Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ditke!
Wellness hétvége!!!!És nyerted!!!!!Szuper lehetett :D
Irigy vagyok :wink:
Olyan édesek a csajok a képeken :)
Vers :lol: :lol:
Videók :lol: 8) Remélem azért ilyenben nem is lesz részünk!

Tali nekünk jó a héten, de inkább a hét 2.felében, mert Anna tegnap lázas volt. Igaz ma már nincs semmi baja, csak egy kicsit folyik az orra, de azért nem akarom, hogy valakire valamit ráragasszon.

Andi!
Nagyon aranyos Vivien :)

Pancsika!
Nem tudom, hogy mennyire hiszel a homeopátiában, de a Chamomilla pont jó az ilyen fogzásos éjszakázásra.
Én maradtam GYES-en is itthon. Olyan rövid ideig tudunk együtt lenni.....
Én minimum 30 napos védettségről tudok, ha kismama visszamegy GYESről.

Na ennyi időt kaptam.......

Era
Kép
era75

Hát és amiért billentyűzetet ragadtam az lemaradt :D

Csenge!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked! :) :)
Kép

És Ágnes rajongók....... :lol:
Itt a legújabb szám, szerintem naggggyon jó!!!!!
http://www.agnesvanilla.com/

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dorka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked! :)
Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést Csenge nevében is, nagyon tetszett neki Thomas, csak nehéz volt elmagyarázni, hogy ezt nem tudjuk leszedni a képernyőről :lol: Én vagyok a hibás, azt mondtam ő kapta :oops:

Dorka!

Mi is sok boldog névnapot kívánunk :)

Péntekre jó mindenkinek a tali? Bár ahogy a topik forgalmát nézem nem biztos hogy észreveszitek :?

Ditke
ditke62

Ditke!
Mi nem tudunk menni, mert betegek lettünk, mind a hárman :( :(

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Lehet hozzátok csatlakozni? A Lehel utcán lakom, két lányommal vagyok itthon már két és fél éve, Eszter két éves, Noémi pedig három hónapos.

Szia Edit!
Milyen kicsi a világ, hogy máris ismerőst találok, pedig csak véletlenül jutottam ide. Jó hallani rólatok, két lánykád még mindig gyönyörű, Esztivel közösen csodáltuk a képeiteket, és érdekes, hogy neki is a vasalós képek tetszettek legjobban! :lol:

Era!
Gyógyuljatok meg! (Náthából, betegségből nekünk is jutott mostanában bőven... :( )

Mindenkinek!
Rögtön lenne is egy kérdésem. Tudtok valamit a Zenekuckóról a Füredi sarkon? Szeretnénk menni, de nem tudom érdemes-e, mit csinálnak ott egy foglalkozáson? Vagy ha valahol már volt szó róla szóljatok, még nem könnyen igazodok el a sok topik, és hozzászólás között.

Ági
pappagi

Sziasztok!

köszönjük a köszöntéseket!:)

Csengének mi is kívánunk így utólag boldog névnapot!

Ági,
hogyne lehetne. Üdv itt :):):)
képeket dobj fel légyszi, úgy szeretünk gyerkőcökben gyönyörködni :)

Ditke,
sztem mi sem tudunk menni, Dorka is betaknyosodott :(

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mi is élünk, letarolt minket is az influenza, pont két hete küzdünk vele és szövődményeivel. De már látom az alagút végét.

Ditke
Még mi se vállalunk be egy találkát, Zsani se megy még jövőhéten az oviba. Nagyon durva ez a vírus, 10 napig lázasodtak vissza a csajok tőle.

Na megyek dógozni (mert közben azt is csinálom, hogy ne unatkozzam már)

Kép
KépKép
KépKép

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :)
A betegeskedőknek gyógyulást kívánunk, remélem jövő hétre meggyógyultok :)

Szia Ági!

Mostanában sokat gondoltam rátok, hogy találkozni kellene. Nektek nincs kedvetek jönni pénteken? Már úgy beleéltem magam :?

