Új privát üzeneted érkezett!

ennn-kivánok nektek erőt és egészséget,remélem nem lesz semmi gondd,és egy egészséges időben születő kisbabtát hozol majd a világra! 8)

Köszönöm az infót!akkor az enyémet is meg a párom családnevét is adhatjuk egyszerre a picurkámnak... :roll: fura,mert az anykönyvvezető azt mondta,h.ezt nem lehet csak akkor,ha már házasok vagyunk.De én nagyon bizok benne,h.mind2 néven futhat,majd a pici.Igy,hogy mostmár tuti mind2-őt felveheti,muszáj apaságit csinálni?És ha igen,az miből áll és hol lehet igénybevenni e :roll: zt a szolgáltatást?

Előre is köszönöm a választ!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelet!!

Köszönjük a gratulációkat!

Timcike az apasági csak egy nyilatkozat ilyen esetben, amit közjegyző elött kell aláírnia a párodnak. És mág a szülés előtt.Nincs semmilyen vizsgálat, mivel nem tagadta meg stb. Szóval csak egy papír. Szerintem hívd föl az önkorm.-ot, és kérdezd meg nyugodtan, h a nemsokára szülsz, és a párod szeretne apasági nyilatkozatot tenni, mert nem vagytok házasok. Tuti eligazítanak, h hova forduljatok. Ott meg elmondják, h milyen iratok kellenek esetleg. Bátran!

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Enn, gratulálok! Pihenj, és figyelj csak a pocilakóra! :)

Nagyon finit ettünk mi is! :) Mára is maradt belőle! :D :lol: Lina, aranyos vagy nagyon, hoyg ránk telefonáltál, de pont let egy szabad asztal, meg utána nagyon sok leürült, mire odaértünk. Isteni volt, nagyon jól esett. És persze csak hízom, csak hízom...... :oops: :cry: A súlyom ott van, mikor kijöttem Zsófival a kórházból..... :cry: :? :shock: Utálom! De majd a jövő héttől rendesen beszoktatom Zsófit Zsóka nénihez. MOst már muszály vmit lépni. Örökké a súlyommal kell küzdenem. Úgy irigylem azokat, akiknem nem kell foglalkozniuk a súlyukkal.....

Ser, sajnálom! Akkor én ne szóljak semmit......pedig szoktam......

Nana, nekem is szólsz majd, hogy áll a csaj készletileg?

Dettus, jó hoyg jöttél. :)

Geli, mamákkal beszélt Zsófi. MIndig őket hívja. Vagy apát.

Balim, akkor ez a krémezés örökké megmarad..... :?: :shock: remélem allergia nem társul hozzá......
birolili

Angel, Ennn
Gratulálok és próblémamentes terhességet kívánok nektek!

Adri
Merre laksz Úrihegyben? Már kérdeztem, de nem kaptam választ :cry:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Ma már jó a Panadolos kérdőív!

Geli,
szerintem ha visszamész két hónapra, az nem sokat fog számítani, csak ha 180 nap van. Csak max. GYED-ről menj táppénzre. De ebben nem vagyok biztos, hogy érdemes. Írj a családineten a szakértőnek, ő megválaszolja.

Köszönjük szépen, jót vacsiztunk, bár majd felrobbantunk, mikor odaértünk. Vagy 50 ember állt az udvaron, akiknek nem tudtak asztalt adni, mert aki 6 órára foglalt asztalt, azok nem álltak még fel. Könyörgöm, mit lehet 2.5 órán át enni? Na mindegy. Nagyon fel voltak háborodva az emberek.
A legjobban akkor akadtam ki, mikor behívtak, hogy mutatják az asztalunkat, odaállítottak egy fiatal pár mellé, hogy ők már fizettek. Köszönöm, és nézzem őket, hogy mikor állnak fel, mert annak ellenére, hogy fizettek, még nem akartak elmenni, nagyon fiatalok voltak, gondolom nem tudták, hogy fizetni a végén szokás, nem egy órával előbb, na mindegy, aztán jöttek, hogy mutatnak másikat, addigra oda valaki odaült, na akkor kiborult a bili, hogy ok, várok, de ne csináljanak belőlem hülyét. Egyből lett asztalunk.
Úgyhogy Lili jó, hogy kicsit később jöttetek, addigra elsímultak a dolgok.
A lényeg, hogy apa meglepije jól sikerült, elmondtam neki, hogy viszem négy napra pihenni. Pont márc. 17-én van a névnapja, és megyünk hároman Balatonra.

