Sziasztok!
Bocsi, ezer éve nem voltam, de most éppen Anyumékhoz lógtunk el.. Steffi! Nekem ez lett abból, hogy végre megvédett a párom Anyujával szemben- ez lett a vigasztalás... kellett is ehhez vagy 7 év.. és egy kölök..
:):)
Nem tudom, hogy írtam-e, de, ha nem ,akkor nagggggyon bocsánatot kérek Tőled
Kiscsillag!!!! Nagyon sokat gondoltam már Rátok, és eszméletlenül örülök, hogy az Új topikunknak Te vagy az 1. pocakosodója..
És rögtön duplázva..
Zsu11nek mondtam, - Ő régen írt, a barátnőm, és Ő mesélte anno Nektek, hogy megszületett Olivérem.. szóval meséletem Neki a híreket Rólad, és annyira örült, mint a csuda.. Szóval pihizz sokat, és tudod.. kényeztesd magad, csak ügyesen..
Jube!!! Mióta taliztunk, nem tudtam írni a blogba.. betehetlek? Milyen volt a torna? Panni annyira édes, hogy.. óóóóó
Ja, és megkaptad a képeket? Rögtön elküldtem Neked!
Csajok, akik itt vagytok mindenkinek örülök.. annak a lánynak, akinek a nevét sem tudom, de csak a feszültséget kelti.. stóval neki nem örülök.. ennyi a véleményem.. lenne még, de ez nem az a fórum..
:D
Most ennyire telt tőlem, majd visszaolvasok, most megyek, és sütöm tovább a kishúgom szülinapi tortáját.. kemény dolog 12 évesnek lenni.. ::D
Mindenkinek puszi.. Ja, és Olivér kicsit már mászik..
fog meg nuku., ez a 9 hós mérleg..
De süti-süti pogácsát, az megy, és a pápá is.. elméleti matematikusnak nevelem..
:D
MOst már ényleg mentem. husss