Sziasztok!
Bocs, hogy csak ilyen ritkán tudok jönni, de a srácok lefoglalnak, meg pakolni is kéne
Anita: köszi a kérdét, jól vagyunk! Szerdán voltam uh-on, minden rendben babócával, sokat mocorgot
A nemét sajnos nem sikerült megtudni, így még egy picit reménykedhetek
Ez a bezártság és, hogy hiába takrítok semmi látszatja nálam is fennál! Néha jobban viselem, néha nehezebben. A takarításon már nem görcsölök annyira. A lényeg, hoigy kosz ne legyen, ne szaladgáljanak a porcicák. A szanaszétjátékok már nem zavarnak annyira. Úgyis hiába pakolom össze 2-3perc és minden megint szanaszét van. Ez gyerekkel együttjár
A bezártság az már rosszabb
Egyedül szinte sehova nem tudok menni, főleg most, hogy már a poci is zavar. Mire felöltöztetem őket egyedül meg elindulnánk már mindenem fáj, leizzadok, semmi kedvem az egészhez
Inkább el sem oindulunk. Férjem nekem is sokat dolgozik, éjszakázik, nappal meg alszik. Még jó, hogy jó az alvókája nem zavarják a srácok!
Remélem, ha végre elköltözünk jobb lesz. Legalább ot lesz az a pici kert, kimegyünk, és a srácok ott elbóklásznak meg levegőn lesznek. Itt a 8. emeleten az is a bajom, hogy mivel ritkán jutunk ki, szinte semmit nincsenek levegőn. Főleg mostanában
Ez is bánt, de nem tudok mit csinálni, egyedül nem bírom
Na most jól rátok zúdítottam a bajaimat, bocsi
Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája