Sziasztok!
Először is,Hugi megkért,hogy amit tegnap késő este írt és ma újra megpróbált,írjam be neki,mert neki valamiért nem sikerült
Íme:
1. Zsuzsitól szeretnék elnézést kérni, mert teljesen elfelejtettem megköszönteni őt neve napja alkalmából, önző módon csak magamra gondoltam, úgyhogy utólag is nagyon sok boldogságot kívánunk.
2. Zsanitól én is elnézést kérek, tényleg jól ottfelejtettük őt a máltai játszón pénteken, de remélem nem haragszol!!!!
3. Ha lesz autóm, akkor biztos mi is elmegyünk Cirmikéékhez, köszönjük szépen a meghívást! Bár még nem tudom hova kell menni pontosan, de majd addigra még körvonalazódik, hogy hol is laktok pontosan.
Mi voltunk szombaton a Malvin-napon, bár elég későn értünk oda, Virágnak már nem jutott natúr kerámiaálarc, amit kifesthetett volna, így papírlapra festegetett, de nagyon élvezte azt is, alig akarta otthagyni az asztalt. Volt ezen kívül még ügyességi játék nagyobbaknak, jelmezes felvonulás, papírrepülő-röptetési verseny, fent az emeleten szintén lehetett rajzolni, volt egy sarok, ahol volt hintalovak, meg fonott babakocsi. Virágot igazán nem érdekelte a felvonulás, én megnéztem, amíg ő hintapacagolt.
Amíg a tombolaszámokat sorsolták persze produlálta magát, futkosott fel-alá, lépcsőről fel-le, na meg bohóckodott, el is fáradt estére.
Az ügyességi játékok között volt egy olyan, hogy egy állatfigurás babzsákkal lehetett célbadobni, Virág is dobott, nagyon boldog volt, élvezte nagyon, hogy olyan mint a nagyok.
Egy-két gyerek arca ki volt feste, hát azokat nagyon megbámulta, meg a jelmezeseket is, amikor már vége volt a felvonulásnak és a tombolaszámokat húzták.
Állítólag lesz húsvétkor is valami rendezvény, lehet hogy majd akkor is elmegyünk.
Nagyon sokan voltak, mondták is az információban, hogy nem számítottak ennyi gyerekre.
Most bocsánatot kell kérnem megint (úgy látszik ez egy ilyen bocsánatkérős nap), mert most megint rohannom kell, de higgyétek el, hogy szinte minden este imádkozom a jóistenkéhez, hogy valahogy intézze el nekem, hogy otthon is tudjak netezni, de eddig még semmi....
Kisütött egy kicsit a nap, remélem jó idő lesz a jövő héten, jó lenne kimozdulni már valahova, nem mindig csak a benti játékok.
További szép napot mindenkinek, sziasztok
Lola/Cirmike
nagyon aranyosak a fiúk a jelmezbe,már én is várom,hogy Viki ovis legyen
bölcsibe is van farsangi bál?
LOla
a Hugi tortája szedres
,és ahogy írta,nagy sikere lett,aminek örülök
majd legközelebbi talira süthetek ilyen tortát ha gondoljátok
Tök jó azoknak a gyerekeknek akiknek szinte egyidős az unokatesójuk,sajnso Vikinek nincs uncsitesója,legközelebbi rokon gyerekek a férjem unokatesóinak a gyerekei.
Gangi
milyen tanfolyamra jársz?Már kérdeztem múltkor,de biztos nem olvastad
Ági
édes Dorka ahogy "gyúr"
és csinik voltatok a férjeddel a bálon!
Biztos jó lehetett és rátok is fért egy kis kikapcsolódás.
Mi is ma du.,hogy Viki nem volt itthon 17.15-kor keltünk fel telcsi csörgésre
most úgy érzem ki vagyok pihenve
Zsuzsi
mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk a gyerekeknek!!!!!!!!!!!
Szegénykék milyen sokszor betegek mostanában
bár ilyen vacak időben nem is csoda,a héten tavasz is volt meg visszajött a tél is.....
hiába jégtörő Mátyás alkot
Angika
ügyik voltatok,hogy már készen vagytok!Biztos szépek lettetek!
Egyszer majd elmegyünk hozzátok megnézni a remekművet
Juca,Edi,Lillaka,EditLrita,Csanita.....és a többiek hol vagytok?
Remkáékkal mi lehet vajon?OLyan régen jelentkezett
Régiek közül biztos sokan emlékeztek vkhajnira,aki már idejét sem tudom,hogy mikor volt itt,mi lehet velük?
Ha olvasol minket,kérlek jelentkezz,mi nem felejtettünk el!!!!!!!
Puszi:Erika