Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus!Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok neked!!

Eszti!Osztrákba jó a régi személyi?Ki kéne mennem körülnézni!Hisz oly régen voltam már köcsögéknél!! :D :D :D :D :D
Vendég

Eszti!

Kreativhobbytol rendeltem, jo reszt gyönygyöket, kellekeket, gyögyfüzeshez.

Ha jo akkor ätküldöm.:lol: :lol: :lol:

Szonja nagyon szep a kepen, nagyon gyönyörü volt a ruhäja is, mikor volt a farsang? Nälatok szülö is ott lehetett? Epp nem reg meselte a pecsi baratnöm, hogy a kisfiaeknal nem mehettek be a szülök, nem is fenykepezhettek. :? Bizti majd drägäert ärulnak kepet. Ha Jol emlekszem Csilläeknal is isgy volt....Csilla?????

katus78

Boldog hofordulot Dorka! :D

katus78

Ja épp wc közben számolgattam,hogy marad a jövő hét,mert a barinőmet csütörtökön engedik ki ha nem sárgul be a pici és nem akarok már mindjárt a 3. nap oda menni had élvezkedjenek a picurral.

Dorka baba boldog hófordulót!!
Vendég

Katus!
Köszi a bókot Szonja nevében.Egyébként Hamupipőke volt.Nálunk úgy volt,hogy 8-tól fél 9-ig bemehettek a szülők és fényképezhettünk is.Aztán az egyik óvónéni fotózott de mindenkinek akinek lehetett elküldte az összes fotót e-mailben.Tökre rendi!

Gabóca!
KÖSZIIII ha megírod!Elvileg személyi igazolvánnyal ki lehet menni tehát nem hiszem,hogy meg van szabva,hogy régi -e vagy új.
Anyósom is ezt a megoldást látta egyedülinek.Ő aztán szem és fültanúja volt mindennek.Hálás,hogy eddig is kitartottam a férjem mellett.

KépKép
eszti76

óóó, köszönjük szépen, és ezúton kívánunk Ágnesnek és Ivánnak is boldog hófordulót!! :) jajajj, mindenki egyre közeledik az 1-hez!! :shock: :D

KépKép
viol81

Hajnus, neked boldog szülinapooot!!!! :P :P :P :P

KépKép
viol81

Mindenkinek BOLDOG HÓFORDULÓT!
Kép

KépKép
eszti76

Indulunk egyet hótaposni!
Igyekszem visszatérni!
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Akkor ez jó,hogy nincs harag! :) :) :)
Jó hótaposást! :lol: :lol: Nem ám belefulladtok?
Vendég

erika, megvannak! jó lesz így?
figyu, ne tegyem fel azt az "extra jó" képedet az avatarba? tudod, ide bal oldalra fel.
Vendég

Àgnesnek és Ivánnak is Boldog Hófordulót! :D :D

katus78

vagy figyu, ne is ezt, most nézem, ezen oldalra tekintgetsz. küldj egy másikat, léccci, léccci, biztos találsz jót, ne mond, hogy nincs!! :twisted: :twisted:

KépKép
viol81

Juj, mi törtent Agnessel???

katus78

Agnesnek es Ivannak Boldog Hofordulot!

katus78

hűű, mi is mennénk ám, katus! az 2 fő :D máté kb hánykor alszik du és kb mennyit? dorka délutáni alvása úgy megy, hogy olyan fél 3, 3 körül ébred. mire elindulunk és odaérünk, az jó is lenne. de ha máté még húzza, majd megvárjuk a gangon! :wink:

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
köszi rik az aggódást,megvagyunk,olvastalak titeket néha,most bepótoltam mindent!Míra még itthon van,a füle meggyógyult,de elkezdett köhögni,így még nem vittem oviba.a többiek jól vannak(bár itt még csak most kezdődik az influenza járvány)
katus
igen,nálunk is "zártkörű" volt a farsang az oviban.azóta nem voltunk,kíváncsi vagyok,hogy árulnak-e tényleg drága fotókat?!!!honnan rendelsz gyöngyöket?és te ezzel foglalkozol,vagy csak magadnak fűzögetsz?és drága?míra is szeret fűzni,meg szecső is(zóra meg imádja szétszórni :twisted: )
gabó
sajna is,meg gratula is.azért klassz lesz igazi saját pecóban lakni!!! :wink: a bébi meg úgyis jön majd :!:
rik
ügyi petra.már én is gondolkoztam,hogy zórának előveszem a bilit,mert este a kádban mindig tud "felszólításra" pisilni(tehát tudja mi az).meg az a jó,hogy alvásnál is üres marad a pelusa,míra nehezen szokott le az éjjeli pelenkáról,nappal hamar és könnyen ment.
ja,még gabó
mi 10 év és 3 gyerek után házasodtunk össze tavaly,úgyhogy nektek is jöhet idén baba,ház,jövőre esküvő :lol: :P :wink: :idea:

