Új privát üzeneted érkezett!

Na, akkor eddig 2:1 a beranek javára!

Aztán megértettem Beszti, csak ez a paranoia... Vicces lehet, ahogy fél kézzel babanetezel, másik kezeddel kakasozol... :D
Tényleg írd le egyszer, mire van időd, mit csinálnak a középsők, miket kell megtenned egy nap satöbbi. Majd ha a kakas megint érdekes lesz Simonnak... :)

Ildi, lehet, hogy orvos meg asszisztens szemmel ez nehéz, de azoknak, akik nap mint nap lemennek dumcsizni a dokihoz (vagyis lementek eddig), biztos nem véletlenül volt ez az időtöltésük... :( Meg ha egy nyugdíjas sok gyógyszert vesz a valószínűleg nem sok pénzén, az is inkább szánalomraméltó... Mondom, biztos vannak kirívó, idegesítő esetek, de nekem meg az jutott erről eszembe, hogy ezeknek az embereknek még ennyi társaságuk sem lesz ezentúl. Alapvetően az a baj, hogy előbb van a "büntetés" (megvonás, fizetés... mittudomén mi a neve), utána meg LEHET, hogy mejd ESETLEG valami jobb lesz. Nem értek hozzá, az igaz, és értem, hogy pénz nélkül nem lehet jobb rendszert kialakítani, de ez meg így olyan érthetetlen. És ha esetleg tényleg fizetésre kerül a sor, sokan természetesen tudnak fizetni, mi valószínűleg meg tudjuk oldani (de nagyon drukkolok, hogy ne legyünk betegek), de rengetegen nem. Ez így nem jó.
Hát így.

Szirom, ugye nem azért nem jössz, mert ez most szóbakerült? :shock: :oops:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Le vagyok amortizálva, bocsi :( Zsoltika itthon van, igen! Szerdán reggel hozta haza Zsolti, mert anyós beteg lett :shock: Azóta nincs egy percem sem, a számítógépet be sem kapcsolom, de most már csakazértis ideültem :D Ennyi nekem is jár :D

Zsoltika mesét néz addig, Lacus meg berreg (remélem még egy darabig).

Egyébként ma a 4 hós oltást kapta Lacus, egész jól vislete :) Hú, egyre jobban nyavalyog...

Rita, nagyon csini vagy!!! :):):) Kérün még sok-sok pocakos képet!

Márti, örülök, hogy írtál végre! Nem lehet könnyű, mi is betegek voltunk (én még mindig dáthás vagyok)...

Többiektől bocsi, de még vissza is kell olvasnom, mert hatalmas a termés! Megpróbálok a 7végén jönni, ok? :)

Puszi!!!

pgaboka

Szirom!

Hahó! :D
Vagy ma?

KépKép
KépKépKép
beszti

Hahó!

Dehogy csajok, eszem ágában sem volt emiatt nem jönni, hiszen bizonyos szempontból én hoztam szóba :wink: Vagyis inkább folytattam. Lementünk hirtelen Szekszárdra pénteken délelőtt, és már nem bírtam privit írni, mert el akartunk érni egy kompot.

Miksa nincs igazán jól, mert lázas volt pénteken este és ma is (szombaton nem), szívjuk az orrát, most már besűrűsödött, és ilyenkor jön mindig az, hogy lerakódik vagy nem. Jó a kedve, de ez a délutáni láz idegesít, meg az zavar eléggé, hogy pirosas duzzadt a szeme körül. Lámpázzuk többek között, remélem, javul tőle. Azért is mentünk le, mert már megígértük neki, meg az uramnak messze távolban ez volt az egyetlen szabad hétvégéje, volt egy Nosztalgia-Kupa is, pénteken Miksa jól is volt, és a doki is azt mondta, hogy nyugodtan menjünk. Orrot szívni ott is lehet, és orvos is van, ha kell. Bizonyos szempontból jobban elérhető, mint itthonról, lévén egy megyeszékhelyről van szó. Nagyon-nagyon jól érezte magát, eljött a keresztanyám is, aki egy nagy gyerek, és elég rég találkoztunk. Miksa élvezte a nagy családot nagyon. Anyuért meg egyenesen rajong. Éjszaka többször is játszani akart menni a nagymamához, alig bírtuk visszafektetni. Valszeg amikor fordult, egy pillanatra felébredt, akkor rájött, hogy nem otthon van, de hol is, hopp, a nagymamánál, és usgyi, már kiabált is neki vidáman, meg indult is hozzá. Ma hajnali 4-kor és 6-kor, aztán fél 8-kor már kiengedtük :lol:

Rita! Nagyon csini vagy szerintem is!

Majd még jövök később, jó? És írok a többieknek is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Rita, csini vagy!! Eddig alig pár kilót híztál, ugye?

Szirom, aranyos lehetett Miksa éjjel. :D Ezek szerint nagyon szeret a nagyival játszani. Sokat vannak együtt?
mira80

Hahó!

Később jövök, megyünk a doktorhoz, mert Miksa nem javult, sőt. Mondjuk időpontunk nincs, úgyhogy valszeg hosszú lesz, mert azt mondja, hogy sokan vannak nagyon. De meg szeretné nézni a fülét, mert lázas pár napja és a szeme se oksi. Állítólag sok a kötőhártya gyulladás is mostanában. Betegség monnyon le!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ó, Szirom, sajnálom!
De reméljük nem talál nála semmi komolyat.

Nekem is ma kell felhívnom a maszek dokinőt, aztán este visszavinni Olkát.
Ő már tök jól van :D
Most ébredt fel, úgyhogy reggeli teendőim vannak !
Puszsz
Kép Kép Kép Kép
vas

Többiek hogy vagytok????????????? (és hol?)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Itt, jól. :)
Reggeli teendőkön túl, most megyek vasalni, amíg lobog bennem a lelkesedés.

Szirom, ha megjöttetek a dokitól, mondd mi volt, rögtön!!

