Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Minden szülinapos babának utólag is nagy-nagy gartuláció!!!
Kép

Úgy néz ki, hogy mi is eljutunk a talira. Már nagyon várom, hogy ismét találkozzunk és dumcsizzunk, mert ez a fórumozás nekem nehezen akar összejönni. Alig, hogy elkezdtem a mondandómat, máris itt ordít a lábamnál Eszter. :twisted: Féltékeny a számítógépre, meg Lucára, a nagy tesókra, meg mindenre, amit csinálni szeretnék.

Na adok neki ebédet, azután jövök és mesélek egy kicsit magunkról is.

Bori

Kép
borkadorka
 
 


SZiasztok ANyócák!

Remélem a végére érek mondandómnak, most tettem le Prüntyit aludni, de még ahogy hallom bulizik az ágyban Nyunyóval...
Hűű, rémes olvasni, hogy milyen sokan voltak betegek, és hát mi sem úsztuk meg, bár elég olcsón sikerült, Pötyi nem kapta el, nekem is csak egyszer ment a hasam, de ma van a 3. napja, hogy fáj a hasam piszkosul, fájnak az ízületeim és állandóan csak aludnék (amit ugye nem tehetek meg, szaladgálok a gyermekem után). Na mindegy, lesz ez még rosszabb is, most elképzeltem Era-t, aki pocakos (UGYE?????) és fáradékony, stb.

A síelés szuper volt. Minden várakozást felülmúlt. Olyan luxus házban voltunk, hogy jaccuzi volt, LCD-s TV, DVD, hatalmas fullos konyha, nappali, kilátás az Ossiacher tóra. Mindezt olcsóbban megúsztuk, mint itthon egy sima szállodában. Kész röhej...
És minden nap sütött a nap, viszont éjjel 2x is esett a hó, így a pályák is szuperek voltak. :)

Mamacka! Először neked. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Nálunk sem vált be az "apa bemegy és csendet tesz". Szóval én rászántam (azt hiszem) 3 éjszakát, kiköltöztem Pötyike szobájába és ha felnyekergett (mert sírni nem sírt, szóval hagyományos értelemben vett ordítás nem volt) és akkor megsimiztem, sutyorogtam neki, stb. Szóval ott voltam vele, nem hagytam magára. És a 4. éjszaka csend volt. Mondjuk nálunk az volt vízválasztó, hogy megtalálta magának a cumit. De nem tudom nélküle mi lett volna, mert volt, hogy úgy is nyekergett, hogy a cumibent volt.
Szóval szerintem Áron elég nagy baba ahhoz, hogy átaludja az éjszakát. És én nem látom, hogy bármiféle bizalom elveszett volna. Nem sír, ha nem lát, nem esik pánikba, ha az ágyába teszem, sőt imádja az ágyát. Olvastam a bizalomvesztéstől, amiről Cory is ír, de szerintem is csak akkor okozhat ilyet az ember, ha hagyja sírni a gyerekét. Szerintem...

Annácska! Köszi a mailt, már csak annyit áruljatok el, hogy mettől meddig lesztek ott? Pötyike 11 körül kel a délelőtti alvásból,utána mennénk. Lehet ott ebédet melegíteni? Mert akkor viszem az ebédet is. Vagy más hogy oldja meg? Mi sem voltunk még egy talin sem... :oops:

Szülinaposoknak óriási gratula!!
Én is tátott szájjal néztem Lilikét, ritkán látjuk valóban és szembetűnő volt a fejlődés. :)

Betegeknek gyógyulást, tanulóknak kalapot, éjszakázóknak kitartást, másoknak meg szép napot!!! :lol:
Barti

Kilátás a szobánkból Kép
Apóssal és féjecskémmelKép
Újra itthonKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Annácska, hogy fogod alváshoz szoktatni Petit? Kíváncsi vagyok, nem akarok panaszkodni, de még a lányom se aludta végig sose az éjszakát, hehe én már négy éve nem aludtam végig éjszakát :? Elég durva ahogy így belegondolok......
Lányok, totál kivagyok...annyira beteg lettem reggelre, hogy nem érzek se ízt, se semmilyen szagot, így ma nem éreztem meg, hogy Tomdi nyakig összekakkantotta magát :( :shock: Fürdetés volt délben + kibukás. Valaki tud valami gyógymódot ennyi finom leszek orrváladék ellen???? Orrcsepp kizárva, torkomra megy mind és fáj tőle...Ami viszont jó, hogy Tomdinak ma már hőemije se volt....viszont nem eszik 3 napja semmit, csak cicedlit.

Bartika, nagyon klassz helyen voltatok, legalább látunk egy kis havat.

