Új privát üzeneted érkezett!

gabó,
és amíg bent vagy szoliban, levi mit csinál? bolondítja a recepciós csajt?? :D :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!
Anikó
én nem adattam be nekik semmit .Én a Hepatitis ellen vagyok még pluszba beoltva,de nekem az kell.
A Pneumococcus a tüdőgyuszit,hörghurutot,és még agyhártyagyull. is csinál.Én terhesen kaptam el (nyáron),erős antibiotikum kell ellene,mert elterjed az egész testedben(még a fül,meg a hüvelyvál.-bol is kimutatták!!).Szoval ez jo kis oltás lehet,meggondolando!!!!!!!!!!

Hát igen a pénz a megnyugtato!!!
:lol: :lol: :roll: :roll:

Gabó
nézed a házakat??
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok minden házeladósnak,házvevősnek,ÚJABB KISMAMÁNAK(csak csendben gratulálok még,de ez már biztos az)milliomossá vált élettársnak is(Gabó)

Gabó:Voltál pénzt szórni?Szoliba gyorsan most mész még,amíg tudsz mi?Hogy vagy ma?Látod azért csak a sok rossz után megfordult a kerék!

Édesek a babák!Levi olyan nagyfiúnak tűnik a képeken.
Dobok fel egyet én is Dávidról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi,de nem tudtam egynél megállni.Nagy zsivány,ez látszik a képeken is gondolom.
Nagyon sumák,mindíg csak azt csinálja amit nem szabad.
Ő is egyedül akar enni,nagyszéken akar ülni(de azt nem engedem neki)Mindíg felmászik rá,és attól félek hogy akkorát esik.Na olyankor nálunk is van kiabálás,és megy be a szobájába gondolkodni.

A Katusnak jól állt tényleg a vörös ,tüsi haj.
Csak ezzel a frizurával ,komolyabbnak tűnik.Vajon miért??
Én is most növesztem a hajam."már"4 hónapja nem vágattam le.De kín kivárni amíg megnől.

Ja beindult a Bajai topik is,de mondjuk úgy indulgat,mert azért nem pörög úgy,mint a tiétek!

A betegeknek jobbulást!!3 szor lekopogom,hogy Dávidom november óta hála istennek nem volt beteg.Tavaly pedig nagyon sokat betegeskedtünk mi is.

Felétek is szép napos idő van?

Na most jó sokat írtam,lehet megint nem tudok jönni egy darabig.

Sziasztok!!

Gabó vigyázz magadra!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Viol!Most addig apával voltak a Bankba,de amúgy anyósnál szoktam ilyenkor hagyni!Régen mikor picike volt a csajok vigyáztak rá kint és nagyon elvolt velük!

rik!Ó igen nézegetem most megint találtam kettőt a neten amit majd megnézünk!

Szeszik!Olyan huncut a kiscsávó!!Csak úgy süt róla a rosszaság!!
:lol: :lol: :lol:
Nagyon jóképű kiskölök! :) :) :)
Igen most talán már csak a jó dolgok jönnek!
Délelőtt szintén szarul voltam reggel ettem egy-két falat bundáskenyeret,de szarul is lettem tőle!De már elmult csak délelőtt tart,de étvágyam szinte semmi!
Vendég

Sziasztok!

Viol,
[quote="viol81"]
írta:
viol81
amint elkezdett hason aludni, már hamar benőtte a gaz! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez tetszett!!! Remélem nemsokára nekünk is nő a "gaz", mert olyan kis kopaszka. Zoé már most is szokott hason aludni, amikor beájul szopi közben hasra teszem le, mert ha felébred így böfizik egyedül is.

Anikó,
Örülök, hogy Kincső jobban van, amikor írtad mennyi lett a láza kirázott a hideg!!!!! Olyan kicsik még, annyira félek, hogy elkapunk mi is valamit!!! De szerencsére hamar átment Kincsőn, nagyon erős kis szervezete lehet!!!! Múltkor mikor kérdeztem tőletek, hogy mikortól láz, Zoé csak picit volt melegebb, meg piros a pofija mint szokott, de még hőemelkedése se volt, én meg alig aludtam egész éjjel, Gyulát is kikészítettem, hogy jaj csak beteg ne legyen!!! Asszem betegesen aggódom minden vacakon!!!
Olvastam, hogy kamillázod a szemecskéjét!?? Nektek is szokott csipásodni az egyik szeme?? Zoénak már születésekor is a kórházban a bal szeme csipásodott és néha előjön neki, aztán egynapos kamillázás után megint megszűnik.
Igaz, hogy az uszihoz az orvosi igazolás 3000Ft-ba kerül?????? A héten mondta egy csaj, gondoltam te bizti tudod!

Kriszti,
tényleg pufók Zoé, de már látom a nyakát néha :lol: :lol: úgyhogy asszem nem lesz kis dundi, mintha fogyna a pofija kicsit. Szerintem egész helyes kis csajszit hoztunk össze :oops: :oops: :lol: , persze mindenkinek a sajátja a legszebb!

