Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Chesti! Emeséért mindennap imádkozni fogok és nagyon várjuk a híreket. Köszönjük, hogy Zsókuci gondolt ránk. Én sem tudok magamhoz térni, még a hideg is ráz. Én úgy tudom a kislányok nagyon erősek. Én csak pozítiv dolgokról hallottam még eddig ismerőseim körében. Szami kezdő hsz-ből már gondoltam hogy vmi probláma lehet Zsókucinál, de azért erre nem számítottam.

Judit! email címem megvan? várom majd a képeket. Bulcsú 86.92 méreteket hord kb. sztem Danca nagyobb. Tehát ami róla lejön az pont jó Bulcsúra.

Edina
sidney

Sziasztok!

Beszéltem Zsókucival, és nagyon köszöni mindenkinek aki gondolt rájuk, és sms-kel bátorították! Azt mondta sok erőt adtunk neki, ha lehet, és nem gond küldjetek még 1-1 bátorító jó szót, higyjétek el, rengeteget segít neki, ma "boldog" volt a hangja.
Ne hagyjuk, hogy elengedje magát.
Emese jól van, bár vérátömlesztést adtak neki, jók az értékei.

Mi tegnap a templomban mondtunk imát értük. Remélem, és bízom benne, hogy a kis Emese erős.

chesti

Zsókuci!

Szavakba nem tudom foglalni amit érzek!
Mi is imátkozunk értetek!

Kép

"Szeretnék veled eső áztatta utcán táncolni,
s szeretnék veled egy ágyban álmodni.
Szeretném megmutatni mit ér egy könnycsepp,
mely az öröm által tisztítja arcodat,
s elmossa az összes bánatodat.
Szeretném ha szemem tükrében fedeznéd fel a világot,
s észrevennéd az igazán fontos dolgokat.
Szeretném ha tudnád hogy a sivatagban is nyílik virág,
s hogy a hóesésben is van melegség,
mert így él a világ.
Szeretném ha velem együtt kiáltanád,
hogy suttogva is értem szavad,
mert így nincs az a szív mely megszakad.
Szeretném ha látnád hogy a vak ember is láthat csodás dolgokat,
s kinek néma az élet, az is várja a hangokat.
Szeretném ha együtt éreznénk azokat a dolgokat,
melyeket sok ember a jelentéktelen dolgok miatt egyre csak halogat.
És végül Szeretném,ha már ráncok borítják az arcunkat,
azt lássam hogy életünk nem is lehetett volna ennél boldogabb..."

szandrakiss

Ne haragudjatok kérdeztétek hol vannak.
II. Női klinikán

chesti

Sziasztok!

Ma kiválogattam, és word dokumentumba bemásoltam, a Zsókucinak szánt üzeneteiteket!
A férje kinyomtatja, és beviszi neki. :)
Ezentúl is így lesz!
GONDOLUNK RÁTOK EMESE ÉS ZSÓKUCI!
Emese egy kicsit a miénk is, gondolunk, és vigyázunk rá imáinkkal!
Puszi nektek drága!

Kép

chesti

Szia Zsókuci!

Neked és kislányotoknak nagyon Sok Egészséget, Erőt kívánok az elkövetkezendő napokhoz/hetekhez! Emesének üzenem, hogy hajrá, ne adja fel, küzdjön! A Jó Istenke legyen Veletek ezekben az időkben! Remélem mihamarabb az otthon melegében lehettek hármasban! Ha szeretnél látogatót, akkor szólj, én szívesen bemegyek, bár gondolom most erre vágysz a legkevésbé, de szólj nyugodtan! Mivel a kórházba nem lehet virágot bevinni, így képletesen küldök Nektek egy virágot! Gondolok Rátok minden nap!!!!!!!!!!

Millió puszi!

Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Zsókuci!
Minden percben rátok gondolok, s reménykedem. Minden nap ajándék. Emese nagyon erős és lekűzd minden akadályt és egészséges lesz, ebben hiszek!

Sok-sok puszi és sok erőt és kitartást!!

:) Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Elég nehéz most írnom, hisz nagyon elkeserített és sokkolt, ami Zsókucival és Emesével történt. Nehezen jönnek a szavak... :cry: Még vasalás közben is rájuk gondoltam, állandóan futkos a hideg rajtam, ha eszembe jut, hogy most min megy keresztül Zsókuci és persze Emese, aki küzd az életéért! Minden erőt adó angyalkát odaküldtem már nekik, remélem fognak segíteni. "A remény hal meg utoljára"!!! Én is hiszem, hogy Emese egy nagyon erős kislány, és nem hagyja magát! Bizakodjunk!