Most megyek ledőlök picit, bocsi, hogy alig reagáltam ....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 

 
 

Sziasztok,

Eszter: Sajnálom a betegséget :( Nehogy már pont ti ne tudjatok jönni, mikor annyira szervezted ezt a talit :( Én még reménykedem, hogy hátha kikúrálod addig magad, ügyi vagy te :wink:

Mamacka: Szégyen nem szégyen, én is 3 hete kezdtem leszoktatni Alizt az éjszakai kelésről. Annyira sz@r passzban voltam már, vérképem is katasztrófális, hogy a dokinénim is javasolta, hogy jobb lenne legalább az éjszakai cicizést megszüntetni, mert már úgysem azért cicizik mert éhes, hanem csak rossz szokásból kel. Szóval elég durva volt az első néhány nap, nálunk se működik ez az apa bemegy és majd megnyugtatja, mert annál jobban ordít :( Én sem hagytam sosem magára, amint megnyikkan, megyek be hozzá, felveszem és összebújunk, amíg megnyugszik. Mostanában egyre többet fordul elő, hogy átalussza az éjszakát, de sosem kel fel egynél többször.
Én is úgy gondolom, hogy az is fontos, hogy az anyuka is tudjon pihenni, mert nappal egy nyűgös, kialvatlan, ideges anyukával sem hiszem, hogy sokat nyer a gyerek.
Nekem ez a véleményem ...

Melitta: Na mit mondott ma a dokinénitek???
Mi is voltunk ma Alizzal a dokinknál, megnézte, és azt mondta, hogy szerinte a foga miatt volt lázas, mindenütt nagyon fel van puhulva az ínye.

Ildi: Köszi a hófordulós köszöntést, Natinak is boldog 11-et :lol:
Nagyon hiányoznál a taliról, ha kis időre is, de mindenképpen ugorj be!
Jah ... egyébként is lógsz nekem egy katica ujjbábbal :wink: :wink: :wink:

Az ergo hordozó Alizkámnak nem jött be, most meg már szerintem egyre kevesebbet lenne rá szükségünk, ezért adtam el. Nem volt egyszerű, a csaj postán kérte, de azt szerette volna, ha én fizetem a postaköltség felét. Nagy lófütyit, így is szívtam vele, sz@rra izzadtam magam a postán, mire feladtam a csomagot, Aliz meg közben felébredt a babakocsiban, és úgy ordított, mint a sakál :(

Virsli :evil: :evil: :evil: Azért most megleptél ... pont belőled nem néztem volna ki, hogy nem nézed meg a szavatosságát annak, amit veszel :wink:

Tildikó: Csúcs ez a kép Füliről, Aliznak is nagyon tetszik, itt ült az ölemben, és hangosan nevetett és mutogatott rá :D

Bartika: Nagyon szép helyen voltatok, tökre kedvet kaptam a síeléshez, pedig alapból utálom a telet és a hideget :?
Pötyi is nő, mint a gomba, cuki a kádban :)

Nyúlanyó: Sajnos nekem nincs tippem, hogy mi lenne a jó megoldás a számodra, de kívánom, hogy mielőbb meggyógyulj te is!

Bori: Nálunk dettő ez a helyzet Alizzal, amint meglátja, hogy leülök a gép elé, már kavar is ide, rángatja a gatyám és bömbizik :(

Most is itt szenved az asztal alatt :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Alvás: amit Vali és Barti írt, az szerintem gyereklélek szempontból a legkímélőbb. Amit én nagyon ellenzek a magányosan sírni hagyás. És ezen az 5 percenként bemenés szerintem nem segít ezen.

Szombati talit még nem tudom, nagyon nem szeretnék megint összeszedni valamit.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ha lehet, még rosszabbul vagyok, mint tegnap. Rajtam ma jött ki a virus és egész nap a wc-n csücsültem. Még Ádit is hazarendeltem, mert nem éreztem úgy, hogy el tudom midnig látni Hannát. Már lázas is vagyok, pedig egész nap vettem be fájdalomcsillapitót, mert különben szétment a fejem. :(

Hanna ma már sokat játszott, nevetgélt. :D Éééééés evett is! :D Igaz nem sokat, de legalább most már evett szilárdat 3x. :D

Vali!
Sebaj! :D Szervezek egy következőt és azt annál nagyobb kedvvel fogom tenni. :D
De tuti, hogy ezek után nem megyek babák közelébe.... :(

Remélem Aliznak tényleg "csak" a foga kavar be!!!!!!!

Mamacka!
Nekem is az otthagyásos módszer nem jön be. Viszont érdemes lenne elgondolkdnod a külön szobán. Hanna nagyon sürün ébredt, amig vele voltam egy szobában. Szerintem én zavartam, mert forgolódok, szörcsögök, és beszélni is szoktam álmomban. :D Amióta "visszaköltöztem" a hálónkba Hanna sokkal nyugodtabban alszik. És én még várnék a leszoktatásról. Áron is most volt beteg, te mondtad, hogy sokat fogyott. Én biztos megvárnám, amig kicsit visszaszed a súlyából...
Hanna egyébként átlag azóta max 2x ébred, de az már nagy szó!! Van amikor átalussza az éjszakát! Tegnap pl 2 óránként ébredt, de ezt a virusnak tudom be. De igy legalább tudtam eleget pótolni neki tejcsiből az éjjel.