Megint mutatnék róla ha nem baj! Bocs de nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel. :oops: :oops:

Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Anita,
olyan sokat változott Dávid arca!!!! Nagyfiús!!! :lol: :lol: Jók a képek, szerintem a farmergatyás a legjobb!!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ja és Kriszti, mindig elfelejtem írni pedig már régóta akartam mondani, hogy a kórházban a folyosó falán minden nap megnéztük a képet rólatok amikor még csak jóslókkal fogtak bennt 3 héttel korábban. Már nem volt semmi türelmem, jó volt nézegetni.... mindig mondtuk, hogy nemsokára én is így fogok mosolyogni és a karomban tartani csak kitartás!!! :lol: :lol: És így lett!! :wink: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Nagyon édi ebben a kis sapiban!
Vendég

anita,
én is azt mondom, mint nitta, hogy nagyfiúvá vált dávid!! :P olyan kis komoly arca van, nagylegény! :) d eelhiszem neked, hogy huncut! :wink:
nem baj, ha nem egy kép lett belőle, csak nyugodtan szórjad őket!! :P

nitta,
meglátod, látni fogod zoé nyakát! :) majd egyre többet mozog, nő a hossza is, meg majd mindefelé érdeklődve nyújtogatja a kis nyakát, mint egy csiguci és egyből látni fogod! :wink:
nagyon szép!! :) te is csak szorgosan pakolgasd a képeket, azokból sosem elég!! :)

ivánról és szonjáról is úúúgy megnéznék párat... :roll: :P (ez célzás volt, ha olvassátok, csajok... :wink:)

én is láttam anno krisztiék képeit a folyosón! :) irigylésreméltó, milyen friss, szép és üde volt közvetlen szülés után! :) mondjuk akkora boldogságban, el is hiszem! :)

KépKép
viol81

ja, bent volt dorka a mai kisalföldben, hátul az mms képeknél!! :D

KépKép
viol81

Nitta, nekünk nem kellett fizetni az igazolásér a dokinőnél amikor igazolást kértünk az uszihoz.Te is akarod hozni ?Mi is járunk Alexandra 4 hónapos kora óta és tök élvezi szerintem nagyon jó ha van rá lehetőséged csak vidd te is.

Anikó te melyik nap viszed úszni? Én sem adattam be a kötelezőkön kívül semmi más oltást.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília,
igen szeretnénk menni mi is usziba!!!! Nemsokára 3 hónapos lesz, mikor legközelebb megyünk dokihoz kérek igazolást, remélem tényleg nem kell fizetni még ezért is!!!! Biztos Zoé is szeretni fogja, mert itthon imád pancsolni a kádban!! :D :D Nincs fényképetek ahogy Alexandra pancsizik a medencében???? Biztos édes!!!!

Viol,
azért merek ennyi képet feltenni nektek, mert én is imádom nézegetni a ti gyerekeiteket, így gondolom ti se haraptok meg érte!!! :lol: :lol: :lol: :oops: Azt meg különösen csípem ahogy humoros szövegeket írsz kommentárnak!! :wink: :wink: Sajna nekünk nem jár Kisalföld! :cry:

Mára elköszönök, mert jönnek babanézőbe hozzánk, de lehet este még felnézek!

Szép estét mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabi!
Ez biztos baba lesz! Mar nagyon varom az ujabb teszt eredmenyt! :lol: (Hat meg te igaz? :))

Rik!
Nalunk 22 fokra van allitva a termosztat. Amikor kinnt melegebb van, es sut a nap, akkor felmelegszik a nappali es a konyha (onnan sut be legjobban) 24-25 fokra is, az nekem mar sok. Viszont, ha leveszem 21-re a termosztatot, abban meg fazom. :roll:

Nitta!
Nagyon edes Zoe! Persze, hogy hamarosan latszani fog a nyaka. Olyankor annyira megvaltoznak. Balint is az elso honapokban 1 1/2 kg-kat hizott, szinte gurult, pedig csak anyatejet kapott. Aztan kezdett nyulni.
En is tiszta para vagyok a betegsegektol. Ill. most mar talan nem annyira, de a Bencevel nagyon olyan voltam. Nem vittem sehova nehogy beteg legyen. Ennek aztan ovisan ittuk a levet, mert megallas nelkul beteg volt mikor elkezdett jarni.

Nekem nem jonnek be SZeszike kepei. Csak kihagyja a helyet, de nem tolti be. :?:

Kép
Kép
agi

Ági!Mi is így vagyunk mint te!Nálunk is a megszokott a 20fok így ha bevan gyújta késő délután felmegy 22-23-ra,de ha véletlen úgy megrakjuk,hogy ontja a meleget akkor volt már 27-fok is abban már rosszul voltunk a melegtől!! :? :? :?
Elolvadt már a hó?Milyen idő van?
Vendég

Ti írtatok már az indexre és kérdeztetek a szakbarbártól?
Én két napja kérdeztem tőle,de nem akar visszaírni.Van akinek válaszol van akinek nem!!Pedig most jó lenne,hogy hogyan jövök ki jobban anyagilag abban a fennmaradó 6-hónapban!
Vendég

Sziasztok!

