Új privát üzeneted érkezett!

[color=red]Sziasztok![/color]

Kisboris!
Szerintem ne essetek a ' múlthónap csapdájába " :oops: bújjatok össze és hallgassatok egy kis zenét és csinálj vacsorára egy kis tojást, majd holnap esetleg egy élvezetes estét csináljatok. Nagyon drukkolok!

Katat!
Beszáltük a Kaálit, hogy kihez kéne menni. Kérdeztem, de itt csak egy nő, meg egy pasi van. Én eleve nem bírom a nő nőgyogyászokat...... :oops: de állítolag neki rengeteg a betege és néha azért olyan :? A bejelentkezel eleve a férfihoz kérd magadat. De meg is kérdezik, hogy kihez szeretnél menni és ha vissza kérdezel, töbnyire azt felelik, hogy a pasihoz menjél. Szakmailag azt mondta a barátnőm mind a kettő jó és neki végülis egyikkel sem volt baja.

Sapé!
De butus vagyok :oops: Ágotát el is felejtettem, hogy még nem töltötte be a 3-at.
Szóval kisbabákkal vagy? Szép lehet.... én kislány koromban azt mondtam , hogy növérke leszek és én is kisbabákkal fogok dolgozni, de aztán gyors elkergette anyá ezt a vágyamat.
Igaz, neked most tényleg a kistesóra kell gondolni.

Zel!
Hanyadik napon vagy? Nagyon szorítok!!!! Holnap tutira tesztelsz? Izgulok :lol:

Ilona!
Nagyon szorítok nektek is! Én sem teszteltem, csak amikor tutira késett 1 hetet. Még van egy pár nap.... :shock:

Jucuc, Coca és mindenkinek aki készül a lombikra, vagy inszemre !
Kép

Kép

Kép
odry

Halihó!

Nemrég mentek el a barátaink, akikek egy tündér gyönyörű pici lányuk van. Most kértek fel minket keresztszülőnek. ÚÚÚÚÚgy örülök!

Odry! Ez volt az inszem utáni 17. napom. A 18-19-en szokott megjönni, de előtte pecsétel egy-két napot. Túl sok reményt nem fűzök a holnapi teszthez. Csak a drágám kedvéért lesz. Ha pedig esik holnapra hőm, lehet, hogy ki is hagyom. Sőt hétfőn tépek dokihoz, és tényleg megbeszélem vele a lombikot. Nem akarok már tovább várni. eddig öt kör stimut böködtem magamba, három inszemem volt, volt egy endometriózisom, ami kiújulhat. Türelmetlen is vagyok, meg minden. Most hülye vagyok? Ugye nem?!

Na megyek aluszkálni!
Jó éjt!
zel

sziasztok:o)

na ma nem tesztel senki?

zel úgy izgulok ...holnap tesztelsz :shock: jujjj...én is ugyanígy gondolkodtam amikor elszántam magam, hogy megkeresem a 3. orvost aki iszonyatosan jó fej, Dr. Labossa Gusztáv, a BM kórházban...régebben párszor ő uh-zott, és már akkor szimpi volt:o) mindenkinek ajánlom aki pécs köuzelben lakik, én egyszerűen felhívtam, hogy elegem van a várakozásból, inszemet szeretnénk. ő meg is csinálta, nem kérdezett , nem akadékoskodott: igazat adott nekünk :lol: szóval zelem abszolút értem az érzéseidet, és ahogy te most gondolod úgy is lesz a jó! hajrá belevágni :!: sok erőt hozzá!!! na de azért még várjuk ki a végét.... :lol: :lol: :lol: azért még lehet valami ebben a hónapban :lol:
kicsiboris

Sziasztok lányok!
Annyira sokat írtatok, hogy mire a végére értem, teljesen belezavarodtam, hogy ki hol tart! :? Jó lenne, ha mindenki a pozítív tesztről írna, azt könnyű megjegyezni. :lol:
Sajnos Petyka még mindíg köhög, és persze napjában egyszer hány egyet, amit nagyon nehezen visel. Fél tőle, nem tudja hová tenni. Az ótvar legalább szépen javul!
Én meg már megint depis hullámban vagyok, szét aggódom magam a gyerekért és a páromért. Az esték a legrosszabbak, mert akkor mindenféle hülyeség eszembe jut.

