Új privát üzeneted érkezett!

Köszi kata, jó lehet egy barátnő akivel megbeszélitek a problémákat, és a gyerekek is biztosan helyesek. Belefásultál ugye? Megkeményedik az ember szíve.
Az építkezés tényleg kicsinálja az embert, de nem ér annyit. Kész a ház és már adhatják is el a vagyonelosztás miatt. Rossz lehet látni, ismerőseinknél az anyuka szinte menekül vissza a munkába, mi nem vagyunk ilyen jóba nem tudtam megkérdezni mi a gond, csak értetlenül figyeltem, hogy miért depressziós anya, mikor ott az az okos kislány mindenük megvan és valami mégsem ok.
A párodat biztosan nagyon megviselte, a férfiúi büszkeségről nem is beszélve. Be kell vallani nőként is nehéz minden ciklus végén megélni ezt a nyomorúságot.
Örülhetünk, hogy ilyen párjaink vannak, és ezek a problémák nem szétzilálnakbennünket, hanem elmélyül a kapcsolaunk. Lehet ezért van ez az egész :D ?

Jó kis lelkizés lett a végére,
bbilona

Mágnes!
Nagyon helyes a lánykád! És már mekkora! Büszke lehetsz rá!

Odry!
Egyenlőre még bírom...

Őszinte együttérzésem mindenkinek, akinek a napokban jött meg...

Magunkról röviden ennyit, hogy Viki már egy hete itthon van, köhög, és náthás. A náthája javult, de aköhögése nem annyira. Kedden Martin is csatlakozott hozzá, igaz ő csak fejfájással és hányingerrel, meg hőemelkedéssel, de az orvosunk kiírta a hétre! Örölt nagyon a pihinek! Pontam is neki, hogy ez csak kétoldali iskolaundoritisz! :lol:

Pocaklakó megvan, nem egy mozgékony, de Martin és Viki sme volt focibajnok a pocimban. Jövő héten megyek UH-ra, ha kapok képet, majd felteszem!

Élvezem az itthonlétet nagyon! Olyan jól érzem így magam!!!

Építkezésünk is szépen halad, eredetileg épr. végén költöznénk, de azt mondta az építő, hogy lehet hogy előbb is meglesz! Már tető alatt van, szerelvények készen, holnap ajlzatbeton, márc. elején ablakok, garázskapu, és utána jöhet a burkoló!!! Márc. végére lesznek meg a cserépkályha csempéi. Egyszóval jól haladunk.

moni

Sziasztok!
Minden tesztelore gondolok!

Tamar!
Mondtam mar egyaltalan, hogy gratulalok nektek???? Vagy nemasagba burkolozva bantottalak teged? Mert nem akartam, es nagyon sokat gondolok ratok!!!
Puszi, es szivbol gratulalok am!!!
babszi

hát csajok, jó mozgalmas a topikunk :lol:

drága zel, hát igen, a legközelebbiz összehozzuk, én is szomorkodtam, hogy pont most jössz, vagyis nem ezen, hanem a találka elmaradása miatt, na ezt jól leírtam :shock:

kata elhiszem, hogy a párod kiakadt a génhibáján...pedig nem is tehet róla, csak az ember ezekben a dolgokban annyira érzékeny...és persze azonnal magát hibáztatja..de hamar el fog szállni a rosszked, sőt ahogy írtad már jobb is :lol: fel a fejjel:o)

ilonám, hát nem erre számítottam, őszintén..valahogy abban hittem te töröd meg a csendet, de nem kesergek, most az a lényeg, hogy továbblépjünk :lol: igaz? :D és amit írtál tuti igaz, felőlem lelkizz jó sokat, tetszik amit írsz.

moni, nálatok aztán zajlik az élet :lol: jól bírod az édes 'terheket, jól előttünk jársz :lol: írj sokat mert mi tanulhatunk tőled :lol: :lol: :lol: és gratula az építkezéshez, nekünk nagyon nehéz volt...de ti legyetek erősek, mindent jól ellenőrizzetek végig, mert Mo.-gon a szakipar elég vacak.. szóval ügyesen :lol: :lol:

na jó éjt, mindenki alukáljon nagyon jól :o)az is akinek a pockójában pici angyalka repes és az is aki elalvás előtt erről álmodozik :roll:
kicsiboris

Boris,
hát én sajnos csak álmodozhatok, nagyon szeretném már, ha az én kis angyalkám megtalálna végre!

