Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Junkó: köszi a választ! :D

Évi: szerintem mindenképpen a nő engedi meg, hogy a férfi tegezze őt!

Képzeljétek, ma megyek bikramjógára délután...Már nagyon várom...Pénteken is voltam, de az sima volt...Itt 40 fokban csinálják a jóga gyakorlatokat. Majd beszámolok róla... Még annyi, hogy nézzétek meg az S.O.S. szerelem című filmet! Nagyon jó!!!

Kellemes hétfőt mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Ma itthon vagyok dögrováson :? , tegnap felment a lázam, összeszedhettem valami nyavaját, de legalább pihenek egy kicsit, és nem fogok munkával foglalkozni :)

Kacsa!
Nagyon boldog névnapot kívánok Neked én is!

Éva!
Remélem így lesz :D , most nagyon bizakodó vagyok.
Virág tündéri szép nagy lány már, és olyan édesen nevet :D

Norwell!
Köszi. Kende baba is nagyon gyönyörű kisfiú, bá ezzel a két kis fogacskával már inkább nagyfiú :D

CsHeni!
Én úgy gondolom, hogyha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy most lehet-e, akkor inkább hagyjátok ki ezt a hónapot, mert ha most jön össze akkor 9 hónapig azon fogsz idegeskedni, hogy csak emiatt a prosztatagyulladás miatt nehogy valami baj történjen. Tudom, hogy türelmetlen vagy már, de így is eleget fogsz aggódni, ha összejön a baba, nem kell még egy valami ami bizonytalanságot okozhat majd szerintem.

Ági!
Örülök, hogy megtaláltad az igazi dokidat. Nagyon drukkolok Nektek a lombikhoz!!!!!!!!!!!

Évi!
Kováts Tímeához fogunk menni. Eddig csak jókat hallottam róla, Te ismered esetleg? tudsz róla valamit?
A tegeződéssel kapcsolatban én is úgy tudom ahogy Junkó, ha a nő és a ffi is felnőtt akkor a nőnek kell felajánlani a tegeződést, még akkor is, ha ő a fiatalabb, kivétel, ha munkakapcsolatról van szó és a ffi feletted van a ranglétrában.
De persze szerint azért fontos a korkülönbség is, mert én a 30 évemmel már 50 év feletti pasiknak biztos nem mondanék ilyet, hogy tegeződjünk, ha csak nem valami közeli ismeretségről van szó.

dido
dido

Jó reggelt!

Ági, Tina, Hangyi, CsHeni, Timi, Évi, Dido!

Köszönöm a köszöntéseket!!!

Dido!

Jobbulást!!!

Kép

Remélem, ez a forró tea segít picit!

---------------------

Képzeljétek reggel a nődokinál összefutottam Apa utsó exével! Ebben az az érdekes, hogy kb. 1 héttel fog előttem szülni. Elvileg nem ott, ahol én, de a hírek szerint bezárják abban a kórházban a szülészetet, szóval, ha morbid akar lenni a sors, akkor lehet, hgoy egymás mellett fogunk vajúdni! :lol: Továbbá én egyszer taliztam a csajjal, mikor Apa bemutatott minket egymásnak: ex barátnőm - jelenlegi barátnőm. :lol: Szóval bekocogtam a rendelőbe, nem is nézelődtem. Aztán egyszer mégis félrenéztem a fél szemem sarkával és hirtelen belémhasított, hogy ez Évi. De mivel télleg csak 2 percre taliztunk, nem voltam benne biztos csak 99,9%-ig biztos. Úgyhogy nem nézelődtem arra többet, csak mosolyogtam magamban. Aztán hívták be a csajt név szerint és ő volt! Na, mondom magamban, ha kijön ráköszönök és váltunk pár szót. Elvégre ő is megismerhetett + láthatott is rólunk eskis fotót, mert van közös ismi, aki ott volt és kapott fotót is. De utána engem hívtak be, név szerint. Szóval, ha eddig nem, mostmár neki is le kellett, hogy essen, mert felvettem Alpa nevét (és belőle közel, s távol nicns másik). Mikor kijöttem még ott molyolt, de nem látszott rajta, hgoy nagyon beszélgethetnékje van. Inkább elsprintelt, mint akit űznek! :lol: Pedig én télleg szívesen megkérdeztem volna, hgoy hogy van!!!

kacsa14

Kacsa!
Köszi, biztos segíteni fog :D , ráadásul a Férjem úgy ment el dolgozni, hogy főzött le nekem teát a termoszba, így egy ideig elég csak feklélnem :D
Érdekes lehet az ilyen talélkozás, és az is, hogy ennyire egy idősek babavárók vagytok :D

Lányok!
Olyan izgatott vagyok, alig bírom kivárni, hogy elteljen ez a 3 hét és mehessünk végre a Kaáliba, valahogy úgy érzem, hogy ott majd tényleg fognak segíteni nekün. Vagy szerintetek túl sokat várok egy intézménytől?!?!?!?

dido
dido

Dido!

Hát igen, meglehetősen érdekes tali volt, még így is! Főleg tudva a háttér eseményeket!!!
Anno már Apával is akart magának csináltatni gyereket + el akarta vetetni magát, de Apa nem az a tipus, akit ilyennel lehet befolyásolni. (Én is szépen kivártam, míg magától megkérte a kezem.) Aztán mikor megkérődött a kezem, utána talizott egyszer Apával, és mikor Apa mondta a lánykérést, hirtelen kiderült, hgoy neki is pont akkor kérték meg a kezét. Persze a dologból aztán nem lett semmi. A mostani apa is csak élettárs, nem vette el. Szóval kicsit flúgos a csaj! Tartjuk az egyik legjobb barátnőjével + a párjával a kapcsolatot és már csak nagy röhögés van a fiúk részéről, mikor Évi szóba kerül ...

Szerintem nem baj, hogy hiszel a Kaaliban! Én úgy gondolom, ha vki hisz vmiben, az már fél siker!!! Persze, fenntartva az esélyt arra, hgoy mégsem sikerül, de az meg még nem feltétlen az intézmény hibája ...

kacsa14

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült. :( Végül is számítottam rá, de azért most el vagyok keseredve. Abban bízom, hogy a második sikerülni fog. Jövőhéten beszélek a dokival, mert még mindig szabin volt. Az a szerencse, hogy a fagyasztás miatt előbb kezdhetjük a második próbálkozást.
Most egyenlőre most ennyit, belemerülök a munkába, mert az van dögivel.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Sajnálom :cry: ...

dido
dido

Heni!

