Új privát üzeneted érkezett!

Lexi

Megkaptam a privit...
Köszönöm,hogy válaszoltál,megnyugtatott. :D
Továbbra is fennál,hogy ha kell még ember a kérdőívhez,szívesen töltök ki én is.Látod,most megkaptam az üzit,nem tudom mi lehetett a gond vele. :shock:

Chesti

Köszönjük és gyere mindig friss hírekkel,jó?
lukrécia

Sziasztok!

Döbbenetes, ami Zsókucival történt. :cry: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és a kis Emese rendben fejlődjön tovább és gyarapodjon. Küldtem is sms-t a Zsókucinak.

Chesti! Nem kell messzire menni , nemrég volt a tv-ben az újságokban és a neten is a kis Amilláról szó, aki 22 hetesen született meg. Meg lehet nézni a róla készült képeket a dailymail.co.uk oldalon, a "Health" rovatban. Úgy tudom, már jól van. Egy kis reménysugár.

Csajok! Tudtátok, hogy a málnalevél tea méherősítő hatású és segíti a kisbabók megtapadását? Na én is most tudtam meg tegnap. Egy volt kolléganőm ajánlotta, ő szerinte ettől a teától esett teherbe, mert neki is nagyon nehezen ment. Most két gyönyörű fia van, úgyhogy gondoltam utánanézek, mi a tudományos magyarázat és ajánlják-e. A neten több cikket is találtam, az egyik kifejezetten kismama-gyógynövénynek hívja (málna 22, vagy valami ilyesmi) érdemes elolvasni. (segíti a szülést, stb) Úgyhogy én ma vettem egy tasakkal a drogériában (165 Ft) és úgy döntöttem kipróbálom. Jó még húgyuti -, és vesebajokra, magas vérnyomásra, magas vércukorra, hasmenésre, torokgyulladásnál öblítésre stb. stb.stb.

Na majd még benézek, de most megyek teregetni.
nellike

Sziasztok!

Nem tudok szohoz jutni, ami Zsókucival történt, nem térek magamhoz, nagyon sokkolt a dolog! :cry:
Nagyon nagyon szoritok nekik és küldöm a kis angyalkákat nekik!

Kép
bibike27

Lányok!

Szóhoz sem jutok, nagyon-nagyon drukkolok Zsókuciéknak!!!!!!!!!!

Nálunk sem telt eseménytelenül a hétvége, tegnap a kórházban kezdtük a reggelt :cry:
Véreztem, hasi UH egy 6 mm petezsák még látható, feküdnöm kell, vérzés elmúlt.

Szorítsatok!

Judit

jucicuki

Jaj csajok!

Nem enged be a babásra ez a dög.
Most olvastam mi történt Zsókuciékkal!
Istenem!
Nagyon nagyon szorítok és imádkozok értük!

lanett

Drága Zsókuci!

Írok ide is, bár már küldtem sms-t is.
Iszonyúan fáj ami történt, el is sírtam magam, ami ugye nálam elég gyakori. Hirtelen az én problémám háttérbe szorult és előtérbe került a tiéd. A gyomrom összerándult és potyogtak a könnyeim.
Tudom, ez nem vígasztal senkit, de kérlek légy erős, millió puszi neked és Emesének!
Kép
Vendég

Lukrécia
Irtam privit!!
Itt is küldök neked tapikat +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gomba, Niki
Nektek is szoritok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucicuki
Vigyázz magatokra nagyon , szoritok hogy minden rendben legyen.

Kép
bibike27

Jucicuki
mindenki ilyen rossz hirrel jön ma?remélem rendben leszel,drukkolok hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!pihenj sokat,mikor kell ujra menned?

nellike
köszi a tippet,majd én is kipróbálom :D :D :D

Kriszti
köszönöm megkaptam,és meg is tudtam nyitni őket,jók voltak :D :D :D

Lukrécia
holnap hivlak drágám,kitartás :D :D

bibar

Zsókuci
Sok-sok erőt és kitartást kívánok nektek!!!!
Ez a kis angyalka vigyázzon rátok!!!
Kép
gabicsibe

Bibar!