Nitta, Zília-mi szerdán járunk 17 órára usziba. Ma a várakozás közben nézegettem, mi van kiírva az orvosi ajtajára, ott láttam, hogy 3000 Ft az igazolás a csecsemőúszásra. Tőlünk nem kértek akkoriban pénzt, pedig ez egy régi papír volt, az új vizitdíjas mellett. Úgyhogy, most nem tudom, mi van. :shock:

Rik-egész nap rágtam ezt a pneomoccocust, végül úgy döntöttem: beadatom. A www.pneumo.hu oldalon van róla sok info. Úgyis jövő héten megyünk tanácsadásra, megbeszélem a doktornővel. Majd pénzt kérünk keresztelőre a családtól, és ezt adják Nyuszinak ajándékba. Húzós ám, egy oltás 16000 Ft körül van, és 2 vagy 3 kell belőle. Én a bárányhimlőset hagyom ki, a rubeolát én is csak 17 évesen kaptam meg (beteg is lettem tőle!).

Anita-Dávid nagggyyyon csávós a fotelban!!! :P

Megyek,ma Nyuszi nehezen aludt el, pedig ez nem szokás nálunk!!! Éhes volt még, vagy nem tudom. Az esti szopit 3 percig nyomta, aztán vigyorgott rám és dumált. Akkor betettem a kiságyába, óóórrriiiááásssiii hiszti, de csak a másik ciciből volt hajlandó szopizni. Mi lehetett a baj?

Olvasok Kismamát, bébikaja a téma.

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
hűűű, az tényleg nem kevés mani...

gabó,
szakbarbártól nem kérdeztem még.

nitta,
nekünk sem jár a kisalföld, papám hívott, hogy bent van. gábor amikor reggel ment melóba, már nem kapott a boltban, de papám elteszi nekünk. :wink:
szerintem kép jöhet-mehet minden mennyiségben, nem is értem miért érezzük sokszor, hogy sokat teszünk fel?? :D

nálunk 21-22 fok körül van beállítva a termosztát, de van hogy kedvem szerint csavargatom, ahogy épp érzem magam. de tök érdekes, mert azért nagyjából egyformán megy, de éjjelente melegem van, nappal meg úgy érzem mintha fáznék... :shock: :P

na megyek, nézek egy kis "heves-jegest" :D aztán lesz heves... :lol: :lol:

sziasztok!! jó éjt, szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
viol81

SZiasztok,
bocsánat, de megint rövid leszek!

Örülök a gyors gyógyulásnak és a gyönyörű manóknak!

Anikó,
én beoltattam Vincét pneumococcus ellen és a dokinéni is azt mondta, hogy ha neki lenne pici gyerek és ki tudná fizetni, akkor biztosan ő is beoltatná.
A lényeg, hogy agyhártyagyulladás ellen jó, de számos fül- és hasonló gyulladás okozója is, ahogy Rik írta.
Ausztriában nagyon komolyan kampányoltak érte, számomra nagyon ijesztő volt az agyhártyagyulladás elképesztő gyors lefolyásának és nagyon durva következményeinek a leírása.
De nagyon drága, de még itthon olcsóbb, mint kint. 3x kell megkapja és azt hiszem alkalmanként 15000.-Ft.
Igaz, az is tény, hogy Vince azóta nem volt komolyan beteg, kisebb megfázáson és köhögésen kívül - az is csak a 15 hós oltás után fogjövetel kiséretében. Persze, nem tudom, hogy ez az oltás miatt van-e.

Jó éjt és minden jót mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikóm mi is szerdánként járunk 17 órára akkor ismernünk kell egymást majd leközelebb figyelek.

Nitta, van uszis képünk csak még mindig nem tudok kicsinyíteni ha segítenél akkor tennék fel.

Jó éjt mindenkinek!

Zília

Kép
kertész ákosné

Jó reggelt Mindenkinek!

Kincsőt nagy nehezen visszaaltattam. Mi lehet vele? Olyan ügyin szopizott eddig, de ma reggel megint csak 4 percet volt hajlandó és egy óra múlva iszonyúan sírt és akkor rengeteget evett ugyanabból a ciciből. Ráadásul annyit bukik, pedig ő egyáltalán nem bukós. Mégis csak a bélbacik a hibásak? Nem telepedtek vissza az antibiotikum után?

Zília, majd én is figyelek, mi mindig a balszélen szoktunk öltözni a Sipos Peti mellett. Ö kezdett ki Nyuszival, bár a múltkor Kincső megijedt tőle :shock: . Szerdán találkozunk!

Eszter, köszi, hogy írtál. Most már mindenképpen beoltatom. A doktor néni is mondta, hogy nem sokat fogunk vele találkozni, ha megkapja az oltást. Ha csak keveset lesz beteg, már akkor megéri. (Legfeljebb, előre kifizetjük az antibiotikumok árát!!)

