Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Csatlakozhatunk mi is? :D
Hajnival már ismerjük egymást egy másik topikból.:)
Lehet,hogy csak 3-4 naponta tudok jönni,de igyekszem majd.:)

Rólunk:
Van egy 3 éves kisfiam,Dominik és egy 4 hetes 3 napos kisbabánk is.:-) Domi a 2. hónapban jött össze,a kicsi pedig a 9.-ben.Sokat vártunk rá,de a lényeg,hogy itt van!
Nagyon kicsi még,de bízunk benne,hogy nem lesz semmi gond.

A hányás dologról...A fiamnál a 16.hétig hánytam,kb a 7-8 héttől.De nem csak reggel,egész nap. Kíváncsi leszek most hogy alakul.Eddig semmi rosszullétem nincs.

Orsiék

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Üdv itt is. :)
Vendég

Sziasztok!

Timurr15, jutta, orsi üdv. a topicon.

Tontica!
Érdekes, remélem minden rendben lesz. Iker baba előfordult már a családban? Ha anno elsőre iker babák lettek volna, örülnék neki, de most nehezebb lenne Manó mellett.

Anyukák ne izguljatok, minden rendben lesz a babákkal. Optimistán kell hozzá állni, mert csak, ha rosszra gondol az ember, egyszer be is jön.

Jutta, te mivel foglalkozol?

Timurr! Nálam is volt émelygés Manóval, hányni nem hánytam. Viszont a hagymát, ételek illatát utáltam. Most is ez van. Szenvedés főzni, így egy darabig Apa hordja haza a kaját. Álmos vagyok, most már nem tudok piheni annyit, mint Manó előtt. :)

Szép napot nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Köszönöm az üdvözléseket!

Jolka: pénzügyi területen dolgozom, és Te?

Kicsit jobban vagyok, most már nincs hőemelkedésem, remélem már nem is lesz! :)

Egy barátnőmék - gyakorló anyuka - itt laknak a szomszédban, ellátott tanácsokkal, most illóolaj, fokhagyma, narancs, kivi kúrán vagyok, hátha ez segít!

Mindenkinek problémamentes pocakosodást!

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Szia Jutta!
Én számtech tanár voltam Manó előtt.
Munkahelyeden mikor mondod meg? Végig szeretnél dolgozni?
Jobban vagy már?

Orsi!
Te dologzzol most? Ha igen mit szólnak a munkahelyeden, hogy megint hiányolniuk kell egy darabig? Nincs gond belőle?

Már két napja elég jól keltem, semmi émelygés, remélem így mad. :)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok
Boldog Valentin napot:-)

Jolka nem csinálsz vonalzót?

Nekem most nem olyan durva a hányingerem,mint Majával lehet fiú?de jó lenne :-)

Kajával én is gondba vagyok,eszelősen kívánok valamit,apával meghozatom és pár falat után rosszul vagyok :roll:

Jutta
jól vagy?

Orsi
gratula:-)

Van kiskönyvem:-)

Timurr
Vendég

Halihó!

Megjöttem a dokitól. ))

Kisnyuszim:
Kép

Dobogott a szivecskéje.

Uh szerint kissebb, 7+6 v. 8+0.
De ugye hőmérőztem és aszerint is 5. nappal később fogant, szval így reális.
A szülési időt hagytuk szept. 22-n.

Csajok, olyan boldog vagyok. )))))
Vendég

Sziasztok!

Köszi az aggódást, jobban vagyok! :-D
Ezért még csak lézengek a lakásban, lassan rendet rakok, mire haza jön "apa".

Majd rendelünk valami vacsit Valentin napra!

Hajni, örülök, hogy rendben minden! :lol:

Hogy dolgozni meddig szeretnék? Hát, fogalmam sincs, majd ahogy alakul és ahogy érzem.

Miért mit javasoltok?

Szép napot nektek!

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Timurr15!
Gratulálok a kiskönyvhöz. Most milyet adnak? Anno Manóval mi rózsaszínnel jártunk .:)
Vonalzót, majd következő hónapban, ha dokihoz megyek.