Szerdán kell csak mennem a BMC-be, itt azt mondták, hogy csak akkor kell visszamennem, ha jobben fogok vérezni, vagy görcsölök.
Egyenlőre nincs baj, de azért szerdáig izgulok egy kicsit, amíg nem látom újra.

Judit

jucicuki

Én is írtam Zsókucinak...

Juci, pihenj sokat és ne idegeskedj!!!! Állítólag néha előfordul vérezgetés. Vigyázz magadra!!
süni76

Estrella
:cry:

Juci
Vigyázz magatokra!!Szorítok!!!!

Zsókuci
Egy gyógytornász ismerősömnek a kisfia is ilyen korán született és ma már másodikos nagyfiú!!!
gabicsibe

Juci:
Pihenj sokat, vigyázz magadra!
Vendég

Juci!

Pihizzél sokat,szorítok nektek.Mozgalmas hétvége volt ez,sajnos.... :(

Nellike

Olyan teát én is veszek az tuti :D

Bibarcica :P

Kezdek stresszelni,már be is indult ma az ilyenkor szokásos "nagy zabálás",ugyhogy örülhetsz! :wink:

Gomba

Merre vagy?Hogy vagy?Életjelet kérek... :D

Sok puszi mindenkinek
lukrécia

Bibike :lol:

Válaszoltam is!
lukrécia

Baby!
Sajna nem tudok bemenni pénteken a Meddőségibe, mert aznap reggel kell mennem a méhtükrözésre! :( Úgyhogy kérlek mindenképp írj egy mailt nekem az efarnady@freemail.hu-ra, hogy megbeszéljük hogyan legyen a filmátadás, vagyis hova mehetek érte! Köszi előre is!!!! :wink:
Emese
tûriné emese

Jucicuki!
Mi is szerdán megyünk a BMC-be a férjemmel! Jó lenne találkozni, csak hogy ismerjük meg egymást???? Emese
tûriné emese

Emese!

Majd kedden leírom, miben leszek.
Mi csak 10 körül megyünk.

Judit

jucicuki

Judit!
Nagyon vigyázz magatokra, és ne aggódj, nem lesz semmi gond. Pihenj sokat, ne nagyon mászkálj most egy pár napig. Szerdán majd megnyugtatnak. Szorítunk!

Lukrécia!
Te is csak nyugodtan pihengess,próbálj ne stresszelni. (Bár tudom, hogy ezt könnyű mondani, én is állandóan találok valami izgulnivalót...) Egyél-igyál, ami jólesik. Mennek a babatapik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!

Zsókuci, nem akartam hinni a szememnek amikor elolvastam mi történt! Tiszta szívemből drukkolok Nektek!! Millió puszi Nektek és kitartást! Hihetetlenül erősek ezek a kis Drágák!

Juci, pihizz sokat!! Az most nagyon fontos!

Lukrécia, Érted is nagyon izgulok!

Jaj Istenem, mindenkiért szorítok!!
vicuska1977

Sziasztok!

A málnalevél teához kiegészítő: Olvastam azt is, hogy aki már babát vár és voltak korábban vetélései, annak óvatosan kell bánnia vele az első pár hónapban, azért mert irritációt válthat ki, aki allergiás rá. A napi adag egyébként a következő: 1 csésze teához 1 teáskanál fű. A terhesség első trimeszterében napi 1 csésze, a másodikban kettő és a harmadikban napi három. (max fél liter egy nap) Aki még nem terhes napi fél litert megihat a méh erősítése érdekében. Friss málnalevélből a legjobb, de az most még nincs. Nálunk a kertben van málnabokor, úgyhogy ha levélbontás után találkozunk a BMC-ben és valakit érdekel még a dolog, szívesen viszek neki.

Judit, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen :)
nellike

Mindenkine szép napot!Bár itt reggelóta szakad a hó!

