Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lina, Lili, Dettus, Hajny - köszönöm a dicséretet a babócám nevében is. :lol: Igazából nem csináltattunk volna a 12. héten csak a rossz tarkóredő eredmény miatt mentünk a T. drhoz és hogy a CVS-ről kifaggassuk, hogy mennyire tartja indokoltnak ezért. És ha már ott voltunk, így lett sztárfotó is. Később szerettünk volna amikor már fejletebb és az arcocskája is jobban kialkul. De így majd lesz még egy, mert a párom nagyon szeretne cd-t is.! :lol:
Dettus , bizony már csinál érdekes mozgásokat a Manócskánk néha csak pislogok, is hogy mi történik és miért?! :roll: Főképpen este produkálja a dolgokat, így nehezen megy néha az elalvás. Csak a jobb oldalamon akar hagyni aludni, dehát mégsem fekhetek úgy egész éjjel! 8) Ha balra fordulok dörömbölni kezd és erősen kinyomja magát és feszíti a hasam, ha kicsit hanyatt fekszem akkor valami tompa puffanásokat csinál, mintha belebokszolna félpercenként a hasamba...de azért imádom ám!

Adrienn - jó látni, hogy Te is megérkeztél! Olvstam amit a szülésedről írtál! Gratulálok Nektek! Egy kicsit irigy is vagyok, mert olyan jó lenne már itt tartani! Nem mintha a terhességet nem élvezném... :wink:

Hajny - Te miből vizsgáztál?

Kép
potykamanó

Adri

Ezt nem értettem...nem akartál Szolnokon szülni?

"ő segített, hogy legyen PICI. Mondjuk probléma nem volt, csak az időzítések csúsztak el" miért csúsztatok el? Neked milyen gondod volt h segíteni kellett? Én clostit szedtem, úgy lett Gyopi.

Altorjaynál szültem én is. Imádom a dokit, mert nagyon jó fej és nem bántam meg h átmentem hozzá. Nem nála kezdtem a terhességem.

HAjni
Megkaptam :wink: Puszi

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi, sok boldog 1. születésnapot kívánunk mi is Gyopinak! :)
birolili

Katic, Dettus, Lina, Lili

Köszönjük szépen!

Igazából holnap ünnepeljük. Majd hozok képeket :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina, utánakerestem. Több étteremben lehet 50% kedvezménnyel enni:

http://www.menjunkenni.hu/etterem.htm
birolili

Sziasztok

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Gyopár babának!! :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nagyon-sok boldog szülinapot Gyopár babának!!!!

Kattic,
Jó szórakozást estére, próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni, és ne azon járjon majd az eszed, hogy hogy boldogul a nagymama! Menni fog neki biztosan!!

Lili,
Zsófinak gyógyulást kívánunk!!!!

Pillle,
Flóra köszörüli még a torkát?

Kép

Kép
nyhk

Nagggggyon-nagggyon sok boldog szülinapot Gyopinak :)

sbea
ha olvasod és ma van lilácska névnapja akkor neki is sok boldog névnapot :)

lina
nincs kedved autózni csavizni hogy -hoyg ??? :D :wink:

lili
zsófi cicia hogy van ? spiningra menni fogsz ?
játszóházban nem gondolkodtál még hogy inkább otthagyd zsófit vagy metamorfos néni bejön zsóficicának ?

kész vagyok szekrénnyel már csak romokat kell pakolnom ..

Kép

Kép

Kép
roz23

pille

el is felejtettem fotot neked mutatni me lettolyan jó a kép bénáztam ez röktön az összerakás után csináltam

Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,
Bocs hogy eltuntem, csak hat ezek a szulinapi keszulodesek :lol: Hetfon lesznek ket evesek Beni es Panka :lol: Utana mehetunk mozizni valamikor de ezen a heten tenyleg be voltam havazva :lol: Nagy buli lesz. Ketto 8) Egy vasarnap egy pedig hetfon :roll:
Megneztem meg anno hogy mikor megy a muzeumos film amit Roz ajanlott, de az du megy csak, igy kizarva. Utana meg valahogy nem nezelodtem tovabb :cry: :oops:

Igyekszem visszaolvasni :oops:
mvirag

Lili,
Ja meg azt akartam irni, hogy eszeletlenul hasonlitotok azon a foton Zsofival :lol:
mvirag

Roz, köszi a fotót!! Asztalos csinálta méretre? Én is ilyet szeretnék a csajok szobájába.
Köszi a leveles süti leírást. Megcsináltam a héten, de sztem túl vastagra hagytam a tésztát, nem akart átsülni. De Flórának nagyon ízlett. Trapistát, meg Mackó sajtot tettem bele.

