Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti Lexi:
Maradjunk a péntek estében, most szólt apa, hogy anyósékhoz megyünk délben :? :lol:

Jucicuki:
Irigylésre méltó a pozitívitásod, nem semmi csajszi vagy! :D
Minden jót neked és az ikreknek! :D
Vendég

Juci
Én melletted állok!
gabicsibe

Vicuska :)
Isten éltessen sokáig téged is!

Gomba :)
Neked is küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

sziasztok
hú de kihalt ma a topic :cry: :cry: :cry: mi ujság lányok????????

baby
holnap drukkolok,hogy jó hireket kapj,mehessél a babókákért nemsokára :D :D

Estrella
mi ujság?nem jött meg????remélem nem :D :D

Kriszti ez szuper,most már nagyon kiváncsivá tettél,multkor már szinte bucsuztál,most meg irod hogy irány a bmc?na mesélj csak :D :D :D én március 6.-án megyek uh-ra,mert megkött ma :D :D beirod majd?köszi,és tájékoztass minket :D :D

jucicuki
hát megvallom én is babonásabb vagyok annál hogy igy álljak hozzá,de ahogy Estrella is irta,irigylésremélto a pozitivságod,drukkolok hogy minden ugy történjen ahogy szeretnéd :D :D

bibar

Sziasztok!

judit,
igen is így kellene mindenkinek a témához állnia csak ez nem olyan egyszerű:( De te nagyon ügyes vagy és biztosan minden ok lesz!
Én is ezt mondogatom magamban, hogy holnap pl minden ok lesz és nemsokára visszakapom végre őket:) Csak, mindig, ott van, ha nem...akkor jön a nagy pofára esésem:( De erre nem kéne gondolnom, ugye?! Tudom én:)
Szóval, vigyázz magadra, ja szerintem, lehet, hogy nekem is jövőhét szerdén kell mennem megint uh-ra, de ez holnap úgy is kiderül, ha igen akkor talizhatnánk,nem?
Jó legyél:)
Bibar,
na tök jó, hogy megjött, úgy értem, hogy megint közelebb kerültél:) Persze jobb lenne, ha már nem jönne meg csak 9 hónap után:) Szoríts nekem holnapra, köszike:)
Málna,
akkor látom úgy döntöttél, hogy megcsinálod az ucsó inszemet, szerintem így lesz a jó, úgy értem,mert van esély rá, hogy pont ez fog siekrülni, akkor meg kár lenne belefogni a lombikba,majd utánna is elég lesz végig csinálni a lombik "kúrát".
Puszi, holnap megyünk Pestre:)
baby.81

Hát ma tényleg elég kihalt volt a fórum...mi van veletek csajok.

Bibar:
Még nem jött meg :D

Baby:
Én meg egész nap Rád gondoltam, néztem mikor jelentkezel, mire rájöttem hogy ma nem péntek van. :? Ott vagyok a szeren ma.

Kriszti, Lexi:
Várom hogy jelentkezzetek a holnapi tali miatt, hogy most akkor hány órakor is jövünk össze este?
Vendég

Estrella,
de aranyos vagy, hogy gondoltál rám, tedd holnap is ok?!
Még nem jött meg?????????????? Csinálj egy tesztet gyorsan:)
Lehet már ott figyel benned a kicsike:)
Még jó, hogy nem ma mentél a talihelyre és vártad volna Krisztit, meg Lexit:)
Többiek hol vagytok?????
Holnap jön-e valaki a BMC-be?
jaj, a vizitdíjat el ne felejtsem:( Szóval a főbejáratnál valahol?!
baby.81

Süni76 na és a többiek!

Nem tüntem el, csak nincs kedvem feljönni a babanetre! :cry:
Remélem megértitek! Úgyhogy majd csak néha néha jövök és olvaslak el titeket!
De mindenkinek nagyon drukkolok és akiknek a pocakjában vannak a kicsik minden jót kívánok! :wink:
Akik meg nemsokára mennek annak kitartást!!!! :D

Emese
tûriné emese

Baby és Kedves Többiek!

