit, vagy ez természetes?
toti77

Toti! Én nem szedek ilyen vitamint, nem tudok véleményt mondani. A tájékoztatóján nincsen feltüntetve, hogy ilyen panaszt okozhat? Nem vesztesz vele semmit, ha rákérdezel a dokinál. Legalább megnyugszol.
vivi79

Jó reggelt Drágáim!

Arwen:D
Nagyon várunk ám a képekkel!

Hajnikám:D
Örülök, hogy javulás volt, remélem, azóta csak jobban vagy!!

Orsikám:D
Sajnálom, hogy most téged kerülget róka-koma...:( Remélem nem fog sokáig terteni.

Szeri, Vicky:D
A szakdolgozatomat a felnőttéválásról, a felnőttség kritériumairól írom, nagyon izgalmas és sokszínű téma, egy kérdés úgy 20 másikat vet fel...szóval kalssz.

Egyenlőre ennyi, ne haragudjatok, majd még jövök, csak most mennem kell ki a házikónkba.
puszik

porsika

Sziasztok!

Vicky: jelöltelek. Nagyon klassz házatok van!!!! :D

Toti: én pár hete szedem a Gravidát, de még nem voltam rosszul... Szerintem olvasd el a Gravida tájékoztatót (én sajna kidobtam), hogy ír-e ilyesmiről mellékhatásként, aztán lehet, hogy rá kellene kérdezni egy dokira, hogy lehet-e ettől...
szerika

Toti: nekem ugyanez volt azt hiszem a Gravidától. Nem éhgyomorra veszed be? Nálam még a róka is járt, ha volt merszem éhgyomorra bevenni a tabit. Akkor hittem azt (pontosabban akkor is), hogy a baba csinálja.

A www.beres.hu oldalon fent van a Gravida mellékhatása.
"Lehetséges mellékhatások:

Túlérzékenységi reakciók esetenként kialakulhatnak. Ilyen esetekben a készítmény alkalmazását azonnal abba kell hagyni, és orvoshoz kell fordulni.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az info@beres.hu e-mail címen. "

meriann

Szerika: kezdetben, nekem sem volt gondom. Már kb 2 hónapja szedem és mostanában jelentkezik ez a tünet.
toti77

Lányok!
A hormon olyan méhnyálkahártyát csinált, hogy azt hiszem egy foci csapatnyi gyerkőcnek is elég lenne egyszerre. Azért megelégednék egyetlen babával is. :wink:
Már látni a hatását a hormonnak egy hónap után is.

meriann

Porsika!
Neked nem áll le a babás vonalzód? Nekem ma frissítenem kellett, mert eltérés volt a kettő között, és rózsaszínben nem volt hajlandó változni. Szörnyű problémáim vannak, ugye??
vivi79

Tényleg éhgyomorra veszem be. Lehet hogy akkor ez a probléma.

Nem szeretnék másik vitaminra váltani, mert amikor babás voltam Elevitet szedtem és rosszak a tapasztalataim. Meg a dokim is a gravidát ajánlotta.

Asszem megpróbálom reggeli után bevenni, aztán majd meglátjuk.

Köszi Meri.
toti77

Vivi:D
De, néha nekem is megáll, és én is tapasztaltam, hogy olyenkor sk háttérváltásra "indul be". Viszont többnyire, ha békén hagyom, délig kb. rendbe hozza magát. Úgyhogy mostanság már ha észreveszem, nem foglalkozom vele, délutánig mindíg helyre szokott jönni. :D

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?