Megyek, mert beszakad a hátam! :(

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Na, úgy tűnik, hogy a háromnaposat sikerült összeszedni, úgyhogy várjuk a pöttyöket lelkesen. És mivel nem szeretnénk ezt senkivel megosztani, sőt mi több, nem kérünk hozzá egyéb bacikat, így fájó szívvel jelentkezünk a következő talira. Egy hét szobafogda, aztán remélem, hogy a nap is kisüt, mert már nem bírjuk sokáig.

Puszi,

Melitta


Kép
nyf
 
 


Mamacka!
Teljesen megértelek, én is ki vagyok egy kicsit készülve, főleg, hogy a fél éjszakáim most a tanulásé. Nekem most egyszerűbb szopiztatni éjszaka, mint hallgatni a sírást. Épp a múltkor beszéltem valakivel, hogy lassan egy éve nem aludtam egyben három óránál többet. Fogyihoz nagy gratula és mellesleg irigy vagyok. Én úgy tudom, hogy egy héten egy kilót lehet fogyni, merthogy technikailag hízni se lehet, csak egy héten egy kilót. Úgyhogy nagyon király vagy!

Kövecske!
Én Dentinoxot vettem, már előre nyitja a kis száját, ha látja, hogy előveszem. Keve pakolókáját nehogy elrontsd! Tünci teljes átéléssel pakol ki a táskámból, a játékos dobozból, stb. Keve eljöhet hozzánk, és legalább lesz, aki rendet rak a lánykám után.

Babetta!
HÁt mondja hozzá, hogy brrrr! Csak még kanyarodni nem tud. Olyankor megáll, először nevetgél, aztán meg panaszkodik, hogy valaki fordítsa meg.

Gyöngyi!
HÁla az égnek hogy meglett! Nagyon meg lehet ám szívni az ellopott telefonnal. Lilike olyan édes, az első képen tiszta olyan, mintha balettozna.

Rólunk: semmi extra nem történt. Úgy érzem semmit nem tudok a szombati vizsgára. De ez nálam nem újdonság.

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Jajjj, mennyi betegecske :( Gyors gyógyulást minden babának és Anyucinak!!!
Bacikat tényleg be lehet nyelni sajna akár a talin is, mert lehet vki aznap még tünetmentes, másnap meg beteg...
Mi azért úgy van eddig, hogy útnak indulunk... ha, más nem felvesszük Valiéktól Boti kutyusát :roll:

Jól vagyunk, Boti megkapta az oltásokat! Úgy sajnáltam szegényt, hogy egymás után kétszer is megszúrták, mindkét karját :( Picit sírdogált, de azért hős volt! :wink:
Nem is meséltem, hogy férj tegnap, mikor ment a patikába az oltóanyagokért (még most fizette ki, én azt hittem, már múltkor, mikor megrendelte), megmagyarázta a patikusnak, hogy az a dátum számít, amikor a receptet kiadták, nem az, amikor kiváltjuk. Igazat adtak, így támogatott áron jutottunk hozzá a készítményekhez! :lol: :lol: :lol:

Reggel végre megyünk úszásra (remélem, nem szedünk össze vmit ... ), így nem szeretnék semmiről lemaradni :wink:

Na, meg félek, hogy ismételten összeomlik a rendszer, és megtréfál, így nem bírok tovább várni! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


ESZTIKÉM!!! További sok-sok boldogságot kívánunk Benyófitokhoz, aki immáron nem csecsemő, a kisgyermekkorba lép! :)

„Egy kisbaba újdonság – a családnak, a világnak,
az egész univerzumnak.
Még csak hasonló sem létezett soha.
Felfedezi a világot úgy,
Ahogyan még senki sem látta.
Egy új kezdet.
Bámulatos!
És mindez – A TIÉD!”
(Peter Gray)
Kép

Drága pici BENCE!!! Első születésnapod alkalmából sok-sok boldogságot Neked!Erőben, egészségben, boldogságban gazdag, hosszú életet kívánunk!


2006. 02. 22. 7 óra 6 perc
[quote="esztipeszti"]S írta:esztipesztiziasztok lányok,

több mint fél órája 3-5 perces fájásaim vannak, ha még fél óráig ez lesz, akkor indulunk a kórházba.
Egyébként tegnap este 8 óta indult 10 percessel, egy picit aludtam is éjszaka, persze a 10 percek között.

Egyébként jól vagyunk, baba nagyon mozog, amúgy nekem meg fainul fáj. Kép

Puszi nektek, jelentkezem, amint van valami.

Eszti
39+6


2006. 02. 22. 8 óra 5 perc
[quote="_anita_"]E írta:_anita_szti írt sms-t! Elindultak a kórházba 3 percesekkel!KépKépKép
HAJRÁ ESZTI ÉS KISBENCE!!!Kép
……

2006. 02. 22. 17 óra 34 perc
Most hívott Eszti!!!
Bence 16,15-kor megszületett! 58 cm és 3 kg! Nagyon aranyos! Mindketten jól vannak!

Szívből gratulálunk az új családnak, sok boldogságot!


2006. 02. 23. 6 óra 18 perc
[quote="esztipeszti"]S írta:esztipesztiziasztok lányok!