Úgy döntöttem várok azzal a teszteléssel még. Majd hétvégén csinálok, de lehet csak hétfő reggel...addig még bármi lehetséges!
És addig örülök, amíg nem jön meg, nem fáj a hasam, nem szenvedek...stb. És kicsit reménykedek is, de hát 10 év után nem hinném, hogy ekkora mázlim lenne.
Vendég

Baby
A főportán is lehet a portás helyén és az újságárusnál.ha kocsival mentek a sorompó után a lapos épületben is megvehetitek.Nagy-nagy kalappal holnapra!!Minden rendben lesz!!!!!!!

Bibar
Tök jó,hogy ilyen gyorsan kezdhetitek a következőt!!
Nagyon felgyorsultak itt az események!

Estrella
Én nem is tudom,hogy bírod ki teszt nélkül.Én már biztos megcsináltam volna.Jót mosolyogtam a vonalzód megjegyzésén :D
gabicsibe

Lányok, Mindenkinek köszönöm a kedves köszöntést! Nagyon jól esett!!
:oops:
vicuska1977

Juci
Elküldtem megint. Ha priviben írsz egy emilcímet, akkor elküldöm oda, ha nem kaptad meg. bocsi, hogy ennyire béna vagyok.
Próbálj meg hinni abba, hogy nem lesz baj és nem is lesz. Sokan szorítunk Nektek.
puszi

Lányok, aki nem kapta meg a kérdéseket, de felajánlotta a segítséget, az legyen szíves jelezzen, mert hétfőre le kell adnom, ami azért elég szoros lenne. nagyon köszi, és utána békén hagylak benneteket.
Vendég

Estrella és Kriszit
Nem tudom pontosan mikor fogok végezni, mert attól függ, hgoy a tanárnak meddig lesz kedve órát tartani. Annyit tudok mondani, hogy legkésőbb 7-kor vége, de inkább maradjunk abban, hogy ha végeztem felhívom Estrellát, ha úgy jó. Lehet, hogy már 6-kor vége, akkor meg egy óra miatt nem jövök haza.
Vendég

Lexi:
Nekem is ígértél valami levelet, de semmi nem jött, pedig szívesen kitöltöm én is. Próbáld meg mégegyszer!
Holnap délután 5-től útrakészen leszek, ha hívsz bármikor mehetünk. Aztán üzenek Krisztinek és akkor találkozhatunk. :)

Gabicsibe:
Hát nehezen bírom ki a tesztelést, már szenvedek nagyon, de viszont csalódni sem akarok.
Vendég

Szisztok!
Bocs,hogy így rátok török,egy kérdésem lenne.Titeket a háziorvos mivel tart betegácsiban?
Mert nekem a Kaáliban adtak zárójelentést,de azt mondták,hogy erre nem jár táppénz,tehát mondjam a házidokimnak,hogy itt meg ott fáj.
Az meg állítja,hogy pont nemrég kérdezték a felülvizsgálaton,és jár táppénz,mert most egy másik lány is így van othon.
Végül csak úgy bírtam rávenni,hogy megfázással írjon ki,ne lombikkal,hogy a másik lány az a János kórházból való,én meg magánintézményből,és lehet ezért nem jár.De ugye ez is hülyeség,mert ugyanúgy TB támogatott volt a beavatkozás.
Viszont a háziorvosomnak nem annyira hiszek.

Ti mit tudtok erről?

Köszi,és mielöbbi babásodást!
Nyulasz
Vendég

Lexi
Nem kaptam üzenetet, küld el légyszi a következőre
mpontandakukacfreemailponthu
Köszi!

manda

Sziasztok!

Engem a munka tartott ma vissza Tőletek, bocsi. De legalább a lelkemnek nagyon jót tesz :)
Ja, és bepótolom a barátaimmal való találkozásokat amíg parkolópályán vagyok. Ezzel is telik az idő. Olyan jó, hogy nem sajnálkoznak. Képzeljétek, ma a 2. olyan barátnőmmel találkoztam, aki nem szólt semmit, csak átölelt találkozáskor. Ez többet jelent minden szónál :) (pedig nem jellemző ránk a nagy ölelkezések, pusziszkodások)

Nyulasz, engem a háziorvos beültetés után veszélyeztetett terhességgel vett fel táppénzre. Nem volt belőle semmi problémám.

Juci, igazad van, csak pozitívan lehet. Rég rossz, ha az ember úgy áll hozzá bármihez is, hogy "biztos nem sikerül". Valakinek összejön, valakinek nem. Sajnos nekem nem, pedig azt hiszem, az én hozzáállásommal sem volt baj :) Nem panaszkodhatom, hisz "csak" egyszer kellett csalódnom, de nem irigylem azokat a lányokat, akik már sokadszorra esnek át a kudarcon. Valahol őket is meg lehet érteni. Nagyon nagy boldogság, ha valakinek elsőre sikerül :) Úgyhogy várjuk Tőled/Tőlük a sok-sok pozitív energiát. :)

Baby meg szinte speciális eset. Nem a sikertelenség miatt kellett halasztania. De holnap eljön az Ő napja is, végre! :D

Emese, megértelek! De azért várunk vissza, amilyen gyorsan csak lehet.
süni76

Sziasztok Lányok!
Na, sikeresen hazaértünk!!
Ma délelőtt családi programok voltak, gép közelbe nem nagyon jutottam...De most visszaolvastam, mindjárt dobom is az új táblát!!!

Lexi, Estrella!
Nekem bármilyen időpont jó, én szabin vagyok(még szombatíg) :wink: .
Úgyhogy most én alkalmazkodom hozzátok!

Nyulasz!
Engem is simán táppénzre vett a házidokim, már a stimu ideje alatt...Nem kérdezett semmit, csak vittem a stimus papírt, és a zárómat, és írta is a papírt...

Na, gyorsan összedobom a táblát, és teszem is!!!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kriszti78!

Jól esik, ahogy beírtál a táblázatba! Bár nem hiszem, hogy valaha is feljebb kerülnék! :wink:

Szia Emese
tûriné emese

Jó reggelt!

Baby!

Ha szerdán jössz, örülnék, ha összefutnánk :lol: majd megbeszéljük.

Csajok!

Mindenkinek megy a pozitív energia, a babatapi, kinek mi kell :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap voltam babázni barátnőmnél, nagyon édes a kislány.
Majd ha megyünk legközelebb csinálok fotót és megmutatom mintának :lol: , bár ott van Chesti Nikije :D

Tegnap nagyon finomat vacsiztunk, gyújtottak nekünk olajmécsest, párom egész este szórakoztatott a tűzbe nyúlok és nem fáj produkcióval és a végén felgyújtott három fogpiszkálót ( ezt már nem direkt ) :roll:
Szóval ha a TV-ben benne lesz, hogy leégett a Pajor étterem, mi voltunk :oops:

Csodaszép napot Mindenkinek!

Jaj, lenne még egy kérdésem.
Szombaton mennénk anyósékhoz ebédelni, aki füstöl mint a gyárkémény, és nem hiszem hogy a kedvemért abbahagyná akár arra a kis időre is. Szerintetek szóljak, vagy mondjam inkább páromnak :?:
Egyébiránt lehet, hogy azért volt a vetélése és a baba is azért halt meg...
És a passzív dohányzásról is azt olvastam, hogy ugyanolyan veszélyes, nem szeretnék kockáztatni :!: :!: :!:
De ők elég furcsán gondolkodnak... :roll:

segítsetek :!:

jucicuki

Lexi!

jmeiszter@emi.hu
jucicuki@citromail.hu

Nem jött át...

J

jucicuki

Baby!
Várjuk a jó híreket, szorítok!
B.
brumi_30

Köszi lányok!

Kriszti!

A doki engem is simán felvett táppénzre,engem csak az aggaszt,hogy mindenki mást mond.Téged is veszélyeztetett terhesként vettek fel?

Süni!

Erre nem is gondoltam.Azt hittem,hogy veszélyeztetett terhesnek csak a pozitív eredmény után tudnak.

Tehát ha jövő pénteken megtudom,hogy sikerült,akkor utána hétfőn nyugodtan mehetek a háziorvosomhoz,hogy veszélyeztetett terhes vagyok.Erről akkor adnak is papírt,vagy csak az UH után?Ami ugye még plusz két hét.

Bocsi,hogy ilyen körülményes vagyok. :oops:

nyulasz
Vendég

Jó reggelt!

bAby! szorítok!!!!