Majd jövök, dumálok.
((dicséreteket köszönöm, jól is esik ám! :) :) ))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Akkor Rita, gyere és dumálj még :D
Szeretem olvasni az írásaidat :wink:

Képzeljétek, szombaton megyünk az urammal egy szülinapi buliba!!! :D
Anyu jön délelőtt, és majd ő lesz a kicsinyeimmel.
Már úgy várom.
Nem is a buli miatt, hanem az urammal kettesben töltött idő miatt(na, meg a buli is remélem jó lesz)
És vennem kell valami dögös cuccot addig.
Kéne valami új csizma (magassarkú ,hosszúszárú, + neccharisnya, miniszoknya :shock: :shock: )
Valami rib....os szerkó kéne :roll: :lol:
vas

jó leszek így??? :roll:

Kép

igaz, nem miniszoknya, meg nem is vagyok szőke, de szombatig még minden változhat :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
vas

meg nincs is ekkora fejem, meg a derkam is vastagabb :lol:

és ez???
Kép

na, jó a pisztolyt otthon hagyom :wink:
vas

Húúú, Ildi... 8) Ez jól hangzik!! Majd mutasd meg magad a szerkóban!! :D

Elhiszem, hogy jó lesz kettesben, most rajtam is nagyon kitört az igény, érzem a vesztem... :)
Még egy kicsit vasalok és jövök. De olyan sok van, múltkor nem került rá sor, most meg jött hozzá újabb adag. Szép lesz majd még egy bébi napi két-három szerkóját is vasalgatni... :shock:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

jól elvagyok itt magamban :lol: ,Olivér meg még pizsibe :roll:
De legalább reggelizett

lassan húzom is a csíkot, csak magamat szórakoztatom :lol:
(van még dolgom elég)

Hali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vas

nem biztos, hogy a világhálóra való látvány leszek :roll: :lol:

jó vasalást :!: :!: :!: :!:
vas

Utólsó:

ez az új heppjük:
Olivér belemászik Nasi járgányába(pedig egész eddig tiltott dolog volt), aztán meg ott veszekednek rajta :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
vas

Ne utolsózzál itt nekem, Ildi!! :D

Persze én sem vasalok, csak szakaszosan, minden fontosabb eszembe jutott már... :roll:

Prágaszervezés hogy áll???? :)

Jó fejek a gyerekeid! :D Lehet már Natival is veszekedni... :D :D Olyan édesen ácsorog!

Na, akkor én is mutatok mai képet. Ezt a szerkót szombaton vettem Adélnak a börzén. :) Kecses, igaz?? :D
Kép Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

újból visszajöttem, mert elfelejtettem megnézni a lottószámokat (ugyanis most ezerrel hatos lottózok)
izzítok a milliárdra, és siekerült egy hármast beújítani :roll:
nyeremény kb. ezer ft. :D
de legalább jó lesz az ehetire :D

nagyon bájos Adél :D
és az a kis pocak :wink:
látom, nem éhezteted :wink:

van teknősötök?? :D

Prágát már csak le kéne foglalni.
Az uram már ki vette (remélem ) a szabiját, és abban a hitben van, hogy az uticél Sopron. :shock:
Meg is mutattam neki hétvégén a Fagust Sopronban.(képeken)
Tetszett neki :roll:
Ha tudná, hogy csak kamu duma.
Majd arra kell figyelnem, hogy kitöröljek minden e-mailt a szállásfoglalás ügyében.
nehogy má lebukjak. :roll:

akkor itt az én vasalnivalóm, figyu:
Kép
vas

változatosság kedvéért van benne két személyes ágynemű, lepedő, egy halom ing, meg nagy pólók(kicsi persze alig van)

a kedvenceim :roll:
vas

Nem rossz!! :wink:

Én majd készen mutogatom, oké?

Adél bepisilt, adtam rá másik harisnyát, azzal belelépett a pisibe, mégeyet, azzal is. De nem bírtam olyan gyorsan feltörölni, hogy ne lépjen bele újra... :roll: 11 óra van, három harisnya a szennyesben...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Gabi, Szirom, most láttam a Pennys újságban, hogy a héten van akcióban náluk 5 littyós almalé,amit nálam ittatok.
1000 pénzért.
az jó, mert én is 1300-ért veszem máshol.
nem ugyanaz a márka, de szerintem ugyanolyan jó lehet. :D
vas

3 harisnya :lol: :lol: :lol: :lol:

enyém gyerek még mindig pizsiben van. :oops: :oops: :oops:
vas

Kész vagyok!!!!!!!!!

ugye másképp néz ki??? :wink:
Kép Kép

így nem is tűnik olyan soknak, de 40 darab volt :roll:

és közben Natika elaludt a kispadra dőlve állva :shock:
Kép Kép

Szirom, mi a helyzet?Hazajöttetek már?
Mit mondott a doki????

vas

Nem vagyok :lol: , csak bekukkantottam, de erre képre írnom kell:

Ildi!

Ez a kép fenomenális!! :lol: :lol: Oli lépcsőn- és asztalalattalvósa sem volt rossz, de ez nagyon jó!!!

Szirom!

Mi a helyzet, mit mondott a doki?

KépKép
KépKépKép
beszti

kösz Beszti :D

annyira bírom őket, ha rájuk tör az álmosság, ezek képesek bárhol, bármilyen pózban elaudni , egy pillanat alatt :shock:

Levente egyszer a kocsiban aludt el, keze a ropiszacsiba, szája tele ropival :shock:
vas

ha már a vicces helyzetekben való elalvásról van szó, itt egy újabb gyöngyszem:
(ez múlt heti attrakció) :lol: :lol:
Kép
vas

Sziasztok!

Hazajöttünk, csak kajáltatnom kellett, meg orrszívás, gyógyszerek, mese... Most már vízszintesben van a kölök.

Naszóval a bal fülére megint kezd rámenni, úgyhogy antib. ismét :( Azt mondta a doktor, hogy nem annyira vészes, de azért ráhúzódott. Nem gennyes, nem domborodik a dobhártya, de valami folyadék van ott és vérbőség is. Ezenkívül van még kötőhártyagyulladása is. Akkor azért volt ilyen a szeme. Ne tudjátok meg, hogy mekkorát kellett birkóznom Miksával, hogy belecsöppentsek, és persze még be is csukja, mit csukja, szorítja szegénykém :roll: És 5X1-et kell adni, hát nemtom, hogy viszem véghez. Az uram csak este 8 után lesz ma, pedig nagyon jó fogóember :wink:

Ildi! Irtó jó kép :lol: nem semmik a gyerekeid tényleg, hogy bárhol, bármikor képesek elaludni :wink: Miksa megvárja, míg magától lecsukódik a szeme... ez néha elég soká tart...

Hotel: Én is a Beranekre voksolnék, ha még lehet :wink: De mikor is mentek? Én találtam 2 nagyon jót, de csak márc. 7-ig olcsók, akciósak. Mutassam vagy később utaztok?

Vasalásod impozáns, nekem is kell :? Csak először majd még mosni is a 3 napos termést (meg ami már eleve a kosárban volt). Most viszont nem zajongok még, van egy kis pihim. A délelőtt teljesen haszontalan volt - mármint itthoni meló szempontjából, úgy értem.

Rita! Édes Adél abban a szerelésben :wink: Tudod hol láttam ilyesmit? A Decathlonban van egy halom művészi tornász ruhácska meg balettos cuccok, tüllszoknyácska és hasonlók :wink:

Ja, és akartam is mondani, ha valakit érdekel, hogy akciózták az adidas gyerekcipőket, 3-4 ezer Ft-ot voltak, már nem emlékszem pontosan, de megérte, és nem egész 3-ért volt egy nagyon jó bőrszandi is (oviba tökéletes), csak nem volt velem a gyerek, úgy meg nem merek venni.

Rita! Még annyit, hogy szerintem egyre jobban hasonlít rá Adél!

A kiscsávó most tényleg Peti lesz? :lol: És ha lány? Lánynevetek van?

Motiot! Nem semmi, már a 10. hétben vagy! :shock: Örülök, hogy minden rednben. Nagyon megijedtél? Én úgy beparáznék szerintem...

Beszti! Nagyon jó a 3,5 kiló! meg az is, hogy ilyen nyugisan viseled a dolgokat, tényleg!
A házatokat már annyiszor akartam kérdezni. Most hogy álltok?

Mira! Sajnos nincsenek annyit együtt Miksa és a nagymama, mint amennyit igényelnének. Néhány havonta néhány nap, meg időnként eljön anyu egy-két hétre.
Hogy van Andris foga?

Gabi! Próbálj meg jönni picit, jó?

Márti! Küldtél egy körlevelet, hogy ezt az ember a barátainak küldi el, és ha igazi barát vagyok, akkor én is tovább küdöm vagy 20 embernek, meg visszaküldöm neked is. Biztos te is kaptad valakitől :wink: Én az ilyesmit általában megszakítom :oops: Mármint a levélláncot :wink:
Az uram nem esett még túl a nagy eseményen, mert húzza-halasztja, mint a rétestésztát, meg egyszer meg is bántott, mit tagadjam. Most ebbe nem mennék bele. Azóta átbeszéltük eléggé, és ha ebben a hónapban sem sikerült, akkor megy szépen.
Most különben 8. dpon-n vagyok, úgyhogy hét vége előtt még én se tudok semmit. Szedem máig a progit, úgy fáj tőle a mellem, hogy jaj, meg kicsit hányigerem is van. Gondolom legalábbis, hogy attól.

Elfogyott a kávém :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szegény Miksa!!
Sajnállak a csöppök miatt, tudom, milyen beadni, ha ellenkezik
Én múlt héten a keserű antigyóval birkóztam.Szegénynek le is ordítottam a fejét, mert kiköpte :roll:
jobbulást neki!!!!

időpont megvan, április.
Totális főszezon, ennél főszezonabb már nem is lehetne.
De sz*rok rá most már, hogy mennyivel lesz drágább, az a lényeg, hogy mehetünk végre!!!!
Egyébként valószínű Beranek lesz belőle. :D

Olinak is kicsit csúnyácska volt a füle múlt hétfőn, majd kíváncsi leszek, mit mond este a dokinő.
Remélem már szép mindene. :D

Natuska még mindig alszik, Olivér persze nem.Majd ha elindulunk a suliba(szokás szerint).
Ilynekor úgy nézünk ki, mint a málhás lovak, Olit tolom a babakocsiba, aki alszik(kilógnak a lábai :D ), Nasit meg viszem az ergo-ba a hasamon.
Páran érdekesen néztek már ránk, mosolyra húzódott a szájuk :lol:

jó, hogy szólták kávé ügyben, ott hűlt a fini habos kávém 15 perce a konyhában.De pont kellő hőnérsékletűre hűtötte magát :D
vas

hú, nem is mondtam még,
kibújtak az ősszel eldugdosott tulipánok, meg a krókuszok :D :D :D :D
vas

Aha, bizony, nálam is kibújtak. Sőt, a krókuszok virágoznak. Csak most ne jöjjön valami baromi nagy fagy. Lehet, hogy még elszórok egy zsák mulcsot, hátha védi őket egy kicsit.

Este mikorra mentek? Drukkolok Olinak! Vagyis a fülének :wink: Melyik antibigyót nem akarja bevenni? Próbáltad különböző eszközökkel? Miksa tiszta lüke ilyenekben: kanálból vagy a Nurofenes fecskendőből kiköpi, de a kis pohárkából megissza (stampedlinek hívjuk, mint a páleszes pohárkát :wink: ). Régebben meg pont a fecskendővel lehetett neki beadni, ki érti ezt :roll: Most Augmentint kapott, ezt megeszi, a Duomoxot nehéz beadni neki, mert mindig leülepszik és a végét már nem kéri, a Supraxnak meg az ízét nem bírja :? De azért mostanában összességében azért sokkal hatékonyabb a gyógyszerbeadás, okosodik, hiába...

Hotel:
Még ezt néztem:
http://hu.marys.cz/szallas/praga/panzio ... anzio/411/
A másik kettő, amit kimentettem, márc. 7 után már nagyon drága.