Ha valamelyikőtöket érdekel, én megcsináltatom az integrál tesztet, mert spontán terhességnél annyira bizonytalan az AFP eredménye, és rám ne hozzák a frászt egy rossz eredménnyel, hogy majd azon kelljen rágódnom, hogy "hasba szúrjanak-e vagy sem". Aki 35 felet van annak erdemes, igaz 25.000-FT. És amit nem hirdetnek, ha UH-t is akarsz az plussz 10.000-FT.

Mindenkinek nagyon drukkolok!
Vigyázzatok magatokra!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Tesztem reggel negatív lett. Párom igazi hős volt, mérte az időt, figyelte a tesztet. Nagyon szomorú lett az egy csík láttán. Én is. El is mentem vásárolni bánatomban. Amikor hazaértem, még ott volt ahol a férjemmel hagytuk és megnéztem még egyszer mielőtt eldobtam. Ez kb egy órával később volt. Akkor viszont nagggggyon halványan derengett valami kis csíkocska a másik mellettt. Na hívtam is rögtön a drágámat, hogy csak odaképzelem-e. Ő annyit mondott, nem képzeled, de alig látszik valami. Így úgy döntöttünk, folytatom még pár napig az utrot, aztán ha nem jön meg, a jövő hét közepéig, akkor ismételünk egy tesztet.

Puszi mindenkinek, legyen továbbra is szép hétvégétek.
zel

nekem is így volt, vagy 5 perc után jött ki!

Kép

drága zel :!:
hát ez irtó izgi, baromira drukkolok, annyira megérdemelnéd már ha sikerülne :lol: tarts ki, pár napig! aztán újabb teszt :lol:

odry, hát nem voltunk együtt, valahogy nem voltunk ráhangolódva, nekem eléggé fájt a hasam és úgy felpuffadtam mint egy elefánt :roll: na mindegy ez az inszem aztán egy lutri, a tüszőrepim spontán volt... így semmit se tudni...
és te hogy vagy?

cocika édes-drága-malacom? hol bujkálsz?
lola, örülök, hogy jelentkeztél, veled mi újság?

andika, az AFP az mi? és az integrálról írsz majd, hogy hogyan zajlik, mert ha ott tarok valamikor, én is megcsináltatom...35 el is múltam sajna..nagyon jó, hogy megcsináltatod! petyának jobbulást, szegénykém...

babszikám? gyere, írj légyszike:o))))
tamaranna, orsika, móni, gyöngyike, málna??????mi van veletek?
babák?
kicsiboris

kicsiboris!
olvaslak titeket minden nap, de nem írtam.velem nem sok jó van.hétfőn kiderítették,nincs baba.azóta minden nap óra perc úgy telik,várom mikor önt el a vér.már pénteken bennt akartak tartani,megműteni.nem engedtem még.holnap már biztos nem engednek haza.ennyi,eléggé kivagyok

Kép

Sziasztok!
Sielni voltam egy hetig, megusztam tores nelkul. :) Nem gyozok visszaolvasni. Van, akinek sikerult kozben?
Puszi KicsiBorcsa!!! :)
babszi

lola....ezt nem hiszem el....8 hetesen elment? ez hogyan lehetséges??? borzasztó.
nagyon rossz lehet neked, én sok-sok erőt kívánok neked a következő napokhoz. holnapra sok energiát küldök neked, tarts ki!
kérlek.
kicsiboris

babszi, de jó, ügyesen síelsz akkor :P örülök nagyon, hogy itten vagy! írj mi van most veled?
pusszantás!

többiek?
mindenki süt-főz?????? ilonám????? teszt?
kicsiboris

csajok, mire jó a decapeptyl? ez is a tüszőérést stimulálja?
mert a dokim azt mondta, köv. hónapban ezt kell alkalmazni,......
kicsiboris

húúú hülyeséget írtam, azt hiszem ezt az injekciót mondta: DIPHERELINE INJEKCIÓ, ezt szúrja itt valaki? milyen? és mennyibe kerül? és mennyi ideig kell szúrni?
segítetek? köszike
kicsiboris

Lola!
Borzasztoan sajnalom! Veled erzek...
babszi

Borcsa!
Velem semmi nincs. Ebben a honapban nincs inszem, es nem sok az esely. Parommal a 14. nap reggel egyutt tudtunk lenni, utana csak a 17. napon, ami eleg keso tuszorepedes szempontjabol. Sieltem, eron felul mindent csinaltam.
Annak orulnek, ha kov. honap sikerulne, mert akkor decemberi babam lenne, amire mindig is vagytam. :)
babszi

Boris!
Te nem főzöl? :wink:
Az AFP-t az anyai vérből veszik le a 16. héten, és arról ad tájékoztatást, hogy nem áll-e fent a down-kór veszélye. Csak az a gond vele, ha nem jó időben veszik le fals eredményt ad. Ha rossz az érték elküldenek genetikai UH-ra és ott eldöntik, hogy kell-e magzatvíz vagy méhlepény elemzés vagy sem. Ezekkel a vizsgálatokkal viszont az a baj, hogy ugyan nagyon pontosak, de 1-2% a vetélési kockázat. Hát ezért szeretném én ezt kihagyni.
Lola!
Szorítunk neked hétfőn!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

kedves lányok!köszönöm az együttérzést!
remélem túlélem a holnapi napot!
babszi!én úgy vagyok vele,nekem mindegy,milyen hónapban születik,milyen nemű lesz, csak legyen már!

Kép

Termeszetesen en is igy vagyok vele - csak lenne mar, de amig nem gondoltam, hogy ilyen nehezen jon, addig decemberi babat kivantam - es kozeleg a marcius...
babszi

andi, persze a dawn kór, igen tudtom már. és tényleg sokkal barátságosabb az integrált teszt, jól is teszed ha élsz vele, egyébként szerintemtök ciki, hogy nálunk ezt nem támogatja a tb..

babszi, akkor hajrá március, egyébként én is pont ezeket számolgattam:o)

lola, légy erős, gyorsan túlesel rajta és aztán még gyorsabban elfelejted ami történt, talán ez a legjobb.. puszillak!
kicsiboris

Kata!
Javasolhatok valamit? Nem lehetne a zebraknak kulon karamot csinalni? Jobban latszodna, hogy kinek hogyan, hanyadikra sikerult...

Zel!
Hanyadik napon vagy?
babszi

Sziasztok!

Babszi! Inszemtől a 19.nap, de ma reggelre 1 egész tizedet esett a hőm az utro mellett. 37,1-ről 37-re. Szerintem meg fog jönni. Hamarosan. Max1-2 nap.

Lehet, hogy a jövő héten beszélek egy másik dokival is. Nem mintha nem szeretném a dokimat, maximálisan megbízom benne, de ő még inszemezne. Én meg nem annyira. Lehet, hogy a másik doki bevállana lombikra. Szerintetek nem csinálok hülyeséget ezzel? De a dokimnak is mondani fogom. Hátha?!

Kisborisom! Sztem a jövő héten megyek felétek. Szólok előtte...

Puszika mindenkinek.
zel

Lola,
Rettentően sajnálom, nagyon veled érzek, én kettőn vagyok túl, mindkettő nagyon megviselt, de túléltem. Tudom, hogy ilyenkor semmi nem segít, egyedül az idő, muszáj kitartanod, és pár hét múlva egy kicsit jobb lesz már! Nagyon szorítok és sokat gondolok rád!

Odry,
köszi az infót, ha oda kell mennem, akkor a pasit fogom választani.

Zel,
ne adjuk még fel!!!! Hátha...

Babszi,
mindját iderakom a külön karámokba szedett csapatot. :wink:
katata

Babszi,
ilyesmire gondoltál? Ha nem bátran mond min változtassak! :lol:

Kép
katata

sziasztok, pálinkás jó röggölt :lol:

ilonkám, nem tesztelsz?

zelem, hát sajnálnám, ha megjönne, szurkolok!!!!
kicsiboris

Borcsa,
itt találtam leírást az injekcviódról. Éne amúgy nem ismerem, nekem mást adnak.
http://www.informed.hu/?tPath=/ogyi/gyo ... i_aid=1185

Puszi!
katata

Nézd Boris, itt még ár is van. Jó drága....

http://www.webpatikus.hu/index.php?s=it ... =210145692
katata

Sziasztok!

Már jó régen jártam erre, de az építkezés minden időmet leköti sajna, mindig van mit intézni.

Lola!
Őszinte együttérzésem!

Kata!
Javítanál a táblában? Most kezdem a 23. hetet. Egyébként nagyon szuper a tábla! Nkeem nagyon tetszik!!!

Egyébként megvagyunk, minden oké. Sajna a gyógyszer miatt amit szednem kell sok a gyomorsavam, amitől rossz a közérzetem. Hiába szedem a savlekötőt, a gyomrom akkor is fáj... Enni sem merek...

Odry!
Sikerült eladnotok a lakást?

Zel!
Mizujs?

Coca!
És veled?

moni

oh lola drága, hogy mit ki kell állnotok :cry: Szupererősnek kell lenni ehhez, igazán nem találok szavakat. Rohadt ez az élet :cry:
Amennyi plusz energiám van azt mind elküldöm neked.

zelem, legyél tökös ne hagyd magad, biztosan a mostani orvosodat is meg lehet győzni, pláne ha meg vagy vele elégedve, kár lenne váltani. Szerintem nem hülyeség amit csinálsz, mindamellett, hogy a lombiknak azért jóval nagyobb a kockázata, többe kerül. Úgy lesz jó ahogyan döntesz, ne foglalkozz senkivel, nektek kell mérlegelni.

málna, találkozunk csütörtökön? Hogy vagy?

andi, végre sikerül a manó, aztán meg halálra aggódhatja magát az ember, hogy minden rendben legyen, közben pedig szakértővé válik. Remélem minden ok:)
bbilona

móni, de jó hogy benéztél:), Már a 23. hétben az klassz, lesz házikó mire megszületik pocaklakó? A kaja nem segít lekötni a savat, vagy attól csak vacakabbul vagy?

kicsiborcsám, én még mindig nem tesztelek, különben még csak a 14. napon vagyok, lehet korai is lenne.
Ma megyünk viszont pszichológiai vizsgálatra (2 óra hossza), az örökbefogadáshoz kell. Kiderül hogy mégis gyagyás vagyok :D
bbilona

Sziasztok!

Lola!
Nagyon sajnálom ami veletek történt, tudom ez most nem sokat segít, de együtt érzek veled!Tudom min mész keresztül, velem is ez történt ősszel!Sajnos nekem nem rendeződött spontán és műtéti vége lett! :cry: :cry: MOst jutottunk el oda hogy ismét belevághatunk az inszembe.FEl a fejjel!

k.boris!
Hogy vagy drága? Minden oké?