Nagyon sajnálom, de majd a következő biztosan sikerül!

Dido!

Örülök, hogy megint itt, a dögrovás miatt nem.

Éva!

Köszi!

Kacsa!

Kofának nincs exe :wink: csak keksze.

Lányok!

Blogban: fogamzásgátlás kicsit másképpen

8)

tjuca

Heni!

Nagyon sajnálom! De fel a fejjel!!! A következő biztos sikerülni fog!!! A fagyóban már ott várnak a mirelit babák, hogy becsüccsenhessenek anyuci jó meleg fészkébe!!!

kacsa14

Szheni!

Nagyon-nagyon sajnálom. :( Az viszont szuper, hogy rögtön tudtok újrázni.

Dido!
Teljesen természetes, hgy így be vagy zsongva. Én is így voltam ezzel. Remélem minden eredményetek megvan, ami csak lehet.
Vendég

Dido!

Találkoztam a Kováts doktornővel, ő csinálta a 9 hetes uh-t, még a Kaáliban. Nemcsak hogy szimpi volt, hanem egyenesen el voltam tőle olvadva. Miatta választottam végül női nőgyógyászt :) Annyira kedvesen beszélt a nem egész 2 centis gyerekemhez, hogy teljesen levett vele a lábamról. Minden hülye kérdésemre megnyugtató választ adott, és a mai napig nagyon-nagyon jó szívvel emlékszem vissza rá :) Kívánom, hogy ti is ilyen jó benyomásokkal, és a pocakodban babákkal hagyjátok őt ott :)

SzHeni!

Annyira sajnálom :( :( :( Akkor mostantól drukk a fagyibabáknak!!!

Köszi a válaszokat mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szalai Heni: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de a következő már biztosan fog!!! Most már nem kell előről kezdeni mindent hála az Égnek!! Szorítok nektek!

Dido: köszi a véleményt! Sok sikert nektek!

Kacsa: húú, érdekes lehetett a találkozód! Én nem nagyon csípem az ilyen spontán randikat exekkel...De biztosan másképp reagálnék, ha a pocimban lenne egy babóka...

Pussz

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Borzasztoan sajnálom! :cry:

Dido!
Az én orvosom Kováts doktornö volt!
Csak jokat tudok mondani rola föleg,hogy neki köszönhetem a pindurkámat!!!! :D

Kacsa!
Utolag is nagyon boldog névnapot kivánok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Heni!

Én erről a csajról már annyit hallottam, hgoy tudom, hogy akkor sem kellene Apának, ha ő lenne az utsó nő a földön. És ezzel a tudattal nemizgat, ha találkozunk, mert ÉN fogom Apa kezét és nem ő!!!!

Azért persze marhára izgat ám engem is, hogy akár ezzel, akár a korábbi exeivel mi, hogy és miért volt!!!

Az is vicces volt pl. mikor mentünk nászutat lefoglalni és az utazási irodában is egy exe ült ... És bármennyire úgy éreztem, hogy az a csaj sokkal jobb nő, mint én, marha büszke voltam magamra, hogy most mégis velem néz nászutat Apa ...

Jó, tudom a külső nem minden, de egy külseje miatt kisebbrendűségi érzésű lánykából szerintem ezt a szemléletet nem lehet kitörölni. Ja és szerintem Apa nagyon jó pasi külsőre!!!

Juca!

Jó volt a fogigátlós klipp!!! :lol:

kacsa14

Anikó!

Köszönöm Neked is!

Hogy vagytok??? Írj magatokról is!!!

kacsa14

Sziasztok!
Egész nap a mensimen rágódom... De nem akarok minden csip-csup dologgal dokihoz menni....
Remélem nincs semmi gondom... Maga a mensi máris múlóban van. Ez is olyan fura. Ne haragudjatok, hogy fárasztalak titekket a ciklusommal...
Remélem mindenkinek szép napja van!
Mindjárt itt a tavasz! :D Kitartás! Én már alig várom!!!!!

Kép
faul

SzHeni!
Annyira sajnálom :cry: :cry: Reméljük, hogy a fagyibabák ott maradnak a pocidban. Nagyon drukkolok.

Kacsa!
Nagyon boldog névnapot kívánok! Exes történet nagyon vicces. Nekem egyszer mutatta a buszon a férjem az exét, akit mellesleg boszorkánynak becéz (és ez nekem nagyon jól esik :twisted: ). De még ő sem köszönt oda neki, mert nem volt olyan a helyzet.

Dido!
De jó, hogy jöttél. Már nagyon vártam a híreket. Egész jól alakulnak a dolgok. Én azt kívánom, hogy hasonlóan járj, mint én. Az első Kaális konzultációmra már Manócskával a pocimban mentem. Még van három hét. Ha úgy döntenétek, hogy most nem hagyjátok ki a hónapot a dögrovásod miatt (amit nagyon sajnálok), akkor van esélyed neked is erre.

Annácska!
Szörnyű, hogy így megkízozta ez a valami Petikét. Szabad tudni, hogy mi volt a gond? Lényeg, hogy jobban van.

Syry!
Nagyon cuki baba Máté. Formás kis fejecskéje van. Te is nagyon jól nézel ki a korházi szerkódban. Inkább nézel ki 25 évesnek, mint 35-nek. Ezzez külön gratula.

CsHeni!
Én is azt tudom javasolni, hogy ha nagyon aggaszt a férjed gyulladása, akkor inkább hagyjátok ki ezt a hónapot, minthogy aztán teherbe essel, és 8 hónapig izgulsz, hogy lett-e szövődmény. De én biztos megkérdezném a nőgyógyászt, aki mellesleg nagyon sokat segített neked, és maximálisan megbízol benne. Ha ő rábólint, akkor nincs okotok aggodalomra.

Brill!
Merre? A februári Kismamában van egy cikk, amiben a kutyusok hozzászoktatásárol írnak, ha hazakerül a kisbaba. Beszkennelem, és átküldöm mailben.

Panka!
Emili bútorkészlete csodálatos. Már én is kinéztem az ágyat, és csináltatok hozzá pelenkázós komódot.

Na, most megyek ebédelni. Utána még megpróbálok jönni.
Vendég

titekket -k :oops:

Kép
faul

Sziasztok!

SzHeni!
Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Nagyon drukkolok a következőhöz!!Biztos sikerülni fog!!

Puszi : Hangyi
hangyolca77

Off:

Nem tudja vki., hogy melyik oldali kerítés tartozik a telekhez?