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt fiatalok!!!!
Itt csúnya idő van pedig ma fát kell vágnunk! :? :? :? :?
Na megyek felteszem a levest! :D :D :D :D
A fiúk még durmolnak! :) :) :)
Vendég

Aniko!NEmtom mi lehet a baja!A kaja elég neki?Vagy lehet a bacik ahogy írtad?
Vendég

Képzeljétek tudtam most írni a családinetbe a szakbarbárnak tök örülök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!
Gabó
ez akkor bizti AZ!Nagyon örülök neki,látod minden elintéződik,lakás,baba.....
Mikor csinálod a köv. tesztet??Doki hétfőn?Anyudnak mondtad?
Hideg van ma nálatok,vagy hogy érted a rosz időt??Itt most épp 4 fok van szél enyhén fuj,szerintem ma még jo idő lesz!

Anikó,Esztermami
igen félelmetes egy betegség.Én mikor terhesen elkaptam(szerintem egy idős gondozottamtol)akkor annyira gyenge voltam... :cry: Egy hétig birtam itthon,aztán bevéreztem,és irány a korház.Ott is nyüglődtem 4 napot,mire elküldtek vizsgálatokra.Mindig csak a babát nézték egészséges-e?Velem nem törődtek.Mivel a baba élt(persze vetélős szobában voltam hátul)muszáj volt nekik tenniük velem valamit.Mikor kiderült mi a baj,az oszt.vez. ült le velem az INTENZIV szobában(akkor már infuzio,intenziv megfigyelés járt)hogy mi is a bajom és irány atüdőosztály.Hogy addig kiket fertőzhettem meg...rejtély.De azért durva volta helyzet!!!!

Szeszike
jöhetsz hozzánk is trécselni!!Mi szivesen fogadunk!!!Dávidnak nagyon aranyos arca van!!Igazi szép kisfiu,joképű :wink:
Vendég

Zsani
már csak Neked kéne a sok rossz után valami jónak jönnie!!!!!!!!!Hajrá!!
Vendég

Jó reggelt!

Ági,
hát most nagyon elgondolkodtató amit írtál, hogy az oviban mindig beteg volt, akkor ittátok a levét! Talán igazad lehet, nem kéne ennyire óvni! És azóta már nem annyira betegesek a gyerekek??? Nem emlékszem írtam e már nektek, hogy a doki szerint minden születő csecsemő mellé tenne egy kis szobakutyát, mert olyan legyengített bacilusokat ad át a gyereknek, amivel később már nem kell megküzdenie a szervezetének. Benne is lennék ha az a kutya nem pisilne, kakilna és nem kéne sétálni vinni!! Legalábbis nem álandóan!!! :oops: :oops: :lol: :lol:

Zília,
nagyon szívesen elmagyarázom hogyan kell képeket kicsinyíteni, csak előbb mond meg légyszi milyen programod van. Microsoft Office Picture Manager van?? Vagy Adobe Photosop?

Viol,
akkor te jól bírod!!! Nálunk 23-24 fok van! Jött is Gázelszámolás rendesen a héten!! :twisted: :cry: :cry: :cry: Mondjuk nálunk a melegvíz is hozzá tartozik. Egyenlőre. Úgy döntöttünk idén megreszkírozunk egy napkollektort, mert ezeket a gázárakat nem lehet kibírni!!!

Anikó,
milyen gyakran eszik Kincső? Egyébként lehet hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy be volt szorulva neki a levegő ? Mert akkor Zoé se eszik szinte semmit, de amint kitornásszuk rögtön megjön az étvágya. És Zoé is csak akkor bukik nagyon ritkán ha csuklani fog utána.

Gabó,
kíváncsi leszek, hogy válaszol e neked!!! Én is már többszőr próbálkoztam szakemberektől kérdezgetni ilyen- olyan témában, de ritka ha vissza is ír valaki!!! :roll: Hányinger???? :) :)

Megyünk kicsit sétálni, majd jövök!

Szép napot!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta,
nekünk is gázfűtés van és a melegvíz is onnan van, és itt is megjött a számla... :? mi most épp egy olyan kicsi kis "kandallón" gondolkodunk... itt hegykőn a sportegyesület "büféjét" (kocsmáját :D) átvette egy fiatal srác és tök jól kipofozta, most olyan fiatalos, beülős dolog, nem támaszkodós. na a lényeg az, hogy víz ás gáz szerelő és azt csinálta, hogy lekötötte a gázt, azt abszolút nem használja, hanem vett egy ilyen kicsi kandallót - én nem láttam - és állítólag marha jó meleget csinál. és mivel gábor a veluxnál dolgozik, lehet évente kétszer egy egész kocsi fát felíratni - 1.000 Ft/kocsi, de olyan jó púpozottan, az a nagy traktor - és így jobb lenne vmivel a helyzet. persze megmaradna a gáz is, de kevesebbet használnánk. szóval idén már nem, de nyáron megdumáljuk itthon, hogy mi legyen. mert még várható ugye egy részszámla... :? és ha igen, akkor jövőre lesz vmi.