Képzeljétek, rádumáltam az uramat, hogy ne Horvátországba, hanem Görögországba menjünk idén nyáron! Északra, tudok egy pici, szép, nyugis falut. vagyis 15 éve az voolt, de szerintem most is, mert alig találta róla valamit a neten. Nem olyan sokkal több km, mint ahol most nyáron voltunk, és én sokkal jobban bírom a görögöket, meg a tengerüket, meg a kajájukat is!
Van valami tapasztalatotok, infótok a jugó autópályákról?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok csajócák,
hát, sajnálattal látom, hogy sok a beteg :cry:

Szirom, remélem Miksa hamarosan meggyógyul és a csöppeket is be tudod neki adni. Ábelnek is volt nemrég kötöhártya gyuszija, nekem is küzdenem kellett, de azért vlahogy ment a dolog.
8. dpo? Akkor szombat-vasárnap tesztelhetnél is egyet, nem igaz? Nekem a 13. napon volt elöször pozitív, halvány, de akkor is jól látható volt, apa is észervette, úgyhogy akkor csak látszania kellett :lol: :lol: , ráadásul délben csináltam, mert elöször ugye kellett egy tesztet vennem. Asszem 20-as erösségü volt. :lol:
Szóval hajrá!!!
Hat igen, kicsit megijedtem, de nem volt vészes a barnázgatás, úgyhogy nem is tulajdonítok neki túl nagy ügyet.
Viszont nagyon remélem,h ogy már többet nem is lesz!

Ildi, Natika örület! Hogy lehet így elaludni??? Ábel még az ágyban sem tud néha, nemhogy ilyen pózokban! :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos! Na meg Olika is!
hát én is biztosan mosolyognék, ha látnálak benneteke málháslovakat :lol: :lol: :lol:

Rita, Adél is nagyon tündéri! Neked meg csak dagadjon ám a kebled a sok dícsérettöl! Tényleg csinos vagy!

Beszti, jó, hogy te is jössz sokat, most már azért beállt egy kicsit a napod? Gondolom azért akkor is nehé lehet négy gyerköccel.
Le a kalappal!

Gabi? Merre vagy??? Remélem jól vagytok! Lacuska meggyógyult már?

Mira, te is rég voltál már!!

MÀRTIIIIIIIIIII!!!!! Akkor mst már én is kereslek nagybetüsen, hátha végleg elökerülsz!!!!

Na megyek, mert a fiam megitn Micimackózni akar :wink:

Majd jövök még, a hányingerem hálistennek jobb lett, vagyis már nem gyöötr annyira, csak enyhén, nehogy elfelejtsem, hogy van :lol:

puszi

KépKép
KépKép
motiot

Hmm? Miket írtam én itt össze!
Remélem azért értitek!
Csak nagyon siettem, bocs! :oops:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Bocsi, csajok, ígérgetek mindent, aztán mégsem jöttem :oops: Az uram tengap autózott le Szentesre, ma volt kontrollon a kh-ban, de csak holnapra lesz eredmény, addig egyedül vagyunk :(

Ildi,
nagyon jók ezek a képek, de én sem értem, hogyan lehet így elaludni... Hihetetlenek :D
Csini szerkó szupppper! De én azért megnéznélek :D

Szirom,
gyógyszermellékhatás? De hát ugye mindent a cél érdekében! Hú, nagyon drukkolok, mint mindig!
Miksának jobbulást kívánunk! Szegénykém, a csöppentés tényleg gáz, Zsoltikánál az első nap volt nehéz, aztán metn (mondjuk ez elég régen volt).

Motiot,
örülök, hogy javult a hányinger :)

Rita,
Adél nagyon csini! Igazi balettos lesz ő is? A vasalnivalóhoz nem tudok hozzászólni, mert én nem vasalok (vagyis csak ritkán). De nem is bírnám!!!

Zsoltika nézi a tévét és közben jókat röhög :D

Most ezt elküldöm, gyanús nekem a progi, nehogy elszálljon a hsz...
Puszi!

pgaboka

Két gyerekem a nagymamánál, a legkisebb a kisvakondot bámulja, itt vagyok. Cserébe viszont 1-3-ig négy gyerekem volt, azért nem jöttem délután - pedig terveztem. Így még előttem a vasalnivaló nagyja is, de majd este, valami film mellett... :)

Milyen szépen összegyűltünk ma!

Motiot, örülök, hogy jobban vagy! Igazi megváltás, amikor múlóban a hányinger, igaz? És múltkor nem is mondtam, szuper vagy, hogy eddig nem jött rád plusz kiló!

Gabi, akkor megint kemény estéd lesz, egyedül a gyerekekkel! Ma az én férjem "csak" később jön (hétfőnként angolra jár), de még ezt az egy óra egyedüllétet is megérzem. De nagyon kedves volt tegnap, megfürdette a gyerekeket, azért, hogy nekem ma ne kelljen. (Az az igazság, rászoktunk erre, hogy egyszer-kétszer egy héten nem fürdenek... :oops: Nagyon ciki? De nem büdik, igazán...)
És akkor most a kontrollon az is kiderül, hogy MI volt a baja a férjednek??? :shock:

Ildi, Natka szenzációs! :lol: :lol: Egészen elképesztő gyerekeid vannak! Hát az enyémek sem ilyenek, ők is a hamuszáj kategóriába tartoznak...
Vasalásod látványos! Én 21-nél tartok :) , de ez főként gyerekcuccból, most jön a java még! De nincs ennyi ingem szerencsére...
Prága ... :D Ügyes vagy!!! Kiváncsi vagyok a férjed reakciójára... :D Akkor kocsival mentek, ugye? Mert a repülőtéren már lehet, hogy gyanakodna... És te fogsz vezetni? Vagy mondod neki, hogy ne Sopron, hanem Prága felé drágám... :D
A képeidet csak most vettem észre, nagyon szép vagy! A barnahajú szerkód jobb, csini buggyer kell hozzá! :D

Szirom, Miksát sajnálom, legyetk túl rajta mielőbb! Hát ezeknek az antibiotikumoknak nagy részét nem is hallottam, amiket írtál! Szép kis tapasztalatod van neked is! De az ovi első éve ilyen, meglátod, jövőre ennek a töredékét sem kell átvészelnetek!
Húúúú, Görögország nagyon jól hangzik! Teszel fel képet a falucskáról? Autópálya-ügyben nincs tapasztalatom.
Én is szeretnék elmenni mindenképpen nyaralni nyáron, már mondtam asszem, nagynénémnek van egy háza a Bakonyban, oda mehetnénk. Magunk vagyunk, senkit nem zavarunk, igaz, főzni kell, de egy hétig el lehet élni sajtos tésztán és társain, ez nem gond. Meg együtt vagyunk, gyönyörű helyen, lehet kirándulgatni, van medence a kertben, nagyon jó lenne.
A baba nevét te kérdezted? Most nem találom... Hát, én beleéltem magam a Petibe, szerintem aranyos, később meg ha komoly pali lesz, lehet Péter is, ugye. Ha lány akkor most éppen Vera vagy Veronika, vagy az uram szerint Lola. :shock: Nekem a Lolát még szoknom kell... :) Neked a Peti nem tetszik?
Virágok nálunk is bújnak. Szerintem már nem lesz itt nagy tél. Remélem.
De hogy milyen frankó befektetés volt, hogy már novemberben beszereztem a hótaposókat!!! :roll: :roll:

