Na egy rövidre, de nem bírtam végigolvasni pókamikus párost...
Szal Lizus annyira gyönyörű, nagyon édes a kiscsaj, ahogy húzza a lóbőrt.
és én értettem dédit!
Nóri, kár,h nem hallottad, itt olvadoztam apának, h milyen szépséges Farkas.
Tudom fiúkról inkább jóképű, meg hasonlók, de Farkas "nagyon megkreált kiscsákó"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is tudom, kire hasonlít jobban rád, v Zsoltira.., a szöszkesége a kék szeme, hú csak ismételni tudom a lányokat!!!!!!!!!!!!!!!Eszméletlen a kispasi, ha több időd lesz majd, tehetnél fel képeket Te is gyakrabban!
BOLDOG 2. HÓFORDULÓT A KICSIKE LIZUNAK!!!!!!!!!!!!!
hu viszont tartozok egy vallomással, mert apa itt röhögött rajtam, h Gina F-ból talán 20 oldalt olvastam
, utána meg mindig volt valami. azóta meg még mindig van vmi.De azt láttam, h kőkemény napirendekbe vágja a gyerköcöket. Nem lacafacázik!
Zsófi, sztem se vagy jobb/rosszabb, több/kevesebb anya,
egyszerűen mások vagyunk. Azért teszteld le jó alaposan a néniket...(
Ill az is számít, h ki mennyire szereti a munkáját, bár ha belegondolok, még annyit dolgozhatunk..., szal mások vagyunk....De erről többet nem szeretnék írni.
Ja és egy indiszkrét kérdés, azt a biz. összeget a 8 órás munkáért kaptad?! Hallod nem semmi! Különben már többször szerettem volna kérdezni, h a ti sulitokba simán mehet mindneki, v fizetni kell a gyerköcöknek. ez már korábban is eszembe jutott, csak most jutottam odáig, h leírjam...
Reni, Nóri + Többiek köszönöm a vukkos jókívánságokat, én is várom már a könnyebb "szakaszt".
Reni, gratula a tesóprojekthez! De jó lesz , akkor majd újra izgulhatunk értetek is: Panni, Te, Zsófi, Kata...
Reni, még nem dícsértem meg a farmos képeket, pedig azok is klasszak!
És én apája is lázad a gép ellen, tőlük veszem el az időt!
Marcsi, még neked szerettem volna, igen egyik kedvenc, nálunk is az autók rendszámtáblája!
köszönöm a dícsérő szavakat, jól estek!!!!!!!!!!
Nóra, Zsóka, ha lesz időtök, majd várom a ti véleményeiteket továbbra is ebben a témában...
na talán már mindent leírtam pusszok:e
különben én is úgy csinálom, ahogy Reni. Nézem a gyermekeimet, látom, h alakul a napirend, mert ők alakítják ki! Eddig mindig jól működött. Sztem a 8-11 hó a legnehezebb, talán a sok inger, akkor indul meg a mozgásfejlődés, az annyira átvágja a napirendet..., de 12 hóra beáll. Legalább is nálunk ez a 3 hónap volt a vészes a többi jó volt. Azért nem panaszkodok...Talán ebben Katára hasonlítok, az ösztöneim szerint megyek, talán mert annyi könyvet olvastam, h már nincs nagyon idegzetem sok könyvet végigolvasni. és vhogy úgy vagyok, h sztem a gyerköcök nem sablonok... De ha van sos dolog, azt persze AZ végigjárom, átbogarászom mindnehol..Erre is : mások vagyunk. Ja Kata talán a közgazdász vér így műkszik??!!!Megyünk a megérzéseink után..., néha számokkal alátámasztva a tapasztalatokat...hah???!!!
na mára tényleg eldugultam!