Most nagyon mást nem is tudok írni majd inkább holnap.

Kép
Kép
finike

Zsókuci!

Kívánom hogy az angyalok mind rátok vigyázzanak! Nem is tudom mit mondhatnék, kitartás! A kis Emesének sok erőt adjon az Isten, a küzdéshez! Kívánom,hogy mielőbb legyetek túl a nehézségeken!

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!
Újból itt vagyok elég sok idő után.

Zsókucinak nagyon sok erőt kívánok, és miharabbi biztató jeleket.

Sajnos együtt tudok vele érezni, mivel a családunk is a mostani hétvégén majdnem hasonló helyzetbe került. A sógórnőm 40 évesen most várja az első babáját, jelenleg 30 hetes (Dávidka most 1 kg körül van). Nagyon várjuk már őt, hisz a 3 lány után születik végre egy pici fiú is. Egyik pillanatról a másikra, semmi előzmény nélkül felment a fényomása, a vizeletben igen magas számú fehérje jelent meg. Orvosa szombaton be is fektette. A gyógyszerek sem segítettek, így vasárnap este mentő szállította őket át a Baross utcába, mert a vérnyomása nem ment lejjebb, és minden pillanatban várhattuk a hírt, hogy megcsászározzák. Szerencsére ott kapott egy speciális kombinált szert és most úgy néz ki, hogy stabilan 135-nél megállt, bár még ez is magas. De a 185-höz képest ez egy ragyogó hír.

Kedves kórházi dolgozók és orvosok:ezúton is köszönünk mindent az ő nevében is, hizs ezalatt a két nap alatt is mindent megtettek értük.

Mi egyébként jól vagyunk, én szedvedek mostanában, elég sokat szédelgek.

Zsuzsa és a 3 lány

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok !

Folyton Zsókuciék járnak a fejemben,alig tudom elhinni,hogy ez történt.Én is olvastam erről,hogy a kislányok nagyon erősek tudnak lenni,és biztos a kis Emese is hatalmas küzdőerővel bír.
Egy volt osztálytársnőmnek ugyanekkora volt a pici lánya amikor megszületett és most egy egészséges kis ovodás! Remélem a kis Emese is mihamarabb túljut a nehezén!

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Beszéltem Zsókucival, és "erős" volt a hangja. Rettentően örül a sok hozzászólásnak, hogy ilyen sokan gondolunk rájuk, és el is pityogta magát. :)
Emese jól van, bár sok fertőzése van, többek között tüdőgyulladása. Erős antibiotikumot kap.
Zsókuci azt mondja a méhlepénye tiszta genny volt, azt mondják ez a vírus már benne lehetett.
Erősen görcsölt, és fájásai voltak. Mikor bement a kórházba kapott valami gyógyszert, ami leállítja a szülést, de nem hatott. Éjjel már vérezni is kezdett, akkor már tudta, hogy nagy a baj. Tolófájásai voltak, Emese megindult a nagyvilágba, 1 ujjnyira kitágult, és a kis lábacskája már kint volt.
Volt egy kritikus idő délután, keringési problémák, állandóan csipogott, bejelzett a gép, de túl vannak rajta. Azt mondja Zsókuci percről-percre változhatnak a dolgok, de nagyon bíznak.
A II. női klinikán vannak, még nem tudja mennyi ideig maradhat bent, de már holnap leköltöztetik a gyerekágyasokhoz.

Holnap is összeszedem neki a neki szánt hozzászólásokat.

"Kívánom, hogy ez a vers
megérintsen téged,
hogy megvigasztaljon.
Bárcsak ez a vers
egy szoba lenne,
benne lobogó tűzzel,
hogy felmelegíthesd
a szíved!
Bárcsak
sokkal többet jelentene
neked ennél!
Bárcsak teljesülne
a kívánságom e vers által!
És akkor talán
te sem sírnál már. "

Kép

chesti

Sziasztok!

Zsókuci!

Kép

Tamkó Sirató Károly: Bíztató

Ne ess kétségbe, érjen bármi!
Csak egy a törvény: várni. Várni!

Ha reszket alattad a föld:
Csak önmagadat meg ne öld!

Ha egyetlen vagy, mint a szálfa.
Felvirrad még magányod álma.

Minden beérik, révbe fut:
És győzött az, ki várni tud.

Sokkal többen szorítanak érted mint azt te hiszed mert a másik topikon is mindenki jó egészséget kíván nektek és onnan is eljött hozzátok az összes örző angyalka.
Remélem minnél előbb nagyon jó hírekkel tudsz szolgálni nekünk!