Mármint, hogy csak az egyik oldalt kell neked csinálni, a másikat a szomszédnak. De melyik oldalt kell neked???

kacsa14

Sziasztok!

Köszönöm a szobadícséretet!

Évi!
Igen, van hintaszékem, én is bele tudom már nagyon képzelni magunkat! :-)
Várom akkor a beszámolót!
Én is úgy tudom, hogy a nő engedi meg a psainak, hogy tegezze, de ez nem áll, ha alá-felé rendeltségi viszony van, hivatalos esetekben.Akkor a felettes ajánlhatja ezt fel a beosztottnak.
Ja, Zsuzsikádnak boldog névnapot! :D
Vendégeskedés jó volt, jót ettünk.A sütimet is felfalták!:D
Értesíteni Kacsa fog Titeket!

SzHeni!
Jajj, nagyon sajnálom!De fel a fejjel, legközelebb sikerülnie kell, és az már könnyebb lesz!

Faul!
Nem fárasztasz, nyugodtan mond csak. :D Viszont ha aggódsz vmiért, akkor leglább hívd fel a dokidat, hogy erre mit mond?Jobb,mint agyalni, és hülyeségeket kitalálni.

Dido!
Köszi!:-)
Jobbulást Neked!
Szerintem is hinni nagyon kell a dolgokban, különben nehezebben sikerülnek.Bízzál is benne, csak az agyad másik felében legyen ott a sikertelkenség lehetősége is(ha nem elsőre sikerülne, úgy értem).

CsHeni!
Szerintem a prosztata gyuszi max. annyiban befojásolhat, hogy nem lesznek elegen, és elég gyorsak a kiskatonák.De ha vmelyik célba ér, akkor az azt jelenti, hogy azzal nem volt gond, nem is sérült meg a melegtől, kórokozóktól.De ez csak az én véleményem, de mintha a dokid is azt mondta volna, hogy ettől még lehet próbálkozni, vagy rosszul emléxem? :roll:
Kellemes jógázást!Majd mesélj, hogy milyen volt a szauna torna!;-)
Ne idegeskedj!!!

Norwell!
Azta, micsoda protkók! :lol: :mrgreen:

Junkó!
Köszi neked is a dícséretet!Viszont csak saccolni tudok, hogy mit írtál olyan mini betűvel:nem haragszom, egyáltalán, én is így fognám föl :lol:
Legközelebb írhatod nagyobb betűvel,mert nagyítóval is alig láttam
:D

Timika!
Kristófnak küldöm az álomtündért! :D
Homeós gyógyikkal hogy álltok?Már nem emléxem, hogy mikor is mentek ez ügyben a dokihoz.

Éva!
Virág nagyon cuki kishölgy már!

Ági!
Örülök, hogy megtaláltad a dokidat!Kívánom, hogy mielőbb kopgtasson az a gólya!Az én gólyámat nagyon be fogom izzítani, hogy hová kell vinni a babókat! :wink: :D

Vendégség jól sikerült, voltunk étteremben kajálni, férjem kapott tortát a szülinapjára(tegnap volt), azt is megettük. :D
Este még összeszerelte az új IKEA-s asztalunkat, a 4 székkel.Úgyhogy nem unatkoztunk. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kacsa!

Ez helyi szabályzat. Csak az egyik oldal a tiétek, ez biztos. Nálunk telekhatárra kell építeni, így az a kerítés a miénk ahol a ház van.
Vendég

Kacsa!
Én is úgy tudom, hogy ez helyi szabályzat. Nálunk pont az ellentétes oldal a miénk, mint Junkoéknál, tehát nem az az oldal, ahova a ház közelebb épül, hanem a másik. De ebben Dido tud biztosat mondani.
Vendég

Évi, Anikó!
Megnyugtató, hogy Ti is csak jókat mondtok a dr-nőről. Remélem én is csak pozitív dolgokat fogok tudni majd mondani róla :D

Angie!
Jó lenne, de én már nem merek bízni semmi ilyesmiben, persze, ha egy pár napon belül jobban leszek, akkor nem hagyjuk ki ezt a hónapot, de igazából már a márciusra koncentrálunk.
Meddig fogsz dolgozni?

Kacsa!
Én is úgy tudom, hogy ez áltlában helyi előírás, hogy melyik oldal melyik telekhez tartozik, az Önkörmányzaton megmondják Nektek, hogy Nálatok hogy van. De szerencsére az oldal és hátsó kerítésekre nem kell ép. eng.-et kérni, csak az utca frontira.

dido
dido

Dido!
Lényeg, hogy bízzál valamiben, és te most a márciusban és a Kaáliban bízol, akkor az fogja meghozni az eredményt. Én nagyon-nagyon drukkolok. Évi tényleg nagyon szépeket mondott a dr. nőről.
A kerítésre az engedély ugyanolyan sokba kerül, mint a házra? Mi úgy tudom, 20e-t fizettünk az engedélyre, plusz 30e a földmérőnek, miután felépült a ház, hogy bejegyeztesse a földhivatalnál. A kerítésre is kb ennyivel kell számolnunk?
Vendég

Köszi Lányok!

Nem én építek. Hanem a társasháznak nem volt meg az egyik oldali kerítése, mert arról még folyik egy építkezés és emlékeimből úgy rémlik, hogy az a kerítés a mienk, talán anno az építő cég mondta és most látom, hogy a szomszéd nekiállt kerítést csinálni és nem akarom, hogy majd kisüssék utólag, hogy azt nem is nekik kellett volna csinálni és fizessük ki a munkadíjat, stb.

Egyénként ismerősök házait számba véve úgy rémlik, hogy mindnehol a jobb oldali (utca felől nézve) kerítés az adott emberé.

De majd akkor figyeljük a fejleményeket + rájuk izzítjuk a közös képviselőt is, hogy derítse ki, mi a tényállás!

kacsa14

Sziasztok Lányok! :D

Kacsa!

Nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából! :D

Sz. Heni!

Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Rólam:
Jól reagáltam a gonal-ra, 6 db. szép tüszőm van jelenleg.
Holnaptól jön két másik szuri, és péntek reggel kell mennem ismét.
Valószínűleg érnek még tüszők ehhez a hathoz.
Ha minden jól megy, hétfő vagy kedd leszívás.
Nagyon örülök, hogy egyelőre minden rendben.
Jól vagyok, csak állandó fáradtság gyötör, nagyon sokat pihenek, egy kis fejfájás is előfordul néha, és puffadtság. Úgy érzem magam mint egy lufi...