Lányok én ezt találtam a málnalevélről:
A várandósság első harmadában napi 1 csésze, a második harmadban 2 csésze, a harmadik harmadban 3-6 csésze tea fogyasztása javasolt. Vetélésre hajlamosak az első harmadban ne fogyasszák, mert a málnalevél összetevőre náluk ilyenkor túlérzékenység léphet fel. A málnalevél "az" igazi ősi kismama-gyógynövény, a méh izomtónusának javításával hozzájárul a könnyebb, hatékonyabb szülés elősegítéséhez.

Nellike
Hol olvastad,hogy ez jó nekünk?Én sajnos csak ezt találtam és szívesen elolvasnám azt is amiről te írtál.le írnád az internetes címét?Előre is köszi

Lányok!
Holnap jön valaki?
gabicsibe

Sziasztok!

Jucicuki,ide is írok neked,nagyon szorítunk értetek is!Pihenj sokat!

Estrella,sajnálom,pedig nagyon szorítottam!

Lukrécia,nektek millió babatapit küldök!
Meg a többieknek is!++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!Remélem a héten már csak jó híreket kapunk!

Kép
taptau

Vicuska! Egyszerre írtunk:) Remélem ti jól vagytok, minden rendben és gyarapodnak a bébik. Vigyázz magatokra! :)
nellike

Sziasztok!

Beszéltem Zsókucival, és nagyon köszöni mindenkinek aki gondolt rájuk, és sms-kel bátorították! Azt mondta sok erőt adtunk neki, ha lehet, és nem gond küldjetek még 1-1 bátorító jó szót, higyjétek el, rengeteget segít neki, ma "boldog" volt a hangja.
Ne hagyjuk, hogy elengedje magát.
Emese jól van, bár vérátömlesztést adtak neki, jók az értékei.

Mi tegnap a templomban mondtunk imát értük. Remélem, és bízom benne, hogy a kis Emese erős.

chesti

Szia Chesti!
Én is küldtem pár bátorító szót,a szívem szakad meg a kis csöppségért.Mennyi küzdelem és fájdalom mire végre sikerül megfoganni,és amikor picit talán megnyugszik a lelkünk,hogy igen,ez most sikerült,ez a baba a miénk,és semmiért sem mondunk le róla,akkor rájövünk,hogy még nincs vége.Még mindig küzdenünk kell,reménykedni,aggódni...

Sok erőt és kitartást kívánok nekik!
Vendég

Chesti! Mondd meg Zsókucinak, ha beszélsz vele, hogy továbbra is vele vagyunk, szorítunk.

Gabicsibe! pl. a Lombikbaba.hu oldalon a Gyermeket szeretnénk! cikkben is lehet róla olvasni, mint a termékenységtea egyik fő alkotóelemeként. Ha valaki így sem találja, begépelem a hozzávalókat és az elkészítés, fogyasztás módját. A málnalevél a méh rugalmasságára van jó hatással. A méh erősítése pedig mint tudjuk nemcsak a szülés előtt lehet hasznos dolog, ezért javasolják pl. a méhet erősítő gyógyvizeket a terméketlen nőknek. (pl. Zsóryfürdő, Mezőkövesden) A volt kolléganőm pl. miután terhes lett nem is itta, csak előtte. Szóval szerintem , ha a termékenységtea alkotóeleme, akkor rossz hatása nem lehet :)
nellike

Csak most olvastam mi történt Zsókucival, nagyon sajnálom őket, el sem tudom képzelni mekkora lehet egy olyan apró baba. Ez nagyon szomorú, reméljük egészségesen kerülnek ki belőle mind a ketten.Hát nem is tudok mit mondani...

Chesti!
Mond meg Zsókucinak, hogy én is gondolok rá, habár nem ismerem és soha nem is beszéltünk, de egy táblázatban vagyunk és engem is nagyon sokkolt, ami velük történt. A legjobbat kívánom nekik!!!!

Lukrécia! Olyan rendes vagy hogy érdeklődsz mi van már velem. Próbálom eltölteni a napokat anélkül, hogy túlságosan elbíznám magam. Annyira szeretném, ha sikerülne, hogy nagyon sokat csak ez jár a fejemben, hogy ott van két kis osztódó embrió a méhemben és nagyon drukkolok nekik!!!