képzeljétek, dorka úgy alszik, mint a bunda. reggel 7-kor már fent volt, fél 10 körül már dinka volt, szal betettem az ágyába. hamar el is aludt. de szinte abban a pillanatban, hogy elcsendesedett, megjött az asztalos pasi, aki ajtót hozott ide a lépcsőnk tetejére, hogy dorka majd ne tudjon megiramodni lefelé. és elkezdett fúrni faragni, hogy betegye a helyére. de az a fúró vmi marha hangos volt - mint általában a fúrók :? - de dorka meg se nyikkant. igaz van egy ajtó a lépcsőház és a nappali között, de az kicsit nyitva volt, mert ide a lakás egyik konnektorába volt bedugva a fúró. szal alszik, még most is. :P

ide lett az ajtó
Kép
fent bal oldalon a virágok mögött van a nappali ajtaja, onnan settenkedne ki ez a kis nő, ha csak egyszer is véletlenül nyitva hagynánk az ajtót. :roll: már most is szokott ott ácsorogni és veri az üveget :? :shock: :P
Kép
ez meg fentről van. na itt van most az ajtó.

bocsi, ha ilyen sok mindent írtam csak per pillanat ráérek és gondoltam pötyögök pár sort.

KépKép
viol81

óóó, gabó, levi pont 3 hónap múlva lesz 2 éves! :wink: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Én nem adattam be sem a pneomoccocust sem a bárányhimlő ellenit. Kérdeztem a dokinőnket de nem kampányol egyik mellett sem. Bízok a dokinőnkbe, egyenlőre nem is félek. Azért mondjuk fura, hogy ennyire eltér az orvosok véleménye erről. :shock:
Ha azt mondta volna, hogy jó, biztos azonnal oltatom, árától függetlenül. Úgyhogy nálunk egyenlőre kimarad, aztán majd meglátjuk.

Nitta! Én is sokszor megnézem a szülőszobán készült képeimet, jó érzéssel tölt el, gyönyörű emlék. Persze biztos mindenki így van a sajátjával. Azért remélem mégegyszer, utoljára átélem ezt a csodát! :-)

Viol! Anyuéknak jár a Kisalföld, majd megnézem a tegnapit, kivi vagyok! Én már többször küldtem be, mostanában nem, lehet kellene. Csak ugye mivel már két gyerekem van, illene minkettőről, tehát közös képet. Az meg kevesebb van.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Szeszike jók a képek Dávidról olyan nagyos azt hittem már nagyobb amikor láttam a szalagon a korát .Nagyon helyes najd bomlanak utánna a csajok. :D

Anikó, ahogy nőnek és erősödnek a picurok úgy lesz egyre rövidebb a cicizés ideje.Anno idején én is mentem a védőnönkhöz, hogy Alexandra eddig volt hogy 20-30 percig szopizott most meg még sokszor 10 percet sem szopizik és ő adta ezt a válasz és, hogy ne izgulja mennyi kell neki azt ő ennyi idő alatt is kiszopizza.Az lehet, hogy az antibiotikum miatt bukik többet.Az utobbi időben Alexandránál is megvan , hogy a bal ciciből jobban szeret szopizni, hogy miért én sem tudom.Az egyik ismerősöm kislányának is volt kisebb lorában egy olyan időszaka amikor nem akrata csak az egyik cicit elfogadni,de aztán hamar túljutottak rajta.

Nálunk is 21-22 két fok van és csak gázzal fűtünk a héten kaptuk meg mi is az elszámolószámlát hát az nem semmi :? :( pedig nem is volt olyan hideg tél mint tavaly és tavaly végig 22 fok volt.Mi is nagyon gondolkodunk rajta, hogy vegyestüzelésű kazánt kéne vennünk mert a gázt ha így megy tovább nem gyözzük fizetni.

Gabó, hogy vagy? Írtad, hogy Levi kapott Thomasos dvd-t milyen című mesék vannak rajta, mert nekünk is van egy úhy kaptuk másolva és ha esetleg nem úgyanaz akkor szívesen lemásoljuk nektek és esetleg akkor mi is megkaphatnánk a tietek másolatát és ha jöttök Sopronba akkor majd valahogy cserélhetnén.Férjed is örül a babának? ( csendben) Nektek ez egy igen szerencsés hét sikerült a lakást eladni és jön a 2. baba hurrá :D :D :D Lottóztál a héten ? A jó értelemben egy kicsit irigyellek, hogy igazándiból még nem is nagyon tervztétek a másodikat és ilyen gyorsan összejött mi Alexandrára nagyon sokat vártunk és sok negatív tesztet csináltam és amikor pozitív lett el se akartam nagyon hinni, de nagyon jó érzés volt.Vigyázz magatokra. Épp valamelyik nap olvastam , hogy a kismamáknak a szolit is kerülniük kell.Kezdjél el folsavat szedni mert az a várandóság elején nagyon fontos a picurnak.Gondolom ezt te is tudod hisz a gyerkőceink szinte egy koruak és remélem nem veszed okoskodásnak amit írtam :oops:

Nitta, Zoé olyan tündéri a képeken szinte olyan mit Alexandra volt ebben a korszakában kis pisze nózi és kis mosolygós száj.Ne izgulj a haja majd kinő neki.Szeret haon aludni?

