Sziasztok!
Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy mit írjak, mert a fogalmazás sajnos nem az erősségem. Én biztos nem fogom tudni frappánsan megválaszolni, amit le szeretnék írni, amit gondolok erről a témáról, ami kavarog bennem. Előre megírt válaszom meg pláne nincsen (sajnos.....)
Igazából mélységesen elszomorít, az, mai most itt kipattant.
Nem szeretném személyeskedésbe átvinni a témát, nem akarok nevekkel, időpontokkal dobálózni, mert nem látom értelmét.
Magyarázkodni meg végképp nem szeretnék, mert szerintem nem lehet SENKIN számon kérni, hogy kit, mikor, kivel, mikor hív meg magához vendégségbe.
Én úgy érzem, rendeztem már nem egy, nem kettő olyan talit, amit nyilvánosan meghirdettem, bárki eljöhetett volna, szívesen láttam. Van, aki nem élt a lehetőséggel, nem volt kedve, beteg volt a gyerek, bármilyen ok miatt. Én sem sértődöm meg azon, ha nem jönnek el hozzám az emberek.....
Pedig az utólsó ilyen meghirdetett tali miatt kicsit el is ment a kedvem az egésztől. Nem sértődtem meg, de alig volt jelentkező, úgy éreztem/érzem, ne erőltessük, ami nem megy.
A tegnapi összejövetel spontán indult, hogy Cleo és Manka átjönnek, közben bővült 1-2 emberrel a lista.
Hogy kinek a neveivel és miért pont az övékével, az szerintem tök lényegtelen. Nem szimpatikussági alapon választottam ki őket, nem volt egy előre megírt listám, hogy kit hívok meg!
Én is pl. legutóbb voltam Benianyunál talin, előtte Jucinál is, de őket se hívtam meg. Nem azért, mert nem szeretem őket, mert nem szimpik. Sőt ellenkezőleg!
Még kiemelhetnék így egy csomó embert, de nagyon remélem, hogy senki, akit nem hívtam meg, nem sértődött meg.
Ez most így alakult, ennyi.
Majd a következő talin, merthogy lesz, az tuti, más emberek lesznek jelen. Vagy mások is.
Én se sértődöm meg, ha nem hívnak meg mások, mert mindenkinek megvan a közelebbi "baráti" köre ebből a társaságból, amibe én lehet, hogy pont nem férek bele. Ez így van rendjén.
Azt azért észre kéne venni, hogy ezek a mini talik azok között az emberek között szerveződnek, akik rendszeresen személyes kapcsolatban is vannak egymással. Vagy legalábbis sokkal többet találkoznak/beszélnek egymással telefonon, stb.
Ha valaki egy ilyen baráti összejövetelt tart, azokat hívja meg, akikkel többször talizott már, jó kapcsolatban vannak.
Persze ez sem lehet általánosságban kijelenteni, mert én is szívesen hívtam volna most is még másokat is, de egyszerűen nem akartam nagy bulit.
Előre meg szerintem kár ezeket a kisebb baráti összejöveteleket meghirdetni. Hogyan???? Minek????
Figyeljetek, két nap múlva X és Y és Z átjön hozzám. De csak ők, mást nem hívok meg.........Ez hogy hangzik?????
Utólag meg minek hallgatni róla, az se jobb és előbb-utóbb úgyis kiderül.
Belső baráti körről meg szerintem szó sincs, mert Manka mostanában egyátalán nem volt talin, Annamami főleg, mivel 2 hónapja nem is ír........Róki betegség miatt maradt ki az utóbbi időben.
Akkor ki a belső kör? Cleo meg én??????
Az a baj, hogy mi ketten ott voltunk az utóbbi időben több ilyen kis mini talin is?????
Ezt én tényleg nem értem
Ayse, Jucc!
Ha lesz legközelebb nagy tali nálam, nagyon szívesen látlak Titeket is, remélem el is jöttök.
Hát, ez nem lett olyan, mint amit írni szerettem volna, de mindegy.
Átment személyeskedésbe, meg magyarázkodásba, de most már nem törlöm ki, pedig szívem szerint azt csinálnám........
Évi!
Szerintem is nagyon jóban vagyunk, én őszintén nagyon kedvellek és holnap lehet, hogy megyünk a Művészetek Palotájába
És köszönöm szépen!
Most nem azért, de szerintem ez a durva, amit Kuha ír:
"Ja, én jó előre szólok,kedden jön hozzám Mea és Lívike. És mivel jó előre szóltam, képeket is fogok feltenni. (már, ha készülnek) "
Ez olyan, mintha engedélyt kérne, hogy Meával talizhasson
Nehogy már a jövőben ebbe az irányba menjünk el, hogy a többiek engedélyét kell kérni előre egy kisebb tali megrendezésekor........
Személy szerint szeretném lezárni a témát ennyivel, de gyanítom, hogy nem fog menni