itt csak az eső esik,pici jéggel keverve.szóval sz@r idő van!!!
szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

itt is esett a hó, de nem olyan sok. épp elég. látványnak tökéletes! :wink:

csilla,
vértezzétek fel magatokat influ ellen!!!
mírának jobbulást kívánok! hogy köhög? szárazon? vagy?

KépKép
viol81

Szemizo!Ez jó lehet így is lesz,mert ha felvennénk a szocpolt össze kell papíroznunk! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy Míra azért jobban van!! :D :D :D
Vendég

VIol
köszi hogy megcsináltad!!(réka utálta azt a másikat,ő választotta ezt..)
Juj Viol majd probálok keresni,extra jót!! :wink:
Ari vagy!!!

Csilla
örülök hogy jol vagytok!!
Én is probáltam akkor biliztetni a Petrust amikor másfél éves volt,de csak sirt miatta,erőltetni meg nem jo.Most ha lemegyünk pl. adok rá pelust,de száraz ha feljövünk.

Szeritetek nem lesz visszaesés a bölibe??Félek attol nagyon.Szol nekik?Vagy azok figyiznek rá??

Eszti
már egy hónapja?Huha!
Nem is kivánkozol vissza Kopházára igaz?? :wink: Nem szerettél Te ott annyira! :roll:

GAbó
most akkor marad a 9.-e?
Anyum is Lövőn dolgozik!!!

Voltunk lent,szánkozni nem tudtunk,mert egy latyak minden.A cipönk is átázott :evil: .Inkább ne esett volna!!
Vendég

rik!Ja hát még nem addig keverek párszor,de valszínű marad max egy nappal korábban megyek!
Vendég

Az egyik ismerősömnek az ismerősének a kislányát nem vették be a bölibe,mert túlképzett és nehogy visszafejlődjön ezért ő csak oviba megy!
Vendég

gabó,
túlképzett??? és ezt miből állapítják meg? teszteket töltetnek velük? na de akkor most hogy van, bölcsis korban már oviba megy? ovis korban meg suliba??? vagy simán kihagyják a bölcsit? na de az anyuka? valszeg nem véletlenül akarta bölcsibe adni..

KépKép
viol81

[quote="rik"]A írta:rikri vagy!!!

igeeen!!! még-még-még, dícsérj légyszi, dícséééérj!!!!! akarom, akarom, akarom!!! :lol: :lol: :lol:

na jó, befejezem a hülyeségeimet, dorka bébike felébredt a szunyából. lépek, visszamegyek én is picibe és játszok vele vmit. :lol:

KépKép
viol81

Naszóval valami olyasmi van,hogy a kislány annyi idős mint a Levi,de mindent csinál csak épp nem ír meg olvas!
Folyékonyan beszél mondja a mondókákat!Ezért azt mondta a dadus,hogyha nem muszáj akkor ne vigyék bölibe!

Kép Ilyen kuszák a fürtyeim reggel!! :lol: :lol: :lol:

Küldök egy képet lekicsinyítenéd nekem az avatarba én béndzsa vagyok!
Vendég

Viol!Ment az emil!
Akkor írjátok meg kinek írjam a cd-t!!
Vendég

Gabó
igy a tuti a hajad!!! :wink: Ez áll a legjobban,és gyönyörű a színe!!!
Szal akkor visszafejlődhet?
Vendég

Sziasztok!Gabó!Nekem is megírnád a cd-t?Nekem tetszik a göndör hajad :P
Katus!Mi is mennénk ha lesz tali :P
Hajnus!Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Rik!Jók a képek a gyerekekről :P Viri is délután szánkózni akar menni :) De nincs is akkora hó :wink:

KépKép
kola2

Sziasztok!

