Ildus, én is pont így voltam Dénes babával, amikor megláttam, én is azt mondtam, de jó lenne még egy ilyen aranyos baba ide! De hát, sajnos más is közbeszól! Pedig olyan jó lenne újra babázni! Talán majd később!
Amúgy tesóm már jobban van, már újra dolgozik. Szerencsére nem a dokin múlott, hogy milyen hamar gyógyul majd meg. Állítólag mandulagyulladása volt.
Az engem is érdekelne, hogy valóban nem lehet máshova vinni a csemetét, csak ide, mert én szeretném majd kivetetni Cser manduláit nyáron, de nem itt, hanem a Bethesdába.
Mi eddig a Heimbe jártunk fel Ábellel a szívzöreje miatt, Csernével pedig a Madarászba az ekcémája miatt és mindkettővel teljesen meg voltam elégedve, igazán ygerekbarát helynek tűnnek, nem úgy, mint az itteni.
Az a bajom, hogy ha Cserne meglátja az esztergomi kórházat, már rosszul van, a pestiekkel pedig semmi baja, pedig tudja hogy az is kórház. Szerintem ez jelent valamit. Sajnos azt vettem észre, hogy a gyerekosztályon is azt hiszik a dolgozók (tisztelet a kivételnek), hogy a szülő jó kedvébe viszi be a gyereket és otthon ugyanúgy tudna gyógyulgatni, ha a szülő oda figyelne egy kicsit.
Ez az én véleményem, ha valakinek nincsenek kellemetlen élményei, annak örülök, és kívánom, hogy továbbra se legyen, de én a gyerekemből indulok ki.
Mellesleg a gyerekorvosunkkal én is teljesen elégedett vagyok, és csak ajánlani tudom, de valóban lehetnek olyan esetek, amikor inkább felvinném.
Más: Gabiról tudtok valamit? Ildus, nem tudod, kiköltöztek már Dömösre?