Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!

enyém gyerek már fél 7-kor fent volt, ezért most már megint húzza a lóbőrt... :) szépen egyedül, egy hang nélkül elszunyált... :D

gabó,
naaa!!! remélem nem is jön meg a mikulás!! :wink:

kriszti,
az az igazság, az elején nem mertem hason altatni... aztán egyszer elkezdtem, mert észrevettem, hogy hosszabbakat alszik hason. de most már gurul ide-oda, hason, háton, oldalt :D hasra teszem le, de sosem úgy ébred.
unokatesóm kisfiának van pár thomas mozdonya, nagyon menő most az a mese. néha itt is szól... :D
gyerekek hogy vannak?

zília,
hja, akkor nem valószínű, hogy osztálytársak voltunk, én még csak a 25. életévemet nyomom. :D
dorka is sajtkukac kaja közben, etetőszékben csak pár percet bír, így a kaják sem ott történnek, hanem ahol épp megtalálom a gyereket... :roll: :oops: :D
hűű, én még mindig nem értem a gyerekdokit... :oops: :D hol rendel ő? kórházban?

erika,
"apa simán" :D :D tényleg érdemes lenne ezeket feljegyezni, olyan jó lesz később olvasgatni... :P
hova mész vissza dolgozni? biztos írtad már, de nem emlékszem. :oops:

KépKép
viol81

Viol
családsegitőben dolgozom
feljegyzem őket!!!! :lol: :lol:

GAbó
tesztet veszel???Ugy izgulok!!!!!!

Zsani,Erika
merre vagytok?
Vendég

Betegeskedők hogy vannak?
Vendég

Sziasztok!
Rik!Este jó későig fent voltál :P Még egyik helyről se hívtak vissza.Hát kíváncsi leszek.
Nekünk jövő csütörtökön kezdődik az ovi.Mármint Virágnak :) Ő már várja.
Gabó!Remélem kisbabát vársz :P
Én is befestettem vörösre a hajam.Hát olyan furi lett.Ha sikerül képet feltenni akkor lesz. :P

KépKép
kola2

Erika!Milyen számokat írjak a döntés,nyújtásnál?

KépKép
kola2

Szia Zsani!!
Huu,izgi lehet a vörös hajad!!!Férjurad mit szolt???
Gondolom Viri várja már,ugy ki van éhezve a gyeretársaságra!!
Én 25-25-öt szoktam,mert nekünk nagyok mindiga képek.De van hogy 30-30 at is beveszi még!!!
Probálkozz!!Azt a Mátés képet betette már a férjed a mappába?Azt már kicsinyitettük,azt csak ide kéne tenned!!
Vendég

Gabó
mit intéztél?Van jo kis kégli???
Vendég

Köszi!Hát Apa azt mondta rá kicsit fura.Mátés képet nem találom :oops: Kép

KépKép
kola2

Na sikerült :P

KépKép
kola2

Zsani
teljesen más vagy ezzel a hajjal!!Szerintem kicsit idősebbnek is nézel ki!!És kicsit boszis,de olyan jo értelemben.Igézd meg a férjuradat!!Te festetted?(én nem merek nekiállni,valszeg megint fodrász lesz belőle)
Vendég

MA Rékáéknál a suliba sztrájkoltak volna tanárok,de mivel elmaradt igy nem kapott lecot!!!
Mondtam neki,hogy akkor tanulás ma elmarad itthon,játszon amig a Petra alszik(addig tud nyugodtan,mert Petra elvesz tőle mindent) :wink: Most ki se jön a szobájábol...
Vendég

Ja azt én is észre vettem,hogy öregit :? Igen én festettem be.Ma megyünk anyékhoz kíváncsi leszek mit mond rá.

KépKép
kola2

zsani,
nekem tetszik ez a szín!! :) nemtom milyen volt az előző - úgy értem tudom, hogy szőke, de nem láttalak - de ez jó! :) anyós véleményére én is kíváncsi vagyok... :wink: mennyire adsz a véleményére?

KépKép
viol81

Viol!Köszi :) Anyuékhoz megyünk :) Már telefonba mondtam neki,de ő a természetes haj híve.Anyósnak meg biztos tetszik majd.Ő is vörös.A véleménye mindenkinek érdekel.Bár anyóssal olyan tisztes távolságba vagyunk...De jó így.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Zsani!

Jo a hajad, meresz 8) bator vagy, hogy nekiälltäl, nekem is volt regen hasonlo szinü hajam.
Viri biztos nagyon fogja elvezni azovit, nagyon szereti a gyerekeket, olyan aranyos volt a Fö teren, hogy terelgette a kicsiket. :D

Nagyon kiväncsi vagyok mär a kis Mätera. :D

Zília!