Na megint szolgáltam nektek jó sok olvasnivalóval bocsi ha esetleg untatlak bennetek ,de kihasználom mindig az időt amig Alexandra alszik.Ja és a férjem is ideenged :D :D :D

Zília

Kép
kertész ákosné

Hajnali 4:40-kor megszületett a barinőm kisfia.8-óra vajúdás után császárral jött a világra 4kg40dkg és 53cm-rel! :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Hétfőn csinálok egy újat és pénteken megyek a dokihoz!
Még nem tudja majd ha biztos lesz akkor!
Nincs hideg szuper az idő már fát is vágtunk csak reggel ködös volt és borongós!!
Hú rik ezt eddig nem is mesélted!!Borzasztó lehetett!! :( :( :(

Nitta!Mindíg vissza ír!Kapok emilt,hogy megjött a válasz csak nagyon nehéz elkapni,hogy az ember tudjon neki írni!
Ma jól vagyok no hányinger!! :lol: :lol: :lol:
Hol laktok,hogy napkollektort akartok venni?
Balázs is abban gondolkodik ha megtaláljuk "álmaink"házát azt akar csinálni!!

Viol!Hát onnan nagyot huppana a csajszi lenne kopp-kopp!
Kell is a biztonság ezeknek a csöppöknek,mert 0 veszélyérzetük van!
Nagyon szép a szintetek!Most már jó lenne megnézni hol is élitek az életeteket! :D :D :D :D
Tényleg észre sem vettem!Hogy megy az idő!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kriszti,
hűű, akkor ti is terveztek harmadik babót? :) de jóóó! :)
tessék többet fotózni együtt a két csemetét és máris kész a beküldendő anyag! :wink: olyan jókat szoktál róluk készíteni!

zília,
tessék csak nyugodtan írni, ha van időd, csak bízd ránk az olvasást! :)
mennyit vártatok alexandrára?

dorka mindig is "gyors evő" volt, ami a szopit illeti és ez most sincs másként. pár perc alatt végez. de közben hallom, hogy folyamatosan kortyol, nyel, néha még bele is izzad... :shock: :D
én még nem vettem észre, hogy különbséget tenne két cici között. egy szopi alkalmával egy ciciből szoptatok. ti?
szóval nem nagyon válogat, úgy fekszem le mellé, hogy azt kapja, ami ott van előtte! :wink: :D

KépKép
viol81

Ja és Viol!Nagy szuper dolog a kandalló!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csináljátok meg!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
1000ft/kocsifa!Ez marha kevés.Miért ennyire olcsó?

Zília!Dehogy veszem okoskodásnak sőt!
26-részes van neki majd leírom a címüket és ha nincs meg akkor elviszem neked!Épp ebédfőzés közben odajött apa hozzám hátulról átkarolt megsimizte a pocimat és kérdezte,hogy örülök-e neki,mert ő nagyon boldog és persze én is!!!!Szóval nagyon örül neki!!
Igen annyi sok dolog rossz után beindult a szerencse szekerünk csak tartson is minál tovább!A Lottóval nincs szerencsém,de azért veszek hátha!Soha nem lehet tudni!
A szolit egyenlőre nem hagyom abba,de szigorúan csak 6-percekre megyek be!Nektek is csak ajánlani tudom a kandeszt!
Ti merre is laktok?
Vendég

gabó,
gratula barátnődnek!!!!! :P :P :P
te jó ég, mekkora baba!!! :shock: :D
na, akkor már épp itt az ideje, hogy erre kanyarodjatok vmikor, ha sopronba jöttök!!! :wink: :D nekem is van ám finom borom, igaz nem házi, csak fini üveges! :) na de ha te pocakos leszel, majd csak a nyáladat csorgathatod... :twisted: :roll: :shock: :D bocsi...
te figyu, ha pozitív lesz a 2. teszt is, nem vársz még a dokival? mert most akkor hány hetes lehetsz? én tök fostam. vagyis amikor poz lett dorka, berkes pont szabin volt, qrva kíváncsi voltam, hogy valóban terhes vagyok-e, elmehettem volna más dokihoz is, mert terhességet nekem tök mindegy ki állapítja meg, de inkább megvártam berkest, gondoltam ha tényleg ott van dorka, akkor úgyis ott van, ne piszkáljanak meg már ennyire az elején, hosszú utat tett meg odáig :D el is fáradhatott, ha dpihenjen kicsit :D

KépKép
viol81

gabó,
azért ilyen olcsó, mert selejt anyag. itt nem a fa minőségét értik selejten, hanem nem megfelelő méret. nem olyan, ami nekik kell. ha pl vágnak egy bizonyos méretet, és abból van fölös leeső rész, az már megy tüzifaaprításba. gábor szüleinek is szokott íratni, láttam milyenek. vannak aprók is, de láttam már szép nagy hasábokat is. és gondolom ha nem hasznosítaná így a cág, akkor menne a kukába, vagy nemtom hova. így meg az alkalmazottak megvehetik.

