Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Tegnap nem voltam fent és alig győztem visszaolvasni. Most hirtelen nagy a zsongás a fejembe, annyi mindent írtatok.
Kriszti, Estrella jó volt dumálni. Hazajöttem még az ikres filmet se tudtam megnézni, mert elaludtam. Kriszti a pici lány, mintha Te lennél kiskorodban. Én ilyennek képzellek.
Estrella
A képek jók, de én úgy nézek ki rajtuk, mintha anyukám lennék. Látszik, hogy az alvás már csak emlék. GYúrok, hiszen babák mellett úgysem lehet aludni.
Baby
Ne idegeskedj, bízzál és reménykedj. (most ne gyere a bort iszik, vizet prédikál dologgal, mert nálam ugye ezer más nagy probléma is van) Te még nagyon fiatal és erős vagy.

Lányok
Valami miatt nem tudok privit küldeni. Vagy a hálózatunk ilyen hebehurgya, a napokban alig tudtam netet csiholni a gépből, vagy passz. Látom másnak is vannak ezzel gondjai. Aki adott emil-címet, annak most átküldöm. Nagyon köszönöm mindenkinek.
Jó hétvégét Nektek én sajna tanulok.
Vendég

Sziasztok!

Gombahölgy

Nekem nyáron volt,2 blasztót raktak vissza,ősszel pedig két 3 naposat,nekem az vált be,abból lett terhesség.Igen,9-ből csak 2 élte meg az 5-ik napot,azért nem is próbálták újra.Na de ezen ne aggódj,azért mert nekem nem sikerült.....Nézd meg Brigiit meg hát tényleg jobbak az esélyek a statisztika szerint is,így hogy még le is tudtak fagyasztani,szerintem tényleg szuper jók az esélyeid....Érezni még nem kell semmit,nekem mindig csak a poz teszt után lett hányingerem.... :oops:
Másodikán vérvétel után keressük egymást(bár rólatok nincs kép,nem lesz egyszerű)az én képem sem túl nagy,majd megoldjuk.Lehet,hogy viszem az uramat is,akkor valószínű a vérvétel után lelépünk kicsit,de még nem bizti,meg hát attól még tudunk talizni.
Remélem örömteli nap lesz :wink:

Puszi mindenkinek
lukrécia

baby
az én barátnömnek is most merionált irtak fel a fagyis beültihez,azért mert a nyálkahártyája nagyon rossz/4-es/és ez megnöveli :D :D lehet hogy az ismerösödnek is ezért kellett az :oops: :oops:

bibar

hali!

De el van veszve mindenki!
Figyu, most néztük a férjemmel a Sejtjeink című filmet, gondolom már többen láttátok, és abban volt, hogy a beültetést akkor altatásban csinálták (?) és a kérdésem az, hogy miért kellett tök sötétben csinálni? Mondta Koncz, hogy sötétítsenek el, le volt kapcsolva a villany.
Nagyon gáz, majdnem elsírtam magam egy párszor:( Pedig mi is ebben vagyunk:( De remélem sikerül, mint ott is végül ikrekkel:)
Na, most ennyi, aztán még jövök, remélem akkor többen írtok majd:)
baby.81

Sziasztok!

Jöttem mindenféle pozitív sugarakat küldeni Nektek!!!! :lol: :lol: Látom, egyre bővül a kis csapat. Ez jó is, és nem is. Jó, mert van hová fordulni a hasonló problémával küzdőknek, van lehetőség a nehézségek megbeszélésére. Viszont rossz, hogy ennyi párnak kell orvoshoz fordulnia a világ legtermészetesebb dolgában.
Lányok! Sok-sok kitartást kívánok nektek! Erősek vagytok, és végig tudjátok járni azt az utat, ami a boldogsághoz vezet!

Estrella, mint régi motorosnak, külön drukkolok a holnapi teszthez!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Haliho!