Én már itt is vagyok, pici fiúnk most éppen alszik. Már háromszor szopizott, ami egyelőre még csak éppenhogy, mert ugye előtejecske van, de ügyesen csinálja. Mindhez segítséget kértem, hogy az első szopik jók legyenek. Eddig jól alakulunk….
…együtt aludtunk, magam mellé vettem az ágyba, nem is tudtam volna elengedni.

Köszönöm a drukkokat és a gratulációkat, nagyon jól esett! …..

Nagyon jól sikerült a szülésem, nagyon szép élmény volt, és már most nagyon jól érzem magam. …..

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Pilchard!
Köszi a receptet!

Boscó!
Ezek szerint mégsem leszel időmilliomos. :?
A takarót én is megsirattam, és nagyon durva, hogy elhagytuk! Azóta is nagyon rossz érzés, ha eszembe jut. Még el sem mertük mondani.

Zsu!
Keve (sajnos) nem utánam pakol. Csak ha valamit megnéz, és elveszi, akkor erőszakkal oda akarja visszatenni, ahonnan elvette.

Gyöngyi!
Mi megyünk szombaton!
Lili nagyon bájos. Igazi kis hölgy!

Meli!
Kevének is volt egy sikoltozós korszaka, de viszonylag gyorsan abbahagyta. Mi úgy tettünk, mintha észre sem vennénk.

Eszter!
Kár, hogy nem tudtok jönni! :cry: Keve is kíváncsi volt már Hannára.
Betegséged nagyon vacakul hangzik! Jobbulást!

Eszti!
Alvó Benyó nagyon édi!

Barti!
Azta!!! :shock: Tényleg jó a hely! Hogy lehet ide eljutni? Sielni ugyan nem tudok, a telet utálom, de elmennék egy hétre ilyen kilátást nézni a szobából! :lol:

Nyúlanyó!
Jobbulást! Azt hiszem, a Rhinatiolnak most jelent meg a spray változata, pont azért, hogy ne csöpögjön a torokba. A márka nem biztos, de valamelyik ilyen "menő" orrcseppről van szó.

Melitta!
Hát, akkor sajna csak a következő talin... Gyógyulgassatok!

Mamacka!
Áronnál az nem segítene, ha cumit kapna, és úgy bújnátok össze? Előző éjszaka hogy telt?
Tudtál már picit pihizni?
Eszembe jutott még az is, hogy lehet, hogy még a kórház óta nem nyugodott meg a kis lelke (ahogy gondolom a tiéd se, amit szintén érezhet), és azért akar ennyire maga mellett tudni éjszaka. Vagy előtte is ennyiszer ébredt?

Éjszakázás:
Mi már a terhesség alatt megbeszéltük, hogy soha nem fogjuk sírni hagyni a gyerekeinket. (Mi lelkileg sem lennénk erre alkalmasak) Eddig be is tartottuk. Nem csak a bizalom elvesztése miatt, hanem mert neki ez az egyetlen módja, amivel ki tudja fejezni azt, hogy szüksége van ránk. És ha a gyerekemnek szüksége van rám, akkor megyek. (Akkor is, ha már felnőtt, szerintem ez nincs korhoz kötve)
Én az éjszakai szopikat nagyon tudom értékelni, mert mikor baj volt nálunk a szopival, akkor az mentette végül meg az egészet, hogy Kevét odavettük magunk mellé, és onnantól elkezdett ébredni éjjelente. Én addig két óránként keltem fejni, és már majdnem feladtam, pedig Attila is rengeteget segített. (Tulajdonképpen szabit vett ki, és mindent ő csinált.)
A komfortszopi, mint ahogy a neve is mutatja, a babának csak azért kell, hogy élvezhesse magát a szopást. Ezt én nem rossz szokásnak tartom, inkább ösztönnek, amivel megnyugtatja magát, érezteti magával, hogy az anyukája ott van neki.
Nálunk röviden ez a helyzet a témával kapcsolatban.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Benyó!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D :D :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Anita, nagyon köszönöm! :) Benyófi is :) :)
Vendég
 


Egy éve

Kép


Tegnap


Kép
Vendég
 


Eszti: boldog szülinapot Bencének itt is :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jó reggelt!
Minden szülinapos babának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk...és hosszú szerencsés életet!!!!!!!!

Mi is köszönjük mégegyszer mindenkinek a sok szülinapi kívánságot elmentettem az összeset...egyszer majd Szófi is olvashatja:))
Babatali:
Sajnos Szófiból még jön a tömény trutyi napjában többször is kell szívni...köhög is...én is beteg vagyok még...így most bármennyire is szeretteünk volna menni nem tudunk menni!!!
Jó lett volna ha ide nagyon ritkán tudok jönni legalább ott találkozni Veletek.
A beteg babáknak mennek a gyógymanók!
Anita:)
Örülök, hogy Botival rendben van minden
Angi:)
Lidivel mi van? Jobban vagytok?
Vok:)
Neked is Hannának is jobbulást!!!!
Puszi mindenkinek, érezzétek jól magatokat a talin...és csináljatok sok-sok képet hogy legalább lélekben Veletek lehessünk!!!!!!!

