Szia Ildi!
Jó régen nem írtál te sem. Ti jól vagytok? Egyszerűen nekem sem nagyon van időm írogatni, meg néha kedvem sincs, amikor meg van, akkor általában Babanet nincs.
A hülye zsíroshajú banyával kapcsolatban teljesen egyetértek, úgy tűnik, neki tök mindegy, ki vizsgálja a nacsasszony alsó fertáját, büdös ribi!
A játszóteret én is úgy kipróbálnám, amiről írtatok, csak rohadt messze van tőlünk gyalogosan, én pedig már egyszerűen (számomra is hihetetlen, de) nem tudok sehova nagyon elmászkálni, teljesen leszoktunk a sétáról a gyerekkel, csak itthon játszunk az udvaron. Igaz, itthon neki annyi a játéka az udvaron, mintha játszón lennénk (motor, bicikli, traktor, homokozó, hinta, szóval minden kutyafüle
).
Szilivel hála az égnek minden rendben ment, megműtötték, jól viselte, és most is eltűri az itthoni kis kezeléseket. A szeme szegénynek estére mindig bepirosodik, bár Isten se tudja mitől, már szemészeten is voltam vele, eredménytelenül. Majd visszaviszem, bár valszeg valami allergia lesz.
A 3 éves oltást is megkapta a héten, meg se kottyant neki, hihetetlenül nagy áldás ez a gyermek, olyan jól tűri a dolgokat.
Képzeljétek, hogy kértem a gyerekdokinktól beutalót ortopédiára, mert én úgy nézem, hogy kicsit mintha lúdtalpas lenne Szilkó. Erre bejelentkezéskor közlik velem, hogy június 1-re tud időpontot adni.
Hát én olyan mérges lettem, mondom a csajnak, hogy ha addig nem szülök meg, akkor elviszem a gyereket.
Hú, ki tudok borulni, jó, hogy nem karácsonyra adnak időpontot!
A pici pocaklakóról meg annyit, hogy most 2 napig szinte meg sem mozdult, de tegnap+ma már megint virgonckodott, így azért megnyugodtam. Meg iszonyú sokat keményedett a hasam abban a két napban, volt, hogy 2 percenként. Már azt hittem, hogy mehetek szülni a kórházba.
Íme egy képecske róla a 28. héten készült, és szép nagyra nőtt, majdnem 2 héttel nagyobb a koránál:
Na, most jó sokat írtam, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!