Gabi újból csatlakozom, tegnap minden ok volt, és indulok a 6. inszemen. remélem minden ok lesz. Tegnap behívott a szobába Tanár úr, reménykedtem hogy hátha csoda történik, de nem. Biztatott, hogy most egy másik betege, akinek a keresztneve is az ami nekem, a 6. sikerült. Estrella, ha jól tudom neked is az jön!!!! De hátha csoda lesz előtte!

Jövő hét csütörtök újra uh. Juci olyan jó téged olvasgatni!!!!!!!! Anyósodra elfér egy kis eligazítás!!!!!! Túl sokat vártál, megérdemled, hogy odafigyeljen rád!!!

Lukrécia, Gombahölgy, Niki nagyon szorítok nektek :wink: :wink: :wink:
málna79

Jóóóó reeegggeeelt!
Juci, mi lenne, ha tüntetőlegesen eltávolodnál Tőle, amikor rágyújt? :D Hátha veszi a lapot... Vagy szólj a párodnak!

Babyka, várjuk a beszámolódat!

Málna, előre a 6.-ért!!!!

Na, megyek haboskávét alkotni!
süni76

Nyulasz!

A háziorvosom engem sem volt hajlandó ezzel táppénzre venni, mert nem teheti állítólag.
Nekem a HSG laparoszkópos műtét volt és négy napig kórházban voltam, és előtte két napra ki kellett iratnom magam, hogy meg tudjam csináltatni az EKG-t labor és eljussak az altatóorvoshoz.
Vittem minden papírt, de végül torokfájással vett táppénzre.
Mondta, hogy a beülti után a család és nővédelmi központba menjek, ott engem lombik címszóval vettek táppénzre.

Judit

jucicuki

Málna:
Hát igen, nekem is a 6. inszem következne, de ha így haladok asszem csak március lesz ebből az inszemből, nem jött még meg.
Visszanézegettem az utóbbi 2 évet, hogy hány napra jött meg, hát találtam egy 60 naposat, szóval még bármi lehet. Csak azt nem értem hogy eddig olyan "szépen" beállt a 34-42 nap közé...most meg...ááááá inkább nem is mondok semmit.
Vasárnap reggel tesztelek egyet, hogy megnyugodjak.
Vendég

Nyulasz
A lombikra jár táppénz és a háziorvosnak tudnia kéne a megfelelő kódot.Én beszéltem a Tb-vel és ott mondták,de ha gondolod hívd fel őket!Készülj legalább 1 órába fog telni míg olyan valakit kapcsolank aki tud rá válaszolni!
Én inszemre járok és a háziorvosom egyből tudta,hogy nekem nem jár és ki írt súlyos léguti fertőzéssel 3 hétre.

Málna
Remélem tényleg sikerülni fog az utolsó,de ha nem ne keseredj el! Míg ott a lombik lehetősége nem szabad elkeseredni rá érsz majd akkor belegondolni hogyan tovább!

Lexi
Én sem kaptam meg, küld a gabicsibe@freemail.hu-ra

Juci
Szerintem egy értelmes nőnek magától tudnia kellene,hogy kismama mellett nem gyújt rá!Szerintem párod finoman szóljon neki,ha magától nem jut eszébe.Szerintem azt jobban elviselné mintha te mondanád.Tudod anyóssal mindíg jóban kell lenni,mert sosem tudhatot mikor szorulsz a segítségére :wink:
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Már egy órája itt ülök a gépnél,nem győzöm visszaolvasni ezt a nagy termést.

Krisztike,Vicuska!!!!!

Utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Vicuska,

Azért néha írhatnál egy kis helyzetjelentést....

Mindenkinek köszi a drukkokat,olyan fura ez a fagyis beülti,miután nem volt ez a procedúra előtte,most valahogy olyan nehéz elhinni,hogy történt vmi.Hát meglátjuk.Azért reménykedem.

Gomba

Nagyon szép az eredményed,nekem nyáron 9-ből kettő maradt meg az 5-ik napig.Ennyiből nagyon jók az esélyeid....

Bibarci :P

Hívlak délután

Bibike :lol:

KISLÁÁÁÁNNNY....... :D :D :D Mindjárt olvasom amit írtál és válaszolok is!!Puszi
lukrécia

Baby!

Ma vettem észre,hogy egy hete írtál priviben..... :oops: :oops:
Sikerült válaszolnom.... :oops: BOCSIKA! :D
lukrécia

Szép napot mindenkinek!

