Steffi, milyen dráma?
Marcsi módszerét eddig azért nem tudtuk alkalmazni mert megállás nélkül ordított bármit is csináltunk, tegnap meg magától elaludt.
Marcsi, édes ez a lavóros kép!! És mekkora már ez a fióka is!! Biztos, hogy foga is kínozza Hannát, de még mindig nem bújtak ki. Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy ami olyan korán kijött az fog volt-e, mert azóta is ott van az a kemény valami, de nem nőtt semmit. Szóval nem tudom?
Szaisztok!
van ám itt élet.. Egyébként megjöttünk Anyuméktól, tuti volt..
Jube! Ben vagytok a blogban. Eddig szarakodott a rendszer, de már megvan.
Puszi!
Marcsi,
Te szegény!! Sajna nem tudok Neked segíteni, mert nekem talán egyszer gyulladt be és akkor sem voltam lázas. Azt tudom hogy nagyon nagyon sokáig masszíroztam, mire nagy nehezen elindult a tej, mert hiába szívta Réka egyszerűen nem jött. Én csak annyit tudok mondani, hogy masszírozd és folyamatosan fejd.... Viszont én azért megkérdezném az orvosot (védőnőt) hogy ilyenkor lehet e szoptatni!
iylenkor nem hogy lehet szoptatni, de kell is, minel hosszabban! algopirint szedhetsz 4 óránként, borogatni melegvizes ruhával jót tesz, és a sok fejés.... nagyon szar, nekem is volt többször, sőt mostanában is nagyon kerülget. jobbulást Neked!
Sajnálom Judit, hogy Te is tapasztaltad már ezt az érzést, remélem elkerül!
Az LLL liga honlapján azt írják, hogy a lecitin szedése meggátolhatja a görcsképződést. Nekem most ennyi új információt sikerült összevadásznom.
Kiscsillag jujj de jó!!!! Nagyon jó érzés mostmár, hogy Te is ilyen uh-os képekkel tudsz jönni közénk!
Pihenj sokat és próbálj meg minél kevesebbet aggodalmaskodni és légy nagyon boldog kismama!!!!!!!!!!!!!!
Millió puszi!
Kiscsillag,
Nagy-nagy gratula!!! Ahogy Satuk sem, úgy én sem tudok erről az Uh papírról olvasni. Majd egyszer bepótolom ezt a hiányosságomat! Remélem jól vagy!!! Használj ki minden percet, mert ez a 9 hónap hipp hopp elszalad!!!!
Puszi: Vica
Kiscsillag,
Nagy-nagy gratula!!! Ahogy Satuk sem, úgy én sem tudok erről az Uh papírról olvasni. Majd egyszer bepótolom ezt a hiányosságomat! Remélem jól vagy!!! Használj ki minden percet, mert ez a 9 hónap hipp hopp elszalad!!!!
Puszi: Vica
Gratulálok a picikhez,nagyon örülök,hogy Te is babázhatsz nem sokára!!
NAgyon drukkoltunk Neked,és hát nem hiába!
Kiváncsi vagyok ,hogy kislányok,vagy kisfiúk lesznek: VAgy vegyespáros??
Sok egészséget Nektek,pihenj sokat.