A Zenekuckóról nem hallottam, de érdekel :) Jó lenen valahová járni a lányokkal, bár félek úgy játrnék mint az angollal :oops: :(

Meg ha még téved erre valaki, pénteken várok mindenkit :)

Ditke
ditke62

Edit!

Szívesen mennénk, de még azért nem tuti. Reggel felhívlak, és megbeszéljük.

Ági

Kép
Kép
pappagi

Hali!

Azt szeretném kérdezni, h hová jártatok várandósan kismama tornára?

Én még az első terhességemnél a Családsegítő által szervezett kismama klubba jártam tornázni, és előadásokra, most ha jól sejtem ezeket a foglalkozásokat az Életfa Központ szervezi a Jerikó utcán. A második terhességemnél ide szerettem volna járni, de győzött a lustaság! :oops:

Ági

Kép
Kép
pappagi

Köszi!

Még az kérdezném, h hol lehet jó kismama és csecsemő ruhákat venni? A turkálók is érdekelnek.

Gyerekbútor-, babakocsi-ügyben is tudatlan vagyok még. :oops:

Köszi!
Már túlvagyunk a következőkön:panadol, Chamomilla, Dentinox és ezek kombinációja. Már kicsit kivagyok..., de egyszer csak vége lesz...
pancsika

Ná! Kismamaruhákat látta a zsibin, elég jók, de ahhoz szerencse kell. Próbáld meg , hátha...
pancsika

Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam...mióta Berci egyáltalán nem hajlandó aludni egész nap, azóta kicsit kevesebb időm van mindenre.

Én is üdvözlöm az újakat, nekem egy 3 éves kisfiam van és Bercinek hívják. (Ja ez már kiderült az előző mondatomból, na mind1).

Egy kicsit megkésve, de nagy-nagy szeretettel gartulálunk a névnaposoknak mi is!!!!

Átfutottam gyorsan a kimaradt heteket, mindenkinek jobbulást, aki elkapta ezt a fránya betegséget!!! Nálunk is történt egy nagyobb baleset, Bercinek agyrázkódása volt. Nekiszaladt egy másik kisgyerek a tornán és olyan szerencsétlenül esett, hogy elvesztette az eszméletét. Na azt hittem itt a világvége, de aztán ezen is túlvagyunk mára szerencsére.

Hétvégén voltunk a Nagycirkuszban, ahhoz képest, hogy egy éve itt be se ment a sátorba, most végig nagyon élvezte az előadást a gyerkőc. Mondjuk nem volt olyan hangos a zene, mint anno itt a mozgócirkuszban. Szombaton meg megnéztük a Thomas kiállítást a Közlekedési Múzeumban, jó volt, csak rengeteg embertömegen kellett átverekednünk magunkat.

Enci, sokat gondolunk rátok, hogy mi lehet Veletek ott a távoli Svédországban, Bercinek már meg is kellett mutatnom térképen, hogy hol van ez az ország :lol: :lol: Remélem jól vagytok és jól boldogulsz a két gyerkőccel abban az idegen világban is, bár a jót gondolom hamar magszokja az ember :) Flóri és Gergő megszokta már ott???

Ági,
Én a Maróthy György utcába jártam kimamatornára, de ennek már 3-3,5 éve, úgyhogy nem tudom, hogy van-e még ott ilyesmi.

Ja és a legjobb hír, Berci már a wc-be pisil :lol: :lol: :wink:

Jövő héten nekünk is jó lenne egy tali, majd beszélünk róla!

Addig is mindekinek szép napokat!
Orsi
brosi

Sziasztok!

Ná!

Üdv :)
Nem jártam kismamatornára, így sajna nem tudok segíteni. A kismamarucijaim többnyire köölcsönbe voltak, egyetlen vakondnadrágot vettem, azt a Corában kemény ezer pénzért leértékelésen :) Már több kismamát kiszolgált azóta :)

Orsi!