Timci,
azt hiszem kedden du. 1-től van ügyfélfogadás az önkormányzatnál, és az elsőn az anyakönyvi hivatalban csinálják az apasági nyilatkozatot.

Na lassan elindulok a lányomért, biztos már felébredt a nagyinál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri
Bocs :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana,
belső nincs, csak ilyen műanyag valamivel fedett és télen fűtött. A medence hiányzik amúgy a legkevésbé, hetente négyszer megyünk usziba, én is sokszor "csobbanok", meg hát az ilyen helyeken amúgy is nagyon kicsi a mdence, nem is lehet benne normálisan úszni, ahhoz minimum 25 méter kell :wink: .

Lina, Lili,
milyen volt a torkoskodás?
balim

Lina,Lili,
most már elolvastam, bocsi
balim

Jo reggelt!

Igazalom az utcankban: a szemkozti szomszed mellett az elokertben csotores volt hajnalban, uszik az utca a sarban, jonnek-mennek a munkagepek. :shock: :? Meg jo hogy a ferjem ma itthon fog dolgozni.
Kép

Lina, Tanyacsardas eset :evil:

Geli, Kati is jovo heten kapja az oltast, remelem nem lesz semmi mellekhatasa, mert penteken elutazunk!

Ezt meg megmutatom, aztan megyek, mert megjott a parom a kutyasetaltatasbol.
Kép

fvvv - ezt Kati uzeni, itt ul az olemben :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim
Jó reggelt! :) Na nekem meg pont a medence a legfontosabb (mert én sajna egyébként nem csobbanok :( :) )
Azért az igazi wellness hotelekben vannak szuper nagy medencék. :wink: :)

Torkoskodás engem is érdekelne! :D

Lili
Persze. :) Tegnap elkértem a címet és a telefonszámot, majd priviben megírom. Remélem megtalálom, mert egy pinduri papírkára írta. :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, semmi lényeges nem vot az apró betűs, csak sajnálkoztam, h mi nem jutunk el torkoskodni :oops: . Különben meg, dehogy vagy öreg :lol: ! Na mit néztek a moziban?????

Dora, óhhh és nem ébredt fel Katika a munkagépekre? Vagy élvezettel nézi őket?? Nagyon csini a nacija!

Lina, sajnálom, h így jártatok -így azért meggondolom a jövő évi torkoskodást :wink:.

Lili, áhhh, csak hétfőtől csütörtökig van így, a péntek már sokkal jobb,és cserébe együtt ebédelünk....még fél évig.

Enn, GRATULÁLUNK!!!

Roz, sztem meg annyi orvos látja/látta már Nikit! Ő ilyen testalkatú és kész!! :D

Kép
seriff

Nana,
ha a fiúk elkezdik az úszást, akkor majd ti is úszhattok sokszor. Valakinek kisérni kell őket és így jobb "elütni" az időt :wink: .
Hát az igaz, hogy manapság már mindenre rámondják, hogy wellness, amiben van egy kis víz, a képek csalókák, minimum oda kellene írni a méreteket is, hogy ne csalódjon az ember.

Dóra,
csőtörés :(, Kati nagyon édes, gondolom imádják egymást :). Merre mentek hétvégén?

Mi ez a 18 hós oltás, áruljátok már el. Nekünk 15 hós volt, majd 3 évesen lesz legközelebb. Vagy ez már az új oltási rend szerint van?

Lina,
ez elég bosszantó lehetett :(, de gondolom végül azért jót ettetek. Apa örült az ajándéknak? És merre mentek a Balcsinál?