Hol van minenki????????????
Mindenki lustizik? Tv-t néztek? Csak én netezek?!Akkor még nem olvasta senki az előző levelemet, hogy megnéztem a Sejtjeink c. filmet és.....
Estrella,
hogy vagy, mi újság,mensi sehol? Holnap teszt?
baby.81

Sziasztok!

Share! Itt már mindjárt babó lesz, ahogy nézem :wink: Gondolom már nagyon várjátok. Könnyű szülést és egészséges, gyönyörű bébit kívánok! (és sok fotót, ha megérkezett)

Bibike! Gratulálok a kislánykához!! :D :D :D

Csajok! Úgy látom jövő héten nagy lesz a forgalom a BMC-ben:) Én is megyek, talán kedden, de még nem biztos.

Estrella! Rajtad a topic szeme, várjuk a teszt eredményét. Szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki hallott olyanról, hogy két inszem - sőt lombik! - között egyszercsak spontán összejött. És vegyük figyelembe, hogy páfrányosodás is volt és a siker érdekében akció is, ha jól emlékszem :wink:

Csináltam egy kis fahéjas tejbegrízt desszert gyanánt a férjecskémnek, mert igen nagyon szereti. Közben nézi a kézilabda meccset, és közben kiabál föl nekem, hogy nagyon finom lett :) :) :) ( a fahéj afrodiziákum, úgyhogy jól megszórtam
:oops: )

Lukrécia, Niki baba, Gombahölgy küldöm a babaragacsot+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét mindenkinek! Nelli
nellike

Baby

Honnan van meg a film?Én is megnézném.Megrendeltem az almasitamas.hu-n,de nincs válasz.
lukrécia

Baby! Én ehhez nem nagyon tudok mit hozzászólni, mert nem láttam a filmet:( Hogy lehet hozzájutni?
nellike

Lukrécia,
ha írsz egy címet priviben, akkor én szívesen elküldöm neked! Amúgy a sógoromtól van, ő szerezte meg nekem:) Egyébként jól vagy? Jövőhét péntekig illetve aznap te csinálsz tesztet? Nagyon drukkolok neked:)
baby.81

Nellike,
fincsi lehetett a tejbegríz, mindjárt én is csinálok, úgy megkívántam:) Rád is vonatkozik, ha gondolod:) (a film)

Lukréciánik is szól:
cd-n van a film és avi kiterjesztésben, úgy tudom ezt az újabb dvd lejátszók lejátszák vagy számítógépen meg lehet nézni:)
baby.81

Baby!

Köszi,tök rendes vagy.....
Figyi,ha pénteken úgyis talizunk,elhoznád?DVD vagy VHS?Át szeretném venni.
Még nem tudom mikor,de csinálok mindenképpen tesztet.Lehet,hogy csak pénteken reggel,de csinálok.
Tök jól vagyok,nem érzek semmit.Lehet,az mégsem olyan jó.... :wink: :roll: Meglátjuk.
lukrécia

Baby

Egyszerre írtunk.....
Akkor át tudom venni,szupi! :D
Elküldöd utánvéttel és visszavigyem pénteken,vagy az is jó,ha akkor odaadod és én küldöm vissza.Mi legyen???
lukrécia

Nellike, Baby, Share...Többiek!

Igen, minden úgy volt ahogy a NAGYkönyvben meg van írva, minden úgy történt, ilyen még nálam soha nem volt. Most már csak a csodában reménykedek, tisztára fel vagyok pörögve, már várom a holnap reggelt. Annyira szeretném hogy sikerüljön, olyan jó lenne. Hallottam én is mindenféle érdekes csodákról, de valahogy saját magamon mindezeket nehezen tudnám elképzelni, de azért bízom a sikerben. Majd holnap reggel meglátjuk, mindenképpen jelentkezem a reggeli órákban.
Tüneteim: semmi :( (csak a melleim fájnak, de az máskor is szokott)
Vendég

Sziasztok!
Kicsit zsúfolt volt a napom... Reggel végre eljutottam kozmetikushoz. Olyan jó volt - leszámítva az arctisztítást - befestettem a szempillámat és kaptam fincsi masszírozást :o)) Férjemet meg közben elküldtem a piacra. Nagyon ügyes volt. Jobban szeret vásárolni, mint én :)
Aztán vendégseregek jöttek, szóval nem unatkoztunk.

