Sziasztok!
Itt járunk, naponta többször is, képben vagyunk - csak írni nem mindig tudok. De most Szuperbeni bealudt, miután jóllakott. Nem akarom elkiabálni, de mintha az a bizonyos visszaaltatás az utóbbi két napban már nem tartana másfél órát, csak felet.
Éjszaka keményebb a küzdelem. Bár a hasfájás miatt inkább kora este ordít szegény.
Edi, Edit, egyetértek én is veletek. Egyébként tűrőképességen, temperamentumon és habituson is múlik, hogy "ki mennyit bír el", mert óhatatlan, hogy az ember (nem rosszindulatból), de esetleg ír valamit, ami a másiknak nem tetszik. A lényeg, hogy ez ne menjen át személyeskedésbe. Mesélni én is tudnék más fórumokról. Ott kenyértörés, szétszakadás, sárdobálás lett a vége. Hozzáteszem, hogy virtuálisan baromi könnyű mindent félreérteni. DE EZ A BANDA JÓ! Edit, ha már "ömlengésről" van szó, megengeded, hogy megdicsérjelek? Tényleg mindenkihez jóindulattak közelítesz, érdeklődő vagy stb. Jólesik.
Szilvi, gyere gyakrabban közénk. Zsombi megnőtt. Na most ezt jól megmondtam. Persze, hogy nő...
Édes nagyon. Mindig megijedek, hogy Benő is ekkora lesz - nagyon hamar. Imádom ilyen picinek, akkor is, ha ordít.
Hugomnak lesz esküvője márciusban, korábban én is valami vagány pasis szerelést gondoltam a fiamra, de rájöttem, hogy nem csinálok belőle bohócot, neki a legkényelmesebb a rugi egy bodyval. Úgyhogy még a keresztelőjén is így lesz nagy valószínűséggel. (Azt nem tudom, mikor lesz, de lesz.)