Lili,
kilók :(, nem kéne olyan finmakat főznöd :wink: .
balim

ennn
ez fantasztikus hir gartulálok :) nagyon drukkolok :)

geli
tudom én csak néha olyan nehéz ...

dóra
te jóóóó ég!!!!! bár anyuék utcája is ilyen meg itt a praktiker kölrül minnden csatornáztak állítólag 6 hónapig kell ülepednie és addog nem aszfaltozzák le már úúúúútálok itt közelkedni ... tündéri ez kutyusos foto :) hogy szeretik egymást :)

annnyi mindnet akartam még de mennem kell csinálni a tortát eni körilánynak holnapra :) most néztem a z órára és esett le hogy azt még meg kell csinálnom és este még vendégeink is lesznek nekik is sütnöm kell valamit

Kép

Kép

Kép
roz23

ennn-koszike az infot,meg egyszer!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Juhééééééé!!!!!!!!!!
Van egy jó hírem. Ki jön vele hétfőn tornázni :?: :?: :?:

Zsófi bent maradt Zsóka néninél 3/4 órát. Kisunnyogtam, és nem vette észre, hogy kimentem. :) :lol: Olyan furcsa is volt, de boldog is voltam. Egész héten Zsóka nénit emlegette, és csak ma tudtam bevinni. De rögtön játszott is, és jól érezte magát. Hiányzott neki.

Dóra, elég jó ez a kép..... :shock:

Ser, hétfő-csüt-ig ez nem rövid idő. :roll: Minden nap hazajár egyébként ebédelni? Mert úgy jó. Nekem nem jár haza, de későn jön. :shock:
birolili

Lili,igen mindennap, a rendelője ittvan kb 150 m-re :D , úgyhogy hazajön ebédelni, utána meg vissza....Zsóka néni jófej, nem csodálom, h csippantja Zsófi! Milyen tornára mész?

Balim, nekünk is volt 18hós oltás:Di-Per-Te II.,és a következő 3éves korban lesz.Sztem azért csörrenj Rájuk, bár Erzsike jegyzi ezeket a dolgokat!(hozzánk is elbicajozott akkor-igaz addigra megkaptuk-mert beteg volt előtte és nem tudott szólni,h menjünk)
Ezek a wellnes medencék mindig úszókoromra emlékeztetnek, a szolnoki usziban reggelente keresztben úsztak az emberek,úgy 7től, előtte mindenki bírt hosszában(kötelek nélkül), de olyankor jött vki,aki nem bírt folyamatosan 50 m-t, csak 20-t :roll: :roll: , hát ki bír úszás közben 100-ig számolni, h meglegyen a 2000m?????!!!!

Roz, keresztlányod milyen tortát kap???

Kép
seriff

Ser,
és 15 hós oltás is volt Nektek? Na majd megkérdezem Erzsikét a jövő héten.
Ez az uszis sztori nagyon jó, mintha magamat hallanám :lol: , úgy látszik hasonló élményeink vannak úszó korunkból. Ezért nem bírom én sem ezeket a kis medencéket, alig indul el az ember és már ott is a fal, még egy jót sem lehet gondolkodni és megint ott a fal :lol: és lehet számolni. Ezért inkább az 50 méteres, na az meg tényleg nincs egy wellnessben sem...
balim

Ser, nem tudom mire menjek..... :roll: Zsírégetőre vagy alakformálóra gondoltam. De csábít a spinning is. :) :roll:
birolili

Seriff
Enikő Micimackó "mániás" :D ugyhogy egy csupor melett heverésző micimackót kap már kész vagyok csa be kellene vonnom csak elfogyott egy alap anyag :? igy most félbe kellett hagynom ...egyébként amit irtál már sokat gondolkodtam rajta én anniyraa szeretek ilyen tortákat sütni bár szebben ismeg leheten csinálni ha pl vonhatnék be marcipánnal de azt nem nagyon szereti nálunk mostanában senki ... az szebb felület adna neki .. meg egy kép jobb minőségű eszköz is kellne hozzá az oviban már 3an kérdezték ne e vállanék totra készítést ... de azért anniyra ügyessen nem megy ez nekem szerintem :)

lili
mikor jársz tornázni és mire majd? mármint hányra?