Majdnem kísértésbe estünk és vettünk tegnap egy tesztet, de mondtam a spermadonornak, hogy ha negatív úgysem hiszem el, ha meg pozitív, akkor pénteken ugyanúgy fogunk örülni. Kiszámoltam, hogy ahhoz hogy kedden pozitív legyen két nagyon erős bébinek kell lenni, mert a hcg egy nap alatt durván duplájára nő, szóval ha pénteken 200, csüt. 100 szerda 50 kedd 25 és a legérzékenyebb tesztek sem detektálnak ez alatt. Szóval egy pénteki gyenge hcg még csütörtökön is negatív lenne, azaz péntek előtt nem is érdemes csinálni, akkor meg már úgyis megyünk.

Nekem nagyon fájnak a melleim, amit próbálok szintén nem jelként értékelni, mert amúgy is szokott fájni, meg ez a bika adag progeszteron ki tudja mit indít még be a nyálkahártyán kívül. Bocs a sok dumáért. Veled mi van? Érzel valamit?

Jucicuki!
Nagyon szorítok neked is, hogy hamarosan a jó kis hintaszékedben lötyögtetgesd a növekvő bébikét. Most pihenj sokat!!!

Én is utánanéztem a málnalevélnek és ezen az oldalon :http://www.birth.com.au/class.asp?class=67&page=25
találtam két tudományos közleményre való utalást is, amik vizsgálták a hatását terhes nőkre. Azt írják lerövidíti a vajúdás második szakaszát és kevesebb komplikáció (császármetszés, fogó, vákum használat) volt a szüléskor azoknál akik szedték, mint azoknál akik nem. Az első 8-12 hétben nem kifejezetten ajánlják utána pedig mértékkel. A méh izomzatát tonizálja, ami segít a szülésben, tehát valószínű, hogy a második trimsztertől bőven elég elkezdeni, mert akkor még van elég idő, hogy erősödjön a méh és a legnagyobb megterhelés még csak ezután jön.
gombahölgy

gombahölgy

Akkor most ezt a málnalevelet a terhesség előtt meg az utolsó két trimesztertől ajánlatos inni?Csak hogy tiszta legyen.

Gomba

Én most olyan szinten semmit nem érzek,hogy csak na.Tudom,hogy mindenki más és minden terhesség más,de azért már voltam terhes párszor és a múltkor is azért szurdogált a hasam,meg állandóan tök sok nyálam(bocsi :oops: ) képződött meg ilyen apró jelek.Hát nem tudom,természetesen nagyon bizakodom a szívem mélyén,de most az érzékeim mást súgnak... :?
Szerintem is hülyeség kedden tesztelni.Én a múltkor is pénteken mentem eredményre,szerdán teszteltem,akkor már látszott,de pénteken 104-es volt a hcg,tehát ha mondjuk 50 lett volna,ami ugyanúgy terhességet jelez,akkor valószínű nem mutatott volna semmit.Ja,nekem a cicim se fáj.

Köszi mindenkinek a babatapikat csajok! :wink:

Zsókucinak írtam smst tegnap,akkor talán írok megint ha ez jobb kedvre deríti.Tudom hogy minden rendben lesz.Ez most a legfontosabb.
lukrécia

Lukrécia!

Azóta én is folyamatosan olvasgatok a málnalevélről, és a helyzet tényleg az, hogy a terhesség előtt és a 12. hét után ajánlják főleg. Mondjuk olyan oldalak is vannak, ahol a hányinger megszüntetésére, enyhítésére ajánlják korábban is, de szerintem az a biztos, ha te most ezt kihagyod. :? Én mondjuk tegnap elkezdtem inni, de nekem még lehet :)

Gomba! Mostmár hamar itt a péntek, a mellfájás meg szerintem nem rossz jel, maximum kellemetlen :wink: Lukrécia! hajrá neked is:)

Jön holnap valaki?
nellike

Nellike

köszi az infót... :shock:

Bibike
:D
Írtam
lukrécia

Sziasztok!

