Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Ha lepisilik? Őket ültetetem a muskátli helyébe.
:twisted:
Ja, azért egy kicsit magasabbra tervezzük, olyan derékig érőre. Bár agility kutyánik vannak :) , így ez sem okoz sztem problémát nekik, így marad a fegyelmezés.
Miért azért ez a 37,0 nem olyan rossz...
Vendég

Akkor nagyon okosak a kutyusok,ha a fegyelmezés eltántorítja őket a rápisitől! :lol: Nekünk volt egy keverék kutyusunk,aki minden fegyelmezés ellenére előszeretettel mászott az ágyra.Ha pedig rá mertünk szólni,odapisilt :shock:

37 nem lenne rossz,de abszolút nem akkor volt LH csúcs,mikor ugrott a hő,aztán meg tojésfehérje sem volt most,szóval nem hiszem,inkább beteg leszek majd,mert már fáj a torkom.
:wink:

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Bee,
Veszett nagy GRATULA! :D :D :D
No mi van, elefáni célba ért! :lol:

Tontica,
nem értek hozzá, okoskodni nem akarok, és elhiszem, hogy meg vagy ijedve, hogyne lennél, meg egy genitális herpesz már önmagában sz@r, DE nagyon drukkolok, és legjobbakat neked és a pici(k)nek! +++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta,
Jó ez a görbe! :wink:

Részemről semmi sunnyantás! :wink:
Hétfőn majdnem kinyiffantott egy PÉ :shock: , abból a fajtából való volt, hogy szexre gondolni se tudtam! :roll: Szal erről a ciklusról ennyit! :D

Junko,
kutyavirág! :mrgreen:

Ja, megérkezett a kaáliba a vizitdíj! :shock: A tb-s lombikosnak biza fizetni kell tüszőnéző UH-kor, punkciókor stb :roll: Mondjuk még így is olcsóbb, mint a nem tb-s! :?
angel37

Kriszta!

Nekem már hónapok óta nincs semmi tojásfehérjém, régen volt de már nincs. Mégis van pé-m (sztem).
Azért ne írd le ezt a hónapot, látod Bee is hogy járt. :) Csak akkro írd le, ha egyűltalán nem voltatok együtt, de csak nem... Azért mérj hőt holnap is.
Ja Jónásom nekem totál lehetetlen időre esik most, mivel az előző menzim 24 napra jött meg, és két napig tart mostanában. Elég durva. :shock:

Okos kutyák, egyébként tényleg. Szittya magyar mudik. :)
De ásni és ugrálni nagyon szeretnek ezért kell a kerítés. Erről a kettőről egyszerűen nem bírjuk leszoktatni őket.
Vendég

Muskátlik :) Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a gyógypuszikat, jókívánságokat! Ma azért már jobban vagyok, csak reggel az antibogyótól összecsináltam magamat! :lol:
Mindig így hat rám. :oops:
Viszont a torkom sokkal jobb, de iszonyú fáradt vagyok még mindig, olyan gyenge. Azért tenni kell a dolgokat, házimunka+gyerkőc ellátása, meg hát valamit illene venni a páromnak erre a "nagy" Valentin napra! Csak tudnám, mit? :idea:

Bee, hatalmas gratuláció! De azért ide is feltehetnéd a tesztedet! :wink:

Okr, jól néz ki azért ez a görbe, hajrá!

Ancsa, tőled már múltkor is kérdeztem, hogyan csinálod azt, hogy a tickered alá tudsz írni a fertysbe?

Mindenkinek úgy szeretnék írni, de nagyon nem úgy működik az agyam, mint az elvárható lenne, így azért remélem, hogy senkit nem sértek meg! Bocsi tényleg!

És puszi
Vendég

Sziasztok!

Bee! Hatalmas gratula! Szívből gratulálok!

Tontica! Neked is gratula! Ha még nem mondtam volna. Ne izgulj. Minden rendben lesz. Én még nem is hallottam erről semmi rosszat! Raticonak jobbulást.

Kriszti!Még akármi lehet ebből a görbéből! Nekem sem volt sohasem olyan nyákom. Persze nem is jött össze semmi. De sztm. is fontos lenne, hogy be tudjanak jutni. Adj egy kis időt még a testednek.

Junkó!Lenne mit csinálni. Múlthéten is ki akartam menni kerítést festeni, de elmaradt. Mályvát, minikrizantént, aranyesőt kéne visszamettszeni. És a szokásos hétvégi munka. Teraszt, járdát sikálni.(Kutya mindíg felviszi a sarat :twisted: ) Főleg ilyen jó kis trutyis időben. Muskátli kutyakerítésre? :roll: Én még nem láttam. Mármint kenel ugye? Sztm azért nem mutatna olyan jól mert mögötte nem fű látszódna, hanem a kutya által kitaposott föld és kutya sz*r.(hacsak nem naponta szeded). De ha mégis odarakod küldj képet!

Athiz! Örülök hogy jobban vagy! Egyél egy kis csokit! Hátha az megfog!

Angyal! Mi az hogy kinyiffantott a pé?! Vizitdíj! :shock: . Holnap megyek szurira!
Vendég

Tildi!

Nem kenel lesz. Csak a kertünket választjuk ketté egy kb. hasig érő fakerítéssel. Mind két oldalon nagy hely marad, tehát nem fog a fű sem kipurcanni, mert a kutyáknak még így is marad jó 300-400 m2. Kutyakakát igyekszem gyakran szedni. Szval sztem jól fog kinézni, de majd ha megcsináljuk küldök képet.
Meg nem is lesznek állandóan elzárva, csak ha vendégek jönnek, vagy kint eszünk a diófa alatt.
Valamelyik hétvégén feltétlen ellátogatok egy kertészetbe...
Vendég

Junko,
hmm, új virágfajta: a Fekete Kutyamuskátli! :mrgreen: :mrgreen:

Tlidi,
iszonyúan nyomta a bal oldalamat, fááájt! :shock:

Biza vizitdíj! Ami tb támogatott vizsgálat, azért csengetni kell! :roll:
angel37

Ja, édesek ám a kutyik! :D :D

Mienk is fekete! :D
angel37

Angyal!

Kaális vizitdíj? Szupcsi. :evil:
Hogy lehet, hogy neked így tud fájni a pé? :shock:

Bee!
Tényleg dobj már ide egy teszt képet. :D
Olllyan ügyesek vagytok. Nagyon gratulálok, és tessék nem kétkedni hanem örülni.
Vendég

Ez jó...
Ami támogatott azért fizetni kell. :shock:
Vendég

Junko,
Passz (bár sejtésem van), azelőtt nem fájt, csak az utóbbi két és fél évben! :roll:

Régen csak jobbról éreztem, de az első stimum óta csak balról! Az első balosnál véletlenül ki is derült, hogy ketten voltak! Lehet, hogy most is? :shock:
angel37

Jó mi? :roll:

Most mondanám, hogy ez a párszor 300 Ft igazán elfér a többi költség között, de ez ELV! :evil:
Persze nem a Kaáli tehet róla. És persze gondolom a többi meddőségiben is így lesz, miért lenne másképp.
angel37

Junkó!

Ja az úgy más! Akkor nem kenel!Az sztm. jól nézne ki! A miénket nem lehet egyedül otthon hagyni. Mert megszökne. Sír mikor eljövünk. És ha nincs megkötve (hosszú póráz) akkor kiszökik az útra, csak hogy jöhessen. Van kