Sziasztok!
En is ugy tudom, hogy fel eves kor utan a HA tapszert csak indokolt esetben, /elvileg/ igazolt tejallergia, ekcema, stb. eseten irhatja fel az orvos, allitolag a TB ellenorzi oket sokszor.
Tuzfoltos hozzaszolasokat koszi, nem is az esztetika miatt aggodom, mert Rekanak a labujja aljan van
Hanem hogy mennyire erzekeny, esetleg serulekenyebb, mert ugye O most kezd labraallni.
Errol jut eszembe, valaki irta a csikos zoknis-jatekot, nalunk is meno a labam
Akkorakat sikongat rajta. Neha olyan dolgokon tud vigyorogni, hogy percekig tart, mire rajovok, epp min rohog. Multkor pl. Aptya beszelgetes kozben az ajtokilincset mozgatta, oda sem figyelve, annak sikongatott pl. Olyan jo lenne tudni, mit gondolnak ilyenkor, minek latjak, nem?
Forti,
ott sajna. De csak mert nem birtam volna el, harom doboznyi aranyrudat, a gyerek mellett. Rekat valasztottam
Agi,
grat a vizsgahoz
Nekunk is olyan etetoszekunk van, bevallom, en az a legjobban donott ulest is sokallanam egy nem ulo gyereknek, eppugy, mint a hordozot, hosszutavon. Nekem a 2-3 ora mar hosszu, mindennapos hasznalatnal. Mondjuk en betartottam, hogy nem ultettem Rekat, amig magatol fel nem ult, pedig mar honapok ota O is felhuzta magat, ha kezemet elenyujtottam, de az nem az. S lam, milyen szepen felul magatol, abszolut idoben. Jo, hozzateszem, nekem van jo kis gerincferdulesem, amennyire tudom, meg akarom ovni Rekat ezektol, tudom, mennyire tud fajni neha.
Panda,
mar csak a receptet kerem, hogy hogy kell csinalni, hogy ne kelljen a nagyobbik utan rohanni
Beszti,
nekunk olyan szilikonos kanalunk van, aminek a nyele szep piros, a masik vegen meg egy macifej van. Reka imadja ragcsalni a szilikont is, meg a macifejet is
Amig kicsi volt, addig felugyelet alat jatszhatott vele, mert mindig letolta a torkaig, de most mar egyedul is "eszik", mikor jatszik. Hatha.
Csics,
de, ismerem a Lidocaint /gatseb
/, epp azert nem adok neki, ha nem muszaj
Fluor ugyben szkeptikus vagyok, szerintem nagyon sok embernek nem megfelelo a higieniai, szajhigieniai kulturaja
bera,
ne siettesd azt a fogat, ugyis kijon egyszer
Talan jobb, ha minel nagyobb a gyerkoc, talan jobban viseli /bar ez lehet, hogy onamitas
/ A kiralyi tobbessel en is igy vagyok, sokszor vissza is torlom, amit irok, de megis neha belefutok.
Szilcsike,
gratula a szopihoz
Valaki mar irta, tenyleg mindenfele szinu lehet az anyatejes kaki. Az en dokim azt mondta, amig nem "budos", vagy nincs melle hoemelkedes, addig nem gond a zold. Milyen gyogyszert adtal egyebkent?
Kataa,
van
itt egy topic, nemreg nyilt, valami olyan cimmel, hogy "Gyors ételek hétköznap - amikor a gyerek a lábad alatt mászkál ", hatha kapsz otleteket.
Zsani,
tok jo ez a kajalista otlet!!
Bringa,
majd rakerdek erre az Alsolra akkor. Eddig a testapolojat kentem, az tunt eleg zsirosnak, mert allitolag a hidratalo-felek az nem jok /mondjuk van benne logika, rafagy az arcukra/.
Mano,
szerintem keversz, mert mi is voltunk 6 hetes ciposzuresen
Csakk ... Akkor visszahivtak kontrollra, mert bar az eredmeny jo volt, de anno a Hugom csipoficamos volt. Aztan kiderult, rosszul tudom, nem volt az, igy nem vittem vissza kontrollra. Utana honapokkal kesobb kiderult, a ferjem huga viszont az volt, de aztan mar nem mentem vissza. Ezert kicsit bennem van az aggodas, lehet, hogy elviszem most, mondvan, feleves kontroll, ugyis lassan labraall?
Komolyzene: nalunk is az szol alvasidoben /Halasz Juditon kivul persze
/, a Classic-radio.
Jaigen. Ha ilyen hosszut irtok, mint en
, akkor mentsetek ki vagolapra a hozzaszolast /windows alatt kijelolod egeszet, aztan vagy menubol, vagy controll c gyorsabb/, es ha elszall, siman vissza lehet illeszteni.
-Afonya