Új privát üzeneted érkezett!

Málna
fel a fejjel,majd a következö,vagy az első lombik már tuti siker lesz :cry: :cry: :cry: mikor mész megint??

Csibe
a bmc-ben mindegyik orvos csinál ilyet,gyere bátran,jó helyen leszel :D :D :D

Kriszti
köszi,várom őket :D :D :D

bibar

Gabicsibe köszi a választ.
BMC-ben hol tartanak a lombik időpont osztásban? Akihez jártam, járok a Nyirőben, már csak november végére tud időpontot adni :( .
Csibe
csibe32

Vicuska!

Boldog szülinapot :lol: :!:

Judit

jucicuki

Vicuska
neked is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!! :D :D

Kriszti
Lukréciának március 2.-án lesz az eredményhirdetés :D :D

Csibe
:roll: :roll: ez nagyon durva,novemberre???????????????hát itt nem tudom hogy van,de szerintem nincs 2 honap sem.

bibar

Sziasztok!
Málna, sajnálom :(

Csibe, nálunk is ez volt a probléma. Férjemet a János kórház urológia-sebészet osztályán megműtötték. Nagyon izgultunk, de találtak nála spermiumot. Igaz, állókat, de ezek is elég ügyesen megtermékenyítették a petesejtjeimet. 3 szalmát fagyasztottak le, ebből 1-et engedtek eddig fel. Igaz, nem sikerült az 1. lombikunk (múlt kedden volt a vérvétel), de nem adjuk fel, van még 2 fagyibabánk az első adagból. Remélem szépen magukhoz térnek és kb. 1,5 hónap múlva mehetek vissza értük.
Szóval fel a fejjel! Csak pozitívan! :wink: Kérdezz bátran, ha van kérdésed!
süni76

Vicuska, Boldog szülinapot Neked is!!!

Csibe, még valami. Itt a BMC-be tényleg gyorsan megy minden. Férjemnek már volt egy spermavizsgálata máshol. Itt azért még egyet csináltattak, de utána nem kínozták. Volt egy urológiai vizsgálat, aztán a műtéti időpont megbeszélése (kb. 1-2 hét múlva műtötték), ekg, vérvételek, tüdőszűrés. 1 éjszakát bent töltött a kórházban, műtét utáni viziten közölték az eredményt. Szóval ne várjatok sokáig. Itt ami időigényes, amire megkapod az időpontot az 1. konzultációra (kb. 1 hónap), utána peregnek az események.
süni76

Lányok
Tanécsot szeretnék kérni tőletek!
van egy kolleganőm akivel már az előző mh-en is együtt dolgoztam(én általam került ide).Bizalmamba fogadtam és a legbensőbb magénéleti dolgaimat is rá bíztam.Ez a nő a kollegáimnak mindent kitárgyalt és jókat röhögtek rajtam.Ez kb.1 éve volt,azóta csak köszönő viszonyban vagyunk és ami a munkához szükséges csak annyit beszélünk.Szóval meghalt az anyukája és a kollegáim közölték,hogy nekem illik elmennem a temetésre,mert én régebben ismerem mint ők!!nem tudom,hogy hárítsam el ezt a lehetőséget,mert nem tudják itt,hogy én a Bmc-be járok babaügyben.8.-án lesz a temetés én meg már túl leszek az inszemen és nincs kedvem elmenni!!!Ti mit csinálnátok a helyembe?
gabicsibe

Vicuska
Neked is boldog szülinapot kívánok! Kép
gabicsibe

Gabicsibe, szerintem küldj neki egy táviratot.
süni76

Málna!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Vicuska!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Gombahölgy!
Nem láttalak, mikor jöttél el? Én 3/4 1 körül értem oda, és fél 3-ig dekkoltam a váróban. Rózsaszín táska pedig sehol... Egy piros Adidas táskás pár volt ott, de gondolom, az nem te voltál.

Gabi!
Szerintem ne menj el, nem szokás kolléganő szüleinek a temetésére menni. Nem? Inszem után szabin leszel? Mert az is indok lehet. A kollégáid jól kitalálták, hogy neked kell menned, menjen az, aki meghallgatta a pletykákat és röhécselt a hátad mögött nem???