KépKép
csema
 
 


Bencének nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!!!

Kép
vas
 
 


Vali, jó, hogy szóltál katica ügyben(tuti elfelejtettem volna :oops: )
Viszem :D

Sajnálom, hogy ilyen sokan nem tudtok jönni a talira.
KIK jönnek?????
Anna
Vali
Eszti
Bori
Anita
Lidke
Edit
Barti
Zsu
én
Angi?
Gyöngyi?
Tünde?
Nancsi?
Era?
:?: :?: :?:
Kit hagytam ki????

Inkább jobban fejbe van, hogy kik nem jönnek betegség miatt
Csema,
Eszter,
Melitta,
Cory???
Lívi

puszóka, és jobbulást a kis (nagy) betegeknek :D
vas
 
 


Mamacka?
Borcsa?
Betti?
Scullyx???

:D :D :D :D :D
vas
 
 


Kicsi Bence!

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Köszönjük!!!! :)

(asszem ezt ma még sokat fogom írni, előre is bocs)
Vendég
 


Eszti, nagyon szívesen :D

és szerintem senkit se zavar, ha százszor köszönöd meg ma :wink:


KÉRDÉS:
Mit süssek szombatra?
Rákóczi túróst ,vagy rácsos linzert????
Vagy zabpelyhes mandulás, esetleg diós kekszet?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
vas
 
 


Vagy majd amihez kedvem lesz :wink: :wink:
vas
 
 


Drága Bence!

Itt is kívánok Neked nagyon-nagyon boldog első születésnapot!!!

Kép

Tali:
Még nem tudjuk.
Alex függő. Ha ezt műveli, amit most, h még most is alszik, nem lesz értelme elmenni. :? Mire oda érünk, jöhetünk vissza :)
Szal elvileg megyünk, gyakorlatilag meg nem toom. :)

Kép

Kép
nancsika
 
 


ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG KISBENCÉT!!!!! :!:

Tali: Most már komolyan csajok írja már meg valaki mettől meddig lesztek ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi! Rákóczi túróst, rácsos linzert, zabpelyhes mandulást és diós kekszet lehetne????? :D

Én nutellás muffint viszek. VAgy vigyek sósat? Miből lesz több? Isteni juhtúrós rudacska receptem van. :roll:

Lidke! www.gerlitzen.hu (a 2 új luxusappartmanra klikkelj rá). Mi is azt beszéltük, hogy nyáron is tökéletes lenne, mert még a Balaton sem jönne ki ennyiből egy hétre, és végülis nincs messze: 480 km. Ja és a tóban lehet nyáron fürdeni. Manapság meg az ember nem oda fog menni nyaralni ahol meleg van, hanem ahol ki tudja húzni valahogy a kánikulás 40 fokot.

Mamacka! HOgy halad az éjszakázás?

Anita!!! De jó lenne végre veletek is talizni!!! Botika egy hős!!! Szerintem minket mindig jobban megvisel minden, ami velük kapcsolatos. :roll:

Vok Eszti! Gyógyulást nektek is! Végülis Ádi otthon tud veled maradni? Vagy ma már jobban vagy?

Livi! Mikor végzel már a vizsgákkal? Jó lenne már, ha talizhatnánk, van egy-két dolog, amit el kéne tanulnunk a Tüncitől... :lol:

Itt ömlik az eső. Tiszta depis az éghajlat, így behúztam a függönyöket, hogy inkább ne is lássam. :?

Tegnap elugrottunk Pötyivel az IKEA-ba, ott is ebédeltünk. Már milliószor voltunk, de valahogy elkerülte a figyelmemet (vagy újonnan lett kitéve?) az a hatalmas játszó ott az étterem közepén. Pötyi nagyon élvezte a társaságot és kimozdulhattunk az uncsi otthoni légkörből (a síelés óta lányomnak megnőttek az igényei... :wink: )

Van olyan köztetek, akinek útba esik az IKEA és össze tudnánk néha futni? Mi 11 és 14 óra között vagy 15-19-ig vagyunk mozgásképesek.

Na megyek, még reggelizni sem volt időm.

Szép napot!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


BENCE Isten éltessen sokáig,Boldog Születésnapot
Kép Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


VasIldi

Mi megyünk mindenképpen!
Rákóczi túróst süss, ha nem bonyi :)

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Sziasztok!

Bencének nagyon boldog első szülinapot kivánunk!!!! :D

Hát, az éjszakám kellően szar volt. 2 takaróval+felöltözve pulcsiban fáztam... Nem mértem lázat, de azóta jobb. Gondolom kitombolta magát ez a dög. :( Hanna csak 3x kelt éjjel, de most olyan nehéz volt kimászni az ágyból, mert nagyon fáztam. Olyan furi, mert szopi alatt viszont nem rázott a hideg. Csak előtte meg utána...

Taliról sok-sok képet kérek!!!!