Sid!
Boldog névnapot kívánunk!!!!

Judit!
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok turizós fajta. Igaz apa nem szereti de nem is mondom meg neki és amit nem tud az nem fáj. Sokszor megdicséri a Tamit, hogy milyen jó cuccokat adok rá de ha tudná, hogy honnan van :roll: :) .
Néha olyan jó ruhákat ki lehet fogni csak azt kell megvenni ami tuti jó de ő ezt nem érti. Na meg persze a fíling.
Én is kiváncsi vagyok a cuccokra ha esetleg van kissebb is. Szerintem nyugodtan rakd ide fel persze Sidnek elővásárlási joga van :wink: :) .

Mindenkinek jó Éjt

Szandra

szandrakiss

Zsókuci,

Egész nap ti jártok a fejemben. Én nem vagyok vallásos, így csak a magam módján drukkolok nektek, és kérek mindent és mindenkit, akinek csak hatalmában áll, hogy segítsen nektek!!!!!

Csajok,

Ezek szerint nemsokára beindula babaruhabiznisz a topicban? :)

Megyek, mert Szonjus 11-kor még álmában eszik egy kicsit...

Jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

SZiasztok!

Zsókuci! egy barátnőmnek mindkét gyermeke 26.hétre született. /12 év 4 évesek, kisfiú és kislány/
nekem is egésznap eszembe vagytok. legszívesebben felhívnálak, de nem szeretnélek zavarni. sztem ha van hely az oszt-on akkor maradhatsz bent vagy bejárhatsz. Rád bízzák ahogy Neked kényelmesebb. Az ott dolgozóknak is nagy segítség ha ott van az anyuka és Emesének is.
Nagyon sok erőre van most szükségetek.

Edina
sidney

Tegnap Zsókuci férje írt nekünk:

"Kedves Lányok!

Nagyon kösznöm, hogy ennyit gondoltok Zsókára. Ő is nagyon örül neki. Minden sms nagyon sokat segít, hogy fel tudja dolgozni a történteket.
Sajnos a kép minősége, nem lesz a legjobb mert mobillal készült, de így legalább látjátok, kiért kell nagyon szorítani.

Zozó

Kép

Ő, csöpp kis lányunk Emese (az a sok cső, hivatalosan nem a tartozéka! ) "

chesti

Sziasztok Csajok!

Zsókuci!
Amióta megtudtam mi történt, szinte egész nap gondolok rátok.
Kívánok sok-sok erőt és kitartást Emesének és Neked is. Kép
Megszólalni nem tudok Emese képe láttán... elveszik a sok cső között.
Az én kislányom is volt inkubátorban és néhány napig csak simogathattam. Nem tudom Te egyáltalán simogathatod-e, de ha lehet, akkor tedd, ha mégsem, akkor beszélgess vele sokat! Szerintem ha érzi, hogy szeretik akkor az erőt ad Emesének a további küzdéshez.

Sid!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Nem tudom már ki kérdezte: igen Zsófi annyira szőke, hogy nem látni a hajacskáját, míg Zéti barna és így hajasabbnak látszik.

Itt lehet több képet látni róluk folyamatos frissítés mellett: http://members.chello.hu/frank.adam/

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Minden Edinának nagyon-nagyon sok boldog névnapot.

Kép

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Én ahogy megláttam a kis Emesét az inkubátorban, máris sírva fakadtam, és még most is küzdök a könnyeimmel. Na összeszedem magam....
Szóval.

Zsókuci!
Én is egyetértek Adrával! Beszélj hozzá minél többet, hogy érezze, hogy ott van vele az anyukája, akinek a pocakjában idáig fejlődött. Még így a sok csővel is nagyon édes kis csöppség! Drukkolunk, hogy meggyógyuljon, és hogy gyarapodjon minél többet! Bízakodunk!!!
A párom is izgul Emeséért és persze értetetek, hogy legyen erőtök feldolgozni a történteket! Minden nap nagyon várjuk a fejleményeket! KITARTÁS ZSÓKUCI!!!!

MILLIÓ PUSZI NEKTEK!!!!
Ma is küldök Nektek virágot! :)
Kép

Sid!
Nagyon Sok Boldog Névnapot!
Kép

Kép
Kép
finike

Zsókuci!

Emese nagyon édes, remélem, hogy mielőbb hatnak az antibiotikumok és hamar legyőzi a bacikat. Réka és Blanka is kapott a méhen belül egy fertőzést, Réka pár nap alatt jobban lett, de Blankánál le kellett állítani 4 nap után a táplálását, mert nem emésztett, de egy erős antibiotikum hatására ő is rendbejött. Beszélj hozzá minél többet, érzi, ha mellette vagy, még így az inkubátorban is. Nagyon szorítok, hogy a kezdeti adaptációs nehézségeken túl legyetek.
A játszótéren is van egy kislány, aki ilyen pici koraszülött volt, 2 hónapot töltött a PIC-en, túlvészelt egy agyhártyagyulladást, egy enyhe agyvérzést, tüdőgyulladást, de most két éves , és ami a legfontosabb, hogy egészséges, picit kisebb a társainál, de ez minden. Aki nem tudja, hogy korábban született, észre sem veszi.

Üdv :Dóri
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci!
Nagyon nagyon sokan szorítunk neked itt Vecsésen! Az egyik lány olyan ari volt, hogy olyan sok angyalkát küldött, hogy ebből minden napra fel tüdok tenni neked egyet! A férjednek is nagyon köszönjük a képet, Emese nagyon aranyos kislány. Igazából én is csak azt tudom neked mondani amit már előttem jó páran megtettek. Szeress, szeress és ez minden gyógyinál többet ér!!!

Kép

A nagy szavak nem érnek semmit,
Elszállnak, mint az őszi szél
De a szeretet, ha tiszta szívből fakad,
Elkíséri az embert, amíg él.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!!

Kép
Edina!
Utólag kívánok neked nagyon sok boldog névnapot!

Zsókuci!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz,kitartást és erőt kívánok!
Nagyon szép, még a csövek takarásában is a kis Emese igazi harcos.Nem tudom a lányok hol töltik le ezeket a csodás képeket,de gondolatba mindig küldök egy anyalkát,hogy vigyázzon rátok.
Kitartás minden rendbe lessz!!
Sok puszi nektek és Emesének.
Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Szandra! Edót Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából. bocsánat hogy csak most, de most a topikkal kapcsolatban Emesére gondolok mindig. És most jutott eszembe, hogy van Nekünk egy picike Edinánk is akinek tegnap volt az első névnapja.

Zsókuci! ma is sokat voltatok eszembe, köszönjük a képet Emeséről.

Edina
sidney

Szandra!

Tök lüke vagyok! :oops:

Nagyon boldog névnapot a kis Edónak is!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szandra!

Edónak is Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok!
Kép

Csajok!
Ti kaptatok e-mail-t a Babanet-től? Lesz találkozó. Mit szóltok hozzá?

Kép
Kép
finike

Minden Edinának boldog névnapot!
Így utólag is :lol:

ÜDv :Dóri
Vendég

Sziasztok!

Boldog Névnapot kívánok az Edináknak! [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172599510.95.jpg[/img]

Zsókuci!
Ma is sokat gondoltam rátok. Szorítok nektek! Emese olyan kis édes. Remélem azért sokszor a közelében lehetsz.
Én is küldök nektek angyalkát.
Kép

Dalma

[/img]

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Zsókuci!

"Mesi" Baba gyönyörű, még ilyen picin is. Meglásd minden rendben lesz, csak hinni kell benne. Minden nap gondolunk rátok. Sok, sok erőt és kitartást kívánok Neked és a Párodnak!

Syd és Pici Edo!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Szandra!

Nagyon szépek a versek, különösen az első. Megkérdezhetem honnan van?
Remélem a hétvége az apukáddal Jól sikerült!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Szami!
Ezt így a neten kóricálva (kerestem minden féle szépséget Zsókucinak) találtam. Azt hiszem a szerző nem is volt odaírva. Amelyiknél látom a szerzőt azt mindig odaírom, hogy a babérokat ő tudja learatni. Egyszerűen a google-ben keresgetek és kiad ilyen remek dolgokat.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Finike! igen én is kaptam regisztrációs levelet a babanettől, de megyünk sógornőmért Bécsbe a reptérre, úgyhogy sajnos nem tudok elmenni. Pedig úgy volt hogy megyek árulni pont vasárnapi börzére, de aztán inkább a bécsi csavargást választottam. Végülis börze lesz még máskor is, Bécsbe meg nem járunk túl sűrűn.