Voltunk ma balett-bemutatón, igaz szűkkörű volt, csak az anyukám és én voltunk, meg a két kisebbem. Mivel Maja a bemutató napján beteg volt, a tanárnő meghívott minket mára. Nagyon jó volt, olyan ügyesek, nagyon szépen csinálták a feladatokat, igyekeznek, jó volt látni. Adél is beállt időnként, úgy igyekezett ő is, de néha a tanárnő alig bírta mondani amit szeretett volna, úgy nevetett a kis kecses lányomon... :D De azt mondta, számít rá jövőre... :D
Tegnap meg hirtelen ötlettől vezérelve elmentünk Egerbe. Megnéztük a várat - negyedszer, meg a kazamatát először. Jól be voltak t..va a gyerekeim, mert a tüzes kereket meg az ágyúlövéseket be is mutatták (fény, füst, durrogás). Bernát, aki folyton harcol, meg a hőstetteiről mesél, majdnem elsírta magát. :) A kis vitéz... :) Aztán meg egyfolytában erről meséltek... Cukik voltak.
Péntek este meg bálban voltunk mindannyian, a gyerekek táncoltak, mi meg Zsolttal őket pásztáztuk a tömegben. :shock: A húgomék zenekara játszott, ott volt két barátnőm szintén számos gyerekkel, dumáltunk, jó volt.

Megyek, rendet vágok, amíg nem vagyok kisebbségben.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Megint itt, gyerekek alszanak :)

Rita,
tényleg nem könnyű így, de ma is volt segítségem: anyukám volt itt velünk. Ez azért jó, mert amíg Zsoltikát fürdetem, addig is lefoglalja Lacust, na meg én is megfürödtem :)
Olllllyan jót röhögtem az írásodon, de nem hiszem, hogy büdik lennének a gyerekeid :D
Zsoltika nagyon imád fürdeni, többször is menne naponta... Főleg, amióta kitaláltam, hogy jeleket rajzolok borotvahabbal a kád oldalára meg a csempére, amit neki kell lemosnia a tussal. Persze, nem tudja, hogy én vagyok a tettes :D
Eger jó hely, mindig a nászutunk jut eszembe róla, bár egészen pontosan Szirákon votlunk, csak onnan kirándulgattunk mindenfelé :)
A kontrollon nemigen derül ki már semmi, max. annyival leszünk okosabbak, hogy a vérkép tovább javult-e, vagy esetleg romlott. Megnéztük a zárójelentést is, mindenféle latin szöveg mellett 5 féle diagnózis, többek között salmonella sepsis gyanú, meg valami májfunkció rendellenesség is fel volt tüntetve, ennél többet szerintem nem várhatunk most sem.

Mi holnap megyünk tücsökzenére, végre, mert az elmúlt 2 hétben vagy Zsoltika volt épp takis, vagy én voltam náthás, ezért elmaradt. Már nagyon várjuk!!! :)

És egy kis "dicsekvés", de ne kövezzetek meg! :D Olyan boldog vagyok, mert a súlyom nagyon szépen megy lefelé, és ma reggel elértem a terhesség előtti, kiinduló súlyomat, vagyis az 56 kilót! És mindezt csak a szopitól! Persze odafigyelek a kajálásra, ezt már írtam, és tornázom is, amikor csak lehet, de akkor is!
Na persze a pocak még nagyocska, van még mit dolgozni rajta :)

Végül Lacus a kádban kép, mert már régen ígértem :)

Kép

pgaboka

Gabi, csak egy szóra, mert ezt nem bírom ki reggelig:

Lacus annyira szép, kedves, bűbájos, hogy csak nézem-nézem a képet, nem bírom levenni róla a szemem! :) :) :)
Hogy lehet egy baba négy hónaposan ennyira huncut, és ennyire kisfiús??? :D
Gyönyörű!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Jövök majd, csak most annyi mindent kéne csinálni. Jól vagyunk különben, már nem is volt lázas Miksa az este.

No, tényleg jövök vissza, amint tudok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!
Én is most fejezem be a tegnapi vasalást, Ildi, már bőven 40 fölött járok :? . De ez inkább szégyen, hogy hagytam így összegyűlni...

Olyan cudarul vagyok ma, egészen gyengének érzem magam, azt hittem a vérnyomásom nem oké, de az oké. Nem tudom mi ez, csak nagyon nem szeretek egyedül lenni (főleg gyerekkel), ha nem vagyok jól. :(
Bocsánat a panaszért...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Jobban vagy már?

Nem tudsz valakit áthívni, hogy ne legyetek egyedül? Meg hogy lepihenhess egy kicsit, az biztosan jót tenne! A vasalásnál az ember egy helyben álldogál, simán el lehet szédülni tőle szerintem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát, eleget ugráltatom a családomat, nem akarom ilyesmiért is...
Már így ébredtem, nem a vasalástól van. De az előbb beszéltem az urammal, azt mondta, ő is kicsit bizonytalan, lehet, hogy valami kóbor vírus. Én eléggé köhögök napok óta, lehet, hogy hozzáadódott valami. Mindenesetre ettől kicsit megnyugodtam, hogy ez családi rosszullét, nem csak engem sújt. :)
Délután lehet, hogy lefekszem, remélem a gyerekeim nem unják még a folyton heverő anyjukat... :oops:

Na, de erről ennyit, ti hogy vagytok Szirom?? (((Prága??? :) )))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Köszi, Miksa sokkal jobban van, de ez általában így van, amikor ab-t kap. Nagyon nagy, ugrásszerű javulás kezdődik olyankor. Láza nincs (az este se volt már, csak 37,1). Csütörtökön viszem vissza, meglátjuk, mi van a fülében :? Mindenesetre iszonyúan eleven, általában jókedvű, csak valahogy könnyebben kikattan, gyorsabban hisztizik, ha valami nem tecc neki.

