Hat ma kitikkadtam. Megjartuk az orvost, a gyogyszertarat, ket teljes ora volt a varakozasokkal. A gyogyszertarban mar nagyon nem birta, melege volt az overalljaban, es az orrfolyas kronikussa valt, megallas nelkul csurog az orra. Persze utalja ha torlom, amit minden 1/2 percben meg kell tenni. Az orvos miatt a delelotti alvasa is kimaradt, szoval nem volt tul boldog mire hazaertunk. Gyakorlatilag majdnem ugyanazt a kremet irta fel mint mult heten, de ebben tobb gomba elleni szer van, ugyanis meg egy kis gomba is hozzajott a kicsipes melle. (Hurra..
) Kaptunk meg egy "szigetelo" kremet is, ami a gyogyszereset lezarja, es igy se a pisi se a kaki nem tud a borhoz ferkozni, ill. a gyogyszer onnan "eltavozni". Hat majd meglatjuk mennyire hat. Nem szabad torlokendot hasznalni, csak vizzel es szappannal mosni a feneket, es hajszaritoval szaritani. Na erre azert meg kivancsi leszek, ma meg csak fujtam neki, de abba meg en szedulok el.
Dia,
Nalunk ha a Bencere rajon az, hogy nem akar megmaradni, akkor az egvilagon barmit adhatok neki, csak megfogja, megnezi, eldobja, es mar folytatja is az orditast. Mar olyasmit is kapott ilyenkor amit maskor soha (pl. telefon), de nem hasznalt.
Aztan a tegnapi szornyu ejszaka utan ma gondoltam napkozben talan nagyobbakat alszik majd. Hat tevedtem, osszesen 40!! percet aludt. Viszont este 1/4 8-kor mar csond volt. Remelem az ejszaka is jobb lesz. Egyebkent az orrfolyasa meg megfazas, csak azt tudnam hol fazott meg? Arra is kaptunk szert, remelem nem keveredik bele jobban.
Na megyek mert en is elegge dog vagyok a mai nap utan. Sziasztok!
Agi