Dorkának, Ivánnak, Ágnesnek boldog hófordulót kívánok!

Hajnus, nagyon boldog szülinapot sok szeretettel!

Eszti,biztosan jól döntöttél és Szonjának is így lesz a legjobb. Az én szüleim is elváltak, és az az igazság, jobb lett volna, ha jóval korábban megteszik, mint mikor eldöntötték. Talán mi se laknánk az öcsémmel az ország két sarkában, anya pedig a 3-ban...

Katus-mi mennénk Kincsővel 9-én, olyan jó lenne találkozni mindenkivel!! Mivel Nyusz nem egy alvásbajnok nappal, szerintem nekünk mindegy az időpont, igazodunk.

Gabó-tetszik a hajad így göndör vörösen!!! Házügyben pedig drukkolok!!!!

Rik-hú, Petra nagyon ügyi! Ilyen gyorsan sikerül leszokni?

Anikó

Kép[/url]
quito

rik!Köszi csak az a baj,hogy marha ritkán sikerül így megcsinálni és kb. tart két napig azt szénakazal lesz belőle!
De most per pillanat nekem is tetszik!
Én ezt nem tudom neki azt mondták ne vigye,mert nagyon előre van haladva!De nem hiszem,hogy Petra visszafejlődne vidd nyugottan!

Zsani!Persze megírom!!Virág mikor megy oviba?
Vendég

Sziasztok!

AGNES, DORKA es IVAN BOLDOG HOFORDULOT!!!

HAJNUS NEKED BOLDOG SZÜLINAPOT!

Rik, Gabo!

Hol dolgoznak az anyukaitok Lövön?

Eszti!

Szerencses vagy anyos ügyben, az enyem nem ertette meg, hogy miert akarom a valast. Szerinte ez nem ok, ha a ferj megcsalja a feleseget. Megbocsathato bün! Szamomra NEM! Es mikor mondtam neki, hogy a fia persze meg azt sem tudja megigerni, hogy többet nem teszi meg valahogy ez sem erdekelte. Pedig elötte tök jo kapcsolatunk volt.

Rik!

Azt hiszem kerdeztem mar, hogy ismered -e a volt anyosomat? Kanyo A. a csaladsegitöben dolgozik!

Gabo!

Nekem is sokkal jobban tetszik a hajad igy göndören, az iwiw-en van egy kep rolad sima hajjal, az valahogy nem Te vagy. Igy jobb! :wink:

Kép
Kép
reni76

Sziasztok.

Köszi mindenkinek :D És minden babának boldog hófordulót!!!

Gabó,szerintem is így a leges-legjobb a hajad!!!

Rik, és most mikor kezdtétek újra a bilizést?Nálunk Isti is ennyi idősen szokott át és szeretném hogy a Bencével is mire bölcsibe megy már vmire jussunk.Már elő vettük a bilit,tudom,hogy korai,egyenlőre csak barátkozunk vele.Tök sok ideig csak nézegette,most már fürdés előtt szívesen rá is ül,persze még nem pisil bele.De már mondja,hogy kaka és húzná le magáról a pelust.De erőltetni egyáltalán nem akarom.

Eszti,Szonja tényleg ÍRTÓ helyes volt! :lol:

Kép

Kép
hajnus

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért.
- Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos.
- Igen, az vagyok...
- Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt.
Az ürge nagyon berezel:
- Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság?
A doki gondolkodik, majd így szól:
- Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra, a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul.
Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz:
- Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje?
- Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge...

katus78

Reni
az Elzettbe.Legalábbis az enyém...
32 éve!!!
Nem ismerem az anyosodat!De most ha visszamegyek lehet megismerem!
A megcsalás halálos bűn!!!Szerintem!!