Odry!
Igen Ágota 06.17-én lesz 3 éves! :lol: :lol: Igazi kis hölgy!Már éppen ideje, hogy tesója legyen!Imádja a gyerekeket!És igen gyermekszakápló vagyok, amit nagyon imádok, mert koraszülött babáknál voltam. Nehéz, de igen hálás feladat egy kiszolgáltatott babán segíteni!Majd teszek már fel Ágotáról képet, csak úgy ösztönzőnek! :lol:
sapé

Kata!
Majd a táblázatban a februári inszemet ,márciusra írd már át!KÖszi!
sapé

Lola :)
Nagyon sajnálom, olyan igazságtalan az élet. Kitartás, lesz baba!!! Mindenkinek lesz.

Zel :)
Megértelek lombik ügyben. A harmadik inszem után már én is nagyon szorgalmaztam volna, de szerencsére nem került rá sor, pedig én úgy indítottam, hogy mindenképpen végigcsinálom a 6-ot. Szerintem előtte próbáld győzködni Panka dokit, mert lehet, hogy más még annyira sem fog hajlani az azonnali lombikra. És ki tudja, lehete, hogy a következő inszem fog bejönni, én még adnék egy esélyt.

K.boris :)
Nehogy nekiállj nekem takarítani. Most nem lényeg a lakás. Én inszemek után két napig alig keltem fel, egész nap tévéztem. Persze lehet, hogy nem az segít.
Nem tudom hol olvastad, hogy a petesejt 48 órán át él, de ez nem igaz. A legújabb kutatások szerint sajnos csak 12-24 órán át él, ezért csak a tüszőrepedés és esetleg az utáni nap az esélyes.
Te még ebbe valószínűleg belefértél. Hajrá, hajrá!

Kép
Kép
tiza

lányok köszi az együttérzést.este kell visszamenni a műtétre,mert akkor ügyel a dokim.

Kép

Sziasztok!

Lola!
Rettenetesen sajnálom és fel nem tudom fogni... :cry: Semmi okosat nem tudok mondani, de kívánom, hogy minél hamarabb túl legyél rajta. Kitartás és sok erőt kívánok. Puszi

Móni!
A kisebb lakást eladtuk, így folyt köv. amíg a pénzből futi. Holnap megy a vízes aztán ha kész szerelőbeton és rendeljük a téglát.
Jól vagyunk, még nem nagyon nött a hasim, bár eddig sem volt kicsike :lol: Gyere gyakrabban!

Babszi!
Remélem ki tudtál kapcsolni egy picikét. Én még nem voltam sielni. Te voltál már vagy ez volt az első. Látod nem biztos, hogy az a lényeg, hogy naponta többször ágyba bújjon.... :oops: már írtam, de te lehet, hogy nem olvastd.... a páro elment a haverjához, hogy elmondja apa lesz és nagy meglepetésre nálluk is jön a baba. Pedig most telt le nekik is az 1 év és készültek a dokihoz. Azok is azt mondták, hogy nem is a fogamzóképes időszakban voltak együtt... :shock: Szorítok!!!!

Sapé!
Nagyon szép munkád van és jó olvasni, hogy szívből szereted csinálni. Ágotáról várom a képet, hisz már régen küldtél!

Kisboris!
Imátkozom érted!

Puszi

Kép

Kép
odry

lola, gondolok rád, és imátkozom érted, erős legyél.

sapé, hol van már az a kép Ágotáról, mert adj uramisten, de azonnal :D

andi, nem lehetne mégis valahogy Petykáról is egyet?
bbilona

Lola!
Igazán nem is tudom mit jó írni ilyenkor :lol: Én azzal "vígasztaltam" magam, hogy valami oka csak volt, hogy így történt ahogyan..........Lelkileg még mindig nagyon rossz ha arra az időszakra gondolok, de túl kellett lépnem.De most az a legfontosabb, hogy mint testileg mint lelkileg megerősödjél. Gondolatban ott leszek veled, és nagyon szorítok, hogy a műtétnél minden rendben legyen!Jó egészséget kívánok!Kitartás!
sapé