Nyhk, most éppen nem köszörül Flóra, mert náthás. Most szipog :) :( Kíváncsi leszek, ha elmúlik mit csinál.
Hát ez az alvás dolog nem egyszerű Petrával. Gondolom nem vagy valami kipihent az ülve átaludt éjszakák után.

Kicsit eltűntem, adóbevallásokat gyártottam a családnak, meg Flóra farsangjára a jelmezt tákoltam. Tegnap farsangoztak.(szülők nélkül) Mindenki beöltözött és egész nap a jelmezben voltak. Süti,üdítő, zene, tánc minden volt. Alig bírtam elhozni Flórát az oviból. Taknyászik szegénykém egy kicsit, de nem hajlandó itthon maradni.

Virág, jó bulizást előre is. Ugye raksz fel képeket? Már olyan régen láthattuk a lurkókat.

Nagyon aranyosak a gyerkőcök a képeken.
Lili, mindig feltűzöd Zsófi haját? Nem szedi ki a csatot, gumit?

pillle

Képzeljétek két napja tök jól van Levi.Eszik és alszik és persze sokat mosolyog. Azt hiszem tudom mi volt az oka a sok sírásnak.Azok a nehéz napok :cry: Gondolom más lehetett a tejcsi íze!!!!

Thymi!
Először is BOLDOG SZÜLINAPOT ANNÁNAK!!!!!!!!
Kecskeméten nem akartam szülni!!!
Igazából nem volt semmi bajom, csak mivel hosszú a ciklusom 33-35 nap, így a termékeny napok is későbbre esnek az átlagnál és ebben segített( hőmérőzős módszerrel). Nem kellett 2 hónapot sem csinálnom.

Potykamanó
Élvezd a terhességet!!!
Gyönyörű dolog!!!Úgyis olyan hamar elszáll az idő és már azt veszed észre, hogy ott fekszik melleted az ágyban.Na onnantól ennyi alvás sem lesz....! :wink:
Tudod már: fiad vagy lányod lesz?
adrienn021

Sziasztok!

Gyoparkanak boldogsagos elso szulinapot!!! :D
Timi jo az (uj?) frizurad!!!

Csak jelzem, hogy meg elunk...
A kedvem kozel olyan ramaty, mint az idojaras... :?

A panaszra egyebkent nincs okom, egeszsegesek vagyunk es tenyleg minden rendben.

A betegeskedoknek jobbulast!!! Nana++++++++!

Adrienn, jut eszembe, egyik ismerosom a nagyon hasfajos babajanak Normaflore-t adott, nekik bevalt.

Roz, szep a szekreny!

Lili, tenyleg egyre jobban hasonlit rad a lanyod!:)

Potyka, uh kep :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Boldog szülinapot kívánok Gyopárnak! :)
Boldog névnapot Lillának!
és szintén boldog szülinapot az ikreknek-Beninek és Pankának! :) bár ez még korai, de addig véletlenül elfelejteném vagy nem jövök erre. :)

Mennyi ünnep a babaneten.

Roz

Nagyon szép a szekrény, én is imádom a fenyő bútorokat.

Adrienn

Csak az ösztöneidre hallgass, ne mindenki másra. Ha ez sikerül, akkor fogsz te is és a bab is megnyugodni. Remélhetőleg....
Remélem, hogy tud majd Levi szépen szopizni, nagyon jó, hogy ennyi tejcsid van.

Ha minden igaz, mi apával vasárnap megnézzük az SOS szerelem című filmet.
Bence ma nem volt suliban, mert este hányt egy nagyot, és már amúgy is 10 gyerek hiányzott az osztályban. Ezért azt gondoltuk, hogy összeszedett valami járványt. Azóta lekopogom semmi nincs. Reggelre nagyon éhes volt.

Andi
Kép
cukkker

Adrienn - igen, ez a 20 hét olyan gyorsan elszaladt, most meg arra gondolok hogy még 20-at kivárni azért hosszú lesz! :o
Kisfiú lesz! És nem boldogulunk a nevekkel! Először úgy volt hogy Konrád lesz, mert a páromnak az tetszett nagyon! Aztán jöttek a nagyfiai és leszavazták, hogy az nem lesz jó és akkor a párom is elbizonytalanodott. Én bezzeg bármit mondtam egy sem volt jó! :mrgreen: Szóval most lehet Milán lesz, de úgy érzem még semmi nem kialakult dolog itt a nevek terén!

Dóra - :lol: ez az időjárás engem is nyomaszt!

Kép
potykamanó

Seriff - elbújtál? :shock:

Kép
potykamanó

Potykamanó, nekünk is nehéz volt a név választás. Ami nekem tetszett, az apának persze nem.
Nem lesz ám olyan hosszú az a 20 hét. Dolgozol még? Ha igen, akkor sokkal gyorsabba rohan az idő.

Seriff nem bújt el, Szolnokon van a héten. Írta, hogy nem nagyon fog jönni.

Adrienn, Orsi is nagyon utálta akkor a tejcsit. Ha már helyrejött az étvágya, akkor valószínűleg az volt a gond.

Roz, tudsz valamit Kobról? Jól vannak?

Nana, gyors gyógyulást kívánok!!!
Lili, nektek is!

pillle

Sziasztok!

Thymi
Nagyon szép és jó elsQ szülinapot kívánunk Annának,jó szülinapozást holnapra.
A meghívót szívesen,legközelebb másnak is.

Lili
köszi az infót hely ügyben,gyorsan foglaltattam is helyet a Mágnás pincébe.Apával el is megyünk kettesben.Amúgy valóban naon hasonlít rád Zsófi,szép mint az anyukája.

Kattic
készülök kimenni felétek,hiszen a könyvet is vissza kellmajd juttatni,úgyhogy majd megyek valamikor,idQben szólok majd.

Cuki
jobbulást Bencének,remélem nem lesz beteg,csúnya sok vírus!

Manó
higiéniai képzésen voltam,van egy úgynevezett HACCP rendszer,az azzal kapcsolatos dolgokból volt vizsga.Ha talizunk személyesen egyszer akkor elmesélem mi is ez,hosszú lenne leírni.

Timci
hogy vagy?Szombaton gyertek ám,4 után oké nekünk.

Erszényes
Anna naon odáig van értetek,köszi mindent!! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi! Boldog Szülinapot Gyopinak!

Nem bújtam el, ittvagyok! :wink: :D Már megjöttünk.

Cukker, én láttam tegnap a Sos-t, sztem jó volt, de nem éri el a Csak szex és más semmi szintjét, de mulatságos :)

Nana, jobban vagytok?

Pille, fotó a pillangó-Flóráról?

Virág, és milyen torták lesznek,Most is 2 lesz?

Kép
seriff

Köszi lányok!

Dora
De jó megfigyelő vagy :wink:
Ilyen volt fél éve is (majdnem pont ilyen), csak most melír is van benne. Végre eljutottam a fodrászig....

Tegnap voltam a barrátnémnál babanézőben. Nagyon édes a picur. Olyan fura volt megint ilyen picit fogni. Azt hittem egyébként h nagyobb hatással lesz majd rám és megint elkap a tesó utáni vágy, de nem. Vagyis szeretnék tesót még most is, de attól féltem h majd nagyon nagyon erősödik ez az érzés bennem. Ugyanis valszeg nem most lesz még a tesó és rosszul éreztem volna magam, ha megint rám jön a babátakaroknagyonésmostésrögtönérzés :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

HAjni, köszi, ez aranyos. :) Egyébként mindenki azt mondja, hogy mennyire hasonlít rám. :) Az apukájára is hasonlít, mert ő is nagyon helyes. :oops: :roll:
Hajni, én is foglaltatni szeretnék estére, megakarom fűzni nőváremet, hogy jöjjömn vigyázni este Zsófira, csak még nem tudtam elérni. Olyna jó lenne elmenni kettesbe. De akkor is csak Zsófiról beszélgetnénk..... :roll:

Virág, ne aggódj, semmi gond, én sem tudtam volna menni a héten, Zsófi olyan ramatyul volt. :( De ma már elemében van. A határokat próbálgatj arendesen...az én édes kislányom olyan hisztis, és akaratos kezd lenni..... ajjjjjjjjjajjjjjjj :?

Dóra, az én hangulatom is iszonyatosan változó...... :? :shock: sajnos. Azt szeretném, ha mindig jó lenne a kedvem, és nem változna. Ez nagy kérés??????? :shock:

Cukker, jól tettétek, hogy nem engedtétek suliba Bencét. Az anya érzi......

Roz, nagyon szép a bútor! Te raktad össze? :wink: Szép a fenyő, de én anniyra nem ugrálok érte, ellenben párommal.

Pille, olyan jó szavakat használsz! Én is szoktam ezeket, és csak néznek rám. :D :lol: Tegyél képet Flóráról, légyszi!
A csattot, vagy gumit Zsófi kéri reggel. 8) Ő hozzá, hogy anya, "copf". És mutatja a gumit. Ha én elfelejteném. :) Egyébként egész nap birizgálja. :) SZopi közben főleg. Nagyon szereti.

Potyka, nálunk ha fiú lesz a következő, tuti Botond lesz, apa emellől nem tágít. Nekem anniyra nem tetszik, de ha ő ezt szeretné.....

Azt hiszem mindenkinek írtam..... :) :roll:

Kazi, ti hogy vagytok? LAri baba? Olyan édes, sűrű baba. Zsófi ugyanilyen volt, míg kicsi volt. Néha anniyra rámjön az újra babázhatnék, de ez a hiszti....... erőszakosság........mindenki mondja, de aranyos....... szerintem is. :)
birolili

babátakaroknagyonésmostésrögtönérzés - ez az érzés még rám sem jött....... inkább az jut mindig eszembe, hogy a szülést, és az első 6hetet nem kívánom megint. :( ezektől félek........
birolili

Lili
Megelőztél :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Én nem félek semmitől...ez a baj...én már nagyon benne lennék a tesóban, de apa még nem akar. Ház-adósság stb...