Ma kiválogattam, és word dokumentumba bemásoltam, a Zsókucinak szánt üzeneteiteket!
A férje kinyomtatja, és beviszi neki. :)
Ezentúl is így lesz!
GONDOLUNK RÁTOK EMESE ÉS ZSÓKUCI!
Emese egy kicsit a miénk is, gondolunk, és vigyázunk rá imáinkkal!
Puszi nektek drága!

Kép

chesti

Úristen Chesti, annyira aranyos a kislányod!
gombahölgy

Gombahölgy huhh hát köszönjük. Átadom Nikinek!

chesti

Sziasztok Lányok!!!

Zsókuci!!!
Ma is nagyon sokat gondoltam rád, és kis Emesére...Egész este olyan rossz volt a hangulatom, teljesen lebénultam, hogy hogy is történhetett ilyen pont Velük!!!Előtte nap még beszéltünk, semmi jel nem utalt arra, hogy baj lesz!!!
Beszéltem egy általam nagyra tartott szakemberrel, elmondtam neki, hogy mi is a helyzet, és azt mondta, nyugi, ez már szép súly, és a kislányok masszívak, úgyhogy ő 90 % esélyt mondott így ismeretlenül a ksi Mesinek!!!Annyira boldog voltam!!!!!!Nagyon remélem, hogy így lesz, sokat imádkozunk értetek!!!!!!

Juci!
Neked pedig sok sok babaragacsot küldök!!!!Tényleg pihenj sokat, ne erőltesd meg magad!!!!Ha jól értem, az UH-n már csak 1 babót látott a doki??? :roll:

Gomba!
Tetszett ez a spermnadonor-os szöveg!!! :roll: :lol: :lol: Sztem se tesztelj!!!!Majd megmondja a vérvétel!!!!Nagyon drukkolok!!!

Lukrécia!
Neked is mennek a babaragacsok!!!!!! Remélem pénteken jó hírekkel jöttök vissza!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emese!
Te miért is mész szerdán???UH???Kezditek újra???? :roll: Ha nem, bocsi, csak úgy értelmeztem, bár nem vagyok a toppon! :wink: :lol:

Nemsokára teszek fel egy új táblát!
Vendég

Numato, Timy!!!
Ti merre vagytok???Olyan régen nem írtatok!!!!
Vendég

Tsókuci!!
Nagyon nagyon sok örangyalkát küldök Emese mellé!!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Zsókuci!!
Nagyon nagyon sok örangyalkát küldök Emese mellé!!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

DRÁGA ZSÓKUCI ÉS EMESE!

NEM ÍROK MOST SEMMIT, MERT ELFOGYTAK A SZAVAK, DE EZT A KIS AJÁNDÉKOT KÜLDÖM MOST NEKTEK:

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de még mindig ki vagyok, nem térek magamhoz:( Zsókuci miatt, nagyon bízom benne, hogy minden ok lesz:) Erős kis csajszika Emese, biztosan minden rendben lesz!! Így kell lennie!!!!! Kívánom neki, hogy így legyen!!
Nagyon-nagyon sokat gondolok én is rájuk és szorítok értük!!!!!

Lukrécia, Gombahölgy,
én már nagyon várom a pénteket, gondolom ti meg még jobban, ezerszer:) azért is mert talizni fogunk, tök jó,csak el ne felejtsem a cd-t vinni:) Szorítok, hogy sikerüljön Nektek:)

Judit,
akkor ezek után még jobban vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat:) Szerdán pedig majd megnyugtatnak, hogy minden ok, úgy legyen!!!!

Süni,
hogyan telnek napjaid, dolgosan? Jaj, ma annyi melóm volt, szörnyű, így gyorsan eltelet a nap:) Nem soká péntek:) Na, vettél méhpempőt? A múltkor megírtam, hogy végül is hol vettem?! Azóta eszem:)

Bibar,
hogy érzed magad? A gyerekek jól viselkedtek ma? Nem szoktak nagyon kiborítani?

Naposoldal,
hogy vagytok? minden ok????

Málna,
na, tudsz már netezni? Látom te csütörtökön mész, de kár akkor nem talizunk:( Majd írj, hogy mi volt,ok?!