Köszi a cisztaűzőt, sikers volt!!!! w megkérdezte az asszisztenst, hogy egyáltalán hol volt, mert semmit se lát! És kezdem szúrni holnap a szurit! Te kértél bent fecskendőt, vagy megveszed?
Jövő csütörtökön kell menni UH-ra, de én szerdán fogok menni, mondtam is neki, hogy ha nem baj, akkor mennék. Valószínűleg 15-én lenne az inszem. Neked??

Csibe!
Üdv közöttünk, remélem, sikerül majd neked is!!!!

Kriszti!
Átírnál a táblában 29-re? Tudom, hülyén hangzik, de csak márc végén leszek 30, csak megelőlegeztem, öregítettem magam. De most hogy közeledik, szeretnék még egy hónapig 29 lenni :lol: :lol: :lol:
Most biztos hülyének néztek :oops: De már soha nem leszek huszonéves többet... Itt a sok szülinap :wink: engem is megbolondított...
gil

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltüntem, mert a múlt héten megijesztettek a babák. Néhány vércsepp miatt úgy döntöttem, hogy inkább elmegyek a dokibácsihoz, hogy nyugtasson meg. Szerencsére nem volt semmi, szépen fejlődnek a babák 14 és 15 mm-esek voltak, de a biztonság kedvéért néhány napra megfigyelésre befektettek a kórházban... Szóval kényszerpihenő volt..

Judit!
Nagy-nagy gratula az ikrekhez! :) Vigyázz rájuk!

Bibar!
Sajnálom, hogy ez nem jött össze, de látom, hamarosan mehetsz a picikért! Szorítok, hogy összejöjjön!

Gabi!
Osztom Süni véleményét. Elég lesz a gyásztávirat. Végülis mostanában már nem voltatok jóban. És különben is, Neked most sokkal fontosabb dolgod van. Szorítok!

Gil!
Ti is kezdtek lassan ugye?

Puszi mindenkinek
Gica
gica1

Gica!

Hihetetlen, pont arra gondoltam ,írok már neked, hova tűntél!!! De jó, hogy jól vagytok!! Vigyázz nagyon a kis babóidra!!! Igen, már kezdem is újra, ma voltam első UH-n.
Neked is sok puszi! Jelentkezz néha, hogy mi van veled!!
gil

Judit!

Köszi az infókat, de szerintem a horrorsorozat elhagyható :lol: , nem az én műfajom. Párodnak milyen gondolatmenet alapján ugrott be pont a horror, mint legalkalmasabb babaváró :roll:
De persze mondd azt neki, hogy biztos ez hozta meg a sikert :wink: ! Tünetek jöhetnek továbbra is! Máris hányinger??? Az igen! Korán kezded! Mi lesz itt később!
gil

Gil
15.-e??????????Nem 5.-e?
Szerintem nekem megcsinálják csütörtökön vagy pénteken.Tujadon képpen vissza számoltam és lehet,hogy nekem is hétfő lesz belőle.Jó lett volna ha most is együtt megyünk.
Nem baj akkor is együtt leszünk kismamik!!!Ez most sikerülni fog!!!
Én is úgy gongolom mennjen el az aki most a legnagyobb barátnője(eddig úgy utálták egymást),de ő volt az egyik aki közölte,hogy nekem kell mennem.Ja és úgy hogy ma kész tények elé állítottak!!
lehet,hogy még is csak betegállományba megyek arra a hétre.

Gica
Akkor most már nem mész többet dolgozni ugye?Vigyázz nagyon magatokra!!!Sok-sok pihi!!!

Süni
Köszi, lehet,hogy megteszem.
gabicsibe

Sziasztok!

Képzeljétek, 11 helyett délután fél kettőkor volt a beültetés, de a lényeg, hogy két szép blasztocisztát raktak vissza, és úgy néz ki, hármat le is fagyasztanak. Nyolcból öt, ez igen szép :lol:

Gil, úgyhogy ezért nem találkoztunk, mert mire Wiegandt doktorhoz értünk, már az asszisztens is hazament.

Most pihenek, és arra gondolok, hogy a blasztók végre jó helyen vannak!