Gratulálok Bercinek :)
Nálunk sajnos visszafordult a bilizés. Vagy 2 hónapig csak bilibe kakiltak (pisi inkább pelusba), de mióta hazajöttünk Hőgyészről egyszerűen nem szólnak, pelusba megy a kaki :(

A kis betegek meggyógyultak már?

ezen a héten pénteken mit szólnátok egy talihoz nálunk?
Persze újból leírom, várom az újonnan csatlakozottakat is, cím megy priviben aki kéri :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Nekünk jó a péntek :)
Javasolni akartam, hogy pótoljuk be a múlt heti elmaradt talit, de megelőztél :D :wink:
Úgy néz ki már teljesen meggyógyultunk.

Orsi!
Milyen volt az első pelusmentes séta?
Örülök, hogy élvezte Berci a cirkuszt! Azért Pesten mennyi jó program van gyerekeknek is....olyan szomorú, hogy itt alig van valami.....

Ági!
Üdv itt! :)
Nem hallottam semmit arról a Zenekuckóról.

Nadine!
Jobban vagytok már?
És nem is dicsekszel a 3. vonalzóddal!!!????
Gratulálok!!! :D

Csajok!
DM???Már csak egy pont hiányzik.....a héten jó lenne...

Almás pitét akartam csinálni, de nincs itthon vaj :?

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nadine!

Hú, tényleg, gratulálok!! Eddig titokban tartani... :shock: Én tuti elkiabáltam volna :wink:

No lányok, ki akar társasjátékot ? :lol: Meg sátrat nyerni? :lol:

KISMACKÓ
"Kismackó nyomában"

Feltétel: küldj be 6 db Győri Édes Kismackó (30 g) logót.
Valamennyi pályázat beérkezését követően részt vesz valamennyi sorsoláson. Egy beküldött boríték egy pályázatnak minősül akkor is, ha több mint 6 logót tartalmaz.
Kezdete: 2007. február 5.
Befejezés: 2007. március 31.
Sorsolás: 2007.02.16-04.06-ig minden héten pénteken.
Fődíj sorsolás: 2007. április 6.
Garantált ajándék:
Aki 3 pályázatot (3x6 db-ot) beküld, az egy kismackó társasjátékot kap. Címenként egy garantált ajándék kapható.
Nyeremény:
hetente 50 db -összesen 400 db- Kismackó sátor.
Fődíj: 8 db gyermekoktató notebook.
Címenként max. egy sátrat és max. egy notebookot lehet nyerni.
Cím: "Kismackó nyomában" "Győri Édes" 1725 Budapest, Pf. 177

Vagy ronda plüssteknőcöt? :wink:

ROSSZCSONT RUDI
"Nyerd meg a Teknőcöt!"

Feltétel: küldj be 10 db promóciós Rosszcsont Rudi fóliát. Egy borítékban csak egy érvényes pályázat küldhető. Egy játékos legfeljebb 1 db sorsolt nyereményt nyerhet.
Kezdete: 2007. február 1.
Befejezés: 2007. március 31.
Sorsolás: 2007. április 6.
Gyorsasági díj:
heti 1250 db, összesen 10 000 db Rosszcsont Teknőc kulcstartó.
Nyeremény:
2 000 db Rosszcsont Teknőc plüss figura.
Cím: "Rosszcsont Rudi", 1300 Budapest, Pf. 606.

Kóros játékszenvedélyben szenvedő páciensünk heti hírlevelét halloták... :wink:
ditke62

Sziasztok!

Titkolni én??? :D Dehogy titkoltam, csak nem nagyon volt időm írogatni, legfőképp meg vonalzót gyártani. Na akkor még egy info: úgy néz ki ez a maszat is kislány :D , de őt nem mondták 100%-ra olyan kis szégynelős. 4 hét múlva már többet tudok :D Egyébként tegnap a klinikán el se akarták hinni hogy már lassan félidős vagyok, mivel még semi nem látszik. Hiába a széles csípő előnyei. Még hason is tudok aludni, igaz már a teljes hasrafordulás ellen nagyon tiltakozik.

Era
DM-es pontom nekem van, kérdés hogy mikor lenne jó mindenkinek.

Mi úgy néz ki meggyógyultunk (nem akarom elkiabálni) de ez az influenza valami írtó makacs betegség volt most. Józsinak ma fogyott el a gyógyszere, neki volt a legrosszabb. A pénteki talit még nem tudom elvileg jó lenne, gyakorlatilag azon múlik milyen sürgős most a meló amit elvállaltam. Holnap kiderül.

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

Úgy látsizk a babanet utál engem... Egy hónapja nem akar beengedni.... Most nem tudom mi történt, hogy mégis sikerült:)

Háááát ha már nagy bejelentések vannak, akkor én is csatlakoznék. Igaziból személyesen akartam, és van akinek már sikerült is elmondani, de elég régóta nem akar összejönni nekünk ez a tali dolog... Nálunk is érkezik a kistesó. Én lassan 24 hetes vagyok, és megint kisfiú lesz. Azért csak ilyen soká mesélem el, mert sajnos az elején és még utána is voltak kisebb nagyobb gubancok. Mostmár megtanultam bizni abban, hogy a jó isten is akarja, hogy ez a baba megszülessék, így csak nem várok péntekig a bejelentéssel :wink:
Nekem azért eléggé látszik már, sőőőőőőőt... Már szinte csak gurulok a pocimtól..
Marcinak van egy kis kötőhártya gyulladása, de bízom benne, hogy péntekre semmi baj sem lesz. Hétfőn saraztak apával, és úgy látszik az nem tesz jót a szemnek :lol:

Zenekuckóba mi jártunk is, és sok ismerős jár. Szeretik nagyon, de telt ház van. Azt mondták, protekció kell:) Ha érdekel Ditke, megkérdezem bnőim, és sztem be tudnak titeket könyörögni :wink:

Bilizéshez óriási gratula!!! Marci karácsony óta csak wcbe kakil, de a pisilés szerinte csak pelusba jó...Apropó pelus, nekem is kéne DM. De kinek mikor lenne jó?

Annyira szégyellem az eltünést, és most még nem is hagy a kis szimuláns irni sem.... Remélem azért visszafogadtok :wink: Nagyon jó lenne, ha péntekre meggyógyulna, és mi is mehetnénk...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Micsoda hírek!!!!!!!!!!

Gabi!
Nagyon örülök, hogy babátok lesz! :D És gratulálok, és nagyon jó egészséget kívánok!
Már a 24. hét?????Nemsokára szülsz :lol:
Mikorra vagy kiírva?
Remélem meggyógyul Marci szeme péntekre! Aztán tudunk személyesen is beszélgetni!
Nem is írtam, hogy megcsináltam a kakaóscsigát. Isteni lett! Nagyon jó a recept, amit adtál, olyan jó hólyagos lett a tészta :) Miknek nem tudok örülni :shock:

Nekem napközben lenne jó a DM, esetleg holnap? Ha nem megoldható a napközbeni vásárlás, akkor jó 5 után is, csak viszem a toldalékot magammal( Anna) :lol:

Nadine!
Neked is még1x gartulálok, és nagyon jó egészséget kívánok!
Józsi nem kapott szívbajt, hogy megint lányotok lesz?
Igaz András azt mondta, nem bánná, ha csak lányai lennének. Le tudja venni a csaj a lábáról :D
Ez a vírus tényleg nagyon makacs volt, mi is szenvedtünk tőle rendesen :(

Ditke!
Köszi az infót!
Utolsó mondatodon könnyesre nevettem magam :lol: :lol:
Kismackóra szerintem benevezünk....csak az a gáz, hogy Anna nem szereti....na majd én feláldozom magam :wink: :lol:

Még nincs is megágyazva...rohanok.......

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Gabi
Gratula még egyszer... (én már tudtam GAbiról, ő is rólam :D) Hidd el most már minden rendben lesz. Ti hogy álltok a névvel? Mi sehogy a láánynévvel, leültünk Józsival hogy beszéljünk legalább róla, de azt tudjuk mi nem lesz egyáltalán,de egyik se fogott meg minket. Kakaóscsiga recept engem is érdekelne, Józsi nagyon szereti és igazán jó receptet nem találtam még.

Era
Józsi nem kapott szívbajt, tudo őt csak nők vették körül a másik férfi a családban az apósa. Nekünk is mindegy amúgy hogy lány vagy fiú (azért fiúnak készült, max megrepedt :wink: ) de egészséges és eddig minden rendben van vele.

Ditke
Mi nem eszünk ilyeneket, Zsani csak a pöttyös rudit szereti meg a milli rudi barackosát. A kismackót se komálja, a kishajót megette a múltkor igaz.

DM
Nekem jó mind a héten mind a két nap, igaz nekem vannak utánfutóim most, mivel ZSani még nem jár oviba, talán hétfőtől már engedem. GRéti meg ugye most lesz 2 éves és böszörményben nincs olyan bölcsi ahová felvennék.

Na megyek rohan a lakás én meg utána (de jó is ha a férjek is itthon vannak, tuti kétszer annyi a dolog)

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziazstok!!

nagy nagy gratula a kismamákoknak!!! :):)

holnapi dm nekem is jó lenne :)

hú a tali kérdéses még, nagymami lestoppolta a csajt, vagy mehetek nélküle is? :lol:

Krisz
krisszie

ja ide is felteszem, az öcsém új, ingyenes hírdetési portálja, kukkantsatok be :wink:

www.civisapro.hu

Krisz
krisszie

Holnap esetleg 11kor jó nektelk a Dm? 12re megyek nőgyógyihoz, pont beleférne.....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

nekem jó :wink:

Krisz
krisszie

Sziasztok!

A Gabi féle kakaós csiga receptje.....

Kakaós csiga

Hozzávalók:

5 dkg élesztő
15 dkg cukor
kb. 7 dl tej
1 kg liszt
1 teáskanál só
4 tojás sárgája
1 citrom reszelt héja
20 dkg vaj

Megfuttatjuk az élesztőt, hozzávalókat meglangyosítjuk.
Mindent egy tálba teszünk, egyenletesre gyúrjuk, hogy elváljon a táltól.
Ezután 30-40 perc pihi langyos helyen.
Kettészedjük a tésztát, kinyújtjuk, rá alaposan kakaó, vagy cukros fahéj.
Feltekerjük, ujjnyi vastag csíkokat vágunk belőle.
Sütőpapírra tesszük, tojással megkenjük.
180-200 fokon kb. 40 percig sütjük.
Ha a tésztába, tejbe áztatott mazsolát teszünk, finom foszlós kalács lesz belőle.

Én a végén még megkentem cukros tejjel:)

Era
Kép
era75

Era (és persze közvetve Gabi :) )!

Köszi szépen a receptet :)Holnapra azért nem vállalom be, de hétvégére betáblázom :)

Holnap tud mindenki jönni??

Krisz!

Persze hogy jöhetsz egyedül is, nekem úgyis két egység gyerek jutott, jut belőle Neked is :wink:

Ditke
ditke62

Ditke

Mi mennénk, csak a címet nem tudom :) ha egy privivel megdobnál, vagy emaillal a nadinextlo@gamil.com -ra hogy hová is menjünk azt megköszönném :) Előtte beugrunk egy egészséges igazolásért Zsaninak a dokinénihez, hogy hétfőtől mehessen oviba. Egyébként hánytól hányig tart majd kb (úgy kell szerveznem a további programokat, mert már Józsi is kitalált nekem dolgokat)

Era
Köszi a receptet. tuti megsütöm. Lehet már vasárnap csak élesztőt el ne feljtsek venni.

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

Írtam privit, de gondolom gmail akart lenni, legalábbis oda küldtem, ha nem kapnád meg írj és akkor küldöm máshová :wink:

Várunk!

Ditke
ditke62

Ditke

A privi nem jött meg, de az email igen. Köszi. Mi 9-re megyünka dokinénihez a Jerikóra, utána megyünk majd. Ha a csajok is úgy gondolják ahogy én gondolom. megyek is kikészítem a ruhájukat, mert ha reggel ők válogatják még délben is itthon leszünk.

Nadine
KépKépKép
nadine

Ja, privin a mailt értettem :oops:
A lényeg, hogy ott van :)
Várunk!
ditke62

Köszönjük szépen a vendéglátást!! Nagyon jól éreztük magunkat!

A pogi recept pedig változatlanul érdekel!!! :D

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Nagyon jó volt a délelőtt!!!
Köszönünk mindent :D Jól éreztük magunkat!
Anna be is ájult, még mindig szunyál, bár lassan felkeltem, mert akkor este nem lehet vele bírni.

Era
Kép
era75

Éééééés sikerült a vonalzó!!!!!!!! :lol: :lol:

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era!

Gratulálok a vonalzódhoz :wink:

Gabi!

Itt a pogi receptje:
(remélem nem hagyok ki semmit, fejből írom :oops: )
szóval 40 deka liszt, hozzá egy csomag szárított élesztő, vagy kb. fél kocka friss, egy Rama kocka (vonalkódot nem kidobni!! sőt, most még a blokkot sem :lol: ) ezt bele kell darabolni, egy teáskanál só, meg egy darab sajt lereszelve, hát kb. 10 deka. Ezt összegyúrni, ja meg egy kis doboz tejföl is. Ha kell még esetleg bele tejföl akkor mehet, majd meglátod milyen lesz a tészta állaga, nekem ált. egy doboz elég. Elvileg ha nem maradt ki semmi akkor sikerül tésztát gyúrni belőle. Ha megvan akkor ki kell nyújtani és itt a lényeg: össze kell hajtogatni: először fentről behajtod az egyharmadát, aztán azt még ráhajtod a maradékra. Mikor ez megvan, akkor meg a jobb oldalát hajtod be 1/3-ig, és rá megint. Így lesz egy kis hajtogatott kockád. Oké, mindegy melyik irányból hajtod először, csak minden hajtogatásnál ugyanarra csináld, mert még 2x kell. Szóval ha először összehajtottad akkor pihizik 10 percet, nyújtás-hajtás- 10 perc pihenő- nyújtás, hajtás - és 10 perc után már kinyújtod és szaggatható. Megkenem tojássárgájával (én egy icipici tejet is teszek bele) és be a sütőbe. Ha nem égeted szénné mint én :oops: akkor egész jó lesz. Ja és persze lehet a tetejére sajtot meg miegymást szórni.
Nem tudom mennyire szárad meg másnapra, mert nálunk általában azelőtt elfogy, hogy kihűlne :wink: :lol:

Ha esetleg valaki számára nem volt egészen érthető az eszmefuttatásom a hajtogatásról akkor megpróbálok újból nekirugaszkodni :)

Ditke
ditke62

Ditke,

köszönöm, még a héten ki is próbálom. A somatos tippet is :wink: Mielőtt bekapcsoltam a gépet, épp rólad meséltem a férjemnek. Mondta, egye fene, gyűjtögessek én is nagyüzemben, amig birja a kamra. Most is azért kapcs. be, h megnézhessem a webnyeremény.hu-t. :lol:
Szóval, mostmár tuti, hogy fertőző :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

sziasztok!
ne haragudjatok, hogy itt kerdezoskodok, de egyszeruen nem talalok Kenezys topikot sehol (nem is ertem, egy ekkore varos megyei korhazarol, na mindegy). Biztosan van koztetek olyan, aki ott szult, tudnatok par mondatot meselni a korulmenyekrol, szuloszobarol, gyerekagyas szobakrol? Szabalyok, szokasok? Persze, most aztan nem tudni, hogy mi lesz az osszevonasok utan, bejon-e egyaltalan a valasztott orvos, ugyhogy talan a dokikrol is irhatnatok, ki tudja kihez kerulok vegul...Bacskohoz jartam a terhesseg elott, mert volt egy mehen kivulim, amit o mutott laparoszkopiaval tavaly nyaron.
elore koszonom, ha irtok!!!

vakond
Kép
Kép
vakond

Szia Vakond,
én a Kenézyben szültem de már elég rég :) olyan fura mintha tegnap lett volna, pedig 3 éve 8)
nem tudom miért nincs Kenézys topik, ill. sejtem a debreceniek nagyrésze a klinikán szült :)
írj privit és mesélek :wink:

Krisz
krisszie

SZIASZTOK! SZERETNÉK CSATLAKOZNI HOZZÁTOK, HA LEHET.DEBRECENBEN A MIKEPÉRCSI ÚTON LAKOM,17 HETES KISMAMA VAGYOK.NAGYON JÓ OLVASGATNI AZ ÍRÁSAITOKAT.MINDENKINEK GRATULÁLOK A SZÉP BABUCIKHOZ, REMÉLEM AZ ENYÉM IS EGÉSZSÉGBEN MEGLESZ. A KISMAMIKNAK MEG KELLEMES POCAKOSODÁST! :lol:

Kép
Kép
christine

Szia Rózsa :)
persze csatlakozz bátran :) gratula a pocaklakóhoz :):)

csajok ne felejtsétek, hogy 22-én torkos csütörtök!!! érdemes benevezni egy jó vacsira :)
Debrecenben a vigadó, a hotel nagyerdő, a trendo, babalu és a Hüse vendéglő vesz részt ebben az akcióban :)

Krisz
krisszie

szaisztok,

Lehet már tudjátok, azért szólok: http://www.evamagazin.hu/
Itt ha regisztráltok kaptok ingyen számot.

Mi ez a torkos csütörtök???

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Üdv az újaknak :)

Vakond!

Én a Kenézyben szültem, mire vagy kíváncsi? Vanank baba-mama szobák és olyan is ahol nincs veled a baba, éjjelre a babás szobákból is elviszik a piciket a csecsemősök. A szülőszobán azt hiszem egy hármas és egy kettes van, nekem szerencsém volt, tök egyedül voltam aznap éjjel :)
A gyerekágyas szobából van egyágyas (asszem csak egy), a többség 2-3 ágyas, de lehet, hogy van nagyobb is, de gondolom az nem babás szoba.

Christine!

Tök jó, egy pocakos is köztünk :) Ilyenkor csendesen irigykedem :wink:
Jó egészséget kívánok!

Gabi!

Akkor én vagyok a férjed előtt a feketebárány :lol: Az enyém egész addig nem bírta elfogadni, míg nem wellnesseztünk (de ronda ez így leírva, hogy van ez magyarul?? )
Bár néha még megfenyeget, hogy ha szanaszét lesznek a papírjaim kidobja :roll:
Kismackón játszik valaki? Nekem már van egy társasom meg két sátram :wink:

A Torkos csürtörtöknek az a lényege, hogy 50%-os áron kajálhatsz a megadott éttermekben. Érdemes helyet foglaltatni, mert tavaly lekéstünk róla :( Sajnos enyém uram dógozik, így mi nem megyünk :(

Ditke
ditke62

Sziasztok lányok! Nem tud valaki szülésfelkészítő tanfolyamot Debrecenben?Én interneten böngésztem, de sehol sem találtam, lehet bennem van a hiba. Ki szült közületek a klinikán?
Jó volna infókhoz jutni az intézményről.Kell-e oda betétet, pelenkát vinni, stb. Hány ágyas szülőszoba van? Ha valaki tud infót, kérem ossza meg velem is...
Előre is köszönöm, szép napot mindnkinek.

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Újaknak üdv :D

Rózsa!
Szülésfelkészítő tanfolyam szokott lenni a Klinikán. A terhesgondozáson biztos tudnak mondani valamit, vagy a dokid.
Ezen a tanfolyamon ( 2 alkalom, ha jól emlékszem), elmondják, hogy mit kell vinni, mi a szokás.
Én a Klinikán szültem. Adtak betétet, bár én vittem magammal, mert csak a szárnyas betétet szeretem. Pelust adnak a gyerkőcnek. Hálóinget is ott adnak, és a picire is ruhát.