Lexi,
hogy vagy? Nem sokára mehetnek a szurik, ugye? Látom márc.3-a, készen állsz rá, lelkileg? Én nem tudom, hogy készen állok-e majd rá, ha majd nem sikerül ez a fagyibaba dolog. (de sikerülnie kell, tudom:)) De biztosan, mert ez van, csak így lehet:) Hogy megy a suli egyébként? Te mit is dolgozol? És mellette nappalis vagy, hát nem semmi!!! A férjed hogy érzni magát? Jobban van már a lába?
baby.81

Zsókuci
ennyi ember szeretete és drukkja kell hogy segitsen nektek,nagyon drukkolok Mesinek,és olyan jó hogy az értékei jók lettek.
ma beszéltem az anyukával az oviban,akinek a kisfia szintén ilyen korban jött a világra,ö is nagyon kivolt akkoriban ma pedig a legboldogabb anyuka,olyan fejlett már az orvostudomány,hogy nem lesz semmi probléma.nagyon bizakodo legyél mert érzi a kicsi :oops: :oops: hidd el behozza majd a lemaradást.
Chesti
köszönöm hogy tájékoztatsz minket és hogy eljuttatod Zsókucinak amit irunk neki 8)

baby
köszi jól vagyok,háááát nem voltak ma angyalok a gyerköckék,de tuléltem :D :D de jó te már pénteken mész,már én is mennék ujra :D :D gondolok rád majd hogy minden rendben legyen :D :D

Gombahölgy
neked is mennek a drukkok,remélem pénteken csupa jo hirt kapunk,már ránk férne :oops: :oops:

Lukréciám
oké,majd holnap dumcsizunk,pusszantal

Gabicsibe,Gil
ti is mentek megint,jó nagy most a forgalom,lassan értetek izgulunk :D :D

Málna
mi ujság veled???hogy vagy?

bibar

Sziasztok!
Figyelem Zsókuciékkal kapcsolatos híreket és nagyon szorítok értük. Meg persze a többiekért is. Vigyázzatok nagyon magatokra!

Baby, nem írtad meg múltkor, hogy vetted (legalábbis nem emlékszem rá), de semmi gond, majd kimegyek a piacra és veszek termelőtől mézet. Egyébként dolgozom sokat. Így gyorsan telnek a napjaim. Ma meg amúgy is ünnep volt (névnap) és kaptam sok-sok sms-t, hívást, virágot, csokit :)

Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy akikért izgulunk, felépüljenek, meggyógyuljanak, megnőjenek!!

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Boldog Süni napot!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci esete tényleg nagyon megdöbbentő! Én is nagyon drukkolok, remélem, minden rendben lesz! Kitartást, sok erőt kívánok a mamának és a babának! Ez a tömeges pozitív energia, meg drukk, biztos hatni fog!!!! Veletek vagyunk!!!!!!!

Szerdán jön még valaki?????????????????????????????

Judit! Ahogy láttam te akkor jössz, majd írd meg, miről lehet felismerni. Remélem, jobban vagy, és nálatok is rendben lesz minden! Vigyázz magadra! Kiírtak, otthon vagy?

Süni!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibar!
Nálunk is dilisek voltak a gyerekek, ez a szokatlan tél, ilyenkor februárban kikészítette őket :lol: . Izgi volt, hogy esett a hó! :wink:
Igen, mindjárt megyünk!!! És jöhetnek majd a drukkok!!! Aztán megint te jössz!!!!!!

Lukrécia, Gombahölgy, Niki!
Most rajtatok a világ szeme!! Hajrááááááááááááááááááá!!! Már csak néhány napot kell aludni :lol: ! Jaj, de tudom, milyen nehéz ez a néhány utolsó nap! Vánszorognak a percek! Nem?

Lukrécia!
Neked már többször is volt pozitív teszted? Erről nem tudtam...

Gabi!

Majd írj holnap, hogy mi volt! Remélem, sok-sok nagy-nagy számokat mond majd W neked!!! Kíváncsi vagyok, a héten mekkora a sor. Reggel mész?