Nem sok időm van, (főznöm kell) annyira jól sikerült a visszaalvásom, hogy most ébredtem...Egyébként reggel fél 6-kor már fent voltam, csak visszapihiztem....
Ha nem haragszatok, teszek fel pár képet, amiért ilyen távol voltam tőletek...Ő az oka!!! Imádom ezt akis bugyist!!!!!14 hónapos óriásbébi!!!! :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Ja, a fürdős képen éppen páromat akarja elcsábítani!!!! :lol: :wink: :wink: Úgy produkálta magát, mosta magát, (pedig nem szokta)...azt hittem megzabálom a kis husiját!!! :lol: :lol: Imádom nagyon!!!!
Vendég

Kriszti!
Csodálatos ez a kis Tündérke! Elhiszem, hogy imádod, így fényképen is annyira falnivaló! Nagyon-nagyon szerencsés és boldog emberek lehetnek a szülei!

Nyulasz!
A lombikos beülti után valóban jár táppénz. Itt a BMC-ben ráírják a zárójelentésre a BNO kódot, amivel a háziorvos felvehet táppénzre. A táppénzespapírodra pedig a veszélyeztetett terhesség számát írják rá. Nekem legalábbis így volt. Pedig akkor még senki nem tudta, hogy a kicsik úgy döntenek, hogy velünk akarnak maradni.

Lukrécia!
Csak nyugi! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Baby!
Mi újság? Mit mondtak ma a BMC-ben?

Gica
gica1

Lukrécia :lol:

Már vagy fél orája irtam neked egy igen hosszu kis levelet , privibe , de minden elszált :cry: , most meg már mennem kell
este irok majd!!
Addig is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pusz

Gomba, Niki ,
Nektek is szoritok nagyon!+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti ,
Nagyon édes ez a kislány . :lol:
Köszi hogy beszineztél minket!!

Kép
bibike27

Kriszti
tündéri kiscsaj,én is megzabálnám a husikáját :D :D :D

Málna
hányadik napodon leszel jövö hét csütörtökön?mikorra várhato az inszem?remélem 6.-án is kell jönnöd,mert én ott fogok csücsülni :oops: :oops:

baby
na mi jót mondtak neked?már nagyon kiváncsi vagyok :lol: :lol:

Lukrécia
mutasd meg hogy milyen ügyesek is lehetnek a fagyibabák :D :D :D ha megyünk moziba jövö héten ismerös érzésem lesz,emlékszel?multkor is ugy mentünk hogy eredményhirdetés után :D

Gombahölgy
nagyon szoritok neked is,pihengetsz?mivel töltöd a napodat?

bibar

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az infót.
Ahogy olvasgatok itt is és máshol is,elég nagy a tudatlanság ebben az ügyben.
Igazából azon már túl vagyok,hogy táppénzre vegyen,mert azon vagyok,de pont addigra telik le a két hét amire felvett,amikor megtudom,hogy sikerült-e.
Gondolom attól a naptól meg sima ügy.Én is kaptam zárójelentést(orvosi értesítés címmel),amiben közlik,hogy embryo transfert hajtottak végre,és további kezelés céljából a háziorvosomhoz irányítottak,de a háziorvosom visszaadta,hogy neki ez nem kell. :shock:
BNO kód viszont nem volt rajta.
De 10-ből 7-en azt mondják,hogy az ő orvosuk is megfázással írta ki őket.
Persze mostmár hiába agyalok ezen.
Köszi mindenkinek,és mielöbbi babásodást kívánok Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak még itthon kitakarítottunk a férjemmel meg ilyenek. Na most tudok írni, semmi különös nem történt, csinált egy uh-t és azt mondta minden ok, jövőhéten végül is pénteken kell megint mennem az már a 14. napom lesz, úgyhogy ha minden jól megy utánna való héten, tehát március első hetében kapom meg őket, ha minden ok lesz, már nem nagyon hiszek benne:( Félek tőle:(
Na, mindegy de a lényeg, hogy most minden ok volt:)
Juci,
jól vagy? Így sajna nem tudunk talizni, pedig szerettem volna:) Pihizel, de jó nem sokára meglátod őket az uh-n:)
Süni,
megkérdeztem a méhpempőt, azt mondta, hogy igen hallott róla, de nem állítja, hogy használna, de azt sem, hogy nem, úgy hogy egyem, ártani biztosan nem árt:) Így is teszek, eszem:)
Gombahölgy, Lukrécia, Niki
nektek megy a drukk ezerrel:) Pihizzetek sokat, de azért néha sétáljatok is:)
Gombahölgy, Lukrécia,
most látom a kedvenc táblicskuban, hogy nektek márc.2-án lesz aeredmény, én akkor megyek megint uh-ra, akkor talizunk, ok?! Majd addig még úgyis dumcsizunk?!
Kriszti,
nagyon édes ez a kis babó, nagyon klassz fürtöcskéi vannak:)
Légyszike beírnád, hogy márc. 2-a UH
Köszike:)
baby.81

