Sziasztok!
Koszi a ceklas dicsereteket, kivanok Nektek is hasonlo jokat
En is vegigneztem a profilokat, olyaaan edesek. Tok jo Nektek, hogy taliztok, biztos elvezik a babak is nagyon. Foleg akkor fogjak majd, ha mar kicsit mocorognak, na akkor majd lesz vilag
Forti, Ilke, meseljetek csak, milyen passzirozo ketyererol susmorogtok?!
Forti, felrohogtem a Zsanihoz intezett "zombis" hozzaszolasodon, igen elenk a kepzeloerom
Ildiko,
epp most olvastam az "okos nagykonyvemben", hogy a babaknak meg sokkal tobb izlelobimbojuk van /lehet, nem ez a hiv. neve/, sokkal tobb izt ereznek es sokkal intenzivebben, mint mi, ezert felesleges a mi szankize szerint barmivel is izesiteni a kajajukat. Na, meg mivel? A cukor ugye eleve kihuzva, a sot sem javasoljak /szerintem a magyar ember amugyis tulsozza a kajat/, bors-paprika gondolom, szoba sem johet Nalad sem.
bera, de jo, hogy irod, Lili hofordulojat, arrol mindig eszembejut, hogy nekunk is volt elozo nap
Szilcsike, szia kozottunk es egyben gratula
Panda,
nem akarok versenyezni Veled, de gyanitom, nalunk is valami hasonlo eredmeny fog szuletni. Igaz, eddig 4 het sulytalansagna" tartunk "csak", de lesz ez tobb is. PEdig Reka szopik rendesen, aztan 150-200g gyumi tizoraira, uennyi fozelek ebedre lecsuszik, este mindig megkinalom tapszerrel is, attol felve, hogy mar keves neki. 20-30 g-nal tobbet sose iszik /bar neha gyanakszom, hogy a nyakaba folyatja, mert csak jatszik a cumival, edzi a fogat
/ Mondjuk, O kezdettol fogva 10 dekas heti hizasokat produkalt, es ugye azt mondjak, feleves kortol lassul az utem.... de most ezido alatt kijott egy foga, megtanult maszni-ulni, lassan szerint fel is all kapaszkodva, mar gyakorolja, noni is nott, ruhakon latom, biztos erre megy az energiaja el. Es nem nyafog, nem sir, ejjel nem ebred fel, 10 orat alszik egyfolytaban, szal ha hulye merleg nem lenne, eszembe nem jutna aggodni. Meg ugysem tudok mit csinalni, tomni nem tomhetem.
Es hat, ha ehes egy gyerek, azert az eleg egyertelmu tud lenni
Persze, ha nyugos, ha siros, ha barmi gyanusat lat anyai szemed, annak utana kell jarni.
Ja, es a cekla: en vegulis hejastol foztem meg, koromkefevel jol megsuroltam, a veget levagtam ugyan /de utolag elbizonytalanodtam, hogy ez helyes volt-e/, es kb. 1 oraig foztem. Aztan a felet en ettem meg, mert tok jo ize volt igy natur is
Ma nem mentunk setalni, es lassatok csodat, megis aludt Reka tobb, mint 3!!! orat delutan. Mondjuk, gyanitom, az este kicsit gaz lesz
-Afonya