Kriszti
Boldog születésnapot!!!

Március 2-án lesz a HCG-teszt, majd a következő táblázatban, ha lehet, légyszi' majd ezt is írd be.

Vicuska
Neked is boldog szülinapot!!!
gombahölgy

Gombahölgy
szuper eredmény,most aztán vigyázz a picurokra :D :D Lukréciának is akkor lesz eredménye,reméljük az egy csúcs nap lesz :D :D

Gabicsibe,Gil
nektek is mindjárt itt lesz :D :D hajrá,hajrá

Gica
jaj de jó hogy nincs probléma a kicsikkel,gondolom jol megijedtél :oops: :oops: pihenj sokat :D :D
én meg várom hogy megjöjjön,mert akkor már közelebb lennék megint ahhoz hogy visszakapjam az utcsó 3 fagyibabámat :D :D de a 15-ös nyálkahártyám még dolgozik :( :(

baby
már csak 2 nap és mehetsz :D :D

Lukrécia szorgalamasan fekszik,én tájékoztatom a topikon történtekről :lol: :lol:

bibar

Gabi!

Bocsi, elírtam, persze hogy márc. 5., nem 15 :oops: Legalábbis most úgy néz ki, de az előző kettő is hétfőre esett. Láttam közben, hogy te nemm szerdán mész vissza, de majd csak összefutunk!
Hát persze, hogy együtt leszünk kismamik!! Sokat járok a 11. ker.-be, ott laksz, ahogy láttam, úgyhogy majd együtt megyünk sétálni a babókkal!! De jó ilyenkor reméynkedni, tervezgetni!!!!

Bibar!
Szörnyű mindig várakozni, de a gyerkőcök között talán gyorsabban múlik az idő. Gyógyteákkal nem próbálkozol a cél érdekében?

Gombahölgy!
Pedig mennyit néztem a piros táskát, hátha rózsaszín!! :lol: De így érthető. Együtt voltunk csak te lent pihiztél, én meg fent vártam, hogy jöjjön már a dokibá. Mondta is az asszisztens, hogy beültit csinál, az te voltál!! :lol: Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baby!
Hát már itt is van a te időd is??? Hajrá!!!!

Lukréciának mennek a pozitív energiákl!!

Lexi!
MI van veled????
gil

Gabicsibe:
Ha nem volt olyan közeli ismerős hát ne menj el. Én biztosan nem mennék el így. Egy szép megemlékezőlap szerintem is jó ötlet.
Baby:
Látom Te is mész. :)
Csajok!
Nálam még semmi. :?
Lexi Kriszti:
Akkor a péntek jó nektek? Majd írjatok! Asszem Kriszti írta, hogy jó, csak nem tudja hol van. Pü-ben leírom. :)
Lexi meg tudja hol van. Ott nyugis a hely, nem cigiznek, lehet beszélgetni, van cappucino is, sőt ha éhesek vagytok van kaja is, és fini is. :)
Vendég

Gomba
Szuper!!Büszke lehetsz!Sikerülni fog!!meglátod!A március lesz a babaeső hónapja :lol:

Estrella
Nem gondoltál még arra,hogy tesztet csinálj?Tudod néha vannak csodák?! :D :D

Gil
A tűt patikában szoktam venni,van ahol darabra is adják.
Akkor húzzunk bele,hogy együtt sétálhassunk :D

Baby
Mindjárt itt a te napod is!Vágod már a centit? :D

Lukréciának mennek a tapik Kép

Sziasztok,megyek pihenni,mert ma egésznap a gép elött ültem a munkámból kifolyólag és a derekam meg már fájdogál,Sajna van egy ágyéki gerincsérvem és most rendetlenkedik pár napja. :cry:

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!
gabicsibe

Vicuska,

Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gabicsibe:
Deeeee, már gondoltam a tesztelésre, de még várok hétvégéig. Tudod eddig mindig amikor csináltam másnap megjött, így most tök jó, mert amíg nem csinálok nem is jön meg. :D És persze a múltkori páfrányos dolog nekem a 32. napon volt, amikor ugye akció is volt itthon. Nos ha akkor esetleg tényleg történhetett is valami (ez lenne a csoda) akkor ahhoz számítva most kellene megjönnie hétvégén. Pfúú micsoda következtetések.
Egyébként meg nálam össze-vissza jön meg, és mindig 28 napnál később, de azért 100 alatt. :)
Vendég

Sziasztok!

Málna! Sajnálom :( és most hogyan tovább? A következő lombik lesz? Remélem az megtöri ezt a rossz szériát. Azért drukkolj nekem, március közepe táján lesz az én kis elsőm. :?

Gombahölgy! Gratulálok a kis blasztocitáidhoz! :) Remélem hamarosan embrióvá érnek :wink:

Vicuska! Boldog szülinapot neked is! Szép szülinapi ajándékot kaptál :)

Gabicsibe! Én se mennék el. Egy barátnő édesanyjának temetése az más helyzet, de ez esetben erről nem lehet szó. Szerintem emiatt ne is legyen lelkiismeret furdalásod. A temetésen való részvétel a gyászolók felé tett gesztus, hogy érezzék, osztozik velük más is a gyászban. A távirat szerintem is elég.

Csinálok valami vacsit, aztán még jövök.
nellike

Még valami!

Üdv. Csibe itt köztünk, hidd el, jó dokik közt, jó helyen vagy :wink:
nellike

Sziasztok!

Gombahölgy,
gratulálok neked a szép eredményhez és nagyon remélem, hogy sikerrel jársz:) Pihenj sokat:)
Lukrécia,
hogy vagy? Pihizel, ugye? Majd azért már hétvége tájékán gyere nézz be hozánk:) Bár látom Bibar közvetít neked:)
Bibar,
nem semmi, olyan jól állsz a dologhoz, hogy már mennél is vissza, pedig most volt nem régen eredményhírdetés, de gondolom tényleg azért is van így,mert még van fagyibabuka:) Nem így van?
Én nem tudom, hogy veszem majd a kudarcokat, bár titkon, (mint mindenki) remélem nem lesz olyan sok kudarc:)
Szóval, ügyes vagy, jól csinálod, hajrá, drukkolok:)
Vicuska, akkor téged is isten éltessen nagyon sokáig:)
Gica,
jó, hogy jelentkeztél, én is kerestelek már:) Vigyázz nagyon magatokra!!!! Tényleg, most te veszélyeztetett kismami vagy? Tehát nem dolgozol? Az lenn az igazi, nem?!
Lexi,
hol vagy, hogy vagy?
Málna,
sajna:( De tényleg mi lesz a következő lépés, lombik vagy utcsó inszem???? Jaj, én pénteken megyek:) Várom...Pedig nem lesz "semmi" csak uh, de legalább történik már valami velem is:)
Süni,
szióka:) Jól vagy? Én izgatottan, hogy már nem sokára megyek Pestre:) Neked is telik már az idő!:)
Kriszti,
jó volt a családdal? Csak nem nagyon engedtek a géphez, ugye?
baby.81

Estrella, Kriszti
Nekem jó a Corso és a péntek, de hány óra is???

Akik felajánlották a segítséget,azok közül elküldtem Gilnek, Jucinak, Krisztinek. És most küldöm Baby-nek (bár lehet, h másodszor) Mandának és Emesének. Ha nem gond, akkor szombatig legyetek szívesek válaszolni, mert hétvégén meg kell írnom a riportot. Nagyon köszi. Ha valaki nem kapta meg az jelezze, mert akkor elbénáztam valamit. Estrella Neked is megelőlegezek egyet, ha nem gond.