Sziasztok!

Mi ujak vagyunk ebben a témában. Segítséget, felvilágositást
szeretnék kérni tőletek! A nőgyógyászom a Budai Medőségi Centrumot ajánlotta, ahova már kértem is időpontot.
Mit várhatok? Milyen eljárások vanak? Mennyire támogatja a Tb? (Mennyire anyagiasak?). Sajnos a vizsgálatok alapján
minkettőnknél van bibi.
Legyetek szívesek tájékoztatást, tanácsot adni! Ti már ebben a témában tapasztaltak vagytok!

Köszönjük egy vidéki házaspár!

ui: A lapotok érdekes , nagyon jó és már most van némi sejtésem a jővőről.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika
Üdv közöttünk!Az első konzultációra minden meglévő papírotokat el kell vinnetek.Az első hónapban vérvétel(HIV,Hepatitis stb.)mind a kettőtöknek aztán párodnak spermavizsgálat.Ha nem volt petevezeték átjárhatóságid akkor itt azt is megcsinálják.Vizsgálatokért nem kell fizetni csak a gyógyszerekért.

BABY
Nem szabad arra gondolnod,hogy baj lesz!nem lesz és kész :wink:

Kriszti
ez a pici lány csak nem a testvéred lánya?szerintem hasonlít rád!
gabicsibe

Baby
mi az hogy nem nagyon hiszel benne?mi ez a negativság?más rossz példája ne riasszon el :oops: :oops: tessék pozitiv lenni!csodálkozom hogy a 14.napon kell menned,nekem mindig a 10.töl kukkoltak,de orvosa válogatja :shock: a természetes gyogymodokat egyébként soha nem ismerik el az orvosok,ök a gyogyszerben hisznek :cry: :cry: szoval csak egyed a pempöt :D :D fel a fejjel péntekig :D :D

Jezsoerika
mit várhatsz?ez elég bonyolult.nem tudom milyen vizsgálatad vannak meg,mert azokat nem kell ismételni/vérvétel mindenképp lesz/majd kiderül hogy inszem vagy lombik,aztán kezdödik a stimu :oops: :oops: abszolut nem anyagiasak,nagyon rendesek és jó szakemberek,természetesen a tb támogatott az 5 lombik/még most :? /vérvételért stb nem kell fizetni,nem tudom mit szeretnél konkrétan tudni,de kérdezz nyugodtan,és üdv a csapatban,mielöbbi babásodást kivánok :lol:

bibar

Sziasztok

Üdv közöttünk Erika!
Hát ha mind a kettőtökné van bibi, nálunk is így van sajnos, akkor inkább a lombik néz ki nektek is.
Ahogy a többiek is leírták, minden papírt vigyetek + másolatot róluk, azt kérik és elveszik.
Nagyon jó helyen lesztek!!!!!!! A BMC-ben mindenki nagyon aranyos és kedves, a dokik is bár sok a munkájuk.
Ha autóval jártok, akkor lehet utiktg-es papírt kérni dokitól (nálunk Fehérváron van nővédelmi központ -ez olyan körzeti nőgyógyászat szerűség- és ott adnak ilyet), ha pedig busszal vagy vonattal közlekedtek arra is adnak papírt, hitelezett utazási utalványnak hívják, ezt kell a BMC-ben hazafelé útra is kérni. És nem kell fizetni az utazásért.
Mi mindig vonattal jártunk fel, és ha van kisérő az ő adatait is fel kell íratni és ő is ingyen utazik.