Lidke!
Jajjj, ne is mond! :D De majd legközelebb megismerkednek a fiatalok! :D:D:D:D:D


Megyek, mert azért még nem vagyok 100as... :(

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Esztipeszti:Isten éltesse születésnapja alkalmából Bence nagyfiadat!Legyen szép,boldog,tartalmas élete!!!!!Kellemes ünneplést! :lol:

Anita:Nagyon megható amiket készítessz a szülinaposoknak!

Betegeknek jobbulást,sajna mi is azok vagyunk(vagyis én nem)Úgyhogy kúrálom a kis családom!!!

Bartika:nagyon tuti helyen voltatok!Ahogy nő a gyerek,úgy nőnek az igényei is! :lol:
Vok:jobbulást nektek is!
A talira jó készülődést mindenkinek! :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

BENYÓKA: Nagyon boldog első szülinapot kívánok Neked! :D
Kép

Eszti: Hétvégi buliképeket még nem láttunk :wink:

Jajj ne már, hogy egyre több a betegeskedő :( Úgy sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira :( Mindenkinek ezer gyógymanó!

Délután megyünk Vince farsangjára, remélem sikerül fotózni, mert az elemeket még csak most töltjük :? Tuti jó, hogy mindenre nekem kell gondolni :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


sziasztok

vas:ott a helyünk nekünk is, ha csak valami ótvar közbe nem szól. Scullyxék is jönnek, beszéltem vele. Rákóci túróshoz húzz egy rublikát :)

lányok: Nem gond, ha én csak egy kis bolti nasit meg üccsit viszek?

kövecske: tök jó, hogy ti is jöttök

tök szar kedevem van. Egy régen látott barátomról rossz híreket hallottam

na megyek, mert megint kitőrt a balhé

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok :)
Eszti :)
Gratulálok Kicsi Fiad első szülinapjához :)
Benyófi nagyon boldog első szülinapot :)

Kép

Bori :)
Örülök, hogy ti is el tudtok jönni a csajokkal :)

Melitta :)
Hogy álltok a pöttyökkel?

Bartika :)
Nagyon klassz lehetett a síelés :) Pötyi hogy érezte magát? Ki vigyázott rá, míg ti síeltetek?
A tali 10-től kezdődik. Ebédet nyugodtan hozhatod van konyha mikróval, meg tűzhellyel :)

Nyúlanyó :)
Nem semmi, hogy nem aludtál át egy éjjelt sem 4 éve :shock:
A módszer nem ördöngösség, az első megnyikkanásnál ott vagyok mellette , de nem veszem ki, csak simizem. Lassan, de biztosan haladunk :)

VokEszter :)
Nagyon sajnálom, hogy mindig ilyen beteg vagy :( Javulgass gyorsan :)

Anita :)
Még jó, hogy nem hagytátok átvágni magatokat a patikában :) Tényleg a recept adás dátuma számít :)

Ildi :)
Süss azt ami jól esik :)
Köszi, hogy összeszedted kik jönnek :)

A tali ideje szerintem 10-től kb.4-5-ig tartson, addigra a törpék úgy is elfáradnak :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Na itt vagyok, csak leraktam aludni

Bence: Nagyon boldog szülinapot neked

Bartika: tök szép lehetet, irigykedem ám, hát Pötyi is jó sokat nőt már :)

Vokeszti: Remélem túl vagytok a kritikus időszakon, a kamerán még gondolkodom, de ha viszek akkor nem csak képek lesznek, hanem film is :)

Vali: Miújság a szívószállal? Nálunk eleinte szintén csak kicsit ivott, de aztán már annyira belejött, hogy alig győzőm cserélni a pelust

Alvás: hát ez az a téma ami kimeríthetetlen. Én feladtam a kiságyhoz való éjszakai rohangálást ,és elveim ellen, de magam mellé veszem a Lilit olyan 1 óra körűl. Sokkal jobban alszik mellettem és már én is kezdek hozzászokni. Tudom ez nem megoldás, és lehet, hogy iszom majd a levét, de most nekünk ez így jó.

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


:D :D :D :D :D Bence!
Nagyon boldog szülinapot neked !
:D :D :D :D :D

Kép
Vendég
 


BENYÓFI ISTEN ÉLTESSEN! Most sajnos nem fogunk a füledbe kapaszkodni, de majd legközelebb! :) Kép


Lányok, itt már talán lecsengett a dolog, de azért megkérdezem, hogy nincs fölösleges vonalkódotok? Szeretnénk mi is, csak későn érő típus vagyok...


Annácska! Pöttyöknek nyoma sincs, kicsit szortyogunk, de nagyjából ennyi.
KATICUSKA most írt, hogy szeretné tudni a tali részleteit. Megadhatom neki a számodat? Mert nincs netközelben. Így vele is kalkuláljatok!!!

Most mennem kell,
puszi mindenkinek!

Melitta


Kép
nyf
 
 


Sziasztok!

