Lányok,
Holnapra újabb adag hó várható, mi lesz így a talinkból? És hallottátok, hogy éjszaka milyen hideg lesz? –20 vagy még kevesebb! Tessék szorosan hozzábújni az apucikhoz és melegíteni egymást
(én is ezt fogom tenni
)!
Hír: Ma voltam SPAR-ban és le vannak értékelve a HIPP babaételek, nem tudom, hogy mind-e, de nagyon úgy nézett ki. És a Kecskemétibõl is pár akciós volt. Egyébként azt mondta a védõnõm, hogy minden bébikaja bio.
Voltunk ma méreckedni, hát nem mondom, hogy megnyugtató volt amit láttam. Lili majdnem 1 hónap alatt nem egész 10 dekát szedett föl és nõtt 2 centit. Mondtam is a védõnéninknek, hogy azért ez kevés már, nem? Erre õ rámutatott Lili combijára és azt mondta, hogy mit akarok én ilyen méretek mellett, szerinte Lili nagyon jó húsban van, felesleges aggódni. És képzeljétek megnyugtatott, hogy nyugodtan szoptassak ameddig akarok, ha van bõven tejcsi és Lilinek is elég. Szerinte 1-2 hónapot várhatok még a kajcsikkal. Esetleg egy kis almát barackot lehet adni, azt mondta, de ha nem az sem baj. És K vitcsi sem kell már több, szerinte 6 hónapos korig kell, utána hiába kap továbbra is csak tejet a baba, már nem szükséges. És egy jó hír: elmúlt Lili kifli alakja, hurrá
!
Kataa,
Én is megmosatom mindenkinek a kezét mielõtt a babához nyúl, de már megtanulta mindenki, mennek már maguktól is
. Mi Lifebuoy-t használunk.
Nyuszi,
Nehogy azt hidd, hogy minden nap lemegyünk sétálni
. De amikor eltelik 2-3 nap itthon, akkor úgy, de úgy elfog a mászkálhatnék. Ilyenkor ha csak nincs nagyon ítélet idõ akkor megyünk (igaz a tegnapi hófúvás nem volt semmi, néha alig láttam, de mégis olyan jó volt a friss levegõn lenni)
Hogy tetszett Eminek az Árkád?
Emi hogy viseli magán a szoknyás ruhácskákat? Csak azért kérdezem, mert Lili azt szokta csinálni, hogy elkapja a szoknya alját és azt tömi a szájába, meg állandóan felcsúszik rajta. Pedig vettem én is párat, meg kaptunk is, de nem tudom ráadni, mert egyfolytában igazítgatni kell.
Gumicukor,
Nekünk nagyon bejött ez az esõvédõ a babakocsira. Most amikor ilyen nagy hidegek vannak, vagy amikor fúj a szél nagyon akkor is fel szoktam tenni és nagyon jól védi. Persze nem zár hermetikusan, kap levegõt is a manó.
Én írtam a 0.7-et, bocsi.
Kryss,
Jó lehetett a szánkózás.
Mokuci,
Gratulálok Robibabához!
Egy ötlet, büfiztess sokszor, akár evés közben is 2-3x.
Bringa,
Á, még nem jutottam oda, de már ki van készítve az éjjeli szekrénykémre
.
Rzsuzsa,
Nekem kb. Lili 3 hónapos korától kezdett el hullani a hajam, és most 2-3 hete ált le. Hihetetlen mennyiség hullott ki.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Pusz,
Ilke