Hajni
most kezdtük ujra a bilizést,mert nem volt hajlando eddig.Most meg ő kezdte el huzogatni magána pelust,meg mindig mondta ha pisilt a pelusba,ha kakilt akkor vette elő a törlőkendőt,krémet,meg pelust és kifeküdt a heverőn,hogy büdös kaki van. :wink:
Ezek voltak az előjelek.Aztán gondoltam proba szerencse..persze először harisnyába menta csuri-csuri,azota ügyes.Lekopogom.3 hét vana böliig.Remélem megszokja annyira hogy nem esik ott vissza. :wink: :roll:

Zsani
ho már csak a fün van,az utrol elolvadt.Asszem mis e megyünk már :wink:
Vendég

Szakbarbár
Kedves Szakbarbár! Tudom 1* már kérdeztem tőled ezeket a dolgokat,de most vált aktuálissá és,hogy hogyan tudom igénybe venni a fizetős szolgálatodat! Azzal a kérdéssel fordulok hozzád,hogy május 24.-én lejár a kisfiammal a GYED-em és ma derült ki,hogy várandós vagyok ketteskével!Érdekelne ha elmegyek táppénzre ketyeg az a bizonyos 180 biztosított napom?A párom valóban átveheti tőlem a GYES-t? A GYED lejártával kilehet venni a felhalmozódott szabit vagy csak a GYES lejárta után jár? Most 74.000ft bruttóbol kapok 53.000ft GYED-et+családi pótlék,de a fiammal mikor terhes voltam végig táppénzre írt ki az orvos és így kapom ezt az öszeget.Ha most táppénzre vesznek mennyire járok rosszabul?Mert mint tudjuk a GYES semmire sem elég. Bocs a sok kérdésért,de mi hozzá nem értők ezeket honnan is tudnánk és jó,hogy van valaki aki tájékoztat minket mi jár és mi nem v. mi jó és mi nem! Válaszodat előre is köszönöm!

74.000-es alapból lehetett volna valamivel több átlagot csinálni, de azt csak akkor, ha addig gyesen vagy. Így csak akkor tudnék segíteni, ha a munkavisznyodat megszüntetnéd, ami azért elég drasztikus lépés. A legjobban akkor tudod hazavágni a pénzeidet 2 évre, ha közvetlenül mész gyedről táppénzre, mert a táppénz ugyan nem befolyásol semmit, de az előtte lévő 80%-os betegszabi igen és ha kizárólag ebből van járulékkötes jövedelmed, akkor a 80%-nak a 70%-át kapod 2 évig, úgyhogy ezt semmiképpen sem javaslom. Tudom, hogy szeretnéd a gyest elkerülni, mert az nagyon kevés, de azért gondold végig, hogy kb. 13.000 Ft-tal kevesebb a gyes, mint a gyed és ha kihúzod kb 3 hónapig ennyivel kevesebből, akkor utána 2 évig lehet rendesebb a tgyásod és a gyeded, a legrosszabb esetben is nettó 60.000 körüli (családi pótlék nélkül). Én nem mennék táppénzre a helyedben, hanem érdeklődnék, hogy hogy lesz bruttó 74-nek a 70%-a nettóban több, mint 60.

Ezt válaszolta a szakértő!

Katus!Jujj ez brutális volt!! :lol: :lol: :lol:

Reni!Az enyém valami gyárba,de majd megkérdezem pontosan hova.Valami mütyüröket csinálnak asszem!De nem bizti ám!!
Vendég

meg egy: :lol: :lol: :lol:

Egy néprajzkutató sétál a faluban és betér az egyik házba, hogy a szokások felől érdekl?djön. Legnagyobb meglepetésére azt látja, hogy egy nő félmeztelenül a két mellét masszírozza, a sarokban pedig egy férfi egy öreg nőt kefél, miközben egy esernyőt tart a feje fölé és az ablak felé mutogat. A néprajzkutató kimenekül a házból, és döbbenten megáll az utcán, amikor megszólítja egy járókelő:
- Uram, valami baj van? Segíthetek?
A néprajzkutató elmeséli, hogy mit látott, mire a járókelő megkérdi, melyik házban volt. A néprajzkutató megmutatja, mire a járókelő:
- Ja, már értem! Abban a házban kérem süketnémák laknak és jelbeszéddel kommunikálnak.
A feleség azt mondta a férjének, hogy hozzon két zacskós tejet. A férje pedig azt válaszolta, hogy " Nem látod, hogy kint esik..b@szom a k..va anyádat..?"

katus78

KAtus
nagyon brutkok!!!

Gabó
én is ezt hallottam itt az egyik anyucitol,de ennek ellenére ő a betegszabit választotta!Rosszul járt.
Akkor végülis tényleg el kell mennünk dolizni ahhoz hogy kapjunk normálisabb zsét???!!! :roll: :evil:
Mindegy...