Kép
Kép
Kép
thymi

mivel Thymi?
birolili

Egy időben küldtük a hsz-t :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sbea Lillának Nagyon Boldog Névnapot!!

Lina végül jöttél Kmétre?

Thymi akkor jó ünneplést holnapra!És mi szépet kap Gyopi?Egyébként az Annát is használjátok?

Ser jó volt otthon?Hanna jól elvolt?Ti mentetek vele szemészetre,ha jól emlékszem,csöppentettek neki tágítót a szemébe,nem zavarta?

Hajny akkor jó lesz nektek is egy nagyot vacsizni!Anno én is vizsgáztam ám HACCP-ből :wink: .

Lili ez aranyos és tényleg sokszor így van,ha ott a gyerkőc csak vele foglalkozunk,ha nincs csak róla beszélünk :D .

Cukker nektek meg jó mozizást!

Dóri én is várom a jó időt,ma egész nap csak ásítoztam.

Nyhk nagyon el vagy tűnve,hogy vannak a picurok?

Roz szép a szekrényetek,az külön tetszik,hogy tükrös.

Mvirág az én nagymamimnak is hétfőn lesz a szülinapja :) .

Pille aranyos lehetett Flóra.Ahogy nézem Orsi lesz a következő kis egyéves?

Adrienn képet nem teszel Leviről??Szuper,hogy most már minden okés!

Potyka én is olyan kis türelmetlen voltam,most meg úgy rohan az idő.

Na azt hiszem írtam mindenkinek,így bocsi,hogy hosszú lett :oops: Végeztem én is mindennel,most már jöhet a pihi,végül még sütöttem is,pudingos-meggyes táskát,nálunk most ez a sláger,de fini is :) .Este majd kíváncsi leszek a Sztárok a jégen-re,mit fognak ügyködni benne.

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
persze, bementünk Kecskemétre végül. Nagyban segítette a döntést, hogy apukám csinált ebédet :D Igaz valami nem stimmelt vele, de nem jöttünk rá, mi. Fasirtot csinált, de valahogy olyan volt, mintha konzervből lenne, olyan nagyon egynemű volt. Azért megettük, bár Lili köpködte kifele.
Jaj, nem is mondtam neked, a mellettetek lévő lépcsőházban lakik a barátnőm, és szeptember elején neki is lesz babája.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus, ezt akartam még írni az előbb :oops: ! szóval először elvittem a szemészetre Hannát, fél perc vizsgálat után közölte a dokinő, h Atropin-os szemcsepp(pupillatágító) 5 napig mindkét szembe 1-1 csepp, és az ötödik napon nézte meg. Na most egy ekkora gyereknek a szemébe cseppenteni(bár ha belegondolok, akármekkora gyerekébe) nagyon nehéz, első nap még ok, nem tudta szegénykém,h mi következik, de aztán nem
igen ment. Persze, lehet,h 2 vagy 3 emberes feladat, én egyedüll +
róbáltam....Szóval nehéz...De úgy egyébként nem zavarta, ha arra gondolsz, h a nagyobb pupillán több fény jut be.

Kép
seriff

Timi, a melir rogton feltunt, azt hittem rovidebb is lett. :wink: Hetvegen unnepeltek? Kerunk majd fenykepeket!:)
Eljohetnetek valamikor hozzank, a ferjemmel ugy is ismeritek egymast. :wink:

Ser, de jo, hogy ujra itt! Milyen volt Szolnokon?

Potyka, Uh-T.dr. Tanko dokit rejti? Csak azert, mert lehet, hogy hozza mennek es nem arta rola nemi info. Az a baj, hogy valszeg csak akkor veszem ra magamat, hogy dontsek es elmenjek dokihoz, ha utban a kisteso...pedig rakszuresre is kene menni lassan. :oops:

Dettus, en is kivancsi vagyok a "jeges" musorra!

Mennem kell furdetni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sbea
kislányodnak boldog névnapot kívánok,az elQbb elfelejtettem írni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
nagyon ügyesen összeraktad a szekrényt,ez igen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,
Gábor nem ügyvéd véletlen?

Vagy valamelyikőköknek nincs ügyvéd ismerőse? Egy nagyon egyszerű rutinfeladatra kellene (mármint szerintem az), csak nem nagyon ismerünk itt senkit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili, csak pislogtam először, milyen szavakra gondolsz. :lol: De biztosan a lurkóra. Tényleg nem ismernék mások? :roll:

Seriff, majd teszek :) Milyen volt Szolnokon? Hanna jól bírta?