Most voltunk a boltban - kocsival, mert sétáltatni azért még nem akartam. Egy percre nem állt meg, dumált, rohangált.
Tisztára bajban voltam megint, hogy mit főzzek. Mióta rossz a fagyasztónk, ez elég nagy gond. A beépített hűtőnkben nincs fagyó. Kéne egyet venni, csak nem tudjuk, hogy mekkorát. Ládát nem akarunk, a szekrények meg relatíve drágák ahhoz képest, hogy majdnem annyiért vagy nem sokkal többért már lehet venni nagy, kombinált hűtőt. Nagyon impozánsak, irtóra tetszenek. Csak most nem tudjuk tudnánk hová tenni, viszont nem nagyon érdemes mást venni, mert nyáron ugye be akarjuk építeni a teraszt, akkor meg már elférne. Majd még átgondoljuk. Viszont most szívok, megszoktam, hogy szépen kiporciózva ott a hús a fagyóban, kisebb-nagyobb adagok, többfajta kajának való, meg mirelit zöldség, aztán ezek most nincsenek.
Mondjuk most nudlit vettem ebédre (tiszta diéta), vacsira meg olyan rakott cuccot csinálok, amit régebben sokszor szoktam: virsli, zöldségek, gomba, tejföl, tojás, és az egész sajttal leöntve. Remélem, Miksa még mindig szereti. Az uram ma nem jön haza, egyedül leszünk :cry:

Prága? Nemtom, a múltkor mondtam neki, kedve lenne, de idő is kéne hozzá. Én azért nézelődök, hátha belefér :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Gabi, nagyon édes a pancsis kép! Gratulálok a súlyodhoz! Ügyes vagy! Hurrá 56kg!! :D

Rita, Adél olyan kis tündérmanó! Remélem nekünk is lesz lányunk... Tényleg pihizz egy picit, ha tudsz.
Te hogy szoktattad le gyerkőceidet az éjszakai "műszakról"? Egyszer írtad, hogy 4-6 hétig tartott, mikor hogy. Csak sajnos azt még nem írtad hogy hogyan.

Vasalással csak csodállak Benneteket. Én ilyen hatalmas adagot soha nem bírok egyszerre megcsinálni. Meg olyan uncsi. :(

Ildi, nem semmi gyerkőceid vannak ami az alvómanókat illeti. Bárhol, bármilyen körülmények között tudnak aludni, ha álmosak. Jó lenne, ha Andrisnak is jutna belőlük...
Olyan izgi a Prágai út amit tervezgetsz! Olyan jó olvasni a készülődést! Biztos nagyon fog örülni a párod, biztos leesik majd az álla, ha megtudja, hogy nem is Sopronba készültök. :D
Natika már nem ébred éjjel?
Kilókkal hogy állsz? Köszi a múltkori édességhiányos tippeket.

Szirom, örülök, hogy Miksa jobban van.
Hú, nem lehet könnyű fagyasztó nélkül. Nyami, nudli, én is szeretem, bár tényleg nem diétás. Mivel eszitek? Viszont a rakott cucc estére NAGYON jól hangzik.
Az éjszakák még mindig borzalmasak. Min. 2X ébredünk és van hogy másfél órát ébren vagyunk... :(
mira80

Hahó!

Bocsi, most értem ide :wink:

Mira! Végül nem lett az esti kajából semi, mert Miksa közölte, hogy este is nudlit akar enni, úgyhogy nem főztem. Jó lesz holnapra az alapanyaga a mára tervezett vacsinak. Füstölt virslit vettem különben, a füstlin kívül még nem is ettem ilyet :shock: Ezek a sütőben sütött cuccok igazán jók, ajánlom őket, még az uram is megeszi. Mindig azt lehet belepakolni, ami éppen van. Hús, virsli, felvágott, ezerféle zöldség szépen rétegelve, aztán a tejfölt én össze szoktam keverni a tojással, az megy rá, a tetejére meg a sajt. Holnapra mondjuk egy szép nagy karfiolt vettem, de az eláll. A fiúk imádják rántva (én is), de nekem szerintem párolva lesz. Van egy jó edényem, amiben lehet gőzön párolni. A karfiol, a brokkoli és a kelbimbó a leggyorsabb talán, pár perces művelet, és jól bennük marad az íz, meg úgy tudom, hogy a vitaminok is.

Rita! Kerestem neked a kimentett képekből. Nem nagyon adják vissza a hangulatot, mert a faluról szinte egyáltalán nincs képem. Elég pici falu, kb. annyi, mint ami a hegyről készült fotón látszik. A 15 évvel ezelőtti állapotok szerint volt egy tüneményes kis főtere régi épületekkel, ott egy-két szupermarket, egy pék, két-három étterem és passz. A parton (a főtértől az kb. 20 méter) egy bár, és van még három kisebb szálloda ( http://www.chalkidiki.de/liotopi.html ). Ez az egyik. Egy másik gyanítom szinte kizárólag németeknek, az már akkor is feltűnt, meg a neve is Germany. És van egy szép kis kikötő is, reggel jöttek ki a halászok a zsákmánnyal. A kikötő fölötti hegyen pedig ha átkel az ember, akkor szép kis öblök vannak pár percnyi gyaloglásra. Autók, motorok alig voltak, semmi tömeg, a busz is naponta kétszer járt. Szóval nyugis kis hely volt. Egyetlen magyar családdal találkoztunk, ők évek óta oda jártak ugyanahhoz a családhoz, amióta egyszer véletlenül odakeveredtek a faluba. Ahová mellesleg akkor földút vitt csak, nekünk egy taxis ajánlotta. Adnak ki a faluban szobákat és apartmanokat, mi a főtéren béreltünk öten egy háromszemélyes szobát. Ketten az erkélyen aludtak :wink: Majd elpusztultak reggel az illattól, mert alattunk volt a pékség :lol: Forintban ha jól emlékszem 800 Ft volt (1989-ben) a szoba. Nem fejenként, a szoba! A part klassz homokos, elég sokáig viszonylag sekély. Annyira bennem van, hogy feküdtünk a parton, és mondtam a többieknek, hogy ha egyszer gyerekem lesz, akkor ide hozom nyaralni :wink:
Csak azt nem tudom, hogy ha babás lennék, akkor be merjem-e vállani. Olyan 12 óra kb. az út. Ma utánaolvastam az indexes fórumokon. Majdnem végig autópálya, tényleg kevés kivételtől eltekintve. És abból a szempontból szerencsénk van, hogy nem itthonról indulnánk, hanem a szerb határtól, lévén ott születtem, és lemennénk oda, ott aludnánk egyet, és úgy startolnánk. Alig több úgy, mint a tavalyi túra: akkor nem egész 800 km-t mentünk, ez meg a határtól kb. 900 km.

