Sziasztok!
Hát, lemaradtam, mint a borravaló
! Még jó, hogy "kijegyzeteltem", kinek mit akarok írni
.
Kataa!
Jó, hogy Alex megtanult aludni!
Tüni!
Szia
! Én is a gyakori szopi pártján állok. Egyen, amikor akar, annyit, amennyit akar. Nálunk is ez volt eleinte, Ádám nem evett sokat az elsõ 2 hétben, aztán úgy alakult, hogy 3 hétig nem jutottunk el méretzkedni, és kiderült, hogy ezaltt Ádám 1,2 kg-t hízott
!
Zsuzsa!
Te mit akarsz tanulni?
Pemeske!
Szerintem is ráér még a hozzátáplálás.
Jó, hogy elköltözök, és lesz kertetek. Neküknk is van, és tudom, milyen jó, hogy Noémi akkor mehet ki, amikor kedve van, és nem kell messzire mennünk, hogy valami rendes terepre érjünk, nemcsak a kutyakakis aszfalt.
Gumicukor!
Nálunk is ugyanaz a helyzet, mint Nálatok, csak mi a nagyimmal lakunk együtt. Külön háztartás, mosás stb. Ti hogy oldjátok meg a fõzést? Mert nálunk ez az egyetlen gond, hogy ki mikor fõzzön
.
Ági!
Igen, lehet, hogy a szopi miatt fogy az ember. Noéminél én is 9 kg-t híztam, és 13-at fogytam. Aztán rendezõdött. Most is 9-et híztam, de hogy menyit fogytam, nem tudom, mert nincs mérlegünk
. Talán monst annyi vagyok, mint mikor terhes lettem.
Érdekes a kaki ügy, mert csak akkor van székrekedése Ádámnak, ha simán adom neki az almát. Ha valami van hozzá kutyulva, akkor nem.
Andy78!
SZIA
!
Sebes cicim nekem is volt. Illetve nem egészen, mert Ádám szabályos vízhólyagokat szívott rám. A kórházban mutattam a szopis nõvérkének, azt mondta, ilyet õ még sosem látott, pedig elég idõs már
. Jól volt mellre téve, egyszerûen csak annyira erõsen szívta, hogy hólyagos lett. Egy ideig csillagokat láttam minden szopi elején, aztán meggyógyult
.
Képzeljétek, Ádám már mindig magától alszik el, és általában 4-5 között kel valamikor elõször
. Persze, van, hogy hamarabb, de nem mindig. Ha így haladunk, hétvégén visszaköltözhet a szogába
!
A mosógépünk megint döglõdik
! Ha lesz egyszer felesleges 100.000 Ft-om, az lesz az elsõ, hogy veszünk egy másikat.
Másik jó hír: elromlott a mellszívóm
! Kölcsönkértem a barátnõmtõl az övét, a férjem el is megy érte. Kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni, mert azt a fajtát nem ismerem (Pesztonka). Nekem Chicco Mamma Donna van, az nekem nagyon bejött.
Most megyek, mert Apa a héten délelõttös, nemsokára itthon lesz, úgyhogy ma többet nem jövök
.
Panda (és Ádám, aki tegnap volt 7 hónapos)