Jucmuc,
mi újság? Tudod már mikor lesz pontosan a leszívás? Nagyon izgulok!

Szép napot mindenkinek!
katata

kicsiboris, akkor ma van vérvétel, ebből akármi is lehet, izgulok :wink: Lehet teleszel a jégtörő, remélem ég 3 előtt jelentkezel, mert különben izgulhatok hétfő reggelig!

zelem, úgy látom hasonlóan lesznek az inszemeink megint, ill lehet hogy most nem 1 hanem 2 hét lesz köztünk, de attól még akár egyszerre is szülhetünk.

málna, remélem jól vagy és hát nagyon szurkolok, hogy ne kelljen a lombik :D

andi, ez a szédülős, egyensúlyvesztős hányingeres állapot valószínűleg nálam olyan premenstruációs szindróma, ill néha attól félek nehogy álterhes legyek, de azt hiszem annyira nem élem azért bele magamat.

moni, zajlik az élet nálatok, jobbulást nektek.
Szép napot lányok!

jucmuc, hétfőn , szurkoljunk, lesz leszívás?? :roll:

katata, úgy szeretnék valami jót írni neked, de azt hiszed eszembe jut bármi is? Csak megerősítésképpen sokat gondolok rád, hogy most aztán minden rendben legyen és indulhasson a "muri".
bbilona

köszi ilona az értem aggódásodat, ...jól esik :lol:
ma csak azt tudom meg, hogy volt-e tüszőérés+tüszőrepi (ivolt-e értelme az inszemnek egyáltalán...), de ez is valami.

kata, meglesz az az angyal! én elhiszem neked, hogy mennyire szeretnéd már, és mennyit csalódtál, de tudod: nem feladni
kicsiboris

Sziasztok!

Tamara!
Ma este lesz az - Élet az anyaméhben, ikrek- :!:
Nagyon jó, én már láttam.

Szép hétvégét mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Tamara!
Ma este lesz az - Élet az anyaméhben, ikrek- :!:
Nagyon jó, én már láttam.

Szép hétvégét mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry

aha, kicsiboris, valami progeszteronra emlékeztem, nem vagyok valami nagy mágus, de arra gondoltam ebből talán már más is látszik. Hihi jó lenne :wink:

Bizony katata, mi az hogy angyal ANGYALOK, naná tudod a Világon a legszebb gyerekeink nekünk lesznek :wink:
bbilona

Köszi Lányok! :)

Cocáról tudtok valamit? Kezd kísérteties lenni a dolog. :? Tücsökbogár elment lombikozni, azóta semmi hír felőle. :shock: Most Coca is elment lombikozni, azóta róla sincs semmi hír. :shock:
Remélem Jucmuc te legalább nem fogsz eltűnni!! :roll:
katata

Sziasztok! :D

Kata, látod nem tűntem el :D de most egy darabig valszeg nem jövök én sem. 8)

Kedden lesz a leszívás, ma reggel 9 tüsző volt amiből három még csak közepes méretű de keddre valszeg megnőnek.

Puszi mindanyiótoknak, majd jelentkezem amikor tudok. A leszívás után én pihenni fogok, és a beülti után is de sokat fogok Rátok gondolni!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Judit,
nagyon szurkolok és sokat fogok rád gondolni jövő héten!! Csak kérlek, ha túl vagy a pihin, akkor jelentkezz!!!

Puszi!!!
katata

jaj juci, nehogy ne halljunk tényleg felőled...asszem cocit megkeresem más topikban, mert én is kíváncsi vagyok rá...

kata, jó olvasni, hogy kicsit jobban vagy:o) hajrá!!!
kicsiboris

csajok?????? :?: :?: :?:

jézusmáriaszentjózsef, nehogy megszűnjön a topikunk....
hol vagytok???

ilona??? nekem hétfőn lesz meg a progeszteron lsh fsh erednményem, izgulok is miatta...bár nem tudom miért mert ez még nem a hcg teszt :shock:

kivel mi van????????
kicsiboris

Sziasztok!

Kisboris!
Szerintem mindenkinek hétvégi hangulata van és az idő is pocsék.... Én is csak aludnék egész nap :wink:

Azt olvasta, hogy most a disznó éve van és mindenkinek szerencsét hoz! :lol: Úgy legyen! Mindenkinek sok szerencsét!!!