Estrella, rajtad a szemünk :)

Lukrécia, azért pihizel is? Hogyan telnek napjaid?
süni76

Szia Süni!

Köszi az érdeklődést,tegnapig elég sokat feküdtem,ma már direkt figyelek,hogy inkább mozogjak,voltam ma sétafikálni aztán vendégek futottak be...Eddig egész jól teltek a napok,ráadásul volt két tök jó könyvem ami kiolvasásra várt,hát a jövő hét már biztos stresszesebb lesz... :shock:

Estrella

de jó lenne.... :wink:

Szia Bibarcica!

Puszika! :P
lukrécia

Köszi Baby, de szerintem ne fáradj a postával. Jövő héttől felpörögnek az események nálad is meg nálam is, csak összefutunk a BMC-ben és azért az mégiscsak egyszerűbb megoldás :)
nellike

Baby!

Én is szeretném a filmet!

Ha megtennéd, hogy elküldöd vagy átveszed nekem elküldhetnéd postán én meg kifizetem. Vagy ha mész a Meddőségibe beugranék érte és kifizetném.
Olyan rég meg szerettem volna szerezni!

Köszi és válaszolj kérlek Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Aki szeretné a filmet, annak szól, hogy nekem jó úgy, hogy pénteken, ha megyek a BMC-be akkor odaadom,
Lukrécia veled tutira talizok pénteken, tehát oda tudom adni, de mit kéne kifizetni (?), megírjuk itthon neked(-tek) cd-re és viszem. Ok?! Csak ne nagyon mondjátok senkinek, nem szeretném, ha gond lenne belőle, hogy így másolgatjuk, értitek?! Köszike:) Végül is hasznot nem húzok belőle!!! Tehát mindenkinek csak szívességből teszem:)
Nellike, nekem jó lesz, ha mész vagy én megyek valamikor a BMC-ba szólsz és ott talizunk,ok?
Legalább megismerjük egymást:)
Emese,
akkor neked is így adnám oda, ok? Péntekig még úgyis dumcsizunk:)
baby.81

Baby, lehet, hogy én is előfizetnék egyre, ha nem gond :) Biztosan fogunk találkozni valamikor a BMC-ben. Akkor viszek neked üres cd-t.

Köszi előre is!
süni76

Baby, lehet, hogy én is előfizetnék egyre, ha nem gond :) Biztosan fogunk találkozni valamikor a BMC-ben. Akkor viszek neked üres cd-t.

Köszi előre is!
süni76

Baby!

Tündér vagy,köszi!Akkor egy jó dolog már tuti vár pénteken!!!!Azért viszek cserébe egy üres cd-t és NAGGYON KÖSZI!!!!
lukrécia

Szép estét mindenkinek!

Ma egész nagy fába vágtam a fejszém... Kicsit unatkoztam!Úgy gondoltam, szépen süt a nap, és nekiálltam kitakarítani a házat! (ablakmosás, vasalás, mosás, )Tavaly tavasszal elején mostam utoljára ablakot. Így nemrég fejeztem be az utolsó simításokat...

Baby!
Engem is érdekelne a film, egy időben fent volt a lombikbaba oldalon, de már régóta nem láttam...Majd valahogy egyezkedünk, előre is köszönöm!!!!! :wink: :lol:

Nellike!
Nekem is a tejbegríz a kedvenc kajám...Én is szoktam hetente csinálni...nyami nyami! De most frankfurti levesem van(az a másik kedvencem) :lol:

Lukrécia!
PIhengetsz??Lassan telnek a napok, gondolom!!!De a várakozás meghozza gyümölcsét!!!Nagyon szorítok!!!

Estrella!!!
Nem tudom, lesz e netem holnap a melóhelyen, de este nagyon sietek haza, és megkukkolom az eredményed!!!!