Hajni!
Gratulálok neked is. Szép a baba. :) Manó is ilyen volt a a nyolchetes uh-on. Veled együtt örülünk, hogy ilyen boldog vagy. Tesónak mondtátok már? Ő felfogja már?

Jutta!
Én nem tudok javasolni semmit, addig doglozz míg bírod, és jól érzed magad. Na és főleg idegileg ne húzzanak fel. :)

Mi Valentin alkalamából, elmentünk a fiúkkal vacsizni. ;) Jó volt, Márk is széppen evett.

További szép estét nektek!!!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hajni!

Gyögyörű a kisnyuszid!!!Annyira örülök,hogy minden rendben!!!!:D:D:D

Én is nagyon izgulok,hogy mi lesz jövő héten...Kedden megyek dokihoz,ha sikerül,mert most költöztünk ide és még azt sem tudom,hogy hol az sztk. :?

Jolka!

A nagyfiam márciusi,ezért még nem mentem vissza dolgozni.A munkahelyemen még nem tudják,hogy nem is megyek vissza pár évig...Volt egy lehetőségem,egy másik helyen, jobb fizetéssel,de erről lemondok...a baba az első.:)

Timurr!

Én a fiammal voltam hányós...most meg még semmi,de bármi lehet.
Én a Dominál éreztem az elejétől,hogy kisfiú...meg sem lepődtem az uh-n amikor mondták.:D Most kislányt érzek...majd kiderül:D

Jutta!

Én a folyamatos russzullét és hányások miatt már a 8.héttől otthon voltam az első babámmal. Nem tudom,hogy ha ez nem lett volna akkor maradtam-e volna tovább.Szerintem ez így jó volt egyébként.:D

Orsiék

KépKépKépKép
*orsi*

fú ne haragudjatok a szóismétlésekért...késő van már.... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Még egy utolsó és megyek aludni:)

Ti hol fogtok szülni?
Készíthetnék majd táblázatot,ahová beírjuk a gyerkőcök várható születési idejét,a kórházat,nemét,testvéreket ilyesmi...hmm???
Én bevallom nem nagyon értek az elkészítéséhez,de ha valaki vállalná esetleg..... :roll: :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Orsi!
Én Nyíregyházán fogok, ha minden igaz, de sose lehet tudni.
:wink:
Ok, lehet táblázat. Ha senki sem válalja megcsinálom. :)

Szép napot nektek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Orsi:
jó ötlet a tábla, én válallnám is, de a 2007. szeptemberi babáknál én csinálom, így félek, h sok lenne vagy összekeverném őket. :lol: :lol: :lol:
Drukkolok keddre.
Én is Marcival hánytam keményen, most ez lightos hozzá. Néha hányok, inkább émelygek és hányninger, ami meg Marcinál nem volt.
Én is megéreztem, h fiú Marcusnál. De most is azt érzem, bár messze nem annyira biztosan, mint akkor. :)
De nekem mindegy is. Egészséges legyen. :lol:

Jolka:
köszi, h önként bevállalod. :)
Marcinak nem mondtuk még, a 12. hétig nem szeretnénk, de sztem utána is várunk kicsit. De ő érzi, sztem nem tudja mit, de érzi. :)
Vendég

Sziasztok!

Jobban vagyok, azt hiszem hétfőn megyek dolgozni. :?
(Értelmezzük a :? jelet:
- jobban vagyok :D
- megyek dolgozni :cry:
Na jó ennyire nem rossz, de most jól esett a pihi)

28-án megyünk dokihoz, addig drukkoljatok, hogy minden ok legyen. Kicsit aggaszt, hogy csak ilyen későn (8 és fél hetesen kb.) jutunk el nőgyógyászhoz, de nem voltam ismerős a környéken - most költöztünk - és először még informálódni, keresgélni kellett.

Addig is szedek vitamint és sok-sok gyümit, meg rostos cuccot eszek, nomeg fehérjét.