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Én be szoktam kukucskálni, csak azért nem írok, mert csak azt tudnám hajtogatni, hogy egyre idegbetegebb vagyok, ahogy közeledik a szerda és az UH. :twisted: Nagyon szeretnék már ott tartani!
Mindannyiótoknak nagyon szorítok, remélem az egész topik hamarosan bebabásodik!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Halihó!

Én akartam jönni, de a rendszer nem engedett.

Kicsibé!
Március 5-én megyek Uh-ra!

Az azt hiszem, hétfő, holnaphoz egy hétre. Gondolom dolgozol majd, de ha lehet, akár a munkahelyeden is megkeresnélek! vagy megvárom az ebédszünetet. De most már találkoznunk kell.......

Igazából más nem történt velem,. Csütörtökön voltam dokinál, és a gyógyszertárban 48. 517 Ft-ot hagytam. Gonal, Ovit. Utro, Bromo. Tudtam , tudtam, hogy ennyi körül lesz, mégis elsírtam magam az autóban.Tegnap óta böködöm magam. Remélem ez lesz az utolsó kör..

Sziasztok!
zel

zel, oké! akkor esetleg együtt ebcsizünk :lol: Árkád jó lesz neked majdan? délben szoktam menni:o)))))dejó talizunk!!!
pfú, ez a böködés....nem irigyellek, de tuti hasznos :lol: :lol:

odry igazad lehet :lol:

andi szorítok!!!
kicsiboris

Jajjjajjj!
Aranyos csajszikák! Nem tűntem ám el, csak igazából én másik topicokban lakom.
Szóval:
Szombaton megvolt a punkció - 10 tüszőt tudtak leszívni. Mára 4 tuti, és 1 gondolkodó randis befutónk van. Holnap (azaz ma, most látom, szóval hétfőn) dél körül ki a végeredmény. Ha Nagyszakállú is úgy akarja, kedden lesz a visszaültetés.
Puszilok mindenkit, és hajráááááá!

Kép
zölddisznó

Coca :)
Nagyon szurkolok. Jó hallani felőled.

Jucmuc :)
Neked is megy a drukk.

Zel :)
Én az első alkalommal sírtam el magam a gyógyik miatt, pedig akkor még csak kb 30.000-et hagytam a gyógyszertárban. Reméljük, hogy ez lesz az utolsó alkalom. Sajnálom, hogy végig kell csinálni az inszemeket, de lehet, hogy a mostani lesz a sikeres és akkor meg örülni fogsz neki.

K.boris :)
Mi újság? Érzel valamit? Tudom ez hülye kérdés, én kb. a 13-14. dpo-ig semmit nem érzeztem, ami babára utalt volna. Akkor is csak a cicim kezdett el bedurrani és nagyon érzékennyé vált.

Andi :)
Én is mindig izgulok uh előtt. A legutóbbinál pl. halálra voltam rémülve, nem tudom miért. Aztán mindig jól alakulnak a dolgok. Neked is minden rendben lesz, meglásd.

Kép
Kép
tiza

Drága Lányok! :D

Nagyon szépen köszönöm Neketek a drukkokat és, hogy gondoltok rám!

Holnap reggel lesz a leszívás, már nagyon nagy a pocakom.

Mindenképp jelentkezem majd, hogy mi újság velem! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek addig is, hogy mindenkinek minden úgy alakuljon, ahogy szeretné!!!!!!!!!

Puszi!

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, pfú ez nagyon izgalmas, majd mindenképp írd meg milyen volt a leszívás:o) remélem nem félsz azért? gyorsan túlleszel rajta és kész :!: puszika, vigyázz magadra!

tiza, de jó, hogy írtál :lol: veled/veletek mi van? uh képet mikor kapunk újra, esetled 4D-set?? már úgy várom :shock:
10 napja volt az inszemem...mikor teszteljek tizu?

jujjjjj cocika, nagyon zizis lehet ez a délelőtt most neked, nekem az lenne tutira:o)))) tarts ki!!

többiek????? tamar, sapé, gyöngyike, ilonkám, babszim...stb????
mindenki el van tűnve...
kicsiboris

Sziasztok csajok!

Én holnap megyek ultrahangra, és csatlakozom a többiekhez. Nagyon izgulok. Coca, Jucmuc nagyon drukkolok nektek!

Kicsiboris!

Mikor tesztelsz?