Ma megjött a progi szurim is.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

A pénteki naphoz visszatérve a fogászattal egy kicsit hadilábon állok, mert a dokim állandóan lemondja a megbeszélt időpontokat, én pedig azért ragaszkodom hozzá, mert nagyon ügyesen dolgozik, ő az első akinek a munkájával nincs semmi gond. Most pénzeken megyek megint hozzá, majd meglátjuk tényleg be is jutok-e hozzá :)

Jó sokat írtatok, át sem tudom olvasni :wink:

A Gravidát elkezdem szedni jövőhéten.

Na most hirtelen ennyi, mert már megint ég a ház :?

Pusza mindenkinek

Kép
evin

Évi!
Köszi!
Hát igen, jóóó dóóóóguk van ám!Dehát muszály lesz majd nemsokára elkezdeni szervezkedni, nem szertnénk lemaradni róla, és tavalyról van még egy csomó megmaradt üdülési csekkünk, amit júni végéig el kell költeni. :lol: 8) Ezt a "pechet"! :lol: Jön még hozzá az idei, azért gondoltuk, hogy oda megyünk,mert külföld majf csak jövőre jöhet szóba.Szóval "kényszernyaralás"lesz. :lol: :lol: :oops: De már nagyon várom!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Dido
A Kaáli biztosan nagyon jó hely a számotokra, és drukkolok, hogy a remény, hit és bizalom gyorsan meghozza a gyümölcsét!

Cs.Heni!
Didóval értek egyet, én is inkább kihagynám ezt a hónapot. 1 hónapon nem múlik semmi, hidd el, inkább legyen egy nyugodt próbálkozós hónap, mint 9 végig idegeskedéssel.

Anikó
4 kiló? És még diétázz? Ez eszméletlen. Próbálj nem aggódni az eredményen és bizakodni, hogy igenis jobb lesz az ismételt vizsgálat! Sőt! JÓ lesz! Szorítok!

Panka
Rettentően tetszik a babaszobátok :) Végre látok egy olyat, ahol a pelenkázó nem külön van, hanem a kiságyon. Nagyon barátságos, otthonos, jól fogja magát érezni a baba benne, az biztos!

Heni
Én is sajnálom!!!!!!!!! Reméljük, a munkába temetkezés picit segít.

Faul
Ha jelentősen változik a menzid, akkor aggódnék csak a helyedben. Hisz annyi minden befolyásolja a ciklusunkat. A 25 napos még normális lehet szerintem. Nagyon régen beszélgettünk itt a topikban arról, hogy a ciklusaink időszakosan rövidülnek és hosszabbodnak. Talán épp nálad is egy ilyen változó időszak van csak. Írtad, hogy már el is múlt. Mennyi ideig tartott most? Mennyire volt erős?

Tündi
tündi30

Sziasztok!

Szheni!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kacsa!
Utólagosan, de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon boldog névnapot!!! Ez az exes sztori nem semmi… :D A kerítés-dolgot az önkormányzaton érdemes megkérdezni (vagy a földhivatalban.)

Timika!
Römer Kinget vettünk, igaz, használtan, de totál jó állapotban, majd holnap lefotózom, és megmutatom.

Évi!
Már írták, h a nőnek kell kezdeményezni, de én úgy tudom, hogy ha a nő felnőtt (értsd: elmúlt 18 éves), minden esetben ő kezdeményezi a tegeződést a férfival szemben. Köszi a dicséretet! :)

Dido!
Jaj, szegényem, mielőbbi jobbulást, gyógypuszik mennek!!! :*

Csheni!
Sztem is kérdezd meg a dokidat, hogy mit tegyetek (vagy tehettek-e vmit… :wink: ) emiatt, ő biztosan tud megnyugtató választ adni.

Panka!
Hogy vagy, bébi??? Gyanús a csend! :lol: Ha nem tudtok mit kezdeni a csekkekkel, van egy ötletem!!! 8) :lol:

Jucmuc!
6 tüsző, ez igen!!! Hajrá, hajrá!!!

Tündi!
Magadról nem is írtál, hogy vagy, kismami?

Az éccakánk közepesen xar volt, kétszer kellett szívatni Kende orrát, aztán úgy-ahogy alukált, mi már nem annyira, minden horkanásra és lélegzetvételre fenn voltunk… :roll: Csak mivel láza nincs, és a szopi is megy, meg jól eszik, nem akarom dokinénihez vinni, amíg nem muszáj, mert egyből antibigyót ír neki… :evil:
Ma Kendének megint egész nap hőemelkedése volt, úgyhogy most már tuti, hogy a fogacska… Szóval azt hiszem, nekem is lesz pár keresetlen szavam a fogmanóhoz…

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Remélem mindenkinek nagyon jól telt a hétvégéje. Nekünk sajnos egy haláleset beárnyékolta, meghalt ugyanis a nagybátyám. :( Illetve sajnos anyu is elég beteg. :cry: 3 hete influenzás volt, akkor teletömték antibiotikumokkal, úgy nézett ki,h. elmúlt,most viszont több mint egy hete be van rekedve és alig van hangja

SzHeni!
Nagyon sajnálom :cry: , remélem a munka majd segít elviselni ezt a rövid időt. Mikor próbálkozhattok újra?

Kacsa!
Nagyon szupi Timcsa kocsija. :wink: Már nagyon várom,h. meglássam ki is Timcsa anyukáját Utólag is nagyon sok Boldog Névnapot kívánok! :lol: Érdekes találkozás lehetett, én szerencsére nem találkoztam komolyabb exel,mert Apának előttem nem volt igazi komoly kapcsolata, hisz éjszakai dj életet élt, és elég rövid kapcsolatai voltak.Bár elég sok lánnyal találkoztam akik ismerték. :evil:

Dido!
Örülök,h. jelentkeztél és ha már kevesebb lesz a munkád akkor gyere gyakrabban. :D

Virág!
Előre is boldog házassági évfordulót kívánok! :lol: Anyukáméknak is február 26-án van, és most lesz a 30. Nekünk pedig február 26-án lesz a feledik. Köszi a cica dícséretet. Krémszínű és sárga a szeme. :D Örülök,h. sikerült ennyi orvost letudnod ilyen hamar. Reméljük egy darabig nem is kell menned.