képzeljétek, összsszereltem a sátrat dorkának meg az alagutat. hát ez valami böszme nagy! :shock: :D asszem inkább az udvari játékot fogjuk szorgalmazni, mert itt a lakásban elfér ugyan - talán a nappaliban - de úgy hogy mellette nincs sok mászkálni való hely. a sátor alapja 120*120-as négyzet, ehhez jön még egy 180 cm hosszú alagút. így van 3 méter! :shock: :D
megvárom míg gábor megjön, megmutatom neki, addig dorkát nem engedjük be abba a szobába, aztán gyorsan szétkapjuk, eltesszük. :wink:

[quote="gabó"]e írta:gabóbédfőzés közben odajött apa hozzám hátulról átkarolt megsimizte a pocimat és kérdezte,hogy örülök-e neki,mert ő nagyon boldog

hűűű, ezt olyan jó volt olvasni... :P

KépKép
viol81

cajok, ez a kis nőcim olyan kis nem is tudom, mi... :D a nappaliban a kisasztalon van 4 távirányító, mind a 4 szürke. tv, video, dvd, hifi. dorka előszeretettel kapcsolgatja be a tv-t, ha épp arra jár. így sokat van a kezében a tv távirányítója. múltkor észrevettem, hogy pont azt fogja meg a 4 közül, amelyik a tv-jé. lekapcsoltam a tv-t, elkértem tőle az irányítót, összekevertem a 4-et a hátam mögött, letettem az asztalra, kértem hogy nézzünk tv-t, kapcsolja be, meg kérdeztem hogy hol szól a tv. erre basszus fogja és kiveszi a 4 közül azt ami neki kell és nyújtja a tv felé. pedig aztán néha még anyu sem tudja melyik melyik. :D olyan kis ügyes :P

KépKép
viol81

Sziasztok!!
GAbó
nem is volt téma azért nem irtam.Ekkor 8 hetes terhes voltam...Épp a szervfejlődés időszaka!!
Ez a Viol által kiragadott idézet nekem is tetszett,megmosolyogtam.Bizti nagyon örül neki!!Jol vagy?

Viol
igen,okosodik a kiscsaj! :wink: Hidd el mindent tud,és mindent ért!!! :roll: :shock:

Kriszta
akkor jöhet a 3. babó?
Én nem tudom milyen képekről beszéltek,hol vannak ezek?És ki készitette?

JAj GAbó,és gratula barinődnek szép sulyu baboca!!És megtudhatjuk hogy hivják a kisfiut???Most akkor hamarosan jössz???
A Gyula kollégájának is a felesége ma megszült,ő kislány,Hanna. :P
Vendég

Sziasztok Csajok!

Na vegre ujra itt. Eleg sokat irtatok, bocsi de nem volt eröm mindent visszaolvasni.

Viol!

Megkaptad az sms-emet? Szoval nem volt jo a gepünk egesz heten es azert nem tudtam jönni.

Gabo!

Csak halkan egy nagy- nagy gratula. SZUPER!
Es persze örülök, hogy a hazat is el tudtatok adni. Mire megjön a baba, mar biztosan az uj hazban lesztek. Nagyon jo! :)

Mi is betegeskedünk Dieterrel, mindegyikünk nathas nekem faj a torkom meg a szokasos. Csak Lara ne kapja el.
A mult szombaton ö is eleteben elöször lazas volt es egy kicsit fojt az orra, de vasarnapra mar minden rendben volt. Lehet am, hogy csak a foga volt, mert 4 nap mulva kibujt a 9. fogacskaja.
Elmult a farsang is, hat valami hihetetlen modom elvzete a felvonulasokat. Mindjart teszek fel kepeket is.
Kép Egy kisebb neparadat! :)
Kép Felvonulas elött.

Kép
Kép
reni76

Rik!

Eladtatok Ti is a lakast? :?:

Es az elöbb elfelejtettem irni, hogy a gyerköcök egytöl egyig gyönyörüek.

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!!
Ez a kép a kocsiban!!Csucs!!!!! :wink: Elhiszem hogy jol érezte magát!!!
A lakást még mi nem adtuk el,asszem most mi következünk :wink:
Vendég

Reni! Csúcs ez a kép Lararól. És Diter is nagyon csinos ebben a ruhában. :wink:
Gyógyuljatok meg, remélem Lara nem kapja el!

Rik! A Kisalföld újság hátoldalán vannak képek, bárki küldhet be.

Mi pezsgőzünk apával, csak úgy. Kicsit már érzem. Noel nincs itthon, Roland szüleinél alszik. Csak Mira van, de Ő meg nem álmos. Bulizunk, itt táncoltunk. Tök édes Mira csak hiányzik Neki a tesó. Azért remélem lassan megy aludni. :D

KépKép
KépKép
mirama

mármint Dieter. A pezsgő..... :lol:

KépKép
KépKép
mirama

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem ebből értetek mindent!
Szomorú vagyok,de nagyon!!!Délután megbetegettem!Fene se érti ezt!!

Viol!Megmutitod majd a sátrat?Kíváncsi vagyok rá,hogy olyan-e mint a Levike barinőjéé,mert azt Levi nagyon szeret benne pihenni,játszani!
Akkor ez a fadolog marha jó nektek!!!
Nagyon okos lánykád van és pályázom a borodra!! :D :D :D

Reni!Baromi jók a képek bizti szuper lehetett!!
Jobbulást nektek!

rik!Március 9.-én megyek az pénteki nap!