Thymi, tényleg használjátok Gyopi második nevét? Nekem is feltünt az új frizurád, rá is kattintottam a képre, de nem hozta ki nagyobban. Így inkább csendben maradtam :oops:

Dettus, a következő szülinapos Erszényes Janikája lesz az ikrek után. Ha jól tudom...

pillle

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a szorítást. :) Segített. :) Botihoz 3 nap kijött a dokinéni, hogy megszúrja. Már más sajnos nem segített, de azóta nem volt lázas és csökkent a zörej is. :)

Danival voltunk ma farsangozni az oviba. :) Superman volt (az sem tudja egyébként mi az, még soha nem is látta, csak menőzni akart :lol: )
Úgy volt hogy Boti is beöltözik, ugyanolyan rucija van mint Danusnak :D de ebből most persze nem lett semmi, na de majd a házi farsangon. :D

Gyopárnak Nagyon boldog szülinapot! :)

Seriff
Üdv újra itthon. :) Holnap otthon lesztek? Ott leszek a szomszédban, beugrok hozzátok. Na jó csak viccc volt. :lol: 8)

Dori
Te is olyan ritkán jössz. Merre jártok? Katika egyre gyönyörűségesebb (bocs én még csak most fedeztem fel az új kis aláírás fotót) :)

Lili
Mesélj már majd hogy milyen az új helyen lakni??? Zsófi cica hogy van?

Pille,
Orsit utoléred még? :lol:

Dettus,
Tényleg, most már hozzuk már össze a talit. Itt lakunk egymás mellett. :D ésssss szerintem tök édik lennének a manók együtt.

na most már elcsitulok! Psssszt. :)

Nézzétek a koris műsort. :)

Tényleg Kinek hogy tetszik?????????????????,

KépKép
KépKép
nana09

Lina, Gábor ügyvéd, de ha ő nem tud segíteni, akkor ajánl nektek. Hívj csak holnap és odaadom Gabit. Megkérdezheted, hogy mit tudna segíteni, jó?

Pille, majd keresek szavakat, amiket én is szoktam használni.... :D most nincs időm. Még főzök, anyósék holnap jönnek, és utálok olyankor a konyhában lenni, ha vki itt van.....

Dóra, mi Tankóhoz jártunk 4d-kre. Minden kötelező uh-n hozzá jártunk, biztonsági okokból.... Sztem nagyon precíz orvos. Mi 12hetesen azért voltunk nála, mert Gabi nővérének a kislánya rendellenességgel született, és féltem, nehogy Zsófinál is elő jöjjön. Vittem a kislány leleteit, és alaposan végignézte pocaklakó Zsófit, meg a leleteket is előtte. Kifogástalan volt. 45percet vizsgált. (hüvelyi uh volt, nagyon kellemetlen volt, arra emlékszem.... 45percen keresztül. :oops: )

Dettus, csak azért írtam, hogy úgyis Zsófiról beszélnénk apával, mert a teázáson is azt nevettem magamban, hogy végre eljön mindenki otthonról, a gyerekektől távol kicsit, és csak róluk beszéltünk. :D Bár miről is tudtunk volna. :D :lol:

De mi is elmegyünk csütörtökön a Tanyacsárdába, Lina ráuszított, mert ugye nem vagyunk torkosok..... :roll: , este 9 - re foglaltatok asztalt. Lina, ti mikor mentek?

Roz, szeretnék járni tornázni, de még a beszoktatás elején járunk. Múltkor a második alkalommal, mikor voltunk, Zsóka néni mondta, hogy menjek ki nemsokára. Hátráltam, és Zsófi csak hátranyúlt a kezével, hogy ott vagyok-e. Szval ez hosszú lesz mire én őt 1órára ott tudom hagyni...... állandóan jött hozzám, mutogatta a játékokat. Zsóka néni néha elterelte, de nem nagyon érdekelte.