Jucmuc!
Le a kalappal előtted,h. ilyen bátor vagy,h. magadnak adod be a szurit. :D Nagyon örülök a szép tüszőcskéidnek és szorítok,h. minden rendben menjen. Kitartás és hamarosan a pocidban lesznek. :wink:

Juca!
Továbbra is szuper a blog. :lol:

Annácska!
Örülök,h. azért már jobban vagytok. :D Peti még mindig szopizik? Ez nagyon jó, igazi kis stramm kölyök lesz belőle. Annamari hogy van?

Anikó!
Nem kell bocsánatot kérned a lényeg,h. pihenjetek. :D Sajnálom a terheléses cukor nem lett jó, de erre a doki is gondolhatott volna.

Evin!
Üdv. Közöttünk és mielőbbi babásodást kívánok!:lol:

Panka!
Szerintem nagyon szép lett Emili kis lakosztálya. :lol: Már csak a kis hercegnő hiányzik belőle. Párodnak utólag is nagyon boldog születésnapot!

Syry!
Örülök,h. jelentkeztél és,h. jól vagytok. :lol: Remélem a tejcsi probléma hamarosan megoldódik. Várunk majd, esetleg képekkel is. Épp,h. leírtam már látom is,h. tettél fel. Gyönyörűek vagytok! :wink:

Bea!
Hogy vagytok? Ádi?

Nomi?????

Nárcisz!
Hogy bírod a csajokkal? :roll:

Faul!
Sajnálom a mensit. :cry:

Norwell!
Nagyon szépek Kendének a fogai :lol:és gratulálok az autósüléshez.

Éva!
Nagyon szép a kép Virágról! :lol: Örülök,h. jelentkeztél!

Timi!
Örülök,h. jelentkeztetek!! :lol:

Ági!
Remélem,h. ez a doki már tényleg az „Igazi”. :wink:

Heni!
Nagyon jól hangzik ez a jóga, mesélj majd róla! Szerintem hívd fel a dokid,h. próbálkozhattok-e.

Jó éjt!!!
Puszi!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Pupy!

Köszönöm Neked is a köszöntést!!!

Én is szívesen találkoznék már Veletetek!!! Majd nyáron vagy kora ősszel remélem, össze is jön!!!

Apának is van pár rövid távú elpotyogtatott exe ... Néha, ha utcán ráköszönünk vmi. csajra, csak röhögve kérdezem, hogy ezzelis jártál? Mondjuk a legjobb az volt, mikor az egyik anyós által csípett csajról megjelent cikk és anyós mutogatta Apának, direkt félretette neki. Na, ez azért rosszul esett anyóstól, szerintem mégsem kéne előttem ajnározni egy volt nőt ...

Csajszi! Te pihenni is szoktál? Most néztem csak, hogy az éjszaka közepén írtál! Én akkor szokok egyik oldalamról a másikra fordulni. :) És még csak nem is kelek kora reggel.

Norwell!

Köszönöm Neked is a jókívánságokat!

Kendének jobbulást! Fogmanót meg annyira ne szidd össze, mert mégiscsak ő fogja hozni Kende gyönyörű fehér kis gyöngyszemeit!!!

Jucmuc!

Köszönöm Neked is!

Tüszőcskéidnek pedig hajrá!!!!

Múltkor pont volt a lombikról egy beszélgetés és ott mondták lombikos csajok, hogy a tüszőérlelés bizony nagyon megviseli a szervezetet, fáradtság, stb. és a puffadás! Nem is cosdálom, máskor 1-1 tüsző érik, most meg csak nőnek és nőnek!!!

-------------------------

Édeset álmodtam ma Timcsával. Még sosem láttam álmomban!!!

Történt, hogy vhol máshol megszültünk, nem is ez volt a lényeg, mert haza is engedtek. Mondták, hogy majd a kiíráskor menjünk be az itteni kórházba, de épp beszéltük Apával, hogy ha már hazaengedtek, akkor nem megyünk újra kórházba, felhívjuk a dokimat és megmondjuk neki, hogy kint vagyunk, oszt csókolom.

Aztán mondtam Apának, hogy megnézem a babát (aludt), de mondta, hogy hagyjam, biztos alszik, csöndben van (szép kis apa mondhatom). De azért mentem megnézni, főle, hogy lélezik-e (kicsit se paramamis vonás ...), határozottan emlékszem, hgoy lestem a kis mellkasát + hallgattam a szuszogását. Egy hordozóban aludt Anyukámék kanapéján (de hogy miért pont azon?!?) és olyan gyönyörű, babás arcocskája volt!!! :D Aztán láttam, hogy béna a hordozón a huzat és egy helyen kilóg vmi. műanyag és az megnyomta a fejét, ezért mentem és nyitottam ki a vasalót, hogy vasalok egy pelust a feje alá, hoyg ne nyomódjon ... (megjegyzem, ma készülök pár pelust kivasalni)

kacsa14

Sziasztok!

Norwell!
Sajna már megvan a helyük :wink:
Köszi, jól vagyunk, bár reggelre már az arcom is lefadagadt, nem csak a végtagjaim, de már sokkal jobb.

Pupy!
Köszönjük!
Részvétem a nagybátyád miatt, és anyukádnak jobbulást kívánok!!!

Tündi!
Neked is köszi a dícséretet!
Eredetileg én is pelenkázós komódot szerettem volna, de mivel nem kaptunk megfelelőt, így ez a megoldás maradt.De így utólag jobb is, mert fürdetéskor ezzel a pelenkázó lappal pont beférünk a fürdőbe, és a kádon is biztonsággal elfér, akiskád meg a mosógépen, így nem kellett kádálványt venni :wink:
Hogy vagytok?Írj magadról is!Bébifotó??

Képzeljétek sikerült gyerkorvost találni!Felhívtam reggel akit a védőnő ajánlott, és elvállalt, pedig nem is körzetébe tartozunk, de még azért közel lakunk ahoz a körzethez. 8)
Szülés után a férjem fogja elhozni, és kiváltani a recepteket a babaápoláshoz.Mostmár tényleg minden megvan, meg is nyugodtam. 8)
Mostmár "csak" szülni kell :lol:
Iszom is a málnalevél teát, meg egy hasonló hatású homeós bogyót is, ami segíti a méhnyak tágulását majd.

Szép napot Mindnkinek!

Kép
pankaa

Jucmuc!
Gratula a sok szép tüszőhöz!És nagyon drukkolok a jövőheti leszíváshoz!!!Sok sikert! :P
Tünetek tényleg kellemetlenek, de a babaproject következő fázisában már nagyon fogod őket keresni! :wink:

Fleur!
Hogy vagy???