Most pedig dobok egy táblát. Kép
Kép
Kép

További szép estét mindenkinek, és holnap csodálatos, napsütéses vasárnapot!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát tényleg megcsappant a forgalom itt... Én se voltam régóta, nem volt egy percem se. Csütörtökön vendégek, pénteken bál :wink: , ma munka, meg rokonlátogatás... holnap megint családi ebéd.

Ki jön szerdán????

Lexi!
Én sem kaptam semmit!!! :roll: Mi van azzal a kérdőívvel? Vagy így már tárgytalan? Ha még szükség van rá, szólj.

Estrella!

Kívánom, történjen meg veled az a csoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Én is mindig reménykedek, hátha pont egy várakozós hónapban magától jön össze! :wink: Várjuk a holnapi beszámolót!

Kriszti!

Tényleg édesek azok a porontyok! Elhiszem, hogy odavagy értük!

Lukrécia, Gombahölgy!

Hogy vagytok???? Mint tapasztaltuk, az nem gond, ha nem éreztek semmit. Vigyázzatok magatokra!

Baby!

Remélem, neked is jó hírekkel szolgál a jövő hét!

Bibar!

Neked is mindjárt itt az Uh ideje! :D :D :D

Gabi!
Te hova tűntél?? Csak nem megint elutaztatok valami jó kis helyre? :wink: Mert akkor jó pihenést!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gil
gil

Kriszti!

Köszi a táblát a változtatásokkal együtt :oops: !!
Végül nem számoltál be arról, mi van veled, pedig tömeges döbbenet volt a nagy változáson! :lol: :lol: :lol:
Szóval mikor jössz a BMC-be?
gil

Lexi
Elküldtem a válaszokat.

Estrella drukkolok,hogy + legyen a teszt!

Mindenkinek jo éjszakát kivánok!Holnap talizunk reggel :lol:
gabicsibe

Gabicsibe
Megkaptam, nagyon köszi.

Gil
Valami miatt nem mentek el a privik. Kértem, h aki tud írjon emilcímet. Aki írt annak sikerült elküldeni. Aktuális lenne, csak hát.......
Másnak okés a privik küldése????
Ez vonatkozik a többiekre is, akik válaszoltak volna, de nem kapták meg: Baby, Gica, ...........
Megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok. Pedig még annyi tennivaló lenne. Sajna marad holnapra.
jó éjszakát mindenkinek!

Estrella, szorítok. Írd meg mi van!!!
Vendég

Az a helyzet, hogy továbbra sem én vagyok az a személy, akivel a csodák történnek. :(
Vendég

Estrella!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Szerintem ez a legszemetebb dolog, amikor késik, és már reménykedik az ember. Mert ha nincs babó, legalább jöjjön meg hamar! De azért ne add fel! Egyszer sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gil

Lexi!

Más privije megjött. De küldök neked most, hogy megnézzük, te megkapod-e.
Gil
gil

Jó reggelt!

Estrella,
jaj, ne már, pedig én már azt hittem, hogy nem is talizunk a BMC-ben, mert összejött spontán. Nagyonsajnálom, hogy mégsem, de tényleg ne add fel, és hajrá 6. inszem:) Akkor mégis találkozunk, de ez jó, ebből a szempontból:)
Süni,
ok, majd megdumcsizuk, hogy mikor tudunk talizni a BMC-ben, ok?!
Kriszti,
persze, ok,majd megdumáljuk:)
Mindenkinek szép vasárnapot a rossz idő ellenére:)
Én most felvagyok dobva, hogy pénteken mehetek és, hogy talizok pl. remélem Lukréciával, Gombahölgyel és bízom benne, hogy jó híreket fognak kapni:)
Málna,
mi van veled, látom mész csütörtökön:) Hajrá!!!!!!!!!!!!
Naposoldal, Gica, Vicuska kisamamik
hogy vagytok, remélem minden ok mindenkinél, csak már jó lenne olvasni valami jókat rólatok, majd írjatok, ha ráértek, ok?! Gondolok rátok:) Jaj és majdnem kifelejtettelek friss kismami, Judit, te hogy érzed magad, te is régen írtál nekünk,nem?! Mikor is mész uh-ra, talán szerdán?! De jó, szorítok majd:)
baby.81