Fú, hosszú lettem, bocsi. :oops:
birolili

Nana, nagyon jó az új házban, praktikus nagyon. A garázsból be tudunk jönni a házba, ezt nagyon szeretem, és még ami szuper ötlet: az maga a háztartási helység. :) Hát az megfizethetetlen..... :D Apa mondta, amikor ideköltöztünk, hogy mióta itt lakunk, állandóan mosol - mert ugye tele volt a szárító állandóan - én meg csak nevettem....hihi, persze, mert nem szedem le rögtön a ruhákat, csak akkor, ha újabb adagot mosok. :D Mert senki sem látja. Ott van felmosó, vasaló, porszívó, szárító, mosogép, szval minden, ami ront a ház képén..... :) Ez nagy találmány. :)
Zsófi cica nagyon szeret itt lakni, még mindig. Babázik örökké. Azokat hurcolja a nap 24órájában. :) Etetjük őket, itatjuk őket. AZ a mániája, hogy két babát odahoz, és mondja, Kata, Linda bezsélget. Szval ilyenkor anya előveszi minden kreativitását....és beszélgetnek. VAn olyna nap, mikor 10* beszélgetnek a babák. :? :lol:
Kérdezzél, hogy miről meséljek a házzal kapcsolatban. :) :wink:
Egyébként azt elfelejtettem még régen írni, mikor írtad, hoyg milyen büszke vagy apárodra, mert saját erőből jutottatok el idáig...... mi is. Senki sincs mögöttünk, a pénzünk mögött. Egyedül Gabi. Én pedig ahogy tudom támogatom. Persze lelki támogatást sokat kapunk szülőktől, ez is aranyat ér. Főleg anyukám segítsége. És én is nagyon büszke vagyok Gabira, mert olyan dolgot elért, saját maga, amit kevesen. :)
Bocsi az ömlengésért. :oops:

El is dugulok én is....... :oops:
birolili

Lili
Ez nem ömlengés! :D Érzések!!! És ez szuper!!! :) :) :) Én sokkal jobban örülök amikor kicsit mélyebbé, személyesebbé válik egy-egy hozzászólás. Valahogy emberibb, személyesebb. :)

Sajnálom hogy még soha nem találkoztunk személyesen. :)

Elmondani nem tudom mennyire irigyellek a ház miatt. Szuper jó lehet! Na és milyen fantasztikus lesz tavasszal, nyáron! :)

KépKép
KépKép
nana09

Lili, tényleg nagyon jó volt olvasni a soraidat a házról, Zsófiról, Gáborról. Árad belőle a boldogság!!!! :D

pillle

Sbea!
Nagyon sok boldog névnapot kicsi lányodnak. Jártok még Ceglédre, Mi holnap is megyünk. 11* . :(

Pillle,
Az éjszakai „rémálomhoz” már hozzászoktam. Szerencsére megint lehet fekve altatni, így cicia szájba és alszunk. Vannak már jobb éjszakák is, az 6 ébredést jelent. Sebaj, egyszer csak átalussza az éjszakát! Viszont mindent kárpótol az, hogy puszit ad! Kérem a puszit, tartja a száját és szájon nyal! IMÁDOM! :) Én is adóbevallást gyártok! Csak idegesít, hogy a neten nincs még jó program fent, így nem tudom leellenőrizni!
A lurkó szót én is ismerem! Viszont páromat a pacuha szóval tudom kiakasztani. szerinte ilyen szó nincs!

Potyka,
„irigyellek” én imádtam terhes lenni, és ha ilyen képet látok, vagy egy újszülöttet akkor mindig rámjön (ahogy thymi írta ) : babátakaroknagyonésmostésrögtönérzés
Amikor Ádám született mi még akkor sem voltunk biztos a névben. Három variáció volt. És sosem felejtem el, hogy apa ment át a középső szobába a papírokat intézni még visszaszólt, hogy: Ádám akkor? Én meg rábólintottam. Ha a másik kettő név közül mondja valamelyiket szerintem akkor is bólintottam volna. :) Petra neve viszont fix volt!

Dettus,
Megvagyunk, csak olvasásig jutok el mindig …..
Már írni akartam, hogy Ádámnak is volt pupilla tágítás. És ahogy Seriff írta az első cseppentés „könnyű” volt, viszont utána már nagyon kész katasztrófa. És sajnos nekünk a vizsgálat sem volt 100%, mert Ádám megunta hogy állandóan a szemét piszkálják! Amúgy nem vettem észre, hogy nagyon zavarta volna. Nekem általános iskolás koromban volt ilyen, és emlékszem, hogy csak az zavart, hogy vakít a hó, és hunyorogtam. De nem volt vészes.

Sajna én nem tudom nézni a jeges műsort mert apa Mátrix-ot néz. Ez van !

Egy hét megfeszített munka, és le sem merem írni hány zacskó után végre tegnap sikerült pisit varázsolni a zacskóba. És ami a lényeg negatív.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Lili köszi megvagyunk.Ma nemvolt túl jó napom.Lehet hogy Lari lenyelt 1gombelemet :?
Mirabel szétszedte a játékmobilját,odahozta ,de már csak 2elemmel,pedig 3volt benne.
Egész nap azt kerestem,mindent kihúztam,átpakoltam,de nincs meg :oops:
Dokit hívtam,azt mondta hétfőig várjuk,hogy kikakilja,ha nem ad beutalót röntgenre :(
Nagyon idegesít a dolog,mert a kismama újság szerint kórházi megfigyelés és enyhe hashajtó lenne javasolt :oops: -de a dokink csak jobban tudja.
Mindent félretéve én úgy érzem ,hogy nem nyelte le(csak akkor hová lett?).