Megyek ledőlök addig Petra mellé mig nincs itthon a másik csajom.(fél ora)
Vendég

Anyám!!Honnan szeded ezeket?

rik!Táppénzre nem megyek majd valahogy kihúzzuk,de a szabimat kifogom venni GYED után!!
Á nemtom bonyolult ez az egész majd utánna járok személyesen ennek az egésznek!
Nem sok időd van pihizni!! :? :? :? :) :) :)
Vendég

Otthon is reggel 7-kor, 10-kor, 1-kor, 4-kor,7-kor van a szopi ugye?Vagy ez most oltári böszme kérdés volt?
Vendég

Gabó!Köszönöm!Viri csütörtökön kezdi az ovit.Már várja :)
Reni!Szerintem is megbocsáthatatlan a megcsalás!!!
Eszti!Szonja nagyon helyes a képen :P
Rik!Akkor nem szánkózunk :wink: De sétálni megyünk.Virinek cipőt kell vennem az oviba :P

KépKép
kola2

Most meg azt olvastam az indexen (ott is van egy szakbarbár)
az egyik csaj közel úgy volt terhes mint én Levivel ő is végig táppénzen volt és most megint terhes és azt mondta neki,hogy nem jár rosszul a táppénzel.a faszom se érti ezt már!
Most megint kérdeztem tőle kíváncsi vagyok erre visszaír-e,ert az előzőre nem válaszolt!
Vendég

katus!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
durvaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

gabó,
mi volt az a sok szopi, hogy otthon is? kitől kérdezted?
felteszem a képet az avatarba, csak áruld el priviben a jelszódat, hogy be tudjak settenkedni a profilodba... :wink:

KépKép
viol81

te gabó,
nekem is bejön ez a vörös haj!! :) nem akarod esetleg ezt beteteni velem az avatarba? :wink: tudom, amit küldtél, azon levivel vagy, gondolom az fontosabb - meg is értem - de lehetne esetleg kombinálni, hogy csinálsz egy képett ezzel a hajjal és levivel... :idea: na? mit lépsz?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Dorkának, Ivánnak, Ágnesnek boldog hófordulót!

Hajni Boldog Szülinapot!!

Eszti,
Sajnálom, hogy így alakult!!! :cry: Viszont szerintem le a kalappal az előtt aki meghozza a nehéz döntést és mer lépni, nem pedig "szarban" leéli az életét!!! Sokan életük végéig csak szenvednek, ahelyett, hogy a sarkukra állnának!!! Szerintem okosan döntöttél, és az ovival kapcsolatban is!!! Egyszer te is megtalálod a párod!!!!!! Én kívánom neked!!!! :D :D

Reni,
én ismerem Kanyó A.-t !! Nem könnyű!!!

Viol,
nem éppen "házikó", inkább kicsit "palota" és Gyönyörű az otthonotok!! :lol: :lol: Igazi kis családi fészek!!!

Ábizsani,
nagyon szép az a 16 év!! :shock: :shock: én 18 voltam mikor megismertem Gyulát és olyan gyorsan repül az idő, már 23 leszek mindjárt! :shock: Mi összeházasodtunk, pedig mind a ketten úgy gondolkodunk, hogy "papír". :oops: :D Jövő hétfőn lesz 2 éve.

Amica
lavór??!! :lol: :lol: :lol: Jobban van már szegényke???

Gabó,
családi házban lakunk az emeleten. Anyós,após alattunk, mintha szomszédok lennénk! Szerencsére jó szomszédok, nem sokat találkozunk! :oops: :oops: Egyenlőre magunknak akarunk napkollektort, meg egy vegyestüzelésű kazánt a pincébe, de ha beválik bővítenénk és elvezetnénk Gyula szüleihez is. Szerencsére van ismerős, így kedvezményt is kapunk a napkollektornál!!

Zília
Jól vagytok??

Beus
várlak!! :D

Zsani,
jobban vagy már?? Lement a lázad??

Anikó,
Kincsőnek volt már hangos kacagása??

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó
én asszem értem hogy érted ezta szopis dolgot :wink: Régen volt ilyen csak,még amikor én anno szültem a Rékát,meg amikor sulival voltunk gyakszin.Már ilyen nincs,igény szerinti szopi van.A korházba se mondták,hogy most szopi van,kint volt a gyerkőc,és akkor adtál neki mikor akartál.
Erre gondoltál?
A Nagykanizsai korházban hallom már nincs orvos ill.szülésznő választás?Huu,szerintem mindenhol bevezetik majd..
Mikor jössz pontosan akkor????
De jo lesz talizni!!!!!!