A táblázat szerintem is jó ötlet, de csak majd az orvosi vizit után csatlakoznék hozzá...

Ma már kellene valami hasznosat is csinálnom, azt hiszem vasalok majd egy kicsit... :roll:

Annyira irigylem most azokat akik már látták a babót UH-on. Ne hari lányok, de tényleg ezt érzem.. :oops:

Szép napot, és jó pocakosodást!

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Bocsi hogy nem jelentkezek de sajna beteg vagyok, genitalis herpeszem van, irtora faj, nem tudom mennyire veszelyes ez a baba/k/ra de nagyon felek, remenykedem hogy nem lesz semmi baj es nagyon remenykedem abban is hogy megmaradnak mindketten bar tudom keves az esely ra.

Ujjaknak udv (bar meg en is az vagyok)!!!

Hajni. nagyon szepen latszik a baba!!!!!!!!!!!! :D

Nekem jovo het szerdan kell visszamennem uh-ra nagyon varom mar!!!

A tabla jo otlet, nekem sajna nem jutna idom ra de igazan egyszeru megcsinalni excelben. En majd a jovo heti uh. eredmeny utan szeretnek bekerulni! Nagyon remelem nem kell elbucsuznom Toletek is, az elozo babamat is elvesztettem ezt vagy ezeket nagyon nem szeretnem!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica! Remélem minden rendben lesz nálatok.

Küldhetitek az első adatokat a táblához. Pl. név, gyerekek száma, esetleg neve, kora, ugyan ez a vonalzón is ott van, szülés várható időpontja és hol. Aki már szeretne rajta lenni, küldheti, de akár egyelőre a név is elég, a többit majd később. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:

Név: Hajni20
gyerekek száma: 1
kora: 20 hó( de sztem a 1.5 év egyszerűbb, mint havonta javítani)
Szülés várható időpontja: szept. 22
Kórház: Győr

És szerintem a baba korát is bekellene pl. 8+6

Köszi. :)
Vendég

Sziasztok!

Egyelőre ennyi a tábla. A többiek majd csak doki után akarnak felkerülni.
Ha kell még valami, vagy valaki fel akar kerülni, szóljon. Timurr15 nem mertelek felrakni, nem szóltál.

Kép

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tök jó a táblázat! :-)
Szupi, hogy megcsináltad Jolka!!! :)

Én majd az első nőgyógyis vizsgálat után csatlakozom az infókkal.

Azért a születés idejét lehet, hogy át kellene írni "születés várható idejévé" :-D

így a végén egy új oszloppal a tényleges időpontot is szerepeltethetjük majd.

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Jolka!

Nagyon szupi lett a tábla!!!! Köszi!!!
Beírhatnánk még az anyuka korát is....de nem muszáj:D

Adatok:
Baba várható születési ideje: 2007 október 20 (eddig,de majd kedden a doki kiszámolja pontosan.:))
Anya kora:23
Kórház: Budapest,de hogy hol ,az még nem tiszta....

Tontica!
Nagyon szeretném,hogy ne legyen semmi gond nálatok sem!

Lányok,nektek mik a tünetek? Hajnit tudom,hogy hányogat néha.
De én semmit sem érzek,se fáradtság,se hányinger,semmi...Egy kis cicifeszülés van csak....remélem ez nem baj?!...

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi:
ezt nevezik mázlinak v.szerencsének. :lol: :lol: :lol:
Ne aggódj, az, h nincs bajod, nem jelent semmit. :)Szerencsés vagy. :)

Jolka:
nagyon szép a tábli,köszönjük. :)
Vendég

Sziasztok!

Voltunk dokinal es sajna nem javut herpeszem igy valami eros gyogyszert kell szednem. :( Nagyon felek hogy bajt csinal de remenykedem!!!

A babak nonek, vagyis az egyikben latszik embrio es dobog a szivecskeje a masikban nem de az is nott, szoval ugy nez ki fejlodnek mindketten (lekopogom) jovo het szerdan kell visszamennem.