Amúgy milyen az a sűrű baba :?: :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy Zsófi jobban van :D

Gyopár babának nagyon boldog szülinapot :!:
kazi

Lili:
tényleg jó olvasni rólatok ,olyan aranyosak vagytok! :D
kazi

Szia Kazi! :)

Már a múltkor írni akartam hogy nagyon szépek a kislányaid. :) és Mira a vörös hajával....csoda!!! :) Nekem is vöröses, hullámos ( na azért nem ilyen gyönyörű mint neki) volt kiskoromban és öszinte leszek...Mindig úgy képzeltem hogy a kislányom egy kis vörös, göndör hajú és zöld szemű angyal lesz (pont mint Mira) :).... hát a végén 2 szögegyenes hajú szöszi fiam lett. (bár Danus már barna, de Boti még szöszi :D )

Elem... ne izgulj, bizti meglesz.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, gyere csak várunk!Komolyan! :D Örülök, h jobban van Boti is, Dani meg ha farsangol akkor tuti! Jól sült el a jelmez?Fotó?(még mindig várom a mailed,püdet :wink: )

Pille, köszi, Hanna nagyon jól érezte magát Szolnokon, Ő nagyon kis barátságos csajszi,még a kissé mogorva Nagyapámat is megmosolyogtatja, a puszikról nem beszélve. Mondjuk az első két éjszakát inkább hagyjuk....de szerdától(már megint :oops: ) az is jobb lett. Esténként hancúroztak a nagyágyban,és a jó öreg Matrjoska babákat naponta 25x szedték szét és rakták össze :roll: :lol: .

Kazi, sztem sem Lari nyelte le az elemet!Ne izgulj!

Nyhk, Ádám 2évesen nem bírta a szemészeti vizsgálatot? Mert Hannával akkor kel visszamennünk szgépes vizsgálatra,mert az már tuti lesz,és jól meg lehet állapítani a fénytörési hiba mértékét(már ha az van.....).Örülök a -pisinek!
Komolyan mondom, h Balim-Eszter óta rettegek...

jeges műsort én csak az első reklámig bírtam nézni...annyira elegem van ebből, h 15-20percet lehet csak bármit is nézni,mert reklám...inkább olvastam, nagyon vicces könyvet:Az időutazó felesége.

Roz, a szekrény szuper,és ügyes vagy és hős!!!! :D

Kép
seriff

Sziasztok :)

Potyka
ez uh . olyan gyönyörű :) de szerettem akismamaságot és a pocak mozit (uh.)

seriff hajny
nem egyedül raktam össze a szekrényt :)

seriff
jó volt szolnokon tudtál pihenni ? Hannácska jól érezte magáát ? Férjednek hogy sikrült a sielés ? Vagy Ő még nincs otthon, volt hó ?
közben olvastam hogy irtál már erről boccsi :oops: :wink:

lili
tényleg olyna jó olvasni a soraidat :) Majd csak belejön Zsóficica az anya nélküliségbe :) A tesót akarok de rögötön érzés meg van még? Szerintem ettől ne félj mármint szülsétől meg mindnetől Én is féltem főleg hogy Nikikém hogy születte :( De probáld elfelejteni Én is hoy féltem mert nikivel végig hánytam meg szülés is hosszú volt és komplikált de látod csak 2szer végigcsináltam még utánna :) csak pozitívan ügyes vagy te menni fog :) add meg apának mégeszer ezt az örömöt :)

Katic
hogy sikerült a mozi vacsi ?

dóra
jobb a kedved csak az időjárás hatása vagy más baj is van ?

dettus
Én is mindnen képpen tükrösset akrtam mert fürdöszobai tükrön kívül sehol nincs tükrünk de már bánom nem tetszik amit mindig látok benne :oops: :roll: :cry: :lol:
na meg nem beszélve róla hogy 1 méter magassan tisza kéz nyál maszat nyom állllandóan :x most is ott áll előtte Áki és hintázik egyik tükörből a másikba :lol:

kazi
ne aggódj reméljük tényleg nem nyelte le lari az elemet figyeld a pelust :)

pille
nem asztalos csinálta azokból most nagyon megjöttünk :evil: :roll: készen vettünk a vatreán sajnos csak később derült ki hogy csak az ajtók fenyők az oldal lapok fenyő szinű butórlap bár "csak" 50 000 ft volt ugyhogy gondolhatuk volna....kész vagy jelmezzel ? Ma fánkot sütök nincs itthon rumom tudom már beszéltünk róla de itt igazán szerinted mi lényeg maga az alkohol az ami nem engedi beszívni az olajat vagy mi ? Mert akkor lehet az mással is pótolni vagy szerinted hülyeség ?

