Sziasztok,
itt vagyok én is, ma megint jobban vagyok, tudok kicsit írni.
Szerda este írtam egy nagyon nagyon hosszút, el akartam küldeni, erre a rendszer kidobta
. Na nem írtam újra.
A lényeg úgyis csak az volt, hogy én is kérek Szirom fotójából, az új frizura tuti jó, nekem nagyon tecc és szerintem a mi kis Sziromkánk sumákol és már ledobott vagy 10 kilót, legalábis nekem ezen a képen úgy tünik...
Na meg azt írtam még, hogy Ildi szoknyája dögös, nem tudom, hogy nekem mikor lesz ilyen... Kérünk róla majd képet, ahogy harci díszben vagy!
Én is levágattam megint a hajam, nem tudom miért, úgy hirtelen nagyon jó ötletnek tünk, most nekem a legrövidebb a családban. Úgy érzem magam vele, mint a saját öreganyám
De hát nem tudok vele mit csinálni, mert ugye meg kell nönie! Remélem most a hormonok miatt kicsit gyorsabban nö, legalábbis Ábelnál ez így volt.
Gabi, nagyon irígykedem a súlyodra, most Beszti és te vagytok a példakép, hogy szopival is lehet fogyni. Sajnos nekem is az ellenkezöje volt Ábinál...
De majd most!
Még mindig nem hízam semmit, söt talán fél kiló le is ment.
Mondjuk segít a jó öreg hányinger...
Mira, én is szopiztatnám Andrist, hadd pihizzél már te is! Úgysem fog 18 éves koráig szopizni, kicsi ö még!!!
Gabi, ez a füzö mega sztriptíz kazi nem semmi! MOndd, te mire készülsz
?
Lacuska tüneményesen gyönyörü, kis törökbasa!
Márti, nagyon örülök, hogy írtál!! Sulival mi van? Na és a babatéma??
Szirom, szerintem ezek a jelek jók!!! Nekem is majd meg akart jönni ennél a terhességnél is, meg lufis volt meg szúrkált is, szóval jó úton haladsz! Holnap reggel már alig várom, hogy tesztelj!! Ugye holnap tesztelsz? Aztán majd együtt visszafogyunk a szopi után a bomba alakunkra! Oksi
?
Én tegnap megjártam a poklot, nem vagyok egy háyós típus, Ábival nem hánytam egyszer sem, eddig sem volt semmi gond, mert én inkább valahogy leküzdöm. De tegnap azt hittem, hogy szétrobban a fejem, annyira fájt, zakatolt, aztán ez jól felerösítette a hányingert, nem lehetett egyszerüen visszatartani. Egész délután és este csak fetrengtem, még jó, hogy apa sietett haza és Ábellel volt. Én felkelni sem tudtam, csak elvonszolni magam néha a wc-re...
Aztán kilenckor elmentem én is aludni és mára hála Istennek kialudtam a dolgot, de a hányinger azért megvan. Magában ez sehol sincs a fejfájással párosulthoz! Nem kívánom senkinek! Brr! Remélem hamar túlleszek már rajta.
Na elküldöm ezt, nehogy megint úhy járjak, mint a múltkor.
Puszika mindenkinek, majd még benézek késöbb!