Nárcisz!
Téged is hiányollak ám!Tudom, hogy nagyon lekötnek a csajok, de néha egy pár sort írj légyszi, mert szerintem mindenki kíváncsi rátok, hogy vagytok!Ja, és a képek... :wink:

Kép
pankaa

Pupy: részvétem a nagybátyád miatt!! Sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történnek nálatok!

Pankaa: olyan jó, hogy Ti meg már abszolút felkészültetek Emili fogadására! Most már nagyon izgalmas napok következnek!

Kacsa: milyen furcsák az álmok! Az ember annyi mindent össze tud kombinálni...De az a lényeg, hogy jó volt és már találkoztatok :D

Jucmuc: szuper a sok tüsző!! Drukkolok, hogy minden szépen alakkuljon!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Angie!
Köszi, hogy drukkolsz nekünk :D
Nem igazán értem, hogy miért kellett földmérő a ház telekönyvbe való bejegyeztetéséhez?!?! A Földhivatalnak az Önk. küldi meg a használatbavételi engedélyt, és az alapján szokták bejegyezni a házat a tulajdoni lapra és a földhivatali térképre is, ez nem a tulajdonosok dolga.
A kerítésnél az utca fronti kerítésekre kell építési engedély, ez persze sarok telkeknél 2 kerítés szakaszt is jelent. Itt költsége egyszer az építésznek van aki elkészíti az engedélyezési tervet, másodszor pedig ha nem ez épület engedélyezési tervével együtt adtátok be a kerítés engedélyezési tervét hanem külön, akkor mégegyszer venni kell illetékbélyeget az újonnan beadandó eng. tervre.
Tudom, hogy lemaradtam egy kicsit, és biztos volt is már róla szó, de hogy fogják hívni a Pocaklakódat? Kisfiút vagy kislányt vártok? Mekkora már a pocid?

Brill!
Veletek mi újság? Ha jól tudom Nálatok kisfiú lesz a kis jövevény. Van már nevetek?

Judit!
Gratulálok a 6 tüszőhöz :D !!! és drukkolok, hogy hétfőn minden rendben legyen!!!!!! hétfő már nagyon közel van :D
Szerintem is a sok hormon cucctól érzed magad ilyen különösen, de még kb. 3-4 hónap és elmúlnak ezek a tünetek és csak a pocid lesz egyre nagyobb és nagyobb :D :wink: !

Tündi!
Köszi szépen, eyébként Te rengeteg erőt és bizakodást adsz ám Nekem. Nagyon örülök, hogy már itt tartotok végre ennyi év után :D Meglestem a pocidat a babás topicban, és bizony nagyon csini kismami vagy :D !

Norwell!
Köszi, már ma is jobb egy kicsit.
Remélem Kende baba is hamar jobban lesz, és gyorsan maga mögött hagyja ezt a ronda náthát.

Pupy!
Sajnálom a Nagybátyádat, részvétem...
Anyukádnak jobbulást!

Kacsa!
Szerintem ez az álom már felkészítést/felkészülést jelent már a kismami éltre. Álmodban gyakorolsz, hogy milyen lesz, ha megszületik Timcsa :D

Panak!
Akkor már tényleg minden megvan, és Emili pedig már nem sokára kint lesz :D

dido
dido

Panka!

Szülés előtt nem adják oda a receptet? Csak mert akkor nem kell még ezért is rohangálni. Nálunk a védőnő uccsó és egyben egyetlen látogatásakor mindent ideadott, és ki is tudtuk váltani a kórházi patikában. Úgyis kellhet ez-az (aranyérkenőcs, másik betét, algopiryn...)

Tündi!

Nekünk is pelenkázós lap van, csak nem olyan, hanem nagyobb. És vettünk egy komódot, ami batár nagy azokhoz képest, amiket kapni lehet.
Nagyon szép már a pocakod!

Jucmuc!

Grat a tüszőkhöz!

Ma voltam a nőgyógyásznál letisztáztunk néhány dolgot a kistesóprojekttal, és velem kapcs. Van egy nagy tüsző, de megígértem, hogy nem küldjük rájuk a kisfickókat, hiszen még meg sem jött :shock: valamint a szoptatás alatt még várunk egy kicsit, amikor már csak éjjel eszik. Rákérdeztem, hogy hol fog dolgozni, mire ő: valahol biztosan, mert rengeteg betege van, de nem tudja. A Margitot mégiscsak megszüntetik, és ő is mindenről csak a sajtóból értesül :shock: :shock: :shock: Egy nagyon nyugodt ember, ezt is nyugodtan mondta. Értem én, hogy anyagi feszkója nem lesz, de azért mégis gáz érzés lehet azt mondani, hogy fogalma sincs hol fog dolgozni, na meg ugye a folyamatban levő ügyek.... Tehát már ezért is várunk egy kicsit. Április egytől nincs kórháza :evil: hát még jó, hogy nem akkor szülök.

tjuca

Juca!
Először is gratulálok a tesóprojekt gondolatához. De nehogy már egy korház bezárása miatt várjatok. Az első érv érthető, hogy javasolt megvárni, hogy Kinga már csak este szopizzon, na és hogy legalább egyszer megjöjjön (bár sokaknak úgy lett második bébi, hogy meg sem jött).
Egyébként lehet, hogy én sem ott fogok szülni, ahová eddig jártam, mert ki tudja, hogy mi lesz azzal a korházzal. A dokim, az uh-s doki, a laboros asszisztens nem tudtak semmit konkrétat. Ez tök ciki rám tekintve is, de gondoljunk csak bele az ő helyzetükbe, hogy azt sem tudják, hogy lesz-e munkahelyük. De hogy már a Margitot is bezárják. Ne má! Mi marad akkor? Lesz egyáltalán korház, vagy visszamegyünk 1900-ba, amikor még otthon szültek a nők? Na jó, nem kommentálom ezt tovább....

Pupy!
Őszinte részvétem nagybátyád miatt. Anyukádnak pedig jobbulást.

Jucmuc!
Örülök a jó híreknek! 6 tűsző, és még véget sem ért a "növesztgetés". Jövő hétfő-keddre mennek a drukkok. Hogy bírod a magányt? Le tudod foglalni magad? Mikor is jon a férjed? Köszi a folyamatos tudósítást. Évi kisbetűs írását én is osztom :)

Kacsa!
Én sem szoktam a babáról álmodni. Egyszer álmodtam, hogy fiú (akkor még nem tudtuk, hogy kisfiúnk lesz), és hogy szőke kék szemű (így néz ki az unokatesóm kisfia, gondolom ezért láttam ilyennek a mienket). Azóta nem láttam álmomban. Biztos sokat gondolsz a szülésre, és az azt követő közvetlen időszakra (akár tudat alatt), és azért tükröződik vissza éjjel ez álom formájában.