lányok,aranyosak vagytok,köszönöm már jobban vagyok.
lola29

Lányok!
Íme, Ágota 17-én volt 32hónapos! Kép

Ez a kép év elején készült!
sapé

az az igazság,hogy már sírni se tudok.az idő során annyira belefásultam a kudarcokba,hogy már könnyem sincs.
én azzal vigasztalom magam, hogy nekem hál istennek élnek a közeli hozzátartozóim,nem történt haláleset,mert terhes még lehetek, de az elveszett személyt nem pótolhatja senki.
fél doboz konyakmeggyel vigasztalódom!jobban fogok aludni!
lola29

lola:
Nagyon sajnálom, ami történt, most megint átéltem az érzést, amikor nekem ment el a baba 8 hetesen. Az biztos, hogy semmi sem történik véletlenül. Nagyon sok erőt neked! És próbálj meg nem sokat egyedül maradni!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szisztok Lányok! :D

Bocsánat csak magamról írok hamar.: Ma reggel voltam tüszőnézőben, jól reagáltam szerencsére a gyogyikra és 6 db!!! szép tüszikém indult fejlődésnek, amiből csak több lehet a következő alkalomra.
Pénteken megyek legközelebb kukkolni, ma ki kellett még váltanom egy-két szurit.

Kicsit levertnek érzem magam, de amúgy jól vagyok, sokat pihenek.

Nagyon szorítok mindanyiótoknak, puszi!

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, de örülök a híreidnek!! szupi, 6 tüszőcske :lol:
jól van, beindultak a dolgok :P

lola, úgy írsz mint aki teljesen lemondott mindenről :cry:
nem hiszem el, és arra kérlek szedd össze magadat! tessék felemelni a fejecskédet és továbbmenni, ennél csak jobb lehet :!:
kicsiboris

Lányok,
nem lesz lombik, nem kezdődnek a szurik vasárnap. :(
A páromnak megjött a genetikai vizsgálat eredménye - ami itt kötelező a férfiaknál lombik előtt - és találtak valamit. Van egy hibás génje, ami ha bennem is megvan, akkor beteg lesz a gyerekünk. Ezért most nekem is kell ez a vizsgálat, aminek az eredményét meg kell várni. 2 hét. Addig nem lehet elkezdeni a lombikot. Sőt, azt sem tudom, hogy lesz-e! Mi van, ha én is hordozom? Akkor nekünk nem lehet gyerekünk, mert nem akarok beteg babát, aki jó esetben a 30 éves kort is megélheti. Ugyanis ez a betegség túlélési esélye. És 30 éves koráig is nem élne rendes életet, csak szenvedne.
Miért nem megy nekem semmi símán :?: :cry:
katata

Kata!

Nyugodj meg kérlek!!! Ez a cisztás fibrózis lehet nem? Nekünk is volt és valóban csak akkor gond ha mindkét szülő hordozza.
Te biztos nem hordozod!! Nyugi!!!!

Boriskám!

Drága vagy, köszönöm!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kata! Nem lesz gond!!!! Úgysem hordozod!

Beszéltem ma a másik dokival. Jövő héten megyünk Pestre, mindenképpen ki akar vizsgálni minket. Azt mondta az első stimu óta elég hosszú idő telt el sikertelenül, (8hónap) és szeretne velünk találkozni. Pont ideje egy újabb kivizsgálásnak. Kérdezte, mikor volt utoljára hormonszint ellenőrizve, mondtam, hogy elég régen, erre meg kiakadt. Igazából, most bevállaltam volna a köv. havi inszemet és pihis hónapban mentem volna kivizsgálásra, de azzal lehet, hogy még egy hónapot vesztettem volna. Így inkább belevágunk.

Ilona! Hogy vagy? Valami? Akármi? Még nekem sem jött meg, habár ma elég mensisen fájdogált a pockom, a hőm pedig visszaugrotta a tegnapi leesett egy tizedet.

Jucmuc! Juhéjj!

Lola! nem is tudok mit írni. A sajnálom elcsépelt. És nem is fejezi ki. Nekem is fáj.

