Sziasztok!Csatlakozhatnék én is hozzátok?Bár nem várok babát,s nem is tervezünk már.Azért a szívem mélyén nagyon vágyom megint a babázásra.
Tavaly júniusban szültem itt Kecskeméten,láttam erről volt szó.A 32. héten szóltunk a dokimnak,hogy babás szobába szeretnénk menni mindenképp.Itt a neten olvastam,hogy már éjjel is kint lehet a pici.Június 22.-én megszültünk,kiderült nincs hely a room.in-ben.
A szívem majd megszakadt,mikor 1 óra elteltével jöttek,s elvitték csöppemet.
3 nap múlva nagy nehezen be tudtam jutni,dokim sok utána járására,addigra a non-stop kintlétből annyi lett,mint borsika írta,hogy akkor lehet kint a baba,ha a többiek bele egyeznek!!!Abba,hogy a te babád éjjel is veled lehessen,mert úgy szeretnéd!Szóval tök idegenek döntik el helyetted.Mire átcuccoltam a babásba,addigra már csak 12 órás baba szoba lett belőle.
Közben csöpp lányom eléggé besárgult,egész nap aludt,nem akart enni,a súlya nem sokat,de foly. esett,nekem nem indult be a tejem,szóval lelkileg teljes szétcsúsztam,mire 5.nap reggel lett.Akkor derült ki,hogy a sárgaság miatt mehetünk-e haza.De hál Istennek mehettünk.Amúgy a csecsemősök nagyon arik voltak,látták mit küzdök az etetéssel,megbeszéltem velük,hogy menni akarunk haza,hadd etessem a m.szívóhoz való c.üvegből,mert mellé ment a pohárból állandóan,s nem hízott.Onnantól beindult a gyarapodása,s vége lett ennek az 5 napos hercehurcának.Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerült
Sziasztok!Andi