Ditke!
Én már megvettem 18 kismackót :lol: Igaz még nem sikerült megenni, de Anna is megszerette. :wink:
Na de itt jön az én problémám. Azt írták, hogy egy boritékban csak 6 emblémát (vagy az egész papírt?) lehet beküldeni. Akkor hogy fogják tudni, hogy én 3*6-ot küldtem be? Nekem ez magas :oops:
Én is a sátrat szerettem volna Annának, de most olvastam, hogy az nem tuti nyeremény.

Gabi!
Regisztráltam. Köszi az infót.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era!

Nem tudom honnan tudják, de én is külön borítékban küldtem be és tudták, biztos számítógépen , excell-ben rögzítik, aztán ráraknak valami szűrőt cím szerint, hogy honnan jött már 3.... vagy mittomén :lol:
Ha nem jön össze a sátor majd visíts, nekem már van kettő :wink:

Gabi!

Köszi az infót, regisztráltam :)

03.01-től lesz játék a Kinder Pinguinnel is, azt eszik valaki? Gyűjteni kell a zacsikat, azt hiszem 10 db-ot és az első 500 beküldő kap plüss pingvint. Majd ha kicsit jobban ráérek beírom pontosan, addig se dobjátok ki a csomagolást :wink:

Ditke
ditke62

Szia Ditke,
köszi a pingvines infót:) nagy kinder pingui fogyasztók vagyunk
(vagyis főleg én :oops: )szóval 1-ig meg is lesz a 10db :)

Krisz
krisszie

Itt van amit tudok, hivatalos szabályzatot még nem találtam, hogy a beérkezés vagy a feladás dátuma legyen 1-e... De addig kiderítem :)

Gyűjtsd össze 10 db kakaós vagy kókuszos Kinder Pingui szelet csomagolását és zárt borítékban neveddel, címeddel küld el:
1461 Bp. Pf.:22
Ha eléd gyors vagy és az első 500 beküldő egyike leszel máris tied a kedves plüss figura.
Játék 2007 márc. 01-31-ig tart.

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Rég írtam, de azért olvaslak titeket! Nem tudom hallottatok-e róla, nemrég nyílt egy játszóház az újkerti suliban. Eszter lányom nagyon imádja, alig lehet elrángatni onnan. Itt találkozhat vele egykorú gyerekekkel is, amire már nagyon nagy igénye van, de bölcsibe nem vihetem a pici miatt. Ráadásul pénteken még tornázni is voltam itt, és közben a gyermekeimre a játszóházban vigyáztak. Most meg zenebölcsit szerveznek, és mindezt ingyen. Egyébként pedig megszerveznek mindent, amire igény van. Szerintem érdemes megnézni. Egyetlen probléma, hogy pici a hely, de ha sok érdeklődő lesz, hamarosan kapnak egy tanteremnyi helyet játszóháznak.

Edit!

Lehet ez a hely megoldaná a mi problémánkat is a zenebölcsire, ráadásul ingyen, mert nekem még mindig nincs ötletem, hogy kit hívjunk.

Rózsa!

Én októberben szültem a klinikán. Két és háromágyas szobák vannak, zuhanyzóval, wc-vel. Nekünk mindent adtak (pelus, babaruha, betét, hálóing), de érezhető volt a takarékoskodás. A szülésfelkészítőn még azt mondták, hogy mindent vinni kell, mert csak az első napon kapunk, de végül adtak mindent, legfeljebb kérni kellett. Érdemes vinni tartalék pelust, betétet, és esetleg gyerekruhát, úgyis gyorsan kiderül, hogy kell-e esetleg hozatni még a rokonokkal. :) Két éve még be se lehetett vinni saját babaruhát, most meg választhatsz, hogy mit adsz a picidre.
A szülésfelkészítő tanfolyamra vagy a szülészet portáján kell jelentkezni, vagy a pszichológusnál, de a portás megmondja.
Ha még van kérdésed, szivesen válaszolok!

Gratulálok minden pocakos kismamának!

Ági

Kép
Kép
pappagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?