Csak esténként tudlak visszaolvasni benneteket, de pl. tegnap nem volt net, így annyira lemaradtam, hogy most teljesen nem vagyok képben. MÉg egyszer visszaolvasok fürdés után. Sietek
Vendég

Bibar,
neked akartam még írni, csak elfelejtettem az előbb:) Szóval kaptam végre méhpempőt:) Már tegnap óta eszegetem is, esténként kell egy kávéskanállal, neked is? Nagyon pici adag, 31g az össztömege, ez ugye méz és ebben mindössz 1g méhpempő van. Szóval érted, ugye? És azt írja a tájékoztatója, hogy négy hétig egyem, kb akkor fejti ki hatását:) Úgy hogy most ezt kipróbálom:) Majd azért rákérdezek, hogy mit szól ehhez Wiegandt doki? Te már érdeklődtél ezzel kapcsolatban?
csáó
baby.81

Lexi,
hali:) Nekem nem jött át még semmi:( De várom és kitöltöm szobatig, ha megkapom:)
Jó fürdést:)
baby.81

Gabicsibe
Neked is elvileg elküldtem már, de még egyszer elküldöm, mert a netünk nem valami jó. Bocsánat, hogy az előbb nem említettelek.
Vendég

No, akkor aki ma még lemaradt:
Lukrécia, pihizz sokat és a többi (folyadék, túró), bár úgyse kell mondani :) Szorítunk nagyon-nagyon!

Gombahölgy, ez Rád is vonatkozik! Örülök, hogy már Te sem vagy "egyedül" :)

Bibar, olyan energiával robogsz előttem, mint egy gyorsvonat :) Mire követni tudnálak, már a vérvétel utáni uh-on leszel.

Gabicsibe, Gil, mindjárt értetek is lehet szurkolni. Nem mintha most nem szurkolnánk...

Emese, Lexi, azért ne menjetek Tőlünk túl messzire!

Kriszti, hogy vagy?

Jucika, új kismami. Elég korai az émelygésed, de legalább tudod, hogy mitől :wink:

Málna, következő menet mikor lesz?

Estrella, várjuk a hétvégi teszted eredményét! Reméljük addig nem történik semmi!

Baby, de jó, hogy már pénteken mész vissza! Hamarosan kapod őket vissza :) Én jól vagyok, köszi. Munkaterápiával kezelem magam és már nagyon várom a március végét. Megfogadva Juci tanácsait a kibelezett dió már ott figyel a fagyasztóban :)

Nellike, látom, Te március közepén indulsz, csak azt nem tudom, hogy akkor lesz kb. a beültetés vagy a stimulációk?

Pusszantás Mindenkinek! Remélem, nem hagytam ki senkit!
süni76

Bocs, Gica, örülök, hogy minden rendben a babákkal! Vigyázz nagyon magatokra!
süni76

Baby, érdekel engem is, hogy W doki mint szól a méhpempőhöz. Ne felejtsd majd el megosztani velünk! Te hol szerezted be? Méhésztől?
süni76

Lányok mikor érdemes hivni időpontot kérni a BMC-t? Én egész nap hivtam öket és nem vették fel a telefont. :( . Nagyon el vagyok keseredve, de lelkesit engem a ti biztatátosok.
Jó éjszakát
sziasztok
csibe
csibe32

Süni! nekem az inszem lesz kb. akkor. A jövő héten kezdem a stimut, ha minden ok.
nellike

Nellike, hát persze, hogy minden rendben lesz! :)

Csibe, 12 óránál előbb nem érdemes hívni őket. 12 és 14 óra között próbáld. Van még egy szám, lehet, hogy nem ismered: 355-2736.
süni76

Helló!

Csibe, ha gyorsítani szeretnéd én javaslom, hogy hivd fel Konc doki magánrendelését, ami csütörtökön és hétfőn van. Igy ott tudtok megbeszélni mindent és rögtön tudsz menni a kórházba nem kell várni. Ha érdekel megadom a számot. Amúgy csak délután lehet a kórházat felhívni és egy ismerősöm most két hónapra kapott időpontot.

Köszi lányok a biztatást, holnap megyek uh-ra és azt hiszem jön az utolsó inszem utána meg majd a lombik.
málna79

Baby
nekem minden reggel van egy kanálka,és már 5 honapja nyomom,ez teljesen természetes dolog,nem árt,söt!!!!!remélem neked is használ majd :D :D drukkolok péntekre!!!!!!!!!4
hát ha nem lenne fagyibébim én akkor is igy várnám a következöt,tudod megy az idő,mire várjak?a csoda velem sajna nem történt meg,puszi
Süni
neked is mindjárt itt van,március vége már csak egy szempillantás,és mehetsz :D :D

Estrella
drukkolok hogy csoda történjen veled!!!!!!! :D :D :D :D

csibe
nehéz elérni öket,általában 1-ora után már jobb az esélyed :D :D ne keseredj el,van hogy nekem is leszakadt már a kezem,annyit hivtam öket,de népszerüek hála az égnek :D :D :D

bibar

Süni
Bocs, de nem értem, amit írtál. Miért mennék messzire??? Itt vagyok minden nap,csak most a suli miatt sokkal kevesebb az időm.
Vendég

Lányok!