Bocsi, hosszú lettem!

manda

Baby:
Ha így haladok lehet összefutunk jövőhéten. :)
Kriszti, Lexi:
Jó volt az este, képeket átküldtem. :)
Vendég

Szép estét mindenkinek!!
Estrella, Lexi!
Én is jól éreztem magam...Képek átjöttek, köszönöm szépen!!!! Csak ez az iszonyatos fejfájásom ne lenne...lehet azért van, mert alíg ettem ma(Bár ez a képeken nem látszik! :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek pont azon a napon mikor nekem a petesejt leszívás volt, a teknősünk azzal várt minket haza, hogy tojásokat rakott. Már 5 éves teknős és eddig egyszer rakott még csak tojást, szóval én ezt isteni jelnek veszem, hogy pont egyszerre raktunk „fészket”. Tegnap szedtük ki a tojásokat és átraktuk a keltetőbe…

Lukrécia, Baby!
Szerintem a vérvétel után találkozhatunk jövő hét pénteken, akkor úgy is lesz egy pár óra várakozás, amíg megkapjuk a végzéstJ, de addig még egyeztessünk hogy valahogy megismerjük egymást.

Baby!
Reméljük minden rendben lesz veled és visszakapod a kis csírákat.

Lukrécia!
Nyáron visszarakták mind a kettőt és semmi? Milyen állapotban voltak mikor megkaptad őket? Akkor egyet sem tudtak fagyasztani? Nekem borzasztó ez a várakozás, én nem érzek semmit, már a hasam sem fáj, pedig még tegnap is, legalább az fájt. Nem vérzek, nincs hányingeren, fejem sem fáj, olyan mintha semmi sem történt volna. Azért simogatom a hasamat hátha az segít J meg beszélni is szoktam hozzájuk, de lehet ez már a begolyózás első jele. Péntekig bizakodok aztán úgyis megtudjuk az igazságot. Én nem fekszek, hanem próbálok normálisan élni (attól eltekintve, hogy nem dolgozok), nem ezen múlik. Ha jó embriók voltak megtapadnak, ha meg nem állhatok fejen is, akkor sem lesz hcg a véremben. Te hogy vagy? Bár neked nem ez az első várakozás, de milyen érzéseid vannak? Korábban éreztél valamit?

Bibar!
Hát a napok lassan telnek mióta megvolt a beültetés, csak tegnapelőtt volt, de mintha egy hete lett volna. Nekem van olyan munkám amit itthon is tudok csinálni, így jövő héten azzal fogom lekötni magam. Most meg még lustálkodok, TV-zek, olvasok. Ma elmentünk a lakásvásárra, meg végigjártunk egy csomó bankot a lakáshitel miatt. Megállapítottuk, hogy nem túl rózsás a helyzet, úgyhogy egyelőre úgy néz ki hamarabb lesznek babáink mint házunk. Mondjuk ezt nem bánjuk. Sőt! Sokkal jobban vágyunk erre, mint bármi másra.

Juci!
Szerintem, ha nem akarsz konfliktust, legjobb, ha nem mész anyósékhoz, mert ha tényleg olyan erős dohányos tuti, hogy nem mond le miattad az otthoni bagóról. Nekem még a saját szüleim sem voltak hajlandók. Annyit sikerült elérnünk, hogy itt nálunk nem gyújtanak rá, de arról hallani sem akartak, hogy ők otthon miattunk kimenjenek a kertbe cigizni. Pedig nem primitívek és szeretnek is minket, de ebben nem jutunk kompromisszumra. Állandóan a kezükben van a cigi, ez olyan mintha neked (nekem) azt mondanák, nem pisloghatsz. Mi anyóséknak el sem mondtuk, és nem is megyünk addig, amíg biztos nem lesz a dolog.

Erika!
Én úgy tudom ettől az évtől most már ki kell fizetni a tömegközlekedést is és azt is vissza kell igényelni, ugyanúgy mint a kocsira. De a háziorvosok általában eléggé képben vannak ebben, nekünk ő adta a papírt, nem szívesen tette, de végül adott.

Na jó sokat írtam! Látszik, hogy nem dolgozom, és a szextől is el vagyunk tiltva
gombahölgy

Gabi!
Ez a kis húsgombóc a hugom kislánya!!! :lol: Már mondták h egy picit hasonlít rám...Bár én nem látom...
Vendég

Sziasztok!