Kép

Kép

Kép

Kép

Ildikém! Mi volt a dokinál? Kicsit aggódtam, amiért nem jöttél ma!

Motiot! Tök jó, hogy jobban vagy! van már pocid? :wink: Kép? :wink:

Gabi! Annyira, de annyira tüneményes a fürcsizős Lackó, hogy nem igaz :lol: Kis pasa :wink:
A súlyodhoz meg gratu, de teljes szívemből. Én most nem lennék rá képes...

Beszti! Te mennyi idős pocisan mentél ki Legoland-be? Milyen volt?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vagyok, vagyok. :D
csak tegnap nem voltunk itthon, 5-kor értünk haza, akkor meg javában folyik az élet nálunk :D
KOCSIVAL voltam egyedül a Dunakeszi auchanba, meg buyway-be :D
Vagyis a barátnőmmel, de én vezettem.
aztán meg Fóton voltunk.
Vettem dögös harisnyát, meg fodros szoknyát :wink:

Dokinál minden oké volt, de most csak ennyit írok, mivel Natika ma irtó koraira vette az ébredést(3/4 7), és hozzászoktam már a 8 órás ébredéshez.
Most meg elaszok állva.
Na, majd jövök
vas

kicsit összeszedtem magam :roll:
Olivér még alszik, kiccaj itt evickél körülöttem :D
én meg tolom magamban a majonézes, paradicsomos, sonkás zsömimet :roll:
aztán le fogom öblíteni kólával.Csupa egészséges kaja 8 óra tájékán :roll: :roll:

Gabi, csoda cuki Lackó!!!!
Nagyon kis virgonc, látszik rajt, hogy élvezi. :D
És Te meg már csak ennyi kiló vagy megint??? :shock:
Nagyon ügyes vagy :!:

Én barom módon abbahagytam a tornát :shock:
Hogy miért?
Azért ugrándozzak, itt mint egy bohóc, hogy közben egy fél centi se menjen le??? :roll:
Akkor inkább böjtölök továb.
Most stagnálok megint(igaz, nem is teszek semmi extrát a foogyás érdekében),61 kiló körül mozgok.
Az uram már csak"vékony Ildikó"-nak hív :D
Édi :D :D
Tegnapleőtt be volt fonva két coffba a hajam, azt mondta, olyan vagyok, mint Lara Croft :lol: :lol: :lol:
ja, csak hiányoznak az óriás csöcsök, nagy száj, vékony derék...stb :lol: :lol: :lol:

Szirom, nagyon szép hely az Görögo.-ban.Mi is ide mentünk majdnem egyszer.Annyi volt a hiba, hogy indulás előtt 10 nappal csődött mondott a Jorgos Travel 8) :lol:
(Chalkidiki félszigetre)
Aztán így lett belőle Korfu. :D

Én nem tudom hova akarok menni az idén.
Horvátország tuti kilőve a sziklás, kavicsos partjai miatt.
Nem gyerekeknek való.
Én meg nem rohngálok utánuk.

Olaszo. tömött homokos partjai nem vonzanak,(esetleg a Róma, Nápoly alatti rész)
Spanyol, Portugál messze van :roll:
Repülőzni nem akarok 3 gyerekkel :roll:
Passz :roll: :roll: :roll:

folyt. köv
vas

[quote="75rita"][ írta:75ritacolor=green]Gabi, csak egy szóra, mert ezt nem bírom ki reggelig:

Lacus annyira szép, kedves, bűbájos, hogy csak nézem-nézem a képet, nem bírom levenni róla a szemem! :) :) :)
Hogy lehet egy baba négy hónaposan ennyira huncut, és ennyire kisfiús??? :D
Gyönyörű!!![/color]

Erre a pár mondatra, csak annyit tudok mondani, hogy Rita NAGYON-NAGYON kisfiút szeretne. :D :D :D

Reméljük, teljesül a vágyad :!: :!:
vas

Hahó!

Mindjárt keltem a kölket, mert el kell mennünk vásárolni, az irodában randizunk az urammal, mert ő is kell ehhez a dologhoz. Majd beszámolok róla, ha megjöttünk. Miksa nagyon jól van, úgyhogy el merek vele indulni.

Ildi! Görögországba :lol:

Te, randizhatunk ám egyszer Dunakeszin, ha már így ideszoktatok :lol: :lol: :lol: Tegyél képet a szoknyáról! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, Corte panzió is nagyon jó.
:D De az árak közt nem tudom eldönteni, hogy miért drágáb az első emelet, mint az ötödik??
Nem írja, mi a különbség.
Asszem marad Beranek.
Csak le kéne foglalni.
Hú, bakker, nem is mondtam!!
Megtalált az uram a Prágás útikönyvet, amit múlt héten vettem :roll:
Beraktam ide a számítógép asztal fiókjába, (sose nyúl bele), hogy nekem itt elérhető helyen legyen, még le is takartam valamivel, erre megtalálta. :shock:
Azt mondja, "hát ez a Prága könyv?"
-milyen Prága könyv?
-itt van a fiókban.
-miért , van nekünk Prága könyvünk?
- hát itt van
-miért ne vehetnék Prága könyvet? :wink:
(aztán elhúztam a csíkot )
Bár én a konyhában voltam, onnan folyt a beszélgetés :D
Hát jobban kell vigyáznom, mert így tutkó lebukok. :wink:

Motiot, örülök, hogy jobban vagy, aztán most már gyere sűrűbben is, úgy ahogy szoktál minden nap. :wink:

Mira, nem , Natsa már abszolút nem ébred éjjel. :D
Elég volt 8,5-9 hónapig.
Még mikor abbamaradt a szopi, egy kis idő kellett, hogy átaludja az ájszakát.
De most már simán.
Kipróbáltad a fogzásra a chamomillát?