Éjszakák nálunk is nagyon fárasztóak.
Hétfő éjjel 4,5 órát aludtam 3 részletben. Kedd éjjel majdnem 2 órán át altattam vissza.Ilyen még újszülőtt korában se volt soha!! Nappal alig vártam,hogy vissza aludjon és fekhessek én is de a délelőtti alvást kihagyta csak du fél 4.kor kegyelmezett meg nekem!
Hiszem,hogy oka van annak ha ilyen rosszul alszik és nincs szívem nem oda menni. Kedd éjjel annyit változtattam,hogy csak egyszer adtam neki cicit a többi (jó néhány)alkalommal csak kivettem az ágyból és megvártam míg elalszik.
Ma éjjel csak 2x ébredt. És most aludt másfél órát de.

Mamacka!
Szóval megértem,hogy teljesen kivoltál. :cry:

Annácska! :)
Üzenetet köszönjük.
Simizős módszert én is szívesen csinálnám és bár az első nyikkanásnál én is ott vagyok mellette ha nem veszem ki rendesen rázendít. :cry: Peti nem sír ilyenkor?

Zsu!
Táncoló gyerekek viccesek :) Honnan töltötök le ilyeneket?

Nancsi :)
Gyertek a talira, délutánig tuti odaértek.
Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt Alex :)

Ildi!
Talira mi is megyünk. Szerencsére mi a makkegészséges kategóriába tartozunk! (Kop-kop)

Bosco! :)
Fanni képei szenzációsak. Sapkás szupi!

Eszti :)
Isten éltesse sokáig boldogságban a kis Bencét!!!

Csema :)
Szófinak is boldog szülinapot kívánok utólag.

Betegeknek jobbulást!

Olgo

Kép
olgo
 
 


Kedves Bence!

Isten éltessen születésed napján!


Kép






Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Ma éjjel apja volt vele az előző éjjszaka pedig úgy altattam vissza, hogy nem mentem ki, de ez szerintem rosszabb mert nem érti ha ott vagyok miért nem kap cicit... sokkal többet sírt mint első éjjel...
Ma nemtudom mi lesz... még kitartunk...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Bence:
Isten éltessen és nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Mamacka: pü-t megkaptad??

Ildi: Füli zabálni való, nagyon-nagyon cuki!!!!! :D

VasIldi: rákóczi túrós...

Bartika: nagyon tetszik a hely, csodás a kilátás tényleg!!!

Vok: gyógyulj meg hamar!!!!!

Gyöngyi: ha mindkettőtöknek jó együtt aludni, akkor majd ráér kiszoktatni onnan. Tudod, ha jönnek a fiúk, akkor magától kiszokik mellőled :lol:


Újabban Dorina visszaszokott a délutáni alvásokra.
Mondjuk ő nagyon öntörvényű, próbáljuk nevelni, de nehéz. Már teljesen egyedül öltözik, nem is engedi, hogy segítsünk. Most is magától ágyba bújt, betakarózott és elaludt. Este is bemászik a kádba, enged vizet, hívja Patríciát és megfürdenek. :shock:

A múltkor apa mondta neki, hogy zárja el a vizet, mert túl sok nehogy megfulladjon, erre Dorina:
" Apa, megígérem, hogy nem fulladok meg!!" :P

Most kint aludt a kocsiban Bettus, megyek behozom, mert lassan 2,5 órája alszik.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok :)
Szombaton mi is megyünk, ha csak közbe nem jön valami.
Nagyon szeretnék már megismerni mindenkit személyesen.

Vok
Nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni, jobbulást kívánok neked. :)

Bartika
nagyon gyönyörű helyen voltatok, a táj csodaszép :)

Nyúlanyó
jobbulást nektek :)

Anita
Oltások :( férj nagyon ügyes, jó hogy eszébe jutott ilyesmi :)

Ildi
szerintem süss olyat amihez kedved van, de szívesen megkostolnám a R.túrósodat :lol: :lol:

Lányok én sütni nem nagyon tudok, :( inkább viszek inni valót. Nem baj?

Vanillka
Remélem sikerült feltölteni az elemeket, kérünk szépen sok fényképet :)

Olgo
ezeket a képeket én a képeslap oldalon a hoxa képeslapoknál találtam, nagyon sok jó dolog van még ott. :)

Mamacka
De szupi amit csináltál :) nagyon ügyesek vagytok Anitával együtt :)

Alvásról:Nálunk Martin is még mindig megébred, pedig ő aztán már nagyon rég nem szopizik, nem teázik. És mégis felsír többszőr éjjszaka. Ágyunkba nem viszem mert én sem szeretném oda szoktatni mert aztán végkép nem tudnék aludni, Így marad az hogy mikor felsír, mindig várok egy kicsit hátha vissza alszik, ha nem megy neki megyek beadom a szájába a cumit és már alszik is tovább. Azért mi már sokat fejlődtünk e téren mert régebben felállt és a kiságyba kapaszkodva sírt, most már csak fekve sírdogál míg oda nem megyek. Egyszer talán az is eljön majd, hogy alszik egész éjjel :)

Hófordulós babáknak sok sok boldogságot :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Csajok, köszönjük szépen a sok köszöntést, nagyon jól esett.