Zsókuci! puszillak Benneteket.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, képek nagyon tetszenek.

jó éjt Edina
sidney

Zsókuci, én ugyan ritkán írok és olvasok, de Dóritól hallottam, hogy mi történt és nagyon-nagyon drukkolok a kislánykátoknak!!!!!!
Igen, a lányok erősek, remélem, hogy napról napra javulni fog az állapota!!Sok puszit küldök neki így ismeretlenül is!
:lol:

KépKép
tibicsoki75

Zsókuci,
Azóta folynak a könnyeim, itt a gép előtt, mióta megnéztem Emese képét. Tündéri és pöttöm. Nagyon drukkolok neki, hogy meg tudjon bírkózni mindazzal, amivel most szmbe kell néznie! És persze nektek is! Anyukám gyerekorvos. Több oylan pöttöm koraszülött volt a praxisában, aki azóta már maga is anyuci/apuci :D

Edinák,

Nagyon boldog névnapot nektek!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Emese jól van, dokik azt mondják azért maradjanak a földön....
A fehérvértsejt száma 80 ezerről lement már 60 ezerre ( a normális 8000 lenne). Azt monták az antibiotikumok most kezdik majd kifejteni hatásukat.
3 óránként mehet fel Emeséhez, olyankor mesél neki, és bíztatja, hogy nagyon-nagyon sokan szeretik Őt, és rengetegen küldték az angyalkájukat hozzá, hogy vigyázzon rá, és meggyógyuljon.
Zsókuci azt mondja pénteken már hazaengedik, szomabtom pedig mennek mp3 lejátszót venni, amire felveszik a szívhangot, meg meséket olvasna rá Emesének.

chesti

Zsókuci!

Hallom pénteken hazajöhetsz, és hogy Emesének csökkent a fehérvérsejtszáma! Hál'Istennek! Nem akarok semmit elkiabálni, de nagyon örülök ennek a hírnek! Bizakodunk! Nagyon jó ötlet, hogy felveszitek magnóra amit meséltek, így akkor is vele lehettek, amikor nem vagytok benn a kórházban.
Küldök Nektek én is egy angyalkát, hogy vigyázzon Emesére, és adjon Nektek sok erőt, egészséget, kitartást! Sokat gondolunk Rátok!!!

Millió PUSZI!!!! Finike

Kép

Kép
Kép
finike

Szaisztok!

Ide is megírom azért hátha valakit érdekel, vagy segítene.
Zsókuciéknak szeretnénk összedobni valamennyi pénzt, amit beváltatnánk media marktos ajándékutalványra, hogy mp3 lejátszót tudjanak venni. Arra vennék fel Zsókuci szívhagját, meg általa felolvasott meséket, igy segítve a kis Emesének.
Ha valaki úgy gondolja Zsókuciékat ezzel egy picit segitené, akkor kérlem a:
Szülészetek, kórházak/ Budai Meddőségi Centruma járok - babás topicba jelezze, ha lehet még a mai nap folyamán, legkésőbb péntekig.

chesti

Zsókuci!

Örülök, hogy te ennyire "jól" vagy, hogy kiengednek. Ez az mp3-as dolog nagyon jó, pont a hétvégén láttam a Liptai műsorában, hogy egy koraszülött babócának így mesélt az anyukája és mutatták, hogy a baba álmában egyfolytában mosolygott. Annak is örülök, hogy jobbak egy picit Emese értékei. Ez biztos a sok szeretetnek köszönhető amit adsz neki na meg persze annak a millió kis örzőangyalkának amit mi küldünk neki.

Kép

Szandra

szandrakiss

Zsókuci sms:

"Kicsit bíztatóbb az állapota a doki néni szerint. Persze nem merünk jobban reménykedni. Imádom! Bíztatom nagyon!"

chesti

Zsókuci!

Nagyon örülök,hogy jobbak Emese eredményei. :D Reménykedjünk,hogy egyre jobb lesz!
A szívhang és a hangotok biztosan mindig nyugtatni fogja a kis drágát. Ezt nagyon jó dolognak tartom. :D

Kép

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy jobbak a kis Emese értékei.
Csak így tovább kicsi lány!

Remélem mindenki jól van,megint valami nyavaja van a levegőbe.

Megyek mert a fiatal úr hivat.

Sziasztok : :shock: Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Zsókuci! sokat gondolok Rátok. csak így tovább Emese. nagyon drukkolunk Neked.

Tibicsoki! végre itt vagy. Mi újság Veletek? szüléstörténetet nem írsz Nekünk?

Johanna megint köhög és folyik az orra. Egy hetet tudott oviba járni. Jővő héttől egyébként sem vittem volna, mert március 15-re tervezünk egy kis kiruccanást. mÁr nagyon várom, jó lesz egy kicsit kikapcsolódni. Csak majd Ti fogtok hiányozni. Mikor hazajövünk bizti első dolgaim között lesz elolvasni a lemaradásomat. na jó addig még sok idő van hátra.

Szandra! most hétvégén lesz a nagy találkozás? Kíváncsi vagyok nagyon. Mennek a lányok és férjed is? vagy csak te mész egyedül?

jó éjt Edina
sidney

Zsókuci,

Csak így tovább, hajrá kicsi lány!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Tegnap este beszéltem Zsókucival, mindenkit nagyon-nagyon puszil, soha nem gondolta volna, hogy internetes kapcsolatok révén, ennyi aranyszívű emberrel ismerkedik meg. :) Nagyon jól esnek neki a bíztató sms-k, hozzászólások, és hogy ennyien gondolunk rájuk.
Emese jól van, bár tegnap reggel nem ment neki a pisilés, igy vízhajtót kapott, kicsit megrémültek, de délutánra megoldódott a helyzet. Minden nap egy ajándék, hogy erősödni tudjon Emese. :)
Szerintem az inkubátora mellett, a mi rengeteg angyalkáink vigyázzák Őt :)
Emese és Zsókuci erősek vagytok! Sokat gondolunk rátok, imáinkkal segítünk Titeket. :)

Puszi nektek

Kép

chesti

Sziasztok Csajok!

Zsókuci!
Továbbra is mindennap gondolok rátok és nagyon szorítok Nektek. Örülök, hogy Emese értékei javultak, csak így tovább!
Kép

Sid!
Jobbulást Johannának!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Zsókuci!
Nagyon drukkolunk minden nap, hogy Emese jobban legyen, erősödjön, gyarapodjon minél előbb! Azért Rád és a férjedre is gondolunk, nektek sem lehet most könnyű, de ha együtt vagytok a szeretet mindent legyőz!
Küldök ma is Nektek egy angyalkát, hogy ma is vigyázzon a kis Emesére!!

Millió puszika!

Kép

Sid,
Irigyellek, hogy mentek Bécsbe. Már én is többször elindultam, de valahogy soha sem sikerül odaérnem.... :roll: :shock: Biztosan jól fogjátok magatokat érezni. Küldök nektek sok napocskát, hogy legyen szép idő, amikor felfedezitek a várost! Johannának jobbulást kívánok sok puszival!

Pocilo,
Ha van egy kis időd, akkor leírnád nekünk a szüléstörténetedet? Légyszi,légyszi,légyszi.... :)

Mazsuzs,
Mizújs Veletek? Hogy vagytok? Szopizás hogy megy? Azért tőled is várjuk a szüléstörténetet!!! Nincs kivétel! :D :lol:

Eszti,
Hogy vagytok? Baba mozgolódik sokat?

Mtücsök,
Dórika hogy van? Kiderült már, hogy mi az a duzzanat/csomó? Remélem semmi komoly!

Nálunk minden oké. Ma megkapta a 4 hónapos oltását. :( Egyáltalán nem sírt, egy kicsit felnyögött, de amint felvettem semmi gond nem volt. Olyan ügyes, olyan büszke vagyok rá!!! :!: :lol: :D
Most a paradicsomos krumpli és a sütötök a kedvenc. Nagyon izlik neki. Amiket én pancsolok, azok annyira nem jönnek be, pedig a könyv szerint csinálom, de a Kecskeméti pari-krumli az már döfi. Na mindegy, majd azért még próbálgatom. Már lassan a fél ebéd az szilárd kajcsi!!! :D :D :D

Na most már megyek, mert még nem ebédeltem és kijukad a gyomrom. 8) :lol:

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Nem tudtam alaposan végigolvasni a topicot már egy hete csak átfutottam, de én is megdöbbentem a pici lány megszületésén. Nagyon-nagyon szorítunk Emesének, hogy ne történjen semmi rossz. 60 deka..egyszerűen felfoghatatlan!

Sajnos egy kicsit be vagyok parázva, mert mióta hazajöttünk, én is látom, hogy nem minden olyan egyszerű, ahogy elképzeltem. Sajnos a picúr nem szívja ki a tejet helyesbítve egy óra alatt szívja ki a fele mennyiséget mint amennyit már "bírna enni", és mindenki (doktornő és mások..) azt mondták hogy fél óra alatt kellene kiszopiznia a mennyiséget amennyi kell neki. De ő még egy óra szopi után is csak az öklét gyűrögeti a szájába és belealszik a szopiban, de amint eltávolított a "csatlakozást" a szájából, rögtön felébred.
Nagyon hülye kérdéseim vannak, amik másnap már teljesen természetesek, de a kaja után mindig tisztába kell tenni a picúrokat? Bár a baba bőre elég érzékeny, az első 2 napban mikor hazajöttünk kiütötte a bőrét a "pelenkakiütés".