Mindannyiótoknak nagyon-nagyon szorítok, hogy a soron következő próbálkozásnál összejöjjön a babó.

Gabi, Gil!
Hajrá! Mindjárt célegyenesben vagytok!
Gil! Én a vérvételes helyiségből kértem tűt és fecskendőt. Nagyon készségesen adtak...
Gabi! Most még vagy két hétig nem mennék dolgozni, de aztán néhány hétre benéznék még, persze csak akkor, ha minden rendben a bébikkel.

Lukrécia!
Pihenj sokat. És íme egy adag babatapi: +++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bibar, majd továbbítja Neked! :)

Baby, Süni!
Nemsokára Ti is mentek! Szorítok!
Baby! A védőnéni szerint duplán veszélyeztetett vagyok, mert lombikos ikrek vannak a pocakomban. Persze ez nem azt jelenti, hogy feküdnöm kellene, csak jobban oda kell figyelni magamra...

Lexi!
Ha gondolod, én is szívesen segítségedre vagyok a feladatod megoldásában. Ha még van kapacitásod, küldd nyugodtan a kérdőívet.

Kriszti!
Ahogy visszaolvastam, úgy látom, nem a legjobb dolgok történtek veled. Bízom benne, hogy a döntésetek mindekettőtöknek megfelelő lesz!

Csibe!
Tényleg dél körül kell próbálkozni a bmc-ben. De készülj fel, hogy ott is sokat kell majd várnod egy-egy vizsgálat előtt. Sok sikert!

Gica
gica1

Vicuska!

Boldog szülinapot!
gica1

Bocsi Lexi, Emesével kevertelek. Sok sikert a sulihoz!

Jóéjt!
süni76

Gica
Köszi, máris küldöm pü-ben. Jó éjt és tényleg pihenj sokat.
Vendég

Csibe, válaszoltam!
süni76

Sziasztok Lányok!
Annyit írtatok, hogy alíg győztem visszaolvasni!!!
Ma egész nap babáztam, most értem haza, és sajnos itt nem tudtam megcsinálni a táblát...most meg megint pár percet kaptam, hogy ideüljek, öcsém állandóan itt lóg!!De elvégre az ővé a gép, így én csak egy betolakodó vagyok! :lol: :lol:

Vicuska!!!
Isten éltessen sokáíg Téged is!!! Kép

Málna!
Sajnálom nagyon, hogy megjött!!!! Én meg várom nagyon, hogy megjöjjön!!

Süni, és aki még érdeklődött!!!
Döntésem egvan, de erről majd bővebben ha lesz időm! Azt hiszem, nincs veszve semmi,és hamarosan mi is a BMC-be járókat, aktív járókat fogjuk gyarapítani!!! :wink: :lol: :lol:

Húúú, most nem tudok többet írni, majd holnap délelőtt bepótolom!!!

Jó éjszakát mindenkinek! Puszi nektek!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Ma voltunk a 4 d-én és hát minden rendben, csak egy kicsit
lusta az én drágám alig lehetett felkelteni, minden normális rajta és egészséges és gyönyörü, mosolygott, ééééssssssssssss
KISLÁNYOM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uristen olyan hihetetlen!!!!!!!!!!!!!
Talán most kezdem felfogni igazán hogy anya leszek.
Kivánom nektek hogy minnél hamarabb átélhessétek ezt ti is !!
Nagyon nagyon szoritok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

JA maradtak meg gyogyszereim ha valakinek szüksége van rá
szivesen odaadom.
Van 1 amp decapeptyl, 1 doboz azaz 3 amp pregnyl, és 1 doboz
agolutin, és kb 20 szem bromocriptin.
puszi mindenkinek
bibike27

Lukrécia,

Irtam privit.
pusz
bibike27

Jó reggelt!

Lányok!

Hányinger elmúlt, lehet, hogy csak az ideg dolgozott v. valami vírus :wink:

Lexi!

Én sem kaptam meg! Megpróbálod még egyszer?

Képzeljétek el, tegnap délután nagyon kiakadtam. Ati felhívott, hogy kicsit később jön, mert anyós akar küldeni valami kaját és felugrik érte.
Kérdeztem mikor megjött, hogy mit szóltak a hírekhez. Hát...
Közölték, hogy ne nagyon éljük bele magunkat, mert akármi lehet még

:twisted:
Valamilyen szinten megértem, mert anyós elvetélt egyszer hat hónapos terhesen, és elvesztett egy babát, pár napos korában, de akkor is, hogy lehet, ilyet mondani :?: :?: :?:
Már előre félek a szombati ebédtől, de ha elkezdik nekem is én felállok és eljövök. Nincs kedvem most ezt hallgatni...
Szerintetek hülye vagyok :?:

Mindenesetre már alig várom a szerdát, hogy lássam, minden rendben van.

Ma este megyünk vacsizni :lol:
Pénteken lakásavatóra vagyunk hivatalosak, vasárnap a nagypapám 83. szülinapját tartjuk Siófokon, szóval talán gyorsan megy majd az idő.

Szép napot!

Judit

jucicuki

Lexi és Kriszti:
Mivel mind a hárman ráérünk pénteken nekem teljesen mindegy mikor találkozunk. Akár ebédelhetünk is együtt, aztán mehetsz a suliba Lexi. Vagy ha vége a sulidnak este 7-8 felé...hozzád igazodunk, oké? Szerintem Krisztinek is jó az egész nap, de majd úgyis írni fog délelőtt. :)
Vendég

Jucicuki:

Valahol igazat adok anyósnak, biztosan aggódik miattatok, épp azért ami vele történt, hogy nehogy Te is abba a hibába ess. Ez érthető, mert a szülők, anyósok már csak ilyenek.
Amíg nem biztos 100 %-osan egy terhesség én biztosan nem tudnám beleélni magam. Amikor anno 8 hetes voltam még akkor sem mertem nagyon vonalzót rakni...
Bár ne történjen semmi, kívánom, hogy legyen zökkenőmentes a terhességed, de azért az óvatosság mindenek előtt. :)
Vendég

Sziasztok!

Süni köszi a privit, válaszoltam rá.
Málna érdekelne Konz dr magánrendelése.

Lányok nagyon rendesek vagytok, hogy segitetek, köszönöm.

Csibe
csibe32

Estrella!

Persze, valamilyen szinten én is megértem, de aggódjon csöndben, ne rontsa el mások örömét!
Hiszem, hogy ezt csak pozitívan lehet csinálni, hogy igenis hinni kell benne hogy velünk maradnak, hogy érezzék, hogy akarjuk őket mindennél jobban ( nekem eddig bejött)
És persze a 12. hétig annyi minden történhet, de nekünk nem szabad erre gondolni.
És nem vagyok babonás, ha netán valami történik, akkor az nem azért lesz, mert készítettem egy vonalzót.

Persze nekem is vannak néha rossz gondolataim, de ezeket rögtön el is üldözöm, és nem kell hogy erre mások ráerősítsenek...
Minden reggel és este úgy beszélgetek velük, mintha már itt lennének és napközben is sokszor :oops:
Mindenkinek ajánlom a HIdas-Raffai-Vollner: Lelki köldökzsinór c. könyvet én hiszek benne, és ha valaki esetleg nem, akkor is csak olyan dolgok vannak benne, amik egyáltalán nem ártanak.

Karácsonra hintaszéket kértem anyuéktól, mert a 20. héttől javasolják esténként 20 perc hintázást a babával.
Karácsonra megkaptam a széket, és szülinapomra csak a babát kértem és meg is kaptam :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy butaság, de hiszek a pozitív gondolatok erejében.

Na jó, befejezem, mert kész regény lett, bocsi :lol:

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?