Nekünk is az dr Orbän Hajnalka a gyerekorvosunk :D lehet mär talälkoztunk tanäcsadäson.
Most jöttünk haza a rendelöböl, megkapta Mäte a 18 hos oltäst, remelem nem lesz semmi baja.
81.5 cm es 11.4kg :D

Viol!

Örülök, hogy eszik mär Dorka, ügyes läny ennyi täpot megiszik. Szerintem ne izgulj eleget eszik, Mätenak is volt egy idöszaka amikor kevesebbet evett.
Na majd mindjärt folyt.......l

katus78

Katus!Neked is köszi :P Virinek biztos tetszeni fog az ovi.Ja a Fő-téren csak úgy intézkedett :P
Este Apával megkerestettem a kis Máté fényképét.
Amúgy jól vagytok?

KépKép
kola2

Kicsit el kellett ringatnom, ki volt zökkenve, mär delben aludni szokott a tanäcsadäs meg beltöl van. Alig vettem a kezembe, rämborult, es szinte mär aludt is. :D

katus78

Jol vagyunk, köszi (kopp-kopp) :D

katus78

Kép

KépKép
kola2

Bocs csak próbálgatom a kép feltöltést :oops: Itt Viri 1éves volt,és milyen szőke :)

KépKép
kola2

Sziasztok,
látom, gyönyörűen pörög a topik és örülök, hogy nagyrészt mindenki jól van!

Mi is persze egyben, Vince fogakkal, mega dackorszak kezdetével küzdik.

Jómagam mostanában ritkánjutok ide, próbálok pihenni is, mert most már tényleg egy viziló is megijedne tőlem :lol: , de hát úgy látszik nálam már csak így megy ez.

Zsani-Kola,
nagyon jó ez az 1 éves kép Viriről, irtó aranyos.
Ne haragudj, de én is a természetes hajszín pártija vagyok - kicsit öregasszonyos módon, de a lényeg, hogy Neked tetsszen!!

Beusék ugye már otthon... juj, de jó nekeik!!

Mindenkinek minden jót!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Dehogy haragszom :P
Már nagyon közel van a szülés.Pihenj amennyit csak tudsz :)

KépKép
kola2

Eszter,már úgy izgulok!Ma már majdnem felhívtalak,hogy mi van veled! :D

Zsani,nekem tetszik a hajad! :D

Kép

Kép
hajnus

zsani,
:oops: gyorsan olvastam, és anyóst láttam... :lol:
jajj, viri nagyon aranyos!!!! tényleg milyen kis szőke! :P
próbálgass csak sok ilyen szépet feltenni!! :wink:

katus,
remélem máté észrevétlenül átsiklik a dolgon és nem lesz semmi utóhatás! hűű, már másfél éves elmúlt... :shock: :P

eszter,
örülök, hogy jelentkeztél!! :) figyu, nekem van egy számom tőled, 06-30/23........, ez jó még?
azért vizilóban ne gondolkodj, nem hiszem, hogy vagy te akkora. inkább áldott állapotban lévő anyuka, aki édes terhet cipel! :wink:
pihenj sokat!!

cajok,
reni üzent, hogy rossz a sz.gépük. reméli, hogy szombatra már meggyógyul és akkor tud jelentkezni.
mindenkit üdvözöl! :P

KépKép
viol81

Esztermami
igaza van a Violnak,hidd el kibujik a pocaklako,és már ugyanolyan jo alakod lesz,mint volt!!! :wink:
Ugye értesitesz valakit,ha itt az idő??VAgy ha megszületett a JAnka baba!!!!

Gabó
mi van merre vagy????Bébi?Ház??Intézkedsz ezerrel?
Vendég

Csajok:mi ez az új hajszín mindenkinél?Jön a tavasz?Jól áll mindkettőtöknek.Majd egyik nap jövök egy kicsit bővebben.
Tényleg Katusnak ilyen haja volt ,mint Zsaninak,és még rövid is volt,és "felfelé"is állt.El tudjátok képzelni ??

Hm Tanti?Emlékszel rá?Alig ismertelek meg itt a neten hosszú,világosbarnás hajjal.

Gabó:szorítok,hogy ne jöjjön meg!!Vagy most még jöjjön meg?

Jó éjt!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!

Minden elszállt, amit írtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Újra: Köszi dícséreteket Nyuszifül nevében! Ritkán alszik hason, azért örökítettem meg. Ma megkóstoltattam vele a kamillateát: hatalmas siker! Micsoda gusztusa van, én nagyon utálom, de Kincsőnek nem győztem kanalazni. (Eredetileg a szemét akartam vele kitörölni, de annyira nézte a csészét, hogy kipróbáltam. Aztán egy másik csészéből kitöröltem a szemét is :lol: ) A kamillától kakilhatott hatalmasat vagy az antibiotikumtól? Van ilyen tapasztalatotok?