Dido!
Fogalmam sincs, hogy miért kellett a földmérő. Ő adta be a papirokat a földhivatalhoz, miután kint járt, és bemérte ház pontos fekfését a telken. Ezért elkért 30e ft-ot. Szerencsére csak front kerítést kell terveztetni (a tervezőnk ingyen megcsinálja), de az 20e ft-os illetéket nem ússzuk meg.
Kisfiúnk lesz, és a név még teljesen nincs meg. Szerintem a szülés pillanatában fogjuk eldönteni a véglegest. A pocim is már szép méretes. Látom, hogy írogatsz a Kaális topikba is. Nagyon jó, mert ott sok infot begyüjthetsz. Nagyon szeretnélek boldognak látni!!!
Én március végéig tervezek dolgozni, úgy, hogy betűzök néha egy-egy szabi napot, és még tervezek egy hetet betegállományba menni március 3. hetében. Így egész kibírható lesz a dolog.

CsHeni!
Hogy van a kedved? Süthetne már a nap is, hogy legalább az fokozza a kedvünket. Végül hogy döntöttetek a próbálkozással kapcsolatban?

Zsúka!
Nem sikerült jó üdülést kívánni nektek, de biztos nagyon jól érzitek magatokat Barbadoszon. Várom a képeket, Képkirálynő!

Tündi!
Én is meglestem a pocis képeidet. Nagyon csini kismama vagy? Émelygéses időszakod volt egyáltalán? Teljesen ki vagy virulva, és ezt olyan jó látni. Élvezd ki minden percét ennek a csoda terhességnek.

Virág!
Merre jársz? Hogy vagy? Meddig fogsz dolgozni? Gyere, ha tudsz.

Mára ennyi fért az időmbe. Bocsika, aki kimaradt.
Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Tündi!
A kérdőjelet felkiáltó jelnek szántam, csak egy kicsit mellényúltam :oops: :oops:
Vendég

Juca!
Azt mondta a doki, hogy majd szülés után Tomika bekocog a receptekért, és mire hazamegyünk, ki lesz váltva.De van nekem itthon mindenféle kencém, popsi, fürdető, alkohol, kamilla, stb. :D Úgyhogy annyira nem sürgős, akórházban ezeket adnak addig is.
Nagyon dúrva, hogy bzárják a Margitot, pedig ott egy jól felszerelt szülészet van, tudtommal. :(
Szülés óta még nem jött meg?Mintha én úgy emlékeznék, hogy egyszer már megjött, azt írtad.De lehet nem jól emléxem. :oops: :D
(Remélem aranyérkenőcs nem fog kelleni, ha már eddig kibírtam nélküle! :wink: )

Dido!
Hogy vagy?Remélem jobban! :D

Kép
pankaa

Na sziasztok!

CsHeni
Na ennek örülök :)Ez érdekes, hogy semmit nem kapott a gyulladásra. :shock: Esetleg egy másik dokit meg
kellene próbálni. Szerintem próbálkozni mindig érdemes.
És mégegyszer nem fogod!!!!
Nem akarok közhelyeket nyomni, de próbálj meg lazítani és hidd el, hogy minden rendben lesz!!!
Mi az a bikramjóga?????

Juca
Már hogyne hiányoltunk volna én már egyenesen kezdtem aggódni, hogy hova tuntél.
Milyen bál??
Juca ki sem néztem volna beloled, hogy a picúrral +20 kg is jött, annyira jól néztél ki a talin :).
Szóval mi ebbol a tanúlság, fölösleges aggódni a + kilók miatt :).

Jucmuc
Ez a szuris izzadás ismeros, de te egy hos vagy :).
Na ezt nem is tudtam, mire nem jó az aszpirin. Ha meg köll hát köll. :)
Ez írtó szuper!!!:)

Annácska
Ez nagyon nem hangzik jól, de örülök, hogy már jobban van Peti baba.

Anikó
De jó, hogy jelentkeztél. :) Örülök, hogy jól vagy, fúú de a 4kg az nagyon kevés..meddig kell
még feküdnöd? Hogy alakul a méhlepény?
Baba jól van?

Szia Evin
Üdv köztünk. Nekem is a Gravidát ajánlották, meg az Elevitet is szokták. Szerintem mind1 melyik.
Csak arra vigyázz, hogy ha terhes leszel csak az elso 3 hónapban szedd, mert utánna giga babád lesz.
Legalábbis ezt mondják.
Sajna védooltásos témának nem néztem utánna.

Pankaa
Húú nagyon szép.
Hát ezek szerint nemsokára a baba is megszületik..:)Én már nagyon kiváncsi vagyok rá :)
Ez azért jó volt :) csak szülni :).

Syrynx
Hát nagyon várjuk a születés történetet. Örülök, hogy jól vagytok.
És milyen kis pindur :).

Faul
Szerintem nem kóros. Nekem is csinálta ezt, amikor nagyon figyeltem. Mintha direk szíxxatna :).

Dido
Ha már kívülrol rendben van :) az fél siker :). Hát úgy terveztem június vége, de majd meglátjuk, hogy
lesz hangulatom, meg, hogy hogy bírom.
Szerintem ez a jó, hogy ilyen bizakodó és leleks vagy. A Kaáliban tuti jó kezekben leszel és
segítenek, hogy nektek is legyen babátok :).

Évi79
Úgy látszik az Éviknek mindig vigyorex lányaik születnek :).

Norwell
Azta ez igen!!!

Kacsa
Boldog névnapot!!!!
Az exek már csak ilyenek. Asszem én is cikinek éreztem volna a szitut :).
Á nem is vagy elfogult :))))).

Ági
Na az a lényeg, hogy most már jó kezekben vagy!!Köszönöm :)

Évi
Már nem is emléxem, hogy rossz volt a kedvem :) Ezek szerint már igen!!:)
Mindig a nonek :).

Szalai Heni
:(((((Nagyon sajnálom, de ne ess depresszióba és a következo sikerülni fog.

Pupy
Nagyon sajnálom.Részvétem :(.
Fúú dehogy nem. Most jön a java. Most el kell jutnom a vér és vizeletvizsgálatra és jövohéten pénteken,
bekukucskálhatunk babócához :).
És veled mi van? Magadról nem is írtál...

