Sziasztok lányok!!
Dóri,
Nagyon örülök, hogy nektek jó éjszakátok volt
, nekünk baromi szar.
Úgye Réka tegnap délután felfedezte, hogy hogyan is kell mászni. Egész éjszaka ezt gyakorolta,
ami azt jelenti, hogy óránként keltem mert mindig neki ütközött a kiságynak. Aztán ezt meguntam és 1 óra magaslatában befektettem magam mellé. Szerintettek??? Állandóan a fejemen landolt
és már 1/2 7-kor ott ücsörgött mellettem az ágyon és vigyorgott. Szuper. Aztán megnézte a jól megérdemelt "Thomas a ......" meséjét és utána már nem hagyott aludni.
Monacs, Eni
Csak a lányokat tudom ismételni... Gyertek légyszi..
Steffi,
Én ugyanígy voltam valamelyik nap... Fel sem bírtam állni. Remélem Nálad sem tart sokáig. Martin hogy aludt éjjel???
Marcsi, Steffi
A Need for Speed mellett nálunk bejátszik a FIFA 2005 foci játék. Na én ettől kapok síkitó frászt… Azért megnézném, hogy mit művelnének hármasban!
Marcsi,
Nem lehet, hogy a foga jön Kolosnak??? Réka csinálta ezt amikor jött a foga, hogy max. 20 perceket aludt, aztán pörgött tovább… Mindjárt felveszlek msn-re.
Ildi (tesókám)
Nálunk is elég szutyok idő van....
Babazsúr:
Dátum: február 23 vagy 27. Kinek melyik jó???
Eddig jelentkeztek: Ildi, Jube, Hurcia, Orsi, Marcsi, Dóri, Tünde és Steffi (bár neki a 27.-e nem jó) ja és persze én iiiisssssssss!!!
A végleges dátumot kellene eldönteni. Nekem mind a két időpont jó, csak 27-én 1/2 11 után tudnátok jönni mert Rékát visszem orvoshoz.
Tünde,
Mióta Réka megszületett és visszakellett mennem az orvoshoz azóta a férjem vagy apukám mindig elkísért. Amíg én bent voltam a dokinál addig Ők szórakoztatták Rékát vagy fordítva.
Amúgy amikor már utolsó idős terhes voltam akkor is mindig jött velem a férjem. Ha terhes lennél/leszel akkor a férjed nem tud veletek menni???? Bár az tény, hogy Rékának is elfogyott a türelme tehát tényleg nehéz velük… De a Te fiad már nagy és megérti, hogy anyuci miért is megy oda…. Nosztalgiás kép kötelező!!! El ne felejtsd!!
Téged is felveszlek msn-re ha nem baj!!!
Gabbó,
Hát ezt a lecsatolós dolgot itthon csináltam a férjem kedvéért
De neked miért kellene ilyen?? Én ahogy láttam a kismama képed szerintem egy deka felesleg nincs rajtad. Ha tévedek mutasd meg, rakjál fel mostani képet!!!
Na puszi