Rita, pihenjél te meg sokat!!!!
Kit érdekel az a sok vasalnivaló?? :wink:
Megvár, nem?
nem tudnád kicsit redukálni a mennyiséget?
Ami kisebb, gyerekruha, az száradás után kisimítod, szépen összehajtod.
Én pl. mostanában nem vasalok olyan sokat,jó, oké, a szárítógépben nem gyűrődnek meg annyira, ezért nem is vasalok sok gyerekruhát.

Akkor most totál frissibe:
Natasa elaludt a lábam alatt :shock: :wink:
Hozom a gépet, és lefotózom.
Mondom, én, hogy ezek mindenhol képesek alaludni :wink:
vas

Sziasztok!

Vagyok egy picit, aztán megy a mosás-vasalás nap. :D
Hétfő itthon volt a párom, néhány dolgot megcsináltunk, meg ügyet intéztünk.
Nem is írtam, hogy a múltkor egyedül kellett 3 gyerekkel bankba mennem, mert elrontották a cserekártyám (valamiért a lánykori nevemre készítették el, pedig már az épp használatban lévő kártyám is a férjezett nevemre szól) és februárban lejár az érvényessége a mostaninak, mindenképpen mihamarabb személyesen intézkednem kellett. Végül ne vittem be őket a bankba (bár nagyon nem szeretem a kocsiban hagyni őket), szerencsére a kocsiban épp van egy meselemez (Mirrmurr (így kell írni) és kiscsacsi), azt hallgatták.

Ildi!

A másik kép is aranyos. Az enyémek is elég könnyen elalszanak, lépcsőnalvás már nálunk is volt, ráadásul úgy, hogy én is elaludtam (én nem a lépcsőn :D:D), így csak később derült ki, hogy ott alszik. Még jó, hohy nem esett le...
De azért ilyen nagyon érdekes pózokban nem szoktak (az persze egy időben mindegyiknél gyakori, hogy ebéd közben az etetőszékben, de aztán abból kinőnek).

Szirom!

Végül meddig használod/tad a Duphastont? 10 napig?
Csöpögtetés: hát nem egyszerű. Amikor betegek voltunk, úgy nézett ki, hogy Hannának is kell, ki is váltottuk a csöppöt, de aztán olyan enyhének tűnt a kötőhártyagyulladása, hogy nem kezdtem el (ha elkezdtem volna, akkor persze 5 napig kell csöpögtetni, nincs mese). Amikor dokihoz vittük, akkor még komolyabbnak tűnt a helyzet, de aztán csöpp nélkül is elmúlt hamar...
Dechatlonban a múltkor jót mosolyogtunk a párommal, mert egy Nátán méretű kislány épp Rita-féle ruhácskát próbált (csak tüllszoknyásat), de nagyon érdekesen nézett ki, mert a ruhára próbálta és ráadásul csizma volt rajta!
A házunk sajnos álldogál. :(:( Pedig nagyon kéne, csak most épp pénz kellene egy teherautónyi :D:D, mert a gépészeti munkák nagyon sokba kerülnek, és az jön. Még nem látom, hogyan és mikor készül el, de azért bizakodom! :):)
21-22 hetes lehettem Legolandkor, azt hiszem.
A vacsihami tényleg jól hangzik!

Rita!

Én már megszoktam a Petikét, bár most is mondom, hogy nektek valami extrább nevet kellene kitaláln! :D:D Azért a Lola már túl... De ha ti akarjátok! :D:D
Én Simont nem fürdetem minden nap, de ő se büdi! :D:D
Mi meg a napokban kaptunk pár műanyag szánkót minden gyereknek! :D De azért azt el lehet tenni jövőre is, a cipőket meg ugye nem :(. Én idén nem vettem se csizmát, se hótaposót egyiknek se.
Fogyás: a tejemre nem hat. Én egy "jól tejelő fajta" :D:D vagyok, Istennek hála, nem szoktam megérezni semmit. Mondjuk szeretnék majd úszni, azt még nem próbáltam, hogy a hideg víz hogy hat, remélem azzal sem lesz gond. Viszont a szopin kívül mást nem angyon tettem, csak az étkezésre figyelek. Azt megfigyeltem, hogy jó, ha este 6 után nem eszek és a vacsi is csak lájtos. Meg délben is inkább salátáztam, csirkehusiztam, nem angyon ettem köretet. Azért írom múltidőben, mert ezen a héten a Foodexpressztől rendeltem olyan hamikat, amire azt írták, hogy max. 650 Kcal-ásak, de lehet , hogy jövő héten nem fogok. Nem azért, mert nem jó, hanem azért, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy tényleg betartják a határt. Tegnap annyira dugig volt tömve a rizses rész, hogy 2 embernek is elég lett vona a mennyiség. De én ismerem magamat, és tudom, hogy hatékonyan csak akkor tudok figyelni a hamira és a mennyiségre, ha nincs, amit megegyek :D:D. Ha ottvan, akkor közel nem biztos, hogy nem eszem meg... Viszotn ha magamnak kell csinálni, akkor pl. salátából nyugodtan csinéálhatok egy nagy tányért, azt tuti nem lesz dugig kalóriával.
Ja, ahhoz amit Ildi írt: nálatok még lehet egyensúly a nemeknél :D, nálunk már nehezebb lenne.

Gabi!

És mit csinálsz a gyűrött dolgokkal? Vagy valaki kivasalja helyetted? :D:D
Én extrán érzékeny vagyok, még a bugyikat is vasalom. :D
Ugye nem gondolod, hgoy megkövezünk???? Ügyi vagy, én személy szerint nagyon örülök mindannyiótok sikerének. :):):) Még akkor is, ha nekem a te súlyod egyenlőre csak vágyálom... Ráadásul a te sikered még Ritát is megnyugtathatja, hogy lehet szülés után is fogyni így. Főleg, ha már ketten vagyunk példának! :):)
Lacus nagyon-nagyon aranyos!!

KépKép
KépKépKép
beszti

itt van:
Kép

Kép

vas

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?