Sziasztok Lányok!
Reggel míg a pöttömke aludt (nagyi vigyázott rá), gyorsan bevásároltunk a TESCO-ban. Hát ilyenkor kell menni úgy látszik, mert fél óra alatt megvettünk mindent, ugyanis nem kellett kerülgetni senkit sem, alig voltak. Így mire hazaértünk pont akkor ébredt Dancsi is.
Kataa
A hasam nekem is a régi, még a régen kidolgozott (na jó ez egy kicsit túlzás) kockáim is látszanak, pedig csak nagy ritkán ha eszembe jut a hasizomerõsítés.
De jó, hogy neked volt csíkod! Én véig úgy szerettem volna magamnak linea nigrát, de nem volt semmi
(( Pedig az én bõröm már a Hófehérkéénél sem lehetne világosabb... Remélem legközelebb lesz.
Panda
Nálunk a fõzés is külön megy, ugyanis a férjemnek kell mindig fõznöm, mert nincs a melóhelyen kajáldájuk, ha meg rendelne, akkor képes lenne minden nap sült krumplit rántott hússal enni
Így egy kicsit változatosabb a menüje, mert azért szeret sok mindent. Változó, hogy mikor fõzök, van amikor a Dani alszik, van, hogy reggel gyorsan, de olyan is, hoyg eset 9 után, vagy együtt a Danival (ez a legjobb, mert annyira cuki, amikor nézi mit csinál anya
). Hétvégéken elõre megbeszéljük ki fog és mit fõzni, hogy mindenkinek jó legyen, ilyenkor az alapanyagokon osztozkodunk pénzileg + a rezsi is így oszlik el. ez így bevált, nincs tartozása senkinek a másik felé. Anyósom is külön szokott fõzõcskézni, õ sem minden nap, mivel az apósom 1 körül már végez a melóval és õ is otthon eszik.
Gratula Ádámnak a 7 hónaphoz!
Szilcsike
Mi is fakopáncsolásnak hívjuk, amikor jelzi, hogy éhes
Jól csináltad, hogy sebes mellel is felvetted a harcot, látod, hogy megérte? Pedig én is majdnem felhagytam vele, de az akaraterõm erõsebb volt!
Nyuszika
Én is kaptam megjegyzéseket, hogy girnyó vagyok, illetve girnyóbb, de elnézem a munkatársaimat, amikor havonta bemegyek, ,valahogy mindegyik mindig egy kicsivel kerekebb, pedig férfiak. Én jól érzem magam így, majd helyrepofozódunk, nem igaz?
Daninak a Color együttes Féltelek (most feldogozva Auth Csilla énekli Szolnoki Péterrel)c. száma a kedvence + a Bee Gees.
Emese
A Laktoherb teát én is abbahagytam, mert csak durrantam tõle, ráadásul a gyerekdoki (aki nagyon otthon van szopi témában is) mondta, hogy kezdõ szoptató anyukák, amíg nem áll be a tejtermelés, addig nem nagyon jó ha isszák. Tej uis nem ettõl lesz, de ezt már írtam.
Pocira én szülés után fitness gumis övet használtam, ,így könnyebben visszahúzódott a löttyedt bõr. A férjem addig csak "sárhasúnak hívott"
Kedves...
Ha csak 10-15 percet szopizik és nem kell neki több, akkor biztosan elég neki. Nálunk is volt, hogy eleinte 30 perc, de volt, hogy 10 perc volt mindkét cici, akkora volt a gyerek huzata. Most meg már olyan hamar végzünk, hogy nem hiszem el.
Szemeske
Akkor ezért e nicknév, mert szemekkel foglalkozol
Ildikó
Szerintem a védõnõ oltári nagy baromságot mondott. Én még nem hallottam olyat, hogy levegõvételtõl lyukad a szív, már csak azért nem, mert a férjem unokatesója is lyukas szívvel született uh és minden ellenére, megmûtötték még 1 évesen és azóta él és virul, sõt nem a legszenvedélymentesebb életet éli, úgy füstöl, mint egy gyárkémény.
Dani egyre többször fordul a hasáról a hátára, végre, mert már csak az én gyerekem volt ilyen lusta, bár más olyat meg már tudott, amit a nagyobbak nem. De annyira örülök neki. amikor megfordul és néz rám, akkor nevet, biztosan tetszik neki is!
Kataa
Nem törvényszerû, hogy a következõ babánál is sebes lesz a melled. Pl. anyukámnak velem semmi baja nem volt, a hugomat viszont csak 4 hónapig tudta szoptatni, az egyik mellébõl el is apadt a tej a sbesedés miatt. De nagy franc volt a hugom, mert csak addig cicizett, amíg jött a tej a szájába, amikor már meg kellett éret dolgozni, akkor már lusta volt a nõszemély.
Nekem, ha még1x ilyen leszm akkor is végigcsinálom, ,mert megérte!
Djeszter
A MÁV-ban csak szültél, vagy jártál a Forgács Katihoz kismamitornára is? Lehet én is ismerlek, mivel én jártam hozzá (most is, csak baba-mama tornára), bár nem a MÁV-ban
szültem.
Na most befejezem, majdmég benézek, összedobok valami gyors kaját.
Szép napot nektek!
pusz
gumicukor és Dani (28 hetes)