geli
igen minden tejmentes :)

balim
voltál már N-Z.-nél hol van ez a gát utca ??? nekem is kellene mennem de azt sem tudom hol van az az utca .... az bajom hoyg nekem itt olyan közel volt de oda kijárni :shock: de ugy birom azt dokit meg az aszisztens csajszit is olyan aranyossak nem tudom kimenjek e olyan messzire....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
még nem voltam nála, de tudom hol van. Hozzánk meg éppen nagyon közel jött, gyalog kb. 5 perc. A 11-esről akkor kell leszállni amikor bekanyarodik a hetényi útról a Széktó utcába, nagyon könnyű megtalálni. Te is kaptál levelet? Mintha lett volna benne térkép is, úgy rémlik...
balim

Roz, ez itt van nálunk, nem Gát utca az, csak arra van számozva, a 11-es busz első Széktó utcai megállójával szemben van a rendelő.( A Széktó u az, amelyikre bekanyarodsz balra a Vízműről....tudod ennek a vége ahol T telkei vannak.....) Sztem meg simán vagy annyira ügyes és kreatív(csupor mellett heverő Micimackó :D ),és ahogy látom gyakorolsz is eleget!!!!!Komolyan érdemes lenne ezzel foglalkoznod sztem!

Balim, persze volt 15hós, az az MMR.

Lili, sztem attól függ, h mire mész,h mi a cél, ha fogyni is szeretnél, sztem zsírégetővel kezd(hű, de szakértő lettem :roll: :oops: ), mindenképp váltogasd azért, de majd meglátod, h milyen...voltam pár alakformálón én is, volt izomláz rendesen olyankor is..A spinningben meg az a jó, h elfáradsz leizzadsz,mint egy kutya,és utána nagyon felszabadító érzés(közben is,amikor pörög a zene).

Kép
seriff

Sziasztok!

Enn
hatalmas gratula a pocaklakóhoz,supi hogy végre elértetek idáig!Sok-sokat pihizz,gyorsan eltelik az idö,drukkolok nektek!

Adrienn
A Jehova tanúi templom melletti utcában lakunk ,jól bent.Szóval én bicóval el tok menni arra,összefuthatunk,jövöhéten szerintem oké lesz.

Cuki
nem zavartatok tegnap,mert nem mentünk mégsem,akadt egy kis más dolgunk,de majd szombaton bepótoljuk,szülinapi buliba hívtak két helyre is.Majd beesünk valamelyikbe,vagy hogy sértödés ne essék,benézünk mind két helyre.

Dora
nagyon vagány a kép,így szereti a kutyust Kati?Tündike :lol: :lol:

Kazi
mi jól vaunk,már 3 hete nem beteg Anna,le is kopogtam,adom neki a Vitacolant,remélem segít.Olyan jó,mert virgonc meg minden.

Roz
kitartás a sütögetéshez,naon profin csinálod már .

Erszényes
szombat?Lesz melódia nálatok?Lelkiekben felkészültél rá?De menekülhetsz hozzám!

Dettus
Jól vagytok ti is?

Kattic,Lili
ha megyek arra felétek akkor beugrom mindkettötökhöz,majd egyeztetünk.Baromi kíváncsi vaok a házatokra Lili.

Teázni mikor menjünk?Jövöhéten csütörtökön jó lenne?Akkor nem melózom,összehozhatjuk a duma partit.

Nem tom már ki kérdezte,gyerek nélkül teázunk,úgy az igazi.Bár akkor is a gyerek a téma,mert hát körülöttük forog a világ még. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser,
hát akkor biztos kell. Azért értetlenkedem, mert a fiúknál még nem volt, a 15 hós után a 3 éves jött. De akkor ezek szerint ez (is) változott manapság.

Roz,
igaza van Sernek, érdemes lenne tortákat kreálnod, símán összejönne a vevőkör a három gyerek ovis, bölcsis társaiból.
balim

DETTUS,
Nem is újságolod hogy Lencike SZTÁR lett??? :D :D :D :wink: (ugye jól látom :shock: elég rosszul látom.... azt hiszem tényleg elmegyek szemészhez :roll: :roll: :D )
Ne haragudj azért nem írtam, mert akkor, utána beteg lett Boti.
Ti mikor jártok sétálni?
Lencike mikor alszik? 2szer még egy nap?