Puszika lányok!
zel

Odry!
Koszi, koszi! Nem eloszor voltam sielni - iskolaval megyek, es oktatni is kell a sielest. 2 tores volt a heten; egyik a kislany butasagan es szeleburdisagan mulott, a masik pedig allo helyzetben levo tores a sipalyan, de ugy, hogy a kislany allt, de ahogy probalt a silecbe visszacsatolni, (tok egyenes labbal), kifordult a combcsontja, letort belole egy darab es el is mozdult. Szoval nagyon fura, de allo helyzetben tortent vele. Egyetlen szo nelkul turte a fajdalmat ... Az orvosok, mentosok teljesen odavoltak tole, hogy ezt hogy lehet igy birni.
A masik gyerek pont az ellentettje volt - olyan hisztit csapott mindenen, mintha nyuztuk volna!

Kata!
Egyreszt nyugi, biztos, hogy te nem hordozod azt a bizonyost. Persze egy megnyugtato eredmeny a kezben jobb, mint amit mi mondunk.
A zebracskak karamja tetszik, de nem igy gondoltam - sok sok zebrat szeretnek letni, es fuggoleges kicsi karamokban... Nagyon "hazsartos" vagyok, igaz? :)

Zel!
Veszve semmi nincs, hallottam mar olyat is, hogy a ho csokkent, megis terhes volt az illeto, es mar egeszseges babaja van! Remelem igy lesz veled is...
babszi

Odry!
Koszi, koszi! Nem eloszor voltam sielni - iskolaval megyek, es oktatni is kell a sielest. 2 tores volt a heten; egyik a kislany butasagan es szeleburdisagan mulott, a masik pedig allo helyzetben levo tores a sipalyan, de ugy, hogy a kislany allt, de ahogy probalt a silecbe visszacsatolni, (tok egyenes labbal), kifordult a combcsontja, letort belole egy darab es el is mozdult. Szoval nagyon fura, de allo helyzetben tortent vele. Egyetlen szo nelkul turte a fajdalmat ... Az orvosok, mentosok teljesen odavoltak tole, hogy ezt hogy lehet igy birni.
A masik gyerek pont az ellentettje volt - olyan hisztit csapott mindenen, mintha nyuztuk volna!

Kata!
Egyreszt nyugi, biztos, hogy te nem hordozod azt a bizonyost. Persze egy megnyugtato eredmeny a kezben jobb, mint amit mi mondunk.
A zebracskak karamja tetszik, de nem igy gondoltam - sok sok zebrat szeretnek letni, es fuggoleges kicsi karamokban... Nagyon "hazsartos" vagyok, igaz? :)

Zel!
Veszve semmi nincs, hallottam mar olyat is, hogy a ho csokkent, megis terhes volt az illeto, es mar egeszseges babaja van! Remelem igy lesz veled is...
babszi

Lányok,
aranyosak vagytok, köszönöm, nagyon izgulok. Holnap megyek vérvételre és csak két hét múlva lesz eredmény. :roll:

Jucmuc,
igen az, cisztás fibrózis, nálatok hordozza valamelyikőtök?

Remélem én nem hordozom!!

Zel,
még mindig azt mondom, hogy bármi lehet.

Ilona,
veled mizu???
katata

Babszi,
oké,lesz sok-sok zebra!!! :wink:
katata

kata, én abszolút nem úgy látom ahogyan te :lol: légyszi kezdj el kicsit hinni abban, hogy sikerülni fog a baba, lombikkal ugyan de sikerülni fog!mert biztos vagyok benne, hogy elég ritka az amikor a pár mindkét tagja ugyanazt a génhibát hordozza. úgy gondolom veletek nem ez lesz :lol: :lol: :lol: sok erőt, túlesel a vizsgálaton és nem lesz semmi :P

zelem, orvost váltasz ezek szerint? nem volt jó az előző?
örülök mindenkinek aki mer lépni:o))))
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?