Sziasztok Lányok,
Tudom, jó régen jártam errefele
Mentségemre legyen, hogy abszolút nem tudtam benézni a netre
Febr elején rengeteg volt a meló és a maradék szabadidőmben tornáztam, pihiztem sokat, aztán a múlt héten Laura elkapta az influenzát (ez hiányzott még csak!). Aztán nekem is átadta...
Én már sokkal jobban vagyok, bár mivel még mindig 2-3x szopizik, megint nem szedhettem semmilyen gyógyszert
Laura is jobban van már (nincs hőemelkedése, és kúp se kell hozzá!), már átalussza az éjszakát (mondjuk amikor nagyon tele volt a nózija, akkor is csak 2x kelt éjjel, orrszívó, cici, orrszívó, vissza az ágyba és aludt is már rendesen, szó nélkül) rendesen.
Sajna vagy szerencsére alvás témához nem tudok hozzászólni, Laura gyönyörűen alszik.
Este 8-kor letesszük (cici után) és max 1x kel fel reggel 5-6 óra magasságában, de utána cici és egyből alszik tovább, reggel 7-8-ig. Így én is jó kipihent vagyok, nem panaszkodom.
Persze nem maradhat ki az életemből a bosszankodás sem, mivel amikor Laura hétfőn elkezdett náthás lenni, akkor mentünk volna egészséges tanácsadásra. Hívtam reggel a dokit, mi legyen. Azt mondta, menyjünk oda a tzanácsadás legelejésre, és megnézni Laurát, ne vigyem a beteg gyerekek közé a rendelőjébe. Amikor beállítottunk, a védőnő szabályosan lehordott, h mit képzelek én (
) és a doki együtt, hogy az egészséges gyerekek közé elhozom a beteget. Nekem eszembe se jutott volna, ha nem a doki mondja.... Végül késett a doki kb 1 órát, de soron kívül megnézte Laurát. Na mindegy, csak jó volt kiírni magamból!
Melcsi
Hogy vagytok? Mikor mentek megint UH-ra? Jó olvasni Pörike mindennapjairól. Nagy gézengúz lehet a kiscsaj.
Tudsz feltenni róla friss képet?
Kriszta
Milyen babakocsit vettetek Máténak? A régi már nem volt elég nagy? Alvás témában nem tudok hozzászólni... A napi ritmus mondjuk nekünk is nagyon bejött. Pont most kezd átállni Laura szerintem a napi 1 alvásra. ma délelőtt 1/2 11-től 1-ig aludt. Délután meg semmit. Amíg beteg volt, arany életem volt (de csak emiatt!), mert akkor napközben 3-4 órákat is aludt.
Nekünk a napi ritmus: reggel kelés 7-8-kor, majd játék, amíg én rendbeszedem magam, reggelizem, búcsú Aputól, pápá az ablakban, játék, 9-1/2 10 körül tízórai, majd játék, 1/2 11 körül alvás (vagy séta után, vagy csak kiviszem a babakocsival a kertbe, elringatom és kijónn hagyom aludni hátul, a teraszon, látom a kertajtón, ha felébred), majd kelés 1/2 1 körül (általában kelteni kell, óvatosan) ebéd, játék, majd pontban 3 órára a déli kelés után alvás 1/2 5-ig. Ennél nem tovább, mert akkor este nehéz elaltatni. Tehát keltem, ha nem kel fel 1/2 5-ig. Ezért is gondolom, h jobb lesz neki, ha csak 1x alszik majd 1 nap és akkor nem kell keltegetni
Déltuáni alvás után uzsonna 5 körül, majd játék, este 7-kor Sinlac, majd fürdés, este 8-kor cici a sötét szobájában majd alvás.
Nekünk bejött
Fürdés után már várja az ágyat
Kistesó projekt: kicsit később, előbb fontos lefogynivalóm van
Jól haladok, már 5 kg lement... Még van kb 14
Se nem adom fel, torna, mozgás, sok séta, egészséges kajók, este már nem eszem, semmi kenyér... Ilyesmi. Tetszik, hogy végre a régi dolgokat tehetem és ehetek
Na jó, nem fárasztalak Benneteket ezekkel. Mindjárt 1 éves Laura! Őrület!!!
Puszillak Benneteket!