Gil
gil

Sziasztok!

Csak most olvastam, hogy mi történt Zsókucival! Meg sem tudok szólalni a döbbenettől!
De eszembe jutott, hogy a barátnőm ikrei is nagyon korán születtek meg. Mindketten 70 dkg körül voltak, az egyik baba nemét nem is tudták egyből megállapítani, olyan kics volt. Nagyon aggódtunk értük is, de pár hét után túl voltak a nehezén és ma már boldog anyuka a barátnőm, két igazán tündéri gyerekkel.
Chesti, ha olvasod, meséld el Zsókucinak! Remélem erőt merít belőle és nem adja fel!!! Nagyon szívósak a kisbabák, főleg a lányok! Nagyon-nagyon sok erőt kívánok nekik most, nagyon nehéz időszak van mögöttük és ez még nehezebb lesz, de nincs egyedül, imádkozom értük!

Bibar!

Hol tudtál méhpempőt venni? Kérdeztem egy méhészt, de azt mondta, hogy az ő méheinek nincsen, mert vándorméhek. Akinek van, annak is csak tavasszal lehet. Szerinte a legtöbb méhész eladja gyógyszralapanyagnak, mert aranyárban van. Tudsz nekem segíteni? Áprilisban szeretnék inszemre menni és jó lenne minél előbb elkezdeni enni, hogy hatása is legyen. Az én nyálkahártyám gyalázatosan vékony és a vetélésem utáni műtétek csak rontottak a helyzeten! Köszönöm előre is a segítséget!

Lukrécia!

Emlékszel még arra, amikor először voltam a fórumon? Arról beszéltünk, hogy milyen sokára lesz még mire kezdhetünk újra? És tessék, már lassan lerágom az ujjaimat az izgulástól, hogy mi lesz a teszted eredménye! Szorítok nagyon!

Mindenkinek jó híreket kívánok, sajnos csak ritkán jövök, mert sokat dolgozom, így nem tudok mindenkinek névre szólóan írni, de azt azért tudnotok kell, hogy nagyon sokat gondolok rátok és mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
sharon

Lexi!

Most töltögetem a kérdőívet. Még érdemes? Vagy már késő????
És hogy vagy? Keveset írsz már magadról!
gil

Kriszti!

Néhány kérdésre még nem válaszoltál :wink: . Persze ha nem akarsz, akkor bocsi :oops: .
gil

Kriszti!
Nekem nem lesz semmi 28-án a BMC-be csak a férjemnek veszik le a vérét és a spermákat!

Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Beszéltem Zsókucival, és "erős" volt a hangja. Rettentően örül a sok hozzászólásnak, hogy ilyen sokan gondolunk rájuk, és el is pityogta magát. :)
Emese jól van, bár sok fertőzése van, többek között tüdőgyulladása. Erős antibiotikumot kap.
Zsókuci azt mondja a méhlepénye tiszta genny volt, azt mondják ez a vírus már benne lehetett.
Erősen görcsölt, és fájásai voltak. Mikor bement a kórházba kapott valami gyógyszert, ami leállítja a szülést, de nem hatott. Éjjel már vérezni is kezdett, akkor már tudta, hogy nagy a baj. Tolófájásai voltak, Emese megindult a nagyvilágba, 1 ujjnyira kitágult, és a kis lábacskája már kint volt.
Volt egy kritikus idő délután, keringési problémák, állandóan csipogott, bejelzett a gép, de túl vannak rajta. Azt mondja Zsókuci percről-percre változhatnak a dolgok, de nagyon bíznak.
A II. női klinikán vannak, még nem tudja mennyi ideig maradhat bent, de már holnap leköltöztetik a gyerekágyasokhoz.

Holnap is összeszedem neki a neki szánt hozzászólásokat.

"Kívánom, hogy ez a vers
megérintsen téged,
hogy megvigasztaljon.
Bárcsak ez a vers
egy szoba lenne,
benne lobogó tűzzel,
hogy felmelegíthesd
a szíved!
Bárcsak
sokkal többet jelentene
neked ennél!
Bárcsak teljesülne