Seriff,
S.O.S..... nézzük meg. :wink: :D 4en. Az ötödik bandatag buliba megy! Fiatalság..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Dóra, nagyon szép Kati a kutyus mellett! :) Olyan igazi kislány. :)

Na, jön velem vki tornázni? :roll:

Roz, reggel 9-re mennék tornázni. Az normális időpont. Beérünk, Zsófit leteszem, átöltözöm, és megyek. Aztán még fél 11-re haza is érünk, Zsófit meg tudom ebédeltetni, pont jó lenne, nem kellene kapkodni. :) neked mikor lenne jó? Ha jönnél velem?.......
birolili

Sziasztok!

Nana ez kedves,de azért túlzás :oops: :lol: ,de tényleg nagyon büszkék vagyunk rá :D ,csak nem is számítottam rá,hogy őt is kiválasztják.Sétálni inkább du. szoktunk,de mostanában voltunk többször de. is.Lencus most már csak egyszer alszik egy nap,kb 11-1-ig.Akkor majd szólj,ha jó nektek is!

Dóri az a kutyusos kép nagyon jól el lett kapva,nagyon édesek együtt!Befejezték a melót?

Roz majd tegyél arról a tortáról is légyszi képet,úgy megnézném.

Hajny köszi jól vagyunk,éppen ma voltunk szívuh-on,hál'Istennek mindent rendben találtak,bár a doki kínlódott kicsit,mert Lencike sírt.Vagyis szerinte hisztizett,jól fel is idegesített,mondtam is neki,hogy persze,hogy sír,de nem hisztizik,ha egyszer idegen a hely,ő is,le kell fogni,na meg fektetni amúgy sem hagyja magát még itthon sem.Ááá na mindegy,csak felbosszantott,mert ezt elmondta vagy tízszer.

Lili ugye ez csoportos torna lenne?Mert én is azokat szerettem régen (míg jártam olyanra,hogy steppaerobic és zsírégető).Tök jó,hogy Zsófi ellesz ott.

Teázás jó volna nekem is.

Jaj mennem kell,mert Lencus már nem bírja ( most együtt írtunk,itt csücsül az ölemben,de elunta :) ).

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Nana - perrrsze! Már voltam a dokinál. Aranyos volt. :lol:

Angel - Gratulálok a babához! Szabó G-hoz én nem régen mentem át, vagyis sok tapasztalatom nincs még, de aranyos volt, teljesen nyugis volt, és mindenki csupa jókat mond róla! Vannak még itt páran akik régebb óta hozzá járnak majd írnak gondolom, vagy már írtak is!

Ennn - nagy-nagy gratula! Végre, hogy megtörtént a csoda! Vigyázz Magatokra!

Kép
potykamanó

Dettus, a Fischer Price nyereményjátékon választották ki Lencust? Gratulálok! :D
birolili

Sziasztok!

Manó
jó olvasni téged,hacsak ritkán jössz is.Jól vagy?

Dettus
lehet írtad már,meg mondtad már ,de miért kellett szívultrahang?Sajálom,és mi lett az eredmény?

Lili
szívesen mennék én is tornázni,de nem érek rá pont akkor.Már régóta készülök,de mindig van valami,soxor szimpla fáradtság.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi, reci jön most! :) :lol:

Almáskuglóf:

- 25 dkg margarin
- 20 dkg (én kevesebbet szoktam) cukor
- 5 tojás sárgája
Ezt mind jó habosra keverd ki géppel. :)

Ez alatt, míg keveri a gép, kimérni, és összekeverni:
- 25 dkg liszt
- 1,5 evőkanál kakaó
- 1 evőkanál őrölt fahéj
- 1 marék darált dió
- 1 marék mazsola
- 2 közepes alma (én 1 nagyobbat szoktam beletenni)

A gép végzett, és a lisztes keveréket hozzáadni kis adagokba, kevergetve.

A legeslegvégén pedig hozzáadod az 5 tojásnak a fehérjét felverve. Ezt is óvatosan hozzáforgatod.

Aztán a kuglófformát kivajazod, és beleöntöd a masszát.

180 fokos sütőben sütöd 1óra hosszat. Isteni lesz. :) Mi nagyon szeretjük. Zsófi. :)

Tetejére lehet tenni, ez egy kalóri bomba lesz így:
- 3 ek. kakópor
- 3 ek. cukor
- 1 ek. víz
Én ezt múltkor mikróban készítettem el, 5 perc alatt. Persze ugyancsak 5perc alatt fogyott el, annyira finom ezzel az öntettel.

Bocsi, hogy csak most írtam le. :) :oops:
birolili

Sziasztok!

Dóra:
Kutyusos kép nagyon jó :lol:

Dettus:
Hol lehet megcsodálni Lencust? :lol:
Nem semmi hogy egyszer alszik,Lari van hogy háromszor,igaz kétszer félórát,meg egyszer nagyobbat.mondjuk ilyen éjszakák után nem csoda,hogy fáradt nappal :(

Ennn:
Gratulálok a babához,jó egészséget és probléma mentes várandóságot kívánok ! :D

Lili:
Örülök,hogy eltudsz járni a tornára.Mondtam én,hogy Zsófi nincs annyira "rádnőve" :wink: :lol:Ügyes nagylány már :lol:

Hajni:
Az egészség az kincs az biztos!Bölcsis korban biztos még nehezebb.A vitacolan szerintem is jó,Mirabel is azt kap,nem is beteges!(igaz nem is jár még közösségbe)
kazi

Lili köszi szépen :!:
Ha megcsinálom,majd beszámolok róla,hogy sikerült :wink:
kazi

Persze a markogepes kepet akartam kisebbre... :oops: :oops: :?
Meg all a sar, de oriasi szerencsenk volt, hogy nem felenk ot meterre tort el a cso, mert a szomszedasszonyunkat is elontotte a viz, teljesen felturtak elol az udvarat. :?

Dettus, Lencike nagyon bajos a kepen (Kazi - http://www.babanet.hu/fisher-price/ ) :D Gratulalok!
Uh-as doki :twisted: Mit var egy kisbabatol? Hogy vigyorogva vegigelvezi a vizsgalatot? :shock:

Balim, Szilvasvaradra megyunk, ferjem munkahelyi szervezeseben. Jo szokott lenni, jo a tarsasag, nagyon varom mar! :)

Jo ejt mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ok Kazi, kíváncsian várom. Sztem a hétvégén én is csinálok egyet. Ez szokott lenni a hétvégi süti, fincsiség. :) Mi lenne, ha annyit sütnék, mint Roz..... :oops: :shock: :? :roll: :? (gondolo k itt a kilóimra..... :evil: )

És nem is újságoltam, hogy Zsófinak egyre jobb az étvágya. MOndjuk ő inkább sokszor eszik keveset. Ha vki eszik, abból ő is tuti kér. :) :lol:

Na, jó éjt mindenkinek!

Tegnap dajkáltam 1hónapos pici babát, olyan jó érzés töltött el........majd megint úgy leszek, mint Zsófival. Tök jól "lecsinosodom", aztán kiderül, hogy kismama vagyok. :D Nagyon élvezem most ezt a kis szabadságot, hogy már ilyen jól tudok Zsófival mozogni...... nem tudom, h. mikor legyen kistesó..... :shock: :roll:

Na, megyek, jó éjt!

Lencike tényleg nagyon cuki!!!!!! Mégegyszer megnéztem. :)
birolili

Dettus

Hát ilyen hírrel büszkélkedni kell! Gratulálok Lencsi babának! :)

Lili

Én heti 3x mentem a terembe, és bizony keményen futottam mindig. Pedig csak mostanra tudok 20 percet futni egyben. Na és nagyon hatásos, két és fél hét alatt lement 2 kiló. És már minden ruhám feljön. Mi vennénk futópadot, ha lenne hova tenni.

Lina

Örülök, hogy végül minden jól sült el a torkos csüt-ön. Bár engem nagyon zavart volna ez a tolongás. Nagyon elveszti a varázsát az este. A Három Gúnárban (vagyis annak a rendezvényházában)pl vasárnaponként fix összegért annyit ehetsz, amennyi csak beléd fér. Sokfélék és finomak vannak. Tehát svéd asztalos. De így mégsem olyan, mintha szépen beülnék egy hangulatos kis étterembe.

Kazi

Bogi jól eltűnt. Mi van vele?

