2002.12.16 09:22
2002.12.16 11:11
2002.12.16 20:52
2002.12.18 12:30
2002.12.18 14:16
2002.12.18 14:24
2002.12.18 17:53
2002.12.18 23:11
2002.12.19 07:01
2002.12.19 09:56
2002.12.19 15:54
2004.03.25 10:42
2007.02.24 07:53
2008.06.09 22:24
2011.07.01 09:15
[quote="norcsi"] írta:norcsiSziasztok!
Ilyen topic még nincs, azt tudom hogy ilyen tárgyú levelezések már voltak, viszont összeszedetten még nem láttam hogy lett volna.
Ezekben a beteges idõszakokban olyan jó lenne ha természetes úton tudnánk gyógyulni, azokkal a kis praktikákkal, módszerekkel amiket dédnagyanyáink (netán nagyanyáink) még ismertek, és hatásosak voltak, de mi már nem alkalmazzuk. Ez egy amolyan mi mire jó gyûjtõ-dosszié lehetne.
Nekem egybõl kérdésem lenne, hátha valaki idekeveredik mostanában! Szóval a hagymateát hogy kell készíteni? Megfõzni? De mit, a belsõ részét, vagy a héját, ha fõzni kell meddig, vagy csak leforrázni. Aki tudna ezzel kapcsolatban épkézláb ötlettel szolgálni nagyon megköszönném!
Remélem keveredik majd valaki még ide!
Sziasztok: Norcsi