Mindenkinek szép napot!
tamaranna

K.boris :)
Szerintem péntek előtt ne tesztelj, mert akkor megint kétségek közé kerülhetsz. Akkor már nagy eséllyel kimutatná a teszt.
Uh kép sokára lesz. Majd valamikor a 28. hét körül akarok menni 4Dre.

Kép
Kép
tiza

nem könnyű ide bejutni :x

jucmuc, zölddi hajrá minden jót nektek holnapra.

Jucmuc, ne is törődj senkivel csak magaddal, pihengess koncentrálj és legyen minden rendben veletek!

kicsiboris, ugye milyen izgalmakkal jár ez az egész? Milyen lett az eredmény?

andi, mindjárt itt az a fránya szerda, ne idegeskedj, tudod árt a szépségnek :wink:

zel, március 5. uh. ez jó, de mit is jelent, utána inszem?

Ne sírdogálj a pénz miatt, nem kell nekünk új ruha, új autó, szerencsejáték, nekünk most ez a szenvedélyünk. Mi 86e-ből jöttünk ki az előző hónapban, én is kapkodtam levegő után.

Én ma voltam3. napos uh-n, át kellett térnem a Puregonról, a Merionalra, remélem ez beválik, na igen és 1/2 annyiba kerül.

Szép napot csajszik!
bbilona

Sziasztok!

Most már kezdek ideges lenni, most kezdem el 3. ezt! :cry: :x :x
Remélem be tudom fejezni!Most alszik Ágota így lenne időm írni és tessék! :cry:

Jucmuc!
Nagyon szorítok neked!Holanpra 10000000000 drukk!! :lol:

Coca!
Neked is minden jót kívánok!Van már eredményed?

K.boris!
Nem tűntem el csak hétvége volt!Jó volt kicsit így hárman lenni csendben nyugiban. Tudod a párom sokat dolgozik, és ilyenkor hétvégén van több ideje a gyerekkel foglakozni! :lol:
Jujjjjj, te már tesztelni készülsz?Nekem is igyekeznem kéne ha követni szeretnélek, de eddig nem jött, meg mostanában kéne!

Tamaranna!
Érted is szorítok!

Bbilona!
Ez a Merionalra gyan olyan hatóanyagú, mint a Puregon? Miért kellett váltani?Csak érdeklődöm, mert én is a Puregont kaptam, a dokim ugyanis esküszik a Puregonra, szerinte ez a legjobb!Tény hogy drága is! :cry:
Nálatok ilyenkor csak ultrahangot csinálnak, vérvételt nem?

Odry!
Tényleg ez a disznó éve?Ezt nem is tudtam, akkor hozzon nagyo-nagyon sok szerencsét mindenkinek! :lol:
sapé

sapé, értem én..nekem is jó volt a csendesebb hétvége :lol:
hát tizu pont most írta, hogy még ne teszteljek, megfogadom a jótanácsát :lol: :lol: te hogy vagy?

ilonkám, ezerezer köszönet neked
ha nem kérdezel rá elfelejtem megkérdezni az eredményt! sok itt a munka...szóval 16 a progeszteron az FSH/LHS a dokim szerint ideális, a lényeg a lényeg, hogy nem sorvadt el a tüsző, hanem normális tüszőrepim volt, van esélyünk a babára, de ezt nagyon nehezen írtam most le...
kicsiboris

K.boris!
Látod, mennyire öregszem, feledékeny lettem! :cry: Többször is beírtam amit akartam aztán csak kimaradt a lényeg!Hát a vérvétel!Eszembe atrtottam, amíg a gép ki nem szúrt velem! :lol: :roll:
Örülök, hogy jó híreid vannak!Csak így tovább! :lol:
Köszi, megvagyok!Köhécselek még, most jeleneleg a fekete retkes mézes levet iszom és borostyánlevél kivonatottal egészítem ki a kezelést. Remélem ezek a köhécselésemet teljesen helyre teszik!
Ám, zebrás legyen az a teszt! :lol: :lol: Várom már nagyon az eredményedet!
sapé

Most már az írás sem megy! :lol: :lol: :cry: Helyesen "Eszembe tartottam........."
Na megyek mert ÁGota felkelt! :roll:
sapé

sapé, nincs semmi, sokan vagyunk itt , én sem emlékszem mindig mindenre :shock: jobbulgassál szépen - ügyesen :lol: :lol:
hát, jó lenne ha lenne valami...de nem is merk belegondolni...várok és megpróbálom 'kikapcsolni magamból ezt az érzést, mert lehet, hogy nem használ....de azért nagyon izgulok, tudod ott legbelül...néha...
kicsiboris

Sziasztok!

