Sziasztok!
Aktív hétvége volt!!!!
Nem is tudom hol kezdjem.......
Ayse, szerintem klassz lett Andris szobája, főleg a napsárga szín tetszik.Olyan vidám!
Sárkányos függöny is nagyon menő
Családi képek aranyosak, jó lehetett a séta és szép idő is volt csak hideg-gondolom.
Jack súlyával semmi gond, én azt gondolom, hogy ebben a hülye súly miatti idegeskedésben(amit én is mindig előadok), annak van nagy szerepe, hogy régen a kövér gyerek volt az egészséges.
2 éves vega gyerek
-erre nem lennék büszke a szülei helyében.
Egyetértek Ayseval, egy idő után úgy rá fog kapni a húsra, mint annak a rendje.
(és ez lesz az "update család" csokit nem ehető gyerekeivel is...., mennyire semmilyen nem volt R.R a Sztárok a jégenben..........)
Képzeljétek szombaton Fanni anyósoméknál aludt,ez volt az első ilyen alkalom.Milyen szerencse, hogy ott aludt!
Úgy volt, hogy buliba megyünk, de a Tomi kitalálta, hogy neki semmi kedve, úgyhogy inkább mozizzunk egy másik párral.
Jó döntés volt, mi is az Sos Szerelem c. filmet láttuk.
Fenyő Iván nagyon jól játszotta az újgazdag bunkót, Csányit meg imádom a Kontroll óta.
Mikor hazaértünk, óriási hangzavar volt az utcán, kiderült, hogy a negyediken buliznak.Már rosszat sejtve indultunk fel a lakásba.
Természetesen minden lehallatszott, hála a mélynyomóknak, úgyhogy negyed 1kor felmentem hozzájuk, hogy vegyék már vissza a hangerőt.
A srác közölte, hogy már levette, de meondtam, neki, hogy ez kevés.
Kb egy óra múlva ismét üvöltött a zene, szóval ismét felmásztam hozzájuk, akkor a csaj nyitott ajtót,de már akkor lehalkították, mikor csöngettem.Szerintem be voltak szarva egy kicsit, hátha rendőrök jönnek.
Ettől függetlenül olyna 1/2 4 felé aludtam csak el, reggel 8-ra meg mentünk Fanniért.
Ha itthon aludt volna a gyerek szó nélkül kíhívtuk volna a rendőröket.
Az összes mulatóst végignyomták, aztán a macskajaj-ra lábdobogtatva táncoltak, kozmix és társai is szerepelt a palattán..........
A mulatóssal egyébként semmi bajom a megfelelő helyen és időben.
Egyet nem értek, hogy a többi szomszéd hogy bírta??????????Talán nem voltak otthon?
Különben Fanni szépen játszott a nagyikkal, megvacsizott, fürdeni nem akart(végig üvöltött) és 10 körül elaludt.Éjjel felsírt, akkor anyósom simogatta a hátát és visszaaludt, reggel meg mire felébredt ott voltunk érte.
Szóval egész jól ment, de tény, hogy picit nyugtalanabbul aludt nélkülünk.
Tali: mi alkalmazkodunk, amikor mindenkinek jó.Egyébként jó a kedd.
Ja és Denverbe utaznánk, augusztus 20-szept 11.-ig, oda kell az usa vízum.