Zsani
milyen cipőt vettél?Belebujost?Én olyat vettem,ha nem veszik észre a dadusok ,hogy lejött a lábárol,akkor a Petra fel tudja venni magátol...
Gonosz vagyok?VAgy csak lőreláto? :?
Vendég

sziasztok!

Viol, ment a levél, de mire leértem a postaládához addigra ürítették, alszik kicsit még és holnap indul :lol:

sietek, köszönjük a köszöntést.
jobbára innen jövök rá mindig, hogy már megint etelt egy hónap. azért ma megható volt látni, hogy három gyerek ül a szőnyegen és játszik. döbbenet, hogy már ágnes is önálló :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Nitta!Köszönöm már jobban vagyok!!!
Amica!Nagyon helyesek a gyerekek :P
Rik!Aha belebújósat vettem én is :P Tépőzáras igaz,de Viri azt feltudja venni egyedül.Nem vagy gonosz,igazad van nem nagyon figyelik a gyerekeket. :?

KépKép
kola2

Sziasztok!

Nitta-már nagyon sokat kacag hangosan! És folyamatosan. Fel is írtam, mikor volt az első, de a füzet a babaszobában van és Kincső már alszik, de holnap előkotrom. Én ilyen grafomán vagyok, írom mikor, mennyi időt, melyik ciciből szopizott és mi történt aznap. Már a 3. füzet felénél vagyok. :oops:

Rik-akkor én régimódi vagyok? Én 3 óránként szoptatok, nem igény szerint. Persze nem vaskalaposan, Nyusz néha 2 óra múlva éhes, máskor meg 4-5 órát is kibír, akkor persze úgy adok neki. Valahogy ez így bejött nekünk, tervezni is könnyebb a napot, Kincső is mindig tudja mi után mi következik.

Andi-nagyon édesek! Olyan kiegyensúlyozottak a gyerekeid, le a kalappal előtted! Nekem Kincsővel tele van a két kezem sokszor... :oops:

Viol-mindig elfelejtettem megkérdezni, miért van trombita Dorka ágyában?

Kincső ma pohárból itta ügyesen a kamillateáját! Már annyira érdekelte a csésze, amiből kanalaztam neki (úgy megragadta ma, hogy leöntöttem teával....), hogy elővettem a műanyag csőrős poharát, áttöltöttem a teát és megpróbáltuk csőrrel és csőr nélkül. Mindkettő jól ment, picit folyt csak mellé, és úgy fogta a pohár fülét!!! :lol: Holnap a vizet is kipróbáljuk pohárból.

Anikó

Kép[/url]
quito

Igen nálunk meg van adva az időpont a szopikra,de gondolom akiknél kint a baba akkor eteti amikor épp akarja a baba4Nekem így hozták a császáros szobába Levikét!!
Jövő hét csüt. v. péntek!

Viol!Én ehez is béndzsa vagyok,de majd apával megcsináltatom bár igen nehezen áll neki ilyen dolgoknak!

amica!Csúcs ez a kép!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nitta!De jó akkor neked családi házban!Akkor teljesen különbejáratú mint Violéké?Nem sokat mennek át hozzátok?Aktív melósok még?

Ja és egy jó hír!Csak egy milla után kell adóznunk ma mondta az ügyvéd szal marad durván 5.3 millánk amit arra költünk amire akarunk!!!Fasza mi tök örültünk neki!Azt majd holnap kikérem a véleményeteket valamiben,de most apa mindjárt jön épp bőrkabátot vesz magának és elfoglalja méltó helyét itt a gép előtt és nem lesz nyugott percem,hogy megírjam amit akarok!!
Vendég

Igen itt nálunk már nincs dokiválasztás,de a szülésznőé itt nem is volt divat!Szóval ha majd terhes leszek napközben kell szülnöm,mert akkor a dokimnál szülhetek!

Aniko!Én is 3-óránként szopiztattam néha volt,hogy 2-óránként,de mikor haza hoztuk sokáig csak 4-5 óránként ébredt fel enni!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?