Most lépek csak ennyit akartam jó éjt mindenkinek!
Vendég

Gabó, én is nagyon sajnálom , tudom milyen szar érzés. Gondolom mindketten nagyon szomorúak vagytok de fel a fejjel majd következő hónapba összejön.

:( :( :( :( :( :( :(

Reni, jobbulást nektek szuper Lara a kocsiba persze Dieter is ! Jobbulást nektek Larára meg vigyázz ne kapja el .

Zília

Kép
kertész ákosné

Gabó
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Veletek érzek!!!
Nagyon -nagyon sajnálom.Én sem értem ....
Annak viszont nagyon örülök,hogy jössz!!!Nagyot fogunk dumcsizni,el se engedlek!!! :wink:
Vendég

Kriszti
azt hittem a korházban vannak valami képek rolatok.Na akkor én ezt jol elértettem! :roll:
Jo éjt nektek! :oops: :!:
Vendég

Sziasztok!

Gabó, ó de sajnálom! Ismerem ezt az érzést! De meglátod, így, hogy kicsit küzdeni kell érte sokkal nagyobb lesz az öröm. :-)

Rik! Ja, tényleg, arról a képekről is írtunk csak nem tudtam, hogy azt kérdezed. A kórházban a falon van kint pár fénykép rólam meg Miráról, Noelről is mikor megszülettek. És Nitta ezt nézegette. :-)
Én meg otthon szoktam az albumban vagy a gépemen ha rámjön a nosztalgia. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Köszi lányok arik vagytok!
A nőgyógyászommal álmodtam éjjel!!
Na,de ahogy Kriszti írta még nagyobb lesz az öröm ha sikrül remélem már a jövő hónapban!Nagyon szeretnénk!
Vendég

Gabó
ugy legyen!!
Én meg Veled álmodtam, aJereváni játszin voltunk,anyud is ott volt!! :wink: :lol:
Hogy hivjáka barinőd kisfiát?Nem irtad!

Kriszti
ki fényképezett le bennetek?Én nem is láttam :shock: ,vagy nem figyeltem...(vagy ott se volt még 2005 jan.-ban?)
Átküldöd nekem ezeket a képeket,ha megvannak neked?NAgyon szeretném én is megnézni őket!!(hátha nem látom már én soha többet azt a folyosót :wink: )

Tegnap Petrát elkezdtem leszoktatni a pelusrol.CAjok!!!Minden pisit és két kaksit is oda intézett!!OLyan boldogok voltunk.Mindhárman figyiztük,és nagy tapsvihar,juppizás követett minden akciot!!!
Éjjelre adtam persze és persze tele is lett...
Vendég

Gabó,
én is nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: de bizti hamar össze fog jönni!!! :P

Viol,
nagyon szép lehet a lakásotok!!!!!! Nekem nagyon tetszik az ilyen falépcső!!!! Szerintem is jól tesziktek ha csináltok egy kis kandallót!!!! Mi is tervezünk a nappaliba, van is ott egy szabad kémény! Elég nagy munkák lesznek idén is nálunk, tavaly végre befejeztük belülről, most meg tető, házfal hátul leszigetelni... és tervbe van egy vegyes tüzelésű kazán a pincébe, mert teli van a pince fával egyrészt, másrészt mert keresztapám favágással foglalkozik!! :wink: Szóval mindent akarunk ami hosszútávon szereti a pénztárcánkat békénhagyni!!! Mindezt a " nem fog fájni" pasas motíválására!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Zília,
igen szeret néha "ha olyanja van" hason aludni, de csak hajnalban teszem hasra amikor tiszta KO és nem hajlandó büfizni! Írtam múltkor, hogy ha leírod milyen szerkesztő programod van szívesen elmagyarázom hogyan kell képet kicsinyíteni!! (Picture Manager, Adobe Photoshop????) Veletek minden ok??? Alexandra "típus" lesz ezekszerint Zoé! :lol: Mármint múlkor hasonló adatok voltak hízás és növés téren, most meg írod, hogy ő is ilyen pofiju volt!! :lol: :lol:

Kriszti,
és aztán időben elaludt Míra?? :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Képzeljétek valahányszor jön valaki hozzánk, Zoé nagyon érdeklődik, nevetgél, aztán fél óra múlva síróssá válik, nem lehet bírni vele, hiába próbálom lefektetni hátha fáradt... és amint kiteszik a lábukat a vendégek megnyugszik, nevet...le se lehet lőni!!!! :shock: :shock: Már többszőr megfigyeltem!!!! Ez mi megunja a vendégeket????? :shock: :shock: :shock:

Reni,
teljesen meghoztad a fényképeiddel a párom kedvét, mikor megnézte csak annyit mondott: NA ODA MEGYÜNK MI IS!!!

Majd csak délután jövök, megyünk papázni-mamázni a friss levegőre Görbehalomba!

Szép vasárnapot mindenkinek!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?