Estrella, :evil: :evil: Nagyon sajnálom! Ilyenkor nem is tudok értelmesebbet mondani. :cry:

Kép
Kép
share

Köszi Csajok!
Aranyosak vagytok. Hát igen, ez van, mindig a reménykedés, aztán mindig a csalódás.
Mondjuk nem is tudom miért hittem azt, hogy igen, amikor 10 éve már nem sikerül. Tényleg csodának számított volna.
Az a baj, hogy még ilyenkor is reménykedem, hiába lett negatív a teszt, én olyan hülye vagyok.
Hajnalban csináltam a tesztet 03.43-kor, aztán ott hagytam, gondoltam hátha valami halvány vonal megjelenik reggelre mire felébredek, és közben arról álmodtam, hogy 2 csík volt...én már tényleg bekattantam lehet.
Na aztán persze reggel 7-kor sem látszott semmi, így aztán dobtam ki a kukába. Azt hiszem holnap szaunázok, hátha az majd segít aztán tudok már végre menni a BMC-be, és VÉGRE el tudjuk kezdeni a stimut.
Baby:
Tuti találkozunk majd valamikor.
Vendég

Baby!
Nagyon köszönöm én is a cd-t. Viszek egyet cserébe! Péntek akkor bemegyek értze, csak mond meg hányra mész oda és hogyan találjuk meg egymást! Írj nekem az efarnady@freemail.hu-ra és akkor megbeszéljük, ugyanis nem sűrűn jövök fel erre a lapra! Köszi Emese

Az összes KISMAMÁNAK GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
tûriné emese

Estrella!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Pedig nagyon szurkoltam Neked!
Puszi és nagy ölelés!

lanett

Estrella
:( Nem vagy hülye, vagy ha igen, akkor mindannyian azon vagyunk. Mindenki reménykedik abban, hogy végre részese lehet annak a csodának, amit az anyaság adhat egy nőnek. Előbb utóbb mondjuk tényleg bekattan az ember, de szerintem aki nem, az nem is akarja igazán. Ez van. Az élet nem a boldogságról szól, hanem egy értelmetlen harcról. Harcolsz a mindennapkért és a végén csak vesztes lehetsz.
Vendég

Szia Lexi

Szerintem az élet a boldogságról szól és hiszem,tudom,hogy mindannyian célt érünk....
puszi
lukrécia

Estrella

:( :( :(

Nagyon szorítok,hogy most már mielőbb kezdhess és minden rendben legyen!!!!!!!!!

Gombahölgy

Mizu veled sorstárs?

Nekem túl sok tünetem nincs....Ok tudom,még nem kell keresni....Hát meglátjuk...

Kriszti

Tényleg,mik ezek a hirtelen szuper fejlemények?Nagyon örülök,hogy visszajössz és rendeződtek a gondok.... :D

Lexi

Most én is nagyon ráérek a héten,ha gondolod én is kitöltök egy kérdőívet.

Puszi mindenkinek
lukrécia

Lexi

Írtam privit
lukrécia

Rossz hírekkel jövök.... :(

Zsókuci Emese babója tegnap este megszületett 60 dekával.

Zsókuci azt mondta nagy fokú fertőzés volt a méhében, levált a méhlepény, császározták.
A jó hír az, hogy rugkapál, és életképes.
Kérlek titeket mindenki küldje az őrangyalokat hozzájuk, sok segítségre lesz szüksége a kis Emesének.
Bízzunk, hogy a kis csöppség elég erős lesz.

chesti

Chesti!!!