Mamacka, neked meg a meglepi idézetes Benyó képet, köszi! :wink:

:wink:
Vendég
 


Bencóka, Isten éltessen első szülinapod alkalmából!

Lányok, tudom, hogy úgy volt, hogy mi is megyünk a talira, de fájó szívvel le kell hogy mondjam... :cry: :cry: :cry: Dóri is beteg, apa is szarul van, szombatig nem gyógyulnak meg 100%-ig, így inkább itthon maradunk :( pedig annyira készültem, mert még egy talin se voltam... Talán majd legközelebb...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Drága Bence!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk neked. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Felköszöntöttük az ünnepeltet. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy most nem írok mindenkinek. Csak nagyjából olvastam végig.
MI IS KÉSZÜLÜNK A TALIRA!!! Szerintem olyan 12 körül jövünk. De ez persze függ attól is, hogy mikor alszik Lidi.

Lidi jól van. Nagymami elment. Jól elszórakoztatták egymást Lidivel. Én meg csavarogtam. Szóval mindenki jól járt. :)

Vok, Csema, Évi,
sajnálom hogy lebetegedtetek!!! Jobbulást!!!
Anita,
gyertek, ha tudtok!
Eszti,
a képek csúcsok!! Ez a játék nagyon fain. Tetszik neki, azt látom. :)
Bence:

Kép

Mamacka,
szerintem senkire ne hallgasd, csak magadra. Ezt a helyzetet csak Te tudod megítélni. Én totál megértem, hogy már szeretnéd, ha nem szopizna éjjel. Nálunk is 11 hótól maradtak abba az éjjeli szopik. Általában egyszer ébred olyan 2-kor és akkor iszik, aztán valamikor hajnalban szopi. Drukkolok Nektek! Kitartás!
Olgo,
sajnálom az éjszakázást. Remélem ma már alszatok.


angi79
 
 


Csajok,

Nem kéne nagyjából összeírni, hogy ki mit visz a talira (kaja, pia) ? Csak azért, hogy kicsit átláthatóbb legyen, mert pl. én már nem tudom, hogy mivel készüljek, nem akarom a harmadik kiló pogácsát vinni :roll:

Eszti: Nagyon szupi ajándékot kapott Bence, ez tuti nem fog a sarokban porosodni :wink:

Zsu: Farsangi képeket talán holnap teszek fel, mert a masina lent maradt a kocsiban, apa meg lusta volt lemenni érte a garázsba :roll:

Mamacka: Nagyon szépet készítettél Benyó szülinapjára, nem győztem gyönyörködni benne :)

Betegeknek további extra erős gyógymanók!

Holnap nem hiszem, hogy leszek, mert jönnek tesómék, és elviszem sógórnőmet Árkádozni, sztem a fél boltot fel fogja vásárolni :roll: Talán én is beleakadok 1-2 göncbe, bár mostanában nem erősségem a ruhavásárlás :roll: :oops: :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok :)
Olgo :)
Szerintem szerencsém van Petivel, mert nem egy sírós fajta, bár hisztizni néha ő is tud :P
Általában azonnal visszafekszik és a hátát simizve visszaalszik, de előfordul, hogy nem elég neki. A héten valamelyik éjjel nem aludt vissza, odafeküdtem mellé a földre, kicsit nyekeregve ült egy darabig az ágyában, de kb. 10 perc után lefeküdt és reggelig aludt :)
Majd a talin még mesélek mást is :wink:

Mamacka :)
Csodálatos ez az egyveleg amit Bencéről csináltál :)
Áronhoz kitartás, hidd el hamarosan jobb lesz :)

Tünde :)
Dorina nem semmi :shock: Az tuti, hogy fog még fájni a fejetek, ha kamasz lesz :lol:

Melitta :)
Nekem van 2 vonalkódom :) Valahogy majd elviszem neked. Szerdán biztos, hogy megyek a cégbe, akkor tudnánk talizni.
Sajnálom, hogy most nem tudtok jönni :(
Persze, hogy megadhatod a számom Katicuskának :) Örülök, hogy ők is el tudnak jönni :)

Zsu :)
Tuti, hogy hamarosan Martin is megtalálja éjjel a kiesett cumit és már nem kell majd odamenned :)

Évi :)
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni :( Jó lett volna látni titeket :)
Na majd legközelebb :)

Csema :)
Sajnálom, hogy ti se tudtok jönni :(

Eszti :)
Nagyon jó ez az alagút. Még nem is láttam hálós fajtáját :shock:

Vali :)
Pontozom az ötletet :)

Ki mit hoz:
Ildi - Rákóczi túrós
Era - Sajnos pocácsa
Gyöngyi - bolti nasi + ücsi
Mi - némi üditő + valami édes finomság

Szép álmokat Mindenkinek
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Mi muffinokat viszünk és üdítőt/ásványvizet.
Jó éjt Mindenkinek!
angi79
 
 


Mi sztem valami boltit viszünk (ha megyünk). Nincs energiám sütögetni :( Kiskifli nagyon fini lenne, de ha megint kifelejtem a sót??? ;)

Kép

Kép
nancsika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?