Kép
Adatok:
Tontica
6 het
2007 okt. 13.
Spanyol
1 teso
2,5 eves

Nagyon felve kerulok bele a tablaba, nem akarok innen kikerulni!!! :roll: Bruhuhu!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica:
dejóóóóóó. :)
Úgy örülök Nektek. :)
A lényeg, h mindkettő fejlődik. drukkkkk
Vendég

Hajni, Neked hogy volt? A masik nem novekedett egy ideig? Hihi, tiszta ideg vagyok!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica:
de, nekem is nővekedett a másik is. De 7+2-nél még nem volt szívhangja.
Vendég

Tontica!

DE JÓÓÓ!!! Szépek a babák.:) Én olyanról hallottam,hogy már az elején lemondtak az egyik babáról az ikrek közül,mert annyira kicsi volt....Egészségesen megszülettek a 34.héten.Az egyik baba tényleg kisebb volt,de nem vészesen.

Hajni!

:D ...hát remélem hogy tényleg a szerencse.:D

KépKépKépKép
*orsi*

Hajni, hat, keteselyes a dolog, vagy lesz szivdobogas jovo het szerdan vagy nem, en remenykedem de egy babanak is nagyon fogok orulni!!!

Orsi: :D koszi!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Szeptember elejére várom harmadik babámat, 10 hetes + 3 napos (?) várandós vagyok, bár kicsit még bizonytalankodik a doktor úr a szülés várható időpontjában. Kb. szeptember 10.
Budapesten a Kútvölgyi kórházban fog születni a csemete, úgy mint a most 5 éves ÁKos, és a (majdnem) 2 éves Alexandra.

Mindenkinek egészséges, boldog babavárást kívánok! :) [

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171719659.67.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Szeptember elejére várom harmadik babámat, 10 hetes + 3 napos (?) várandós vagyok, bár kicsit még bizonytalankodik a doktor úr a szülés várható időpontjában. Kb. szeptember 10.
Budapesten a Kútvölgyi kórházban fog születni a csemete, úgy mint a most 5 éves ÁKos, és a (majdnem) 2 éves Alexandra.

Mindenkinek egészséges, boldog babavárást kívánok! :)

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

bocsi, 2-szer küldtem el!

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Zsu:
Üdv itt. :)
Vendég

Sziasztok!

Itt a friss tábla, aki fel akar kerülni, szóljon. ;)

Kép

Zsu!
Üdv. a topicon. Megnéztem a gyerekek képét. Nagyon aranyosak, kis mosolygós a kislányod. :)

Hajni!
Hogy érzed magad? MÉg mindig vannak rosszullétek? Kisfiad nem ijed meg, mikor félrevonulsz? A kiszűrődő hangok nem okoznak gondot? Én ettől féltem, nem nagy a lakás, nem nagyon lehet elbújni, mikor az ember rosszul van. Ráadásul Manó mindig jön utánam. Szerencsére, nálunk egyelőre csak émelygés van.

tontica!
És te, jobban vagy? Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen. :)

További kellemes hétvégét nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:D bocsi tontica elírtam a felhasználói neved. javítva. :)
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Bekerülhetünk mi is a táblába? :)

Név: Zsuzsóci29, életkor: 29 :), baba kora 10+4, név még nincs, szülés várható ideje: pontosított terminus a köv. uh. után lesz, Szülés helye: Budapest, tesó: 2, koruk 5 és 2 év.

Köszi

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Jolka:
táblihoz:
anya életkora: 23
baba neve/neme: Mara/Áron

köszi:)
Vendég

Jolka:
igen, sokat hányok még. :( Naponta többször is.
Nekünk elég nagy a ház, 2 szintes, 150 nm-es. Lent, fent wc. Szval megoldom, h Marci nem vegye észre. Ő szépen eljátszik maga. Így sokszor fel sem tűnik neki, h én eltüntem pár percre.
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újnak, Zsuzsóci jó pocakosodást!

Hajni, mikor (hanyadik hétben) kezdődött a hányingered?