Lina
nem tudom még mikor tudjuk összehozni a randit még folyik az orrunk bár más bajunk nincs ... nekünk végülis üres hétfőn ,szerdán kívül minden napunk ...

nyhk
a kiflire akartam még irni multkor skypon
nem tudom mivel dagasztasz kézzel vagy géppel de abban van a titkok akkor lesz a tézsta "folyos" akkor lesz olyan hogy kifli össze sül egy nagy halomnak és nincs kifli formája ha kevés volt neki dagasztás az a lányeg hogy sokáig kell dagasztani addig amig el nem válik az edény falától . Nekem nem szokott száraz lenni Én éppen azért nem sütöttem meg csak 2szert mert olyan kalács szerű mi jobban szertnénk ha kicsi "szárazabb " ropogósabb lenne ....

na megyek bár igazán már mindennel kész vagyok ebéd fől adri áki tükröt puszilgat niki még alszik .... vasalnom kellene de azt ilyenkor nem lehet csak ha alszank .... szóval azt hiszem vagy mesét olvasunk vagy legózunk ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,
mi fél 9-re megyünk, úgyhogy valószínű összefutunk :D

Kazi,
anno Lili egy db szivacsot nyelt le a babából, vagyis valószínű, mert csak a barátnőm öt éves kislánya mondta, hogy bevette a szájába Lili, de már nem találtuk. A kislány meg ugye nem tudta megmondani, hogy mekkora volt, biztos bevette-e...., aztán másnap mentünk Sopronba, egész úton vörösödött Lili feje, nyomott a gyerekülésben, úgyhogy megálltunk Budaörsön a Mekiben, hogy tisztába tegyük, és semmi. A védőnő mondta, hogy akkor menjünk orvoshoz, Sopronban kiderítettük, hogy hol van, már öltöztettük Lilit, mire végre kakilt, szóval megúsztuk. A védőnők ott tanakodtak, hogy mennyire erős a gyomorsav, és megemészti-e a szivacsot. Az elemet tuti hogy nem, látod, ha kijön.

Nyhk,
én le tudtam ellenőrizni a bevallást, tegnap be is küldtem az ügyfélkapun. Már csak apáé van hátra, de azt majd később, hogy ne egyszerre kapjuk vissza a pénzt, minden hónapban legyen tartalék.

Dettus,
nekem anno a műtött szememet tágították, hogy megnézzék szülhetek-e természetes módon. Én símán láttam utánna, csak a fény zavart. Nem vittem napszemüveget, pedig mindig rajtam van, és még a nap is kisütött, pedig október volt.

Nana,
én a koris műsor elejét néztem, de nem tetszett, hogy gyakorlatilag lemásolták a Szombat esti láz-t. Amúgy hihetetlen teljesítménynek tartom, hogy néhány hét alatt így megtanultak, hisz ha jól láttam a kisfilmekből, mindenki elég kezdő volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kazi
meglesz az a fránya elem,lehet kidobta a kukába?Anna sok mindent kidob mai napig is.Vagy idöközben meglett már?

Ser
te most akkor teljesen fek vagy dobódva hogy egy kicsit máshol voltál?Én ilyenkor mintha doppingoltam volna,feltöltQdöm.

Mindjárt folytatom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

A tegnapi vacsi szuper volt, a Fáklyás pincébe voltunk. Enyit nem ettem mostanában! Még egy fagyikelyhet is bedobtam, pedig nem vagyok kívánós! :D
A mozi elmaradt, párom nagyon fáradt mostanában, rengeteget dolgozik. Hazajöttünk és megnéztük a Harry potter és a tűz serlege filmet. Nem tudom, de hiányzik a tv. Mióta Nándi megszületett, még a híreknek is tudok örülni. Napközben nem megy a televízió, kivéve a Teletubbies időnként. Most kb. 20-25 percig szótlanul nézi :) , 1 hónapja ez még csak 5-10 perc volt!

Nándi jól érezte magát maminál, csak éjszaka nem találta a cicit és ezért 2 órán át szórakoztatta a mamát. Pápázott, duált stb... Nem aludt túl sokat se ő, se a mami. Most alszik a babakocsiba! :D
Reggel mikor átmentünk érte, újra mondta, hogy cici!
Lehet, hogy anya helyett cici leszek?

KépKép
kattic

hajny
jaj ne is mond a szemetest .... nálunk Áki volt ilyen kuka mániás :D általában a kocsi kulcsot dobta ki mikor kivittem mindig megráztam hogy éppen mi csörög benne aztán mikor tibor egyik kulcs csomója szörén-szálán eltünt akkor beszüntetük szemtest felkasztottam egy szatyrot jó magasra és abba dobáltuk szemtet ....már visszakerült azóta szemtes de mindig átúrom mielőtt kiviszem most a szemtes lapátokat dobja ki állandóan :lol: :lol:

katic
örülök hogy jól éreztétek magatokat :) hol van ez a fáklyás pince?

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?