Dóra

Katát meg kell zabálni a kutyusos fotón. :)
Árvíz nem semmi. :(

Andi
Kép
cukkker

hát itt a torta ez még rögtön akkor csiináltam mikor végeztem igy még maszatos tálc na meg nem nagyon sikerül jól van még mit finomítani rajta :( Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Na tegnap jól kiröhögtem magam. :lol: :lol: :lol: Szerintem egy nagy semmi lenne ez a film, ha nem lenne a Fenyő Iván által alakított figura illetve a végén a Hernádis rész. Csányi szerintem nagyon 0 volt (de egyébként sem vagyok egy Csányi fan)
Aztán persze jött a szokásos csajos csevej, :lol: sikerült 1 óra után hazaérni :oops: :roll: :D

Tegnap éjjel nagy nap volt (anya hiányából adódóan) ELŐSZÖR aludt együtt egy szobában Danus és Boti!!! :D :D :D és jól sikerült, Boti csak 5 után kelt. :D

Azt el is felejtettem mondani hogy Boti kb. 2 hét óta feláll :) de nagyon kis izomtalan még a lábikája, így oda-vissza inog és ha nem tartanánk elesne, de ennek ellenére nem lehet rávenni hogy ne csinálja, de napról-napra erősödik, izmosodik mindenhol.

Ja és szintén kb. 2 hete tud tapsolni!!!! IRTÓ ÉDES! :D :D :D

Dettus,
Lencike gyönyörűűűű kislány. Legyél csak nagyon büszke rá! :) :) :)
Mennék nagyon sétálni veletek, csak a mi alvásaink....de remélem most már csak változik.

Dori
Katika tényleg egyre szebb és szebb! :) kutyusos kép pedig csúcs!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Roz
Ez a torta szuper!!! :D :D :D Nagyon ügyes vagy és hidd el méregdrága pesti cukrászdákban sem csinálnak különbbet, arról nem is beszélve hogy azok tele vannak mű vackokkal.

Szerintem kár lenne a tehetségedet veszni hagyni! :)
Légy bátor és szerintem kezdj el ezzel komolyabban foglalkozni! Tuti hogy lenne veőköröd, szerintem jobban is fizetne mintha elmész valahová dolgozni + ez időben is gondolom nagyobb szabadságot adna. :D :D :D És nem csak a tortákra gondolok. sok olyan ügyetlen nő van ám mint én!!! :D

Mi például Szentkirályon szoktunk (háznál) sütit sütettni. Ma is jön egy tepsivel :D
de egyébként az anyukám és a keresztanyám Profi módon tudnak főzni, de sütit sütni nem, így ők is idejárnak és még hányan!

Szóval szerintem RAJTA! :D :D :D

HÚÚÚÚ elkések a :oops: :shock: kozmetikustól

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz
valóban tehetséges vagy,van fantáziád,és mi több,kézügyességed is van.Vágj bele egy kis plussz sütögetésbe.

Nana
ez fantasztikus hír,és elfelejtetted?Tök jó hogy áll már!

Dettus
tünemény a kislányod,igazán megérdemelte a díjat!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz, nem semmi, nagyon szép lett! De ügyes vagy! :)

Cukker, hát én is ezt mondom, hogy a futás a leghatékonyabb! Csak én nem tudom sehova sem tenni a konditeremben Zsófit, míg én futok. Ezt sajnálom nagyon. Lehet, hogy veszünk futógépet, csak most első 1 mosogatógép, és a kert. Aztán a többi....... A 20perc jó. Azt gondolod, hogy nagyképűségből mondtam, hogy én is futottam ennyit? Remélem nem. :wink: Tényleg lefutttam a 20percet én is. (Roz tanuja annak, hoyg mennyi energia van bennem :roll: ) Azért én sokat edzettem Zsófi előtt, annak ellenére, hogy most így nézek ki, és nem látszik....... :roll: :oops: (Rendőrtisztire is felvételiztem még érettségi után. Az pedig elég kemény tesi felkészítéssel járt. És a felkészítés 1évig tartott, ott is rengeteget futottam.Ott szerettem meg nagyon a futást. Azóta szerettem meg ennyire a mozgást. )
Egyébként teljesen fel vagyok dobva, hogy hétfőn már tornázhatok. :)
birolili

Cukker, nem vagyok egy evegőbe beszélő típus, és ha vmit elhatározok, akkor azt véghez is viszem..... Zsófi megfoganása előtt is jártam kondiba heti 4*, de azt hiszem ezt mondtam a teázáson. És ott is futottam, súlyóztam. Na mindegy, csak nem akarok nagyképűnek látszani, nem azért mondtam múltkor......
birolili

levegőbe
birolili

Nana, GRATULÁLOK!!!!!!!! :) :) :)
birolili

Sziasztok!