Én mostanában érzek néha egy kicsit, de még vissza tudom folytani, ellenben a nyers hús szagától - látványától... :evil:

Most ezért a párom főz, még jó, hogy ő amúgy is ügyi a konyhában! :lol:

Szép hétvégét nektek!

Jutta

Kép
jutta

Sziasztok!

Itt a frissítés.:)
Kép

HAjni!
De jó neked, Mi maradunk ebbe a lakásba. Majd csak akkor merek mozdulni, ha visszamegyek dolgozni. Addig, csak kibírom. Világéletembe, kertes házba laktam, most nagyon hiányzik.

Jutta!
Én is undorodok a nyershústól. :) a hagyma az ellenségem most. Nyitott ablak mellett főzök. De holnaptól a férjecském hordja a kaját nekünk, egy darabig. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok

Zsu üdv:-)

Jolka
köszi a táblicskut:-)
1 gyermek Maja két éves lesz májusba
Kaposvár
én 26 leszek májusba
baba kora 7+4 ,kiírás:2007.10.03
neveket még nem tudom:-)

szép kék könyvet kaptunk:-)

Maja szegényem sír amikor ökölődöm :-(sajnál

Hú csajok nekem szörnyű hányingerem van,pénteken már majdnem végem volt:-(blááá,semmi se maradt meg,egy adag kaját öt adagra osztok be,de eszelősen kívánom a gyümölcsöt,joghurtot és sajna elfelejtem az elevitet :roll:
ti mit szedtek ha szedtek?mármint vitamint:-)

Hajni
nagyon cuki a babó:-)enyém is ilyen volt :-)

Tontica
nagyon szépek a babák :-)nem lesz semmi baj :-)

Orsi
érezd magad szerencsésnek:-)engem iszonyatosan kínoz a hányinger :-(szinte semmit se kívánok,na jó nem halok éhen,de néha olyan rossz :-( Majával dettó így volt minden.sőt a hormonok végett ismét ragyásodom is csodás :?

én most lányt érzek,Majánál fiút éreztem :-)

Timurr Kép
Vendég

Sziasztok!
Kép

Timurr! Gyerekek, nagyok, és kicsik között pár nap híján ugyan annyi nap van. Kislányod és Manó közt 3, míg a picurkák között 6 nap van. :) De az utóbbi még változhat.;)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hali!

Még én is új vagyok itt,de van akit már ismerek.
Móninak hívnak,3-rom gyerköcöm van Brigitta 7 éves,Bence 5 éves,Dávid 2,5 éves.A tesót okt.12-re várjuk.Orciba lakunk dec.1-én költöztünk elötte Kaposváron laktunk,mind a három gyerköcöm ott született.
Holnap megyek elösször terhesgondozóba,ott ülök majd fél nap,nem tudom a Dávid hogy fogja majd bírni elég mozgékony gyerköc.

Szeretnék én is felkerülni a táblára,ha lehet.

Memó,33 év,baba kora 6+3,neve/neme: Bálint/Anna,szülés v. ideje :okt.12,szül.h.:Kaposvár,tesó:3,tesó él.k.:7 év,5 év, 2,5 év

Kép

Ezek vagyunk mi.

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok!

Kép

Szia Móni!
Üdv. itt is. :)
Nálatok, hogy van a terhesgondozás? Védőnő csinálja? Miért kell félnapot várni. Itt mindig végeztem félóra alatt. Dokinál is, pedig nem magánrendelőbe jártam, jó azért soronkívül jutottam be, az orvosomhoz. :)

Tontica!
Remélem nincs semmi gond. Nem látom a vonalzódat.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hali!

Jolka,nálunk is a védőnő csinálja a terhesgondozást.Holnap 8-ra megyek,felveszik az adataimat az kb 1 óra,utánna vérvétel stb,és még a dokit is megkell várnom mert táppénzre megyek.A doki olyan 10 óra körül szokott jönni.Talán délre hazaérünk,ha megvan a papírom akkor mehetek a TB-hez beadni.

Kép

Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen sok gyerekem lesz. :D :D :D
De ha most kezdeném akkor is ennyit szülnék.Imádom őket.