Jucmuc, Coca megy a drukk holnapra! Nagyon szorítok! Coca a létszám felettieket lefagyasztják?

Ilona,
reméljük a csere jótékony hatású lesz!! :wink:

Boris,
na ez nagyon jó hír! :lol: Hamarosan kiderül akkor a dolog. Reméljük van ott már valaki! :wink:

Nekem is hamarosan fény derül, mit sikerült alkotnunk a második spontános hónapunkban. Félek nálunk nem sok eredmény lesz most sem.
Na meg már "csak" 1 hetet kell várni,hogy kiderüljön mi újság a genetikai eredményemmel.

Puszi!
katata

drága sapé,
ezek szerint meggyógyultál.
:D Nekem ez volt a 3. sikertelen inszemem, az elsőnél napi 50egységet szúrtam kb. 10 napig. Szép érett tüszőim lettek. A 2. inszemnél, úgyanúgy 50egységgel kezdtük, miután nem reagáltak, megemelte a doki 75egységre.
A 3-nál, már 75 egységgel kezdtük, de így is csak 3 tüsző lett, majd 50-nel haladtunk 75-re emelte és a tizensokadik napon kétkedve abban, hogy érette-e a pete, megrepesztette a tüszőket.
Nekem úgy tűnik, hogy nem reagáltam jól, nem nőttek igazán a tüszök. Talán ezért a váltás, örülök is neki, mert a 3-nál produkáltam a túlstimulációs tüneteket, szerencsére csak a stimu végén olvastam el a mellékhatásokat, és jöttem rá, hogy az erős hányinger, egyensúlyvesztés, brutális mellfájdalom ez lehetett. Persze az én agyalásaim szerint :)
Mit mondjak, a Puregon toll az királyság a fecskendőhöz képest, de ha a többieknek megy akkor talán és is boldogulok.
Jó hosszú lettem ugye, ma szómenésem van :wink:
Vérvétel nincs sajna, de nem bánom ha sikerül.

Valami baj van a babanettel, megnyitni is nehéz, írni sem lehet mindig, kár lenne ha bekrepálna.

Minden jót neked!

málna, hogy vagy?
zel?
bbilona

kicsiborcsám, ugye nehéz dolog ez, de végre van tüszőérésed, és jégtörőnek is jó lennél. Türelmetlen vagyok, de már babásodhatnánk mindannyian!

kata, 1 hét rendben kell lennie, aztán lilára szoríthatjuk az ujjainkat, hogy mi van veled, ki tudja nem választott-e ki egy manócska benneteket :wink:
bbilona

kata, ne légy már ilyen kishitű :shock: légyszi.., és különben meg nézd meg a táblát jól :!: ugye, hogy vannak spontán babásaink!!
na ugye :!:
köszi a bíztatást, reménysugárt, ...nehéz nekem is a várakozás, de most az orvosom intett türelemre, azt mondta, hogy csak akkor teszteljek amikor már késik a menzeszem, na ez vasárnap tájéka...

ilonkám, a 4. sikeres lesz!!!!! és köszi neked is mindent!!!
kicsiboris

tiza:
emlékszem, annak idején én is mindig tiszta ideg voltam minden uh előtt. Amikor már a 30. hét után jártam, akkor kezdtem megnyugodni. Akkor volt a 4D-s uh. Addig három kezet és két fejet képzeltem a gyereknek. Jó ez a fejlett technika...
Mindig minden rendben lesz, ne aggódj! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilona, Kicsiboris,
olyan drágák vagytok! Köszönöm!
katata

Sziasztok!

Most jöttünk haza Pestről. Mégis elmentünk a dokihoz, megbeszélni, milyen kivizsgálást szeretne. Én attól tartottam, nálam akarja majd egy újabb laparral kezdeni, de tévedtem. Szerinte eddig nagyon szépen, lelkiismeretesen voltam kezelve. Viszont most jött a hidegzuhany. Azt mondta mindenképp a férjemmel kell kezdeni, mert ennyi sikertelenség után a férjet kell újból. Nem csak azt kellene megnézni, sokan vannak-e a srácok, meg hogy ficeregnek, hanem azt is, nincs-e fejhibájuk, vagy bármi elváltozás rajtuk, esetleg valami immunológiai eltérés. Vagy valami ilyesmi. Szóval addig jutottunk, hogy, ha ez sem sikerül, mármint a 4. inszem, akkor megnézetjük ott a srácokat. Rendesen be vagyok tojva. Félek, nehogy valami gond legyen a drágámmal és a srácokkal. Mert akkor teljesen feleslegesen küzdöttünk végig 8 hónapot, böködtem magamba 6 kör szurit, meg izgultunk csalódtunk az elmúlt időszakban.