Gabó-azért titkos a hazaút, hogy le ne lőjék őket. Már nagyon várom haza!!! Anya is kb-ra vett ki szabit, hogy ráérjen, mikor a fia itthon lesz, azért van nálam csak ennyit.

Én is hajszínt változtattam :oops: :oops: , szőkítettem egy kicsit melírrel. A szopiba nem kavart bele, féltem, hogy a tej ízén majd érződik, de Kincső változatlan kedvvel evett.

Zília, Katus-mi is Orbán Hajnalkához járunk, őt választottuk. Én nagyon szeretem, Kincsővel olyan alapos, kedves és figyelmes, Nyuszi pedig mindig óriási mosollyal fogad minden vizsgálatot.

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-a kötőhártyagyulladás milyen? Kincsőnek "csak" váladékozik a szeme, más tünet nincs. Alvás: szerintem csak addig lesz jó világom, amíg nem ül és áll a baba! Már a fordulásokkalond van, mert imád megfordulni, de úgy aludni nem. Sokszor arra riad fel, hogy megfordult, és vissza kell fordítanom.

Megyek, Feleségek vannak.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok,

Viol,
igen, a számom jó.

Lányok ígérem, valahogy biztosan jelentkezem, ha megérkezett a babó, de ne izguljatok, szerintem még legalább 2 hétig nem fog. :lol:
Nagyon köszönöm a szurkolást, nagyon jól esik.
Ma megint voltam olyan vizi terhestornán. olyan jó!!

Anikó,
az antibiotikum okozhat hasmenést - Vince egyszer kapott, akkor volt is neki. Ráadásul - biztosan tudod is - a begombásodást is elősegíti :evil: , de mandulagyulladásra tényleg kell. Vincének is egyszer volt és akkor kapott.
A kötőhártyagyulladást babónál nem tudom milyen, felnőttnél biztosan Te is tudod, véreres szem, viszketés. Ha csak váladékozik egy picit a szeme, akkor talán azért az még nem az.

Jók legyetek!

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
most jutott eszembe. Van egy Normaflore nevű gyógyszertárban kapható készítmény, ami azokat a jótékony bélbacikat tartalmazza, amiket az antibiotikum elpusztít. Azt hiszem már egész piciknek is adható, de azért ezt kérdezd meg a patikustól. Érdemes már az antbiotikum mellett elkezdeni. Műanyag amullában van egy színtelen, szagtalan folyadék. Nagyon jó dolog.
Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!

ANIKÓ,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép

Kép
hajnus

Anikó,tényleg jó a Normaflore.Van nekünk is itthon,megnéztem és adható csecsemőknek.

Kép

Kép
hajnus

Boldog Szülinapot Anikó!!!

A babáknál a kötöhártya nagyon csuny sárgás váladékkal jár.Összeragad a szeme,nem tudod vizzel csak ugy simán kimosni,dörcsölve jön le.Kis hőemelkedés is jár hozzá.
Kivánom ne legyen ilyen egy babának sem!!

Esztermami
megy a drukk!!
Vendég

Sziasztok!
Azt hittem ma lesz végre időm kicsit jönni :roll:
erre tegnap estétől hajnalig hányt a Márton. Most mosok, ápolok és rettegek, hogy elkapom, májusban is így kerültem be terhesen a kórházba. NA meg Ágnes tényleg kicsi egy ilyen vírushoz. Jankát még elküldtem oviba, hogy kicsit csendesebb legyen a nap, mert 2órát aludtam csak. Azt is úgy, hogy ágnes mellettünk volt mert folyton felébredt Mártonra...

Anikó, boldog születésnapot!

A hajfestésben én is maradi vagyok :lol: , nem visz rá a lélek, pedig mostanában már nagyon megszaporodtak az ősz hajszálaim :roll:

Gabó, izgi a helyzet!

Katus, üdv, majd beszélünk!

Csilla! Látod nálunk is megy megint a verkli. Már alig alszom :?

Rik, na ilyen a boldogság :lol: :lol: :lol:

nem tudom folytatni, mennem kell...

Kép
Kép
Kép
amica

Andi
jobbulást Mártonnak!!!!Szegénykém,kimerült lehet!!Ápolgasd,szeretgesd csak!!De tényleg csak el ne kapd!!JAjaj!!
Majd teszel fel képet az új lakásrol??
Vendég

Katus
huu,el se tudlak képzelni a Szeszike által felvázolt hajjal!!!
Lázadás volt?Vagy az volt a menő?? :wink: :)
Vendég

Gabó????????????????????????