Lili
te most felspanoltad magad?Né má!Árt a szépségednek!Remélem csak nevettél közben ,amikor írtál.

Erszényes
jól müködik a gép?Tetszik mi?Hogy bírtad gyomor ügyileg a mai napot?Sokat gondoltam ma rád.

Timci
hogy vagy?Kedd délelött mit csinálsz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
mi hétfőn negyed 11-re megyünka Metamorfba úszni. Nagyon rohantok haza torna után?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili :)

Ugyan! Eszembe sem jutott, hogy lenézed, hogy én nem tudok futni sokat egyben. Az állóképesség nem a kilóktól függ. Külömben is, és ezt nem nyalizásból mondom-te vagy itt az egyik a neten, akit a legjobban kedvelek.
Szóval csak biztatásképpen írtam a futást. Arra akartam kilukadni, hogy nekem nagy szerencsém van, hogy ilyen gyakran el tudok menni, és ezért sikerül a futás is. Mihelyt neked is lesz lehetőséged eljárni, még csinosabb mami leszel, mert már ügye most is az vagy? Mondaná ezt a Rubint Réka. :wink: :wink:

Én úgy érzem kimerültem mostanra a heti 3szori edzéstől. Lehet, hogy a sok edzés leszívott rendesen? Állandóan álmos vagyok és kimerült. Nincs étvágyam. A Supradint szedem.

Nana

Gratula Botinak a sok új mozdulatért.

Roz

Valahol el kell kezdeni. :wink:

Adrika nagyon eleven, esik sokat. Mindenre felmászik, bebújik. Folyton sétáltatja magát. Bencével kiabál, hogy dádá.

Andi
Kép
cukkker

sikerül a fogyás is-elírtam

Andi
Kép
cukkker

Hajni, nem húztam fel magam, csak nem szeretném, ha vki másnak gondol, mit amilyen vagyok. :roll: :wink:

Cukker, köszi, csinosnak még nem egészen vagyok az :? ....vagyis én még javítanék magamoneleget, ha lenne időm. :) de most remélem, hogy jó lesz. Remélem kicsit pörög le rólam majd vmi.
Egyébként néha kell ám pihenő hetet is beiktatni! Nem szabd túl sokat tornázni, ez lehet, hogy most hülyén fog hangozni, de a pihenő sokkal többet ér, mint a túlhajtás. 3havonta kell ezt megtenni. Töltödj fel sztem. Most már csinos lehetsz! NEm mintha eddig nem az lettél volna. :wink: ( Köszönöm a bókot egyébként. :) )

Lina, még nem tudom hogy lesz. Zsófi múltkor is nagyon elfáradt a 3/4 órás Zsóka néni után. De sztem még akkor ott leszünk. Remélem, hogy hétfőn is ott fog maradni Zsóka néninél. Ó, anniyra örülök, hogy van akire ott tudom hagyni ha csak 1órára is. Ráadásul olyan nyugalmat, önbizalmat sugároz. Nagyon bízom benne. Olyan szépen bánik a gyerekekkel. Szval NAGYON ÖRÜLÖK. Anniyra várom, hogy kicsit mozoghassak. :) Bocsi, hogy enniyt írom, de ez tényleg olyan jó. Már nagyon "szenvedtem" magamtól. :x :shock: :?
birolili

Lányok

Tudja valaki hogy lehet hozzájutni az " Aludj jól gyermekem című könyvhöz.
borsika33

Borsika, én a Malomban lévő Alexandrában is láttam, és a Nagykönyvtárban is. Én kihoztam onnan, még mikor Zsófi kicsi volt.
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?