Sziasztokn
Fúú, nagyon régen nem jártam itt, de mentségemre legyen mondva, semmire nem volt időm az elmúlt kb két hétben. Megpróbáltam visszaolvasni, látom volt kiért-miért izgulni és sajnos nem minde happy end egyelőre.
Lola
Drága, ne hagyjon el a remény. Tudom, hogy semmi sem csillapítja azt a fájdalmat, amit most érzel, de akár lola29, akár lola 30, vagy 31 leszel, meglátod, hogy sikerülni fog. Csak hit és kitartás kell hozzá, bármilyen nehéz pillanatokon megy is át az ember. Én sem hittem volna egy éve, hogy nemsokára szülni fogok és csak bólógattam, hogy "hát persze", amikor mondták, hogy nekem is lesz babám, de aztán mégis. Itt van és nemsokára megszületik.
És én még azért várom azt az Óz féle csodát. Ölellek.
Anikó
Gyönyörű a babád, nagyon jól sikerült a ti 4d-s UH felvételetek is.
Kata
Tök jó, hogy ilyen sokáig kihúztátok, mostmár bármikor kibújhat a kicsi, biztos, hogy nem lesz baja.
Melcsi
Gratulálok a fiúhoz
Fantasztikus, hogy Pöri és Pötty már milyen jól egymásra vannak hangolva
Kovácsné Bea
Gratulálok a lányok megszületéséhez, jó egészséget kívánok mindannyiótoknak.
Kiscsillag
Gratulálok
Remélem minden rendben lesz ma az UH-on.
Andrea
Gratulálok neked is
Manó:)
Nagyon cuki a baba, ahogy kikukucskál az odujából
Mi jól vagyunk. A nagy eltünésem oka, hogy nagy pakolásba és selejtezésben voltam, hogy legyen helye a gyereknek. Eddig mind a két hálószobánkat teljesen belaktuk és most az egyiket ugye ki kellett üríteni babaszobának. És hát akkor már a hlót is kipakoltuk, hogy ott is kifestessünk. Hát volt mitől megszabadulni. A héten voltak a festők, most szép tiszta minden és hétvégén fogunk visszapakolni. Amit mellesleg már nagyon várok, mert a nappali zsúfolásig tele van dobozokkal és bútorokkal, annyi hely van benne, hogy az ideglenesen oda betett franciaágat éppen körbe lehet tipegni. Szóval most vagy a konyhában ülök, vagy az ágyon fekszem. Pakolni meg nem tudok, amíg a bútorok nincsenek a helyükön, amit azért nem én fogok visszatologatni. De azért jó érzés, hogy lassan túl vagyunk rajta és jövő hétre a babaszoba is nagyjából be lesz rendezve.
Megpróbálok megint rendszeresen jönni, bár a jövő hetem még szerintem elég zsufi lesz.
Ja, képzeljétek lehet, hogy a Margitban bezárják a szülészetet (és a sebészetet) április 1-től. Így az április 10-i céldátumommal nagyon boldog vagyok. Persze biztosat még nem lehet tudni. Az első megrázküdtatáson túl mondjuk már nem izgatom magam, mert azon nem múlik úgysem a döntés, de örülnék azért, ha maradna mégis a szülészet.
A 31. héten voltunk a kórházban ultrahangon, akkor 2000 grammra becsülték a kislegényt. Kedvenc testhelyzete haránfekvésben felfészkelni magát szorosan a bordáim alá, hogy jól nyomjon. Ha már nagyon nyom akkor odébb masszírozom, amit ő jó játéknak tart és még szorosabban visszabújik
Mindensetre elkeszedett valóban terhes lenni a terhesség
Rosszabbul alszom és nagyon hamar elfáradok, de azért élvezem persze továbbra is. Próbálom rábeszélni, hogy lassan forduljon szépen fejjel lefelé, de nem nagyon hallgat rám, csak a harántfekvést és a farosat nyomja egyelőre.
Hol vannak Budapesten jó babaruhás turik?
Puszi mindenkinek