Te jó ég,akkora gombóc lett a gyomromban.Ez hihetetlen,egyszerűen nem hiszem el!!!!
Kérlek értesíts minket,bármit megtudsz rögtön!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sok puszi Zsókucinak és nagyon-nagyon,teljes szívemből szorítok nekik!!!!!
lukrécia

Lukrécia én azóta is a könnyeimmel küzködöm, még a telefonba is elsírtam magam :(
Megígértem, hogy hívni fogom, és beolvasom amiket irogattok neki.
Ha tudtok pozitiv történeteket koraszülött babákról írjátok le, vagy küldjétel el pü-ben nekem kérlek!

chesti

Chesti
hihetelen ami történt,miért történik ilyesmi :( :( én azért tudok pozitiv történetet is koraszülött babáról/van két ovodásom/az egyik 65 dekával született a 6 .hónapban,mára tökéletesen beérte a társait,és hihetetlen hogy milyen picivel született ö is :oops: :oops: mondd meg Zsókucinak hogy tessék hinni benne hogy minden rendben lesz,és mi vele vagyunk és drukkolunk a pici Emesének!!!!!!!!!!!puszilom és kitartás

bibar

Sziasztok!

Bocsi, hogy írók ide, de Zsókuci ír a mi fórumunkba is és az szeretném kérni CHESTI-től, hogy ha bármit tudsz légyszi írd meg nekünk is Jahn Ferenc Kórházas fórumra. Köszi előre is.

NAGYON-NAGYON DRUKKOLUNK, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN VELÜK.

Mindenkinek jó babavárást, babásodást és akinek már van babája annak jó babázást kívánok.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Jézzzuuuusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zsókuci!!!
Nagyon nagyon szorítok, h kicsi manókával minden rendben legyen!!!!!!! A szívem szaklad meg ilyenkor!!!!Komoylan mondom, elsírtam magam!!!!Ezt nem hiszem el!!!Miért????Ilyenkor mondom azt, h igazságtalan az élet!!!!!!

Estrella!
Sajnálom! :(

Nekem sem volt jó napom! Bementem dolgozni, és közölték, h megváltozott a beosztás..Így ma éjszakára kell menjek, és holnap is! Még jó, h nekem elfelejtettek szólni!!! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözlést és a sok tanácsot.

Süni 76: konzultációra az időpont április 17.

manda: ha még utólag, de kifizetik az utiktget már az is valami.
Nem tudom milyen sürün kell majd járnunk, de elég huzos lenne maga az utiktg is. Igaz a fő célunk mindent megér!!!
Annyira szeretnénk már egy kis babát, mindegy hogy mi lenne. Ez egyenlőre csak egy álom.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Drága Zsókuci, nagyon-nagyon szorítunk, hogy minden redben legyen!!!!! Jó kezekben van a csöppség! Amikor csak tudsz, beszélj hozzá, hogy hallja a hangodat és csupa-csupa pozitív dolgokról. Még valami, ha ott vagytok mellette a pároddal, semmiképpen se sírjatok. Megérzi... Egy ismerősöm hasonlóan járt 2 évvel ezelőtt. Sokáig volta a kislány a kórházban - de nem is ez a lényeg - az orvosok és a nővérek tanácsolták ezeket nekik. És helyrejött. Úgyhogy bízz benne!!!
Nagyon sok erőt kívánok Nektek!

Estrella, sajnálom!
süni76

Lukrécia
Válaszoltam, kíváncsi vagyok megkapod-e. Én mindent megkapok (remélem) csak küldeni nem tudtam a héten. Előtte igen.
Vendég

Zsókuci igy ismeretlenül is szoritunk neked és te kis Emesédnek. Jó fejlődést és egészséget kivánunk nektek.
Azt halottam, hogy ha beszélsz hozzá ő azt halja.
Minden jót nektek! Szoritunk!!!!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Voltak akik kérték Zsókuci telefonszámát, h érezze gondolnak rájuk.
Én is úgy gondolom ebben a helyzetben biztos jól esne nekünk is, a sok bátorító szó.
Egyet kért, ne hívjátok ha lehet, inkább írjatok!

30/676-5316

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?