Finike! Gondoltam rád, ugyanis én is teljesen úgy vagyok ezzel a szopi témával
mint te, mióta kijöttünk a kórházból. A csecsemősökről vagy jót vagy semmit, így inkább semmit. Egyedül Pető Zsuzsikát emelném ki, mert tőle sok segítséget kaptam, ezért is van rossz érzésem hogy nem megy a szoptatás.
Finike! Te tudtál fejni azért az első időszakban, vagy neked sem sikerült?
Hogy volt ez nálad?
Ígérem a szüléstörténetet megírom a napokban a hétvégéig, mert a párom már hétfőn megy dolgozni, és utána már nem biztos, hogy lesz időm feltenni.

Az új képek nagyon gyönyörűek a babákról, mindenkinek gratulálunk a szép manócskákhoz. Ha lesz időm majd részletesen visszaolvaslak benneteket, nehogy sok jó tanácsról/tippről lemaradjak....

Üdv. mazsuzs
mazsuzs

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy nem tudtam csak átfutni. Sajnos nincs időm megírni a szüléstörténetet, csak Finikétől szeretném kérdezni, hogy nála hogy volt ez a szopi téma, mert azt hiszem ugyanabban a cipőben járok.

Finike! Te hogy voltál a tejcsivel? Tudtál azért fejni vagy azt sem? Hogy zajlott a kórházban az egész tejcsi téma és mikor hazamentél mikortól és hogyan derült ki hogy kell pótlás? Írd meg légyszíves egy kicsit részletesen mert nem tudom mit csináljak...Azt hittem, hogy hazajöttünk könnyebb lesz, tudok szoptatni, de nem igazán jött össze a dolog.

Sajnos a csecsemősökről én sem sok jót mondhatok, egyedül Pető Zsuzsikát tudom ajánlani bárkinek, hozzá menjetek ha kérdésetek van, nem úgy néz rátok mint az ufó-ra, hanem segít. Sajnos míg én bent voltam a műszakja miatt csak kétszer volt. Ha pedig valaki nagyon érzékeny, akkor ne kérje magát olyan szobába, ahol többen vannak mert én olyan szobába kerültem be ahol négyen voltunk (saját akaratomból kértem magam ide), mégis nagyon kikészített, hogy mindenkiből dőlt a tejcsi, (a többiek már nem az elsőt szülték) én pedig nem tudtam etetni a picikémet. Eléggé kikészített maga a tudat, és a síró baba. Azt hiszem hogy inkább úgy kellene a kórháznak ezt megoldani, hogy az első babásokat egy szobába, ahová bemehetne egy csecsemős minden nap egy fél-egy órára és tanítaná az anyukákat a helyes szoptatási tartásra stb... Nem pedig úgy, hogy mi menjünk oda ha kérdésünk van, és mikor mentem a folyóson a babával akkor rámszóltak, hogy ne mászkáljak a huzatban a gyerekkel...

Ígérem a szüléstörténetet megírom még a hétvégén, mert később nem biztos hogy lesz időm. Nem tudom mi van a számítógéppel is, mert már az előbb is írtam a topicba de nem jelent meg. Ha mégis megjelenik, akkor legalább kétszer jelentkeztem most egyszerre...:-)

Az új feltett képek nagyon gyönyörűek a babákról, majd még átnézem tüzetesen csak legyen egy kis időm.....de jó lenne...

Pociló! Neked milyen volt a tapasztalatod a kórzában? Majdnem megkerestelek, csak hülyén nézett volna ki ha minden szobába bemegyek és végigkérdezem, hogy ki Csilla...

Üdv Lányok! mazsuzs
mazsuzs

Mazsuzs!

