Sziasztok!
Először is utólag boldog hófordulót kívánok: Virágnak és Ádámnak!
És boldog születésnapot: Szoninak, Gergőnek és Rolandnak! (remélem, nem hagytam ki senkit)
Gratulálok minden új fogacskához!
Sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira, de a Szandi egy kicsit köhög nekem meg fáj a torkom és hőemelkedésem van. Ráadásul 3 napja, minden este migrén gyötör. Nem tudom, mitől lehet, de nagyon kimerítő.
A képek szuperek, látszik, hogy nagyon jól érezték magukat a manók. Anyucikról megint nem születtek képek??
Évi: a Szandi is rászokott a hajnali-reggeli kaksizásra. Nálunk is ez ébreszti, igaz ő eszik és már alszik is tovább.
Edith: a Szandi testén is voltak száraz, piros foltok. Nálunk a fürdéstől, száraz levegőtől jöttek ki, pár napig testápolóztam és elmúltak.
Kölesgolyóból még van, de nagyon szereti, ha rajta múlna, csak azt enné. Nagyon jók a képek, a tündéri Kriszta manóról.
Edit: milyen volt a buli?
Barbi: hatalmas gratula a mászó Ádámnak!! Látod milyen kis ügyes, most aztán jó gyorsan behozza a lemaradását.
Suzyt még nem kergeti?
Márti: hogy van kicsi Zsombi? Kiütések?
Nagyon jók a szülinapi képek. Látom a sátor nagyon bejött még a Zsombinak is.
Rólunk:
A fogzástól megint alig eszik kb. a felét annak amit eddig. A tápszerrel hadakozunk, bár tegnap kicseréltem a cumit egy nagyobb lyukura és így azért gyorsabban haladunk. Igaz majd meg fullad néha, annyira ömlik a szájába.
Az éjszakáink változóak, van hogy 2-3, de van hogy óránként ébred. Az egyetlen pozitívum, hogy újra 9-10-ig alszik.
Már mindent kipróbáltam, feladom, hogy megfejtsem, mitől ébred fel.
Legújabb mániája, hogy ölelgeti, puszilgatja a lábfejünket.
Nagyon kis bújós, annyira aranyosan szeretget mindenkit. A héten voltunk a szüleimnél (már vagy 1 hónapja nem találkoztak) és akkora puszit adott az apukámnak. Persze apa el volt ájulva.
Zsuzsi