Jó reggelt mindenkinek!!
Te jó ég, kiteszem a lábam néhány napra és alig győzök utánaolvasni!! De ez nagyon jó!!
Kamilla: a barátnő ügyben még mindig. Bocs, tudom, hogy már túlléptetek rajta. Mintha én írtam volna a hozzáfűzésed. Amikor a barátnőm közölte hogy 6 hetes terhes, utólag áldottam a szerencsém, hogy a közértben mondta meg és nem ünnepélyes keretek között egy 6-8 fős baráti vacsorán, mint ez várható volt.
Abban bízom, ha megszületik a baba, "jobban leszek", bár ahogy késik a baba...Hát nem tudom, meglátjuk.
Magamról: 36. napon vagyok, nem is emlékszem, mikor volt ilyen hosszú a ciklusom. Talán tavaly télen? Bár a görbe szerint, szerdán leszek a 14. DPO-n, úgyhogy...A hőm vasárnapra virradóra leesett 36,7-re, vagyis erősen szoktatom magam a veszedelmesen közelgő HSG-re.
Amint megjön, hívom a kórházat időpontért.
Nagyon nem vagyok elkeseredve, hogy nem jött össze a bébi az első "tudatos" hónapban, mert a laborom még mindig rossz (urológia), a dokim biztos kiakadna, ha bejelenteném egy vese UH és egy röntgen között, hogy bocsi, de terhes vagyok...Rámborítaná az asztalt.