Kísértetiesen ismerős a történeted! :cry: :roll: Velünk ugyanez történt. A megoldásra még mindig nem jöttem rá. Próbáltam én is fejni, de az elején alig jött 20-30. Próbálgasd, bár tudom halál kimerítő. Ne idegeskedj, tudom könnyű ezt mondani, mert én szét idegeltem magam ezen, hogy senki nem tudott nekem egy értelmes jó tanácsot adni. Arra most egyáltalán ne figyelj, hogy mit mond a védőnő és a doki!!! Ők csak a betanult szöveget mondják. Amikor ők beszélnek csukd be a füled, bólogass, de ne hallj meg semmit!!!!! De komolyan. Nekem a védőnő tett be, ugyanezzel a dumával. Azóta nem szívesen engedem be, inkább telcsin lejelentkezem és kész. Úgy sajnálom, hogy nálad is így alakult. Küldök priviben egy szoptatási tanácsadó számát, hátha ő tud neked segíteni. Én már későn hívtam és akkor már nem volt visszaút. Hátha neked segít. Ha netán sikerülne beállni akkor leírnád a receptet? :wink: Most csak magatokra figyelj, ne törődj a háztartással, próbálj meg ne idegeskedni ezen, majd lesz valahogy. Én mindig azt gondoltam, hogy nincs elég tejem, s valószínű, hogy volt csak annyira bebeszéltem magamnak, annyira paráztam ettől, hogy a végén már tényleg lecsökkent a mennyiség. Még próbáld meg a homeobogyókat, és sok folyadék. Sajnos más ötletem nincs. Ez egy annyira patt-matt helyzet. Van tej, de ő mégsem szívja ki rendesen. Borzasztóan dühítő! Próbáld minél többet mellre rakni, annál többet fog termelni a cicid. Ne haragudj semmi okosat nem mondtam neked! Majd írok privit is.
KITARTÁS!!!!!

Puszi

Kép
Kép
finike

Mazsuzs!

Tejcsi ügyben.
Ha nincs elég, akkor próbáld kia Motherlov More milk Puls nevű kaszuláját, én ezt szedem, mert két hete majdnem elment a tejem és megtriplázta a hozamot :lol:
Nálam Ági vol tilyen nyammogó.
MOst Réka ügyesen szopik, cask keveset, kb. 3-5 perc alatt megeszi amit gondol aztán már csak cumizik a cicin.
Ilyen lecsatlakozunk és kap pótlást cumiból, majd lefejem a maradékot. A lényeg, hogy cumi ne legyen nagyon szűk lyukú, mert akkor azon is elfárad nem eszik eleget és csak sír....A koraszülött részlegen a Nuk cumit javasolták.
Elsőre nekem sem jött össze a szoptatás, és Blankával most is küzdök, mert ha nincs kedve, nem szopik.

Ágival is mindenki mondta, hogy így meg úgy , de fejni is most tanultam meg igazán. Nekem az Avent mellszívó jött be, ezzel 15 perc alatt lefejem a Blankának szánt mennyiséget. Sajnos igazán tanácsot adni nem lehet, mert mindenki más, mindenkinek más jön be, próbálj meg több pozíciót is, hátha az segít, vagy ha van a szopipárna, az nagyon hasznos. Meg a kis arcát tudod maszírozni közben a mutatóujjaddal, hogy ne aludjon be. Elvileg 20 perc alatt megeszik amit kell, nálunk is így van, utána már csak cumiznak, ha nagyon lassan kajál akkor vagy jön a porosz módszer(3 óránként 20 perc szopi, és kész, előbb utóbb úgyis megszokja és beáll, hogy ez alatt megegye a neki kellő mennyiséget), vagy amit én is csinálok a Rékával, a 10 perc cici+ táp, így én sem állok fejre, és nem egy örökévalóság az etetés. Eddig igény szerinti kajálás volt, de ma bevezettem a 3 óránkénti kaját, mert nem bírtam a nemalvást plusz a kiszámíthatalanságot.

És mazsuzs!

Ne parázz semmin, olyan baba amiről a kismama magazinban olvastál nem sok van, aki pár perc alatt megeszi a neki szánt mennyiséget és csak alszik egész nap.

Üdv :Dóri
Vendég

Szisztok lányok!
Zsókuci!
Ma is sokat gondoltam rátok,remélem minden rendbe veletek?
Emese nagyon erős ezt bizonyítja nap mint nap.Emese kitartás ez anyucinak és apucinak is szól.Puszi nektek.
Sid!
Jobbulást Johannának,gyógyuljatok hamar.Remélem jól sikerül a kirándulás.
Mazsuzs!
Örülök, hogy jelentkeztél már hiányoltunk.Szoptatással kapcsolatban minden kezdet nehéz.Próbálj nyugodt maradni,nekünk se ment az elején,de már a haladók közé léptünk.Bár most is vannak nehézségek,nem tudja rendessen bekapni a cicit ezért bimbóvédőt kell használnom.
Ja és nekem is folyamatossan piszkálnom kell őkelmét mert aludni akar szopás közben.Most kezd gyógyulni a seb a cicimen.
Meg kaptad a privibe amit írtam?

Szandra!
Drukkolok. A találkozás remélem jó lessz apukáddal.
Ha nem nagy kérés ird meg hogy sikerült.

Finike!
Az én gyerekeim is töbre becsülték az üveges kajcsit.
Készül a szülés történet,de lassan. Meg próbálom Mielöbb megírni.

Mindenkinek szép estét!

Csilla Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?