Baby, örülök, hogy minden rendben volt az uh-on és ez a továbbiakban is így lesz!!! Ha meg véletlenül nem, akkor továbbra is szúrjuk, nyomjuk, tóljuk vagy mindezeket csináltatjuk a párjainkkal mindaddig, amíg nem sikerül :D Ugye????????

Kriszti, tényleg tündéri a kiscsaj!

Gombahölgy, tényleg ez a legrosszabb az egészben, a várakozás. De ha jövő héten dolgozol otthon, biztos gyorsabban fog telni az idő. Teknősötök érezhet valamit :)

Estrella, mit jelent az, hogy ha így haladsz, mész a BMC-be? Megjött???

Erika, sok sikert és kitartást az előttetek álló procedurákhoz! Jó kezekben lesztek! Mikor mentek konzultációra?

Bibike, gratulálok a lányzóhoz!
süni76

Süni írta:
Estrella, mit jelent az, hogy ha így haladsz, mész a BMC-be? Megjött???

Ezt arra értettem, hogy össze-vissza jön meg. Úgy volt, hogy február közepén lesz inszem, de ha így haladok március lesz belőle. Erre céloztam. Baby-nek meg azért írtam, hogyha így haladok...mert késik és nem jön meg, szóval lehet jövőhéten találkozunk (Baby-vel) :)

Csajok!

Holnap reggel tesztelek egyet, az lesz a 48. nap. Majd reggel felrakom az eredményt. :shock:
Vendég

Estrella
nagyon drukkolok hogy a teszted pozitiv legyen :D :D :D

Kriszti
szerintem is hasonlit rád ez a kis huncut :D :D :D

Gombahölgy
mintha csak én mondtam volna,nagyon egyetértek veled,ha ott akar maradni akkor is ottmarad ha fejenállsz :D :D :D nagyon ügyes vagy hogy igy fogod fel,nekem kellett egy-két lombik mire igy tudtam felfogni :oops: :oops: nem baj hogy nem érzel semmit,nem is kell még ilyenkor :? :lol: drukkolok nagyon :D :D :D

bibar

Szisztok jó reggelt!

Estrella,
remélem az a teszt két csíkot fog mutatni, pozitív lesz:) De jó is lenne, ugye? Szorítok:) De, ha még is megjön, akkor lehet hogy talizunk a jövőhéten, ok!?
Gombahölgy,
nem gond, hogy sokat írsz, szerintem ez a jó, amikor van mit olvasgatni:) Nagyon drukkolok nektek, hogy a teknősöknek legyen"igaza":) Kövessétek őket:)
Süni,
köszi, persze, ha nem lesz minden ok, akkor folytatjuk az egészet, ahol abba hagytuk, úgy értem kezdjük a szurizást, vagy bármit, hogy végre sikerüljön:)
Jó hétvégét!
Bibar,
nem tudom, hogy miért csak ekkor hív a dokibá,de szerintem azért van, mert kérdezte, hogy nekem mennyi a ciklusom hossza és hát nekem kb. 30-33 nap, mikor hogy, de nem szokott 30 alatt lenni. Gondolom ezért a 14. nap még jó, illetve, ott körül kell érnie a töszőnek. De, ha nézünk egy normál, hormonmentes ciklust, akkor én kb. a 18-20. nap között szoktam érezni a szurkálást a hasamban. Úgy hogy ebből, ha lesz valami, az március első hete, márc.5-9 közt, szerintem:) Istenem, úgy legyen.... Le is kopogtam:)
Képzeld, van egy csaj, akinek szintén ez volt a problémája,mint nekem, hogy nem kapta meg őket, a túlstimu veszélye miatt és pénteken neki Merionalt írt fel a doki, de az minek kell neki, már most láthatja uh-n, hogy lesz-e peteérés, vagy sem? És neki csütörtökön kell mennie. Én is megijedtem, hogy megint hormont kell nyomni, de nekem nem írt fel:)
Bocsika, kicsit sokat írtam.
Puszika
Gabicsibe,
hogy érzed magad? Te is mész nem sokára megint, ugye? Látom 27-e uh, hajrá:)
Gil,
látom, te is mész uh-ra, neked is drukkolok:)
baby.81

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?