Eszti????????????????????????
Vendég

Na cajok!
Vasárnap megyünk háznézőbe a Balázs már bújja a jogszabályokat mire is költheti el az örökségét jó mi?
Nem elég,hogy az ember fájdalmas úton örököl,de még azt is megszabják mire köktheted el a saját pénzed!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Na szóval!Tegnap vettem tesztet nem bírtam ki és ott díszeleg halványan második csík!Ha hétfőig nem jön meg akkor veszek mégegyet és irány a doki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szal ezt a szakbarátot muszály lesz valahogy elérnem,mert 6-hónapig fogok GYES-t kapni ami mint tudjuk szarra sem elég!
A kocsi részletét fedezi azt kifujt!

Eszter!Örülök,hogy itt vagy éjjel eszembe jutottál.Még kb.2-hete írtam neked az iwiwen láttad?

Amica!Jobbulást Máténak!!!!

Aniko Boldog szülinapot!

Katus!Máté,hogy van?Láza nincs ugye?

Zsani!Marha jó lett a hajad!
Vendég

Esztivel beszéltem telefonon jól vannak Szonja épp most lábal ki az influenzából sokat melózik azért nem tud jönni!
Vendég

Gabó

Csendben mondom akkor:Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hidd el biztos az!!!!
Vendég

Csak kicsit félek,mert ő ha az vagyok Novemberi bébi lesz.Ruhánk arra az időre egy szál se!!!!De ez legyen a leg kevesebb!!Mert a barinőm lánya is nyári volt a Levi is és tőlük kaptuk a ruháink 90%-át!!És még így is van amit Levi soha nem vett fel annyi van!!
De örülnék neki nagyon.Múlt hónapban még nem,de most már igen!Remélem nem jön már meg!!
Vendég

Gabó!

Csendesen juuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeejjjjjjjjjjj!
Nekem a dokim azt mondta annak idején hogy a tesztek már nagyon biztosak, szóval szerintem örülhetünk! :D
Mikor volt az utolsó mentsruáciod?
Sajnos Máté éjjel lázas lett, kapott kúpot, szépen lement a láza, csak az volt a baj, hogy 2 órát fennt volt :? K´pot nem szoktam neki elöre adni, mert még egy oltástól sem volt lázas.
Most jó kedve van :D

Rik!

Hát most így bele gondolva, lehet lázadás volt, nem tudom nekem tetszett :D
Sajna még egy képem sincs, pedig szerintem jól állt, igaz most kéne megnézni, lehet rosszul lennék :lol: :lol: :lol:

Amica!

Jobbulást szegény Mártonnak, vigyázzatok magatokra!

Boldog Szülinapot Anikó!
Kép

Mi nagyon szeretjük a doktor nénit. :wink:

katus78

Katus!Így csendesen köszke!!!!!
3. napja késik!A Levinél már akkor csináltam mikor egy napot késet!
Megcsináltam,mert akkor ha az vagyok befejeztem a babakocsival való felcuccolásást a barátnőmékhez!
Sajnálom,hogy belázasodott,de a lényeg,hogy már nincs neki!

Na lépünk átmegyünk a Levike kis barátjához!
Vendég

Máté kukaca hogy áll?Úgy értem huzogatod neki rendesen?És szépen lemegy a bőr róla?Levinek asszem felvágás lesz belőle,mert csak egy pici helyen engedte el neki eddig!
Vendég

Gabó!

Bevallom, nem én huzogtatom hanem Jocó :oops: épp tegnap kérdeztem, azt mondta nem lesz szerinte baj vele. :D

katus78

Akkor jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Anikó!Boldog szülinapot!!
Gabó!Csendben én is gratulálok :P
Köszönöm a hajamra a dícséretet :) Még anyukám is azt mondta,hogy jól áll.
Sajnos én is egész éjjel hánytam és lázas is vagyok.Remélem Virág nem kapja el. :cry:

KépKép
kola2

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat, kedvesek vagytok! Úgyis elszontyolodtam egy kicsit reggelre: 31 éves vagyok. A 30 még poénos volt, de 31 már riasztó egy kicsit. Az már felnőttkor, pedig én a lelkem mélyén még mindig 17 vagyok!!! :lol:

Eszter, vigyázz magadra!

Andi, jobbulást Mártonnak és Zsani neked is!!!

Köszi a Normafloros tippet, a doktornő is ajánlotta, veszek is egyet. Megvárom még a szemcseppet is, mert az is antibiotikum, és vasárnap legurítom Nyusz torkán a jó bacikat. Ma reggel apa adott neki egy kis kamillát, már keze-lába jár, mikor a kanál közelít a kis szájához,olyan édes volt! :P
Remélem, nem komoly a szeme, már váladék sincs benne, de 5 napos kezelés miatt adnom neki a cseppet.

Megyek, megérkeztak a Mamival a sétából, leszáguldok értük.

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó: csendben mondom: GRATULÁLOK!

Anikó

Kép[/url]
quito

Hát cajok baromi szarul vagyok!!!!Semmi étvágyam szar a gyomrom fáj a derekam és fáradt vagyok!

Zsani!Jobbulást!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?