Szia Sára!
Kushies hátrányai: Basic - nem bír sokat, Classic - lassan szárad és műanyag van a belsejében, Ultrának a külseje műanyag, vagyis egyik sem légáteresztő. A basic sem, ha a saját külsővel használod.
Ezenkívül hátrányuk, ami minden formára szabott pelenkának, hogy nem variálható (úgy értem, a prefoldot vagy a tetrát tudod különbözőképpen használni, máshogy hajtogatni, ha kicsi, plusz betétként használni, ezeket nem), nem biztos, hogy a te gyerekedre pontosan illeszkedik (ha mégis, akkor viszont jobban zár, mint a prefold). Meg persze drágább.
A külsejéről nem tudom mit mondjak, igaz, amit Bea ír, hogy pamut a szegély (szerintem a BM-nek is, nem?), és basic-kel gyakran átázik, viszont Classic-kal soha, és most Kicsilánynál is azt használjuk éjszaka (két BM belsővel), soha nem ázott át. Viszont mint mondtam, nem légáteresztő.
Kipróbáltam a kedvedért BM külsővel, nem jó, mert itt oldalt is van anyag, ami kilóg a BM-ből. Ráadásul sokkal nagyobb külsőbe fért csak bele.
A bugyor sokkal nagyobb, ez nálam pozitívum.
BM belsőkhöz BM külsőt, Kushies külsőt és gyapjúgatyát is használok (mostanában főleg ez utóbbit).
Hajtogatás: nekem egész jól bírja a snappivel, de tény, hogy mivel itt a dereka köré kerül egy csomó anyag (ahová általában nem pisil
), nyilván annyival kevesebb anyag van ott, ahol fel kéne fogni a cuccot.
Fiús hajtogatásról én egyébként azért szoktam le még az elején, mert úgy kakis lett a külső belseje. (mintha ezt is kérdezted volna valahol...) Ha keresztbe hajtogatom, úgy általában nem lesz az.
Remélem minden kérdésedre sikerült válaszolnom.
Pindi