Kicsibé! Okés! Én kínait eszek, üvegtésztával... Imádom. Nehogy tesztelj!!!! Korai! hagyd péntekre!!!!!! TUUUUUDOOOOD????

Ilona! Kiszakadnak a petefészkeim. Nem tudom, az előző havi stimunak a hatása is tart-e eddig, de eddig minden második hónapban sokkal jobban fájtak. 5-én uh és szerintem 7-8 inszem. Érdekes most,mert eddig mindig a 10 napon voltam uh-n és a 13-14-en volt inszem, most viszont a 12 lesz az uh és kb 14-15-ön inszem. Várom már. Csak egy hét az Uh-ig, ilyenkor jó gyorsan megy az idő. És juhéjj, holnap nem kell szuriznom, innét már csak három van vissza és azokat minden másnap kell! Tudod, szép kis szenvedélyünk van! De legaláb egy kis csoda lesz a vége! Nem elvonó, gumiszobával! :lol:

Coci! Olvastalak a hőmérősben! Már akkor is nagyon örültem! de most gratula! Ha visszakapod őket nagyon vigyázz a kis malackákra! Meg magadra is! Csak pihenj!!!!

Jucmuc! De jó! Végre a célegyenes!

Kata! Tamar! Sapé! Tiza! Jó hogy látlak titeket is! Meg mindenkit, akit esetleg kifelejtettem.

Puszi mindenkinek!

Bocsi a kisregényért. :oops:
zel

zel, sajnálom a fájdalmakat, rutinos rókalány vagy ezt is megcsinálod, aztán mostmár végre együtt akarom tologatni veled a babakocsit :wink:
Szó mi szó, furán mutat otthon a nagy zacskó injekcióstű a fiókban. De igen ott van a csoda a végén, már úgy várom.
A férjed miatt ne aggódj, ezeket a fej-, farokhibás vizsgálatokat mindig megcsinálják, ha eddig nem volt gond biztosan most sem lesz.

babszi, kicsiboris,kata, jucmuc ha csatlakoztok jobb lesz a babakocsitologatás, húzzatok bele. :wink:
bbilona

Zel,
jól tettétek,hogy mégis elmentetek Pestre a másik dokihoz. Így legalább kizárjátok ezt a lehetőséget is, mert szerintem tuti nem lesz semmi gond apuci kis fickóival. A spermatükörnél már szerintem kijött volna, ha valami nagy baj lenne. Amikor a mozgásukat nézték, akkor valószínű látszott volna, ha van valami óriási baj. Szóval nyugi! :wink:
Nekem sem mindig úgyan arra a napra jött ki az inszem, de ez sem baj, hiszen minden hónapban más egy kicsit a működésünk.
Szorítok, hogy a mostani inszem sikeres legyen és elfelejted ezt a sok-sok szenvedést, marad a hatalmas BOLDOGSÁG, picuri méretben. :lol:

Ilona,
szívesen tologatok együtt veletek, csak lenne már kit!! :roll:

Jucmuc,
nagyon szorítok, most valamikor van a leszívásod. Remélem nem fog nagyon fájni! :?

Puszi!
katata

Kép
katata

Kicsiboris te az Árkád közelében dolgozol?
A párom is mellett dolgozik a Fehér úton a régi finommechanika területén. Micsoda véletlen. :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

katám lesz kit tologatni, nem lehet máshogy és kész.
Amíg nem lesz saját kölcsön vesszük másét (neked ott vannak pl. a barátnőd gyerekei), aztán meg életünk végéig dicsekszünk a mi szemünk fényével, aki a legyszebb, legokosabb csibész a kerek e Világon. Ne add fel, sikerülnie kell, gyújtsd össze a mi energiáinkat addig amíg a tied mélyponton van :)
Képzeld, írtam erről a számmisztikás "varázslásról", a sógorom leendő anyósa csinálja. Nem igazán hiszek benne, mégis azt üzente nekem, hgy nagyon piszkosak voltak a csakráim, megtisztította őket. Ezek után produkáltam egy 3,5 napos menstruációt. Ilyen nekem szerintem még sohasem volt. Most úgy gondolom van összefüggés, és nagyon kedves dolognak tartom, hogy ismeretlenül is így a szívén viseli a sorsunkat.
Ha más mesélné én is csak legyintenék, így azonban azt mondom minden szalmaszálba kapaszkodni kell.
Remélem nem rugaszkodtam el nagyon, de már lassan ez sem érdekel.

