Sziasztok Lányok,
Tudom, jó régen jártam errefele
Mentségemre legyen, hogy abszolút nem tudtam benézni a netre
Febr elején rengeteg volt a meló és a maradék szabadidőmben tornáztam, pihiztem sokat, aztán a múlt héten Laura elkapta az influenzát (ez hiányzott még csak!). Aztán nekem is átadta...
Én már sokkal jobban vagyok, bár mivel még mindig 2-3x szopizik, megint nem szedhettem semmilyen gyógyszert
Laura is jobban van már (nincs hőemelkedése, és kúp se kell hozzá!), már átalussza az éjszakát (mondjuk amikor nagyon tele volt a nózija, akkor is csak 2x kelt éjjel, orrszívó, cici, orrszívó, vissza az ágyba és aludt is már rendesen, szó nélkül) rendesen.
Laura gyönyörűen alszik.
Este 8-kor letesszük (cici után) és max 1x kel fel reggel 5-6 óra magasságában, de utána cici és egyből alszik tovább, reggel 7-8-ig. Így én is jó kipihent vagyok, nem panaszkodom.
Persze nem maradhat ki az életemből a bosszankodás sem, mivel amikor Laura hétfőn elkezdett náthás lenni, akkor mentünk volna egészséges tanácsadásra. Hívtam reggel a dokit, mi legyen. Azt mondta, menyjünk oda a tzanácsadás legelejésre, és megnézni Laurát, ne vigyem a beteg gyerekek közé a rendelőjébe. Amikor beállítottunk, a védőnő szabályosan lehordott, h mit képzelek én
és a doki együtt, hogy az egészséges gyerekek közé elhozom a beteget. Nekem eszembe se jutott volna, ha nem a doki mondja.... Végül késett a doki kb 1 órát, de soron kívül megnézte Laurát.
Kistesó projekt: kicsit később, előbb fontos lefogynivalóm van
Jól haladok, már 5 kg lement... Még van kb 14
de nem adom fel, torna, mozgás, sok séta, egészséges kajók, este már nem eszem, semmi kenyér... Ilyesmi. Kb nyáron indul a projekt. Már volt két pirim, 30 napos különbséggel
Tetszik, hogy végre a régi dolgokat tehetem és ehetek
Laura nagyon szépen áll már, mindenhova felhúzza magát. Szépen ül, kúszik. Neki kimaradt a mászás, valahogy nem fűlik rá a foga
Nárcisz
Nagyon szépek a lányok! Méghogy elfelejtünk Téged? Miket kérdezel???
Évi
Akkor Nálatok áprilisban indul a tesó projekt? Én is tiszta sárga vagyok Páhok-ért...
Jó lehetett, látszik a képeken
Na és mit kap a Dóricica szerdán? Őrület, egy éves...
Timika
Mi a helyzet Kristóffal? Meggyógyult már? Minden rendben?
Norwell
Akkor elvileg Nálatok is beindult már a tesó projekt???
Nagyon helyes a kispasid!
Olyan felnőttesen ül abban a Kingben
Puszi, igyekszem gyakrabban jönni!
Elindult már?
Puszi mindenkinek!