Kép
memó

szia Memo
Orci?mi Toponár
meslj magatokról:-)

Timurr
Vendég

Hali!

Timurr,mi nem olyan régóta lakunk itt.Dec. 1-én költöztünk.Előtte Kaposváron a Sávházban laktunk,egy borzalom volt,nem szerettem azt a helyet.Itt nagyon jó lakni,főleg a nagy udvar a legszuperebb.
Bence fiam Toponárra jár az oviba,nagyon tetszik neki,ma is láttam őket mikor mentek sétálni.Minden nap kint vannak az udvaron általában 2-szer.A régi oviba ahova jártunk allig vitték ki őket.
Brigi Kaposvárra jár suliba a Reformátusba,nagyon jó suli.Igaz vannak követelmények,meg havonta 1-szer elkell menni templomba,de ezt kilehet bírni.
Dávid majd szeptembertől megy oviba,remélem addig leszokik a pelusról,és elkezd beszélni.2 és 1/2 éves,de nem sok mindent mond.

Ma voltam a terhesgondozóba,és elég hamar végeztem1 1/2 óra alatt.2 hét mulva megyek megint uh-ra.
A héten kell megint mennem vérvételre,mert aki levette rossz nevet írt a csövekre.

Neked is a Nati a védőnőd?
Nálunk még nem volt,gondolom most majd eljön valamikor.

Jolka,köszi,hogy felraktál minket is.Szuper ez a tábla.

Kép

Kép
memó

szia Móni
nem te voltál egy kisfiúval és barna gatyóba?
Én kiscsajjal meg a férjemmel voltam,dagi vagyok lila kardigán volt rajtam.
Szerintem tök jó a toponári ovi a sogórnőm gyerekei által már jártam bent és nekem nagyon tetszik :-)
Gyerekekkel sokkal sokkal jobb a kertes ház
Úh rossz nevet írt a csövekre a nő és akkor újra vesznek 5 csővel?Mert gondolom neked is annyival vesznek.Ez nagyon gááz.

Nekem a Bea a védőnőm,de a atival együtt tündérek mind a ketten :-)

Timi
Vendég

Sziasztok!

Latom tok sokan lettunk, hurra!!!!!! :lol:
Udv ujjak!

Bocsi hogy eddig nem irtam, fekudnom kell, szombaton du. elkezdtem verezni gondolhatjatok hogy megijedtunk, elmentunk az ugyeletre ott megneztek a babakat, MINDKETTONEK vert a szive es ugyanakkorak! :D Ez jo hir de az nem hogy fenyegeto vetelessel hazakuldtek es szigoruan fekudnom kell, azota barnazok es verzek felvaltva. Semmi nagy darab nem jott ki szoval a babak bennt vannak es nagyon szeretnem ha ott is maradnanak meg 7 es fel honapot!!!
Nem mondtak semmit hogy miert verzek vagy honnan csak fekudnom kell es holnap du. megyunk vissza uh-ra.
A tickert levettem a nagy remuletben mert komolyan azt hittem elhagynak a babak de ha minden jol megy holnap uh. utan visszarakom. Nagyon bizunk hogy nem lesz ebbol veteles!!!

A tablahoz kiegeszites: 27 eves vagyok!

Puszika Mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
én láttam a másik topikba mi történt és nagyon sokat gondoltam,gondolok rád.Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Timi
Vendég

Sziasztok!

Timi, szép a babód!
Móni, hú neked aztán szép nagy a családod! Gratula! :-)

Tontica, vigyázz magatokra! Feküdj, pihiz sokat! Bár gondolom ez kisfiad mellett bajos, de valahogy csak meg lehet oldani...

Csajok, ti híztatok már, én kb 1,5 - 2 kg-ot! :roll:
Gyakorlatilag már addigra felszedtem ezt a + súlyt, amikorra rájöttem, hogy terhes vagyok, tehát az 5. hétig.

Ez nem túl sok / túl korai?

Jutta

Kép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?