Szép napot!
bbilona

Ilona :)
nagyon aranyos vagy, jól esnek kedves szavaid. Gyújtöm az energiákat, igyekszem. :roll:
katata

Lola,
merre vagy? Jól vagy, már amennyire ilyenkor lehet... ?

Andi,
mindjárt szerda! Már holnap! :wink:

Tamara,
akkor ma kapunk tőled új uh. fotót? :wink: Várjuk!
katata

kata, ez a beszéd :D
bbilona

málna, mikor lesz az inszem? Talán holnap?
tamaranna, várjuk a képeket igen, igen jó hogy katata észben tartja.

babszi, van valami eredmény? Egy dupla csíkos teszt?
bbilona

Köszi Kata!
Tiszta röhely, hogy nekem kellene téged felturbózni, ezzel szemben én vagyok teljesen a padlón. Tiszta ideggyógyó vagyok, szegény gyerekkel is türelmetlen vagyok, ne tudjátok meg milyen vele elindulni, kész örökké valóság, még ide még oda megy, ezt nézi azt nézi, én meg csak könyörgök hogy vegyük már fel végre a nadrágot aztán a kabátot. Természetesen mindenhonnan elkésünk. Ráadásul újjabban nem hajlandó sem orrotfújni, sem fogat mosni, ami nagyon aggaszt, mert már most sárga lepedék van a kisfogán. Már mindent kitaláltunk a párommal, de semmivel nem tudjuk meggyőzni.
Ha most megállna az idő tutira begolyóznék, ráadásul a fejem is szét akar robbanni.
Bocs, hogy pont nektek panaszkodom, amikor sokkal nagyobb dolgok előtt álltok. :oops:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Andi!
Ne idegeskedj! Ez nem tesz jót neked, csak nyugi!Ez a fogmosás téma most sajnos minket is érint. :cry: :roll: Azt mondja Ágota, gogy fél a fogkefétől meg a fogmosástól. Szerintem ez csak átmeneti náluk legalább is remélem. Eddig nem volt gond nálunk a fogmosással. Most olyan fogkefét vettünk neki, amihez fogkefe fejvédő is van. Van cicás, elefántos, meg talán kutyás. Így amikor fogmosás van(mostanában segíteni kell neki) akkor a kezébe adjuk ezt a védőt. Így engedi!Ára 400-500Ft között van, de ez üzlettől függ.Próbáljátok ki ti is, nálunk bevált.

Kata!
De jó hogy ismét itt vagy! :lol:

Ilona!
Igen meggyógyultunk! :lol: Köszi az infót szuri ügyben. Most lesz a nagy lehetőség nálatok is !Nekem Ágota a 4.-re sikerült!Ez egy bűvös szám ám! :lol: :lol: hajrá!!!!
A vérvételre azért kérdeztem rá ,mert nálunk a hormon szint alapján válsztják meg a kezelési formát, vagyis a gyógyszereket, injekciókat. Itt először ultrahangra a 10. napon kell menni.De tényleg az eredmény a fontos, én csak érdeklődtem!A tollal tényleg álom beadni, nekem volt részem hosszú ideig adni magamnek fecsivel és tűvel.

K.boris!
Csak pihizgessél, és vigyázz magadra!Mindenre szabad gondolni ilyenkor csak rosszra nem!Bevallom őszintén nyáron nem is foglalkoztam azzal, hogy sikerül e vagy nem, teljesen kikapcsoltam magam.Igaz nekem itt volt Ágota, így ő elterelte a figyelmemet mindenről!Szorítok érted! :lol:
sapé

Reni!
Mizújs veled?Régen jártál erre! :cry: :roll:

Kandi!
Veled is mizújs?Nati jól van?Nagyon-nagyon régen jártál erre! :cry: :roll:
sapé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?