Nekem ma haza kellett jönnöm, mert hétvégén szüleimnél voltunk és az egész család beteg volt és sikeresen elkaptam. Pedig nem is pusziszkodtunk. :( Most torokfájás és láz és a fejem majd szétszakad, így ágyból írok nektek.

Ma azért történt egy jó dolog is, mert végre megkaptam a céges autóm, amit kb. egy éve kellett volna. Na legalább erre a 2-3 hónapra tudom még használni, aztán adhatom is vissza :).

A terhességi hülyülés tünetei is kezdenek jelentkezni :) kezdve pl. azzal, hogy a céges telefonom Egerben hagytam :). Még szerencse, hogy van már GLS :).

Amúgy jól érzem magam, remélem baba is. Lassan már nekem is aktuális lesz a pocak mutogatás, de azért megvárom még azt a 2 hetet.:)
Holnap azért elmegyek az orvosomhoz.

Puszi nektek
Most nagyon kivagyok.

KépKép
KépKép
fleur

Panka!

A 6. hétig vérezgettem, aztán volt egy erősebb időszak, azt hittem az pirkó. Aztán megint volt egy ilyen, de csak egy-két napig, és messze nem teljes volumen. Most tisztáztuk, hogy nem piri volt. Azóta semmi. Az UH alapján kb. két hét múlva... nagyon vastag a méhnyálkahártyám, meg ugye ott a tüsző. Viszont ha 2 hét múlva nem jön meg, akkor tuti, hogy beigazolódik, hogy közben van peteérésem :shock:
Mindenesetre megvárjuk a húsvéti nyuszit :-)

tjuca

Juca!
Értem!Akkor húsvét után szabad a pálya! :wink:

Virág!
Jobbulást Neked!Pihenj sokat, igyál mézes citromos teát.Torokfájásra szedhető a tantum Verde cukorka, nekem nagyon bevált!
Ha kapsz képet is az uh-on, akkor kérjük mutogatni! :lol:
Hidd el mi is nagyon kíváncsiak vagyunk már Emilire!! :D

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!

Tudom, hülyének fogtok nézni, de ma már beszéltem 2 genetikussal és 1 urulógus professzorral és 1 nőgyógyásszal...Mindenki azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk, mert ha még antibiotikumot is kapott volna, akkor sem lenne semmi baj....Szóval könnyebb a helyzet, próbálkozni fogunk!

Ma ritka rossz napom volt, de ezek a hírek kicsit feldobtak :D Igazi stresszgépezet vagyok...

Most nagyon önző voltam és csak magamról írtam :oops:

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Rég jártam itt, elég kevés időm van a gép elé leülni.

Először is köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Aranyosak vagytok!

Annácska!
Neked is boldog szülinapot! (így 8 napon túl is)

Syry!
Gratulálok! Sok tejcit és jó egészséget Nektek!

Rólunk:
Iza szépen növöget, sokat mozog már, sikongat, meg hintázik az ölünkben a lábunkon. Már 7400g volt múlt héten. Megpróbáltam gyümipürét adni neki, ízlett is egy-kettő, de mindegyikben van cukor? Mert így nem szívesen adom, a primőröket meg más miatt nem akarom adni.(Ki tudja,mivel permetezték) Szóval, jól vagyunk, nagyban nyálzik is, valszeg a foga is lassan kibújik.
Most megyek is, majd hozok képet.

Jó éjt!Bogi
dbogica

Beus!
Nektek is hatalmas gratula a lányokhoz!

Bogi
dbogica

Sziasztok!

Jucmuc!
Szuper-szuper. Gratulálok a tüszőkhoz. És mindjárt leszívás. :shock: Nagyon izgalmas.

Juca!
Olyan fura tőled ismét azt olvasni, hogy tüsző, meg pé meg mnyh. Elrepült az idő. Hogy bírjátok ki, hogy nem próbálkoztok, ilyen szép eredménnyel.

Norwell!
Már majdnem úgy szólítottalak meg, hogy Kende. :)
Jobbulást a gyekrőcnek. Hihetetlen, hogy mindenki beteg...

Angi!
Mi egyszerre terveztük a kerítést meg a házat. Ház pontos fekvésének a bemérése? Nálunk ilyen sem volt...

Pupy!
Sajnálom a rossz napjaidat. Részvétem a nagybátyád miatt.

Csheni!
No akkor tessék belehúzni. Ám ha egy kicsi kis ellenérzésed is van, akkor tényleg hagyjátok ezt a ciklust.

Rólunk
Férjem volt kontrollon tegnap, nincs semmi gond egyenlőre. De számolni még nem számoltattunk...
Vendég

Junko!

Szoptatás mellett 20%-kal megnől a vetélés kockázata. Na most az eredeti 20% +20% az már gáz, pláne, hogy nekem már volt egy. Így megvárom, hogy minimálisat szopizzon. Amúgy ma reggelre nem volt tejem, és ez már nem első alkalom. :( Ez van sajnos. Hat hónapig tejcsárda voltam, de mióta egyre kevesebbet igényel a lányom a testem is reagált. Kinga nem bánta, hogy nem kap tejet, csak valamit kapjon, mert majdhogynem véresre rágott. Így almát kapott Sinlaccal. Utána még facsart kettőt, és visszaaludt.

Enyimnél vénebb gyerekkel rendelkező anyukák!

Mennyit szopizik még a ded, és miket eszik? Érdekelne, mert úgy látom Kinga nagyon egysíkúan eszik, de mivel nem ehet tejet, tojást, ezért nem sokat tudok kreálni. Plíz írjátok meg, hogy mit falnak a gyerekek?

tjuca

Sziasztok Csajkok!

Lenne egy S.O.S. kérdésem!!!

A jósló fájás vagy fájdalmas keményedés során a keményedés alatt végig érezhető a fájdalom?

Mert éjszaka elég sokat keményedett (nem fájt, csak a feszülést éreztem) pocak, tök magától, hozzá sem nyúltam és most reggel többször is belenyilallt ilyen görcsös nyilallás szerű, de télleg csak nyilallásnyi idő volt, kb. 1-2 mp. Közben járkáltam, úgyhogy azt nem tudom, hogy keményedett-e pocak ...

Min. 1 hónap múlva tervezek szülni leghamarabb!!! Még a szobát festeni kell!!! Nem akarok semmi bonyodalmat!!!

Mindenesetre reggeli után összepakolom a rohambatyum.

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?