Kikapott a Barca....brühühűűűűűűű!
na jöttem egy kicsit, de télleg kicsit, mert most megint jómeccs jön...
miket is akartam?
Ja, Kriszta, a cipőhöz: próbálj, mert MArcinak is van 2 db 21-es cipője, és az egyikmajdnem egy centivel nagyobb mint a másik.
Mancs, nagyon jó pihit nektek, fürcsizzetek sokat, és csináljatok jó sok vidám képet!!!
A farral lejövéshez akartam még írni, hogy MArci tök egyedül, magától tanulta meg. Ill. és mutogattam egy darabig, de nézett rám, mint borjú az új kapura, aztán valamivel később, tán egy hónappal, egyedül, magától csinálta meg. Azóta a fotelból általában így jön le.
Cool, értem ám...
Natasa, szívesen klikkesedünk majd, csak legyen autóm...amióta apának jogsija van (nyár óta), azóta nem nagyon látom az autót...
De ha megdumáljuk jó előre, akkor el tudom kunyizni. Mondjuk legalább egy héttel előbb kellene tudni, hogy mikor. És Esztihez is kéne menjek, meg Ilbához is, szóval azt sem tudom hol áll a fejem....
Valaki szombat reggel írja már ide nekem hogy POGIRECEPT!!! - mert így eszembe fog jutni, hogy elkérjem apósomtól. (szombaton jönnek)
Cool, holnap rákérdezek a könyvre.
Húúú, és a képeket, meg videókat is kell majd küldjem...áááááááá!!!!! hogy fogom egyszer utólérni magam?????
És akkor Ilbáék hazajönnek holnap???? Hurrá!!!!
Ja tudom már:
Vajonmikorszülök Volga, sztem akkor fogsz szülni, amikor az a legjobb lesz. Bea is itthon lesz már, és akkor tök jó lesz. Nem lesz senki más fent a szülőszobán, tiéd lehet a kádas szoba, és halál nyugiban, minden sallang nélkül gyors és szép szülés lesz...na? Ádám, tetszik?
Ruti meg mindig poénkodik...amikor én voltam már a 41. héten, és lifteztünk a korházban, akkor közölte, hogy lehet mennünk kéne még egy pár kört, mert amikor megáll a lift zöttyen egyet, hátha kibújna tőle Marci...ott röhöngünk a liftben...
Amúgy igen, dolgozom egy kicsit, amikor tudom, csinálom, de nem nagyon van ídőm...
Na megyek, mert...hát, meccs van.
(
Cool, bármennyire is szeretnéd, de Nokipapát úgysem fogod beállítani antipatikusnak, hlmi ilyen szösszenetekkel mint ez a mostani focis téma, mert aki olyan messziről ide eljár minden hétemn 2x vagy hányszor esténként edzeni, az tutkó sportember, legfeljebb nem focista....ezért nagyon nem elítélendő!!! )
Jó éjt!
Gabi, még tőled akartam: Hogy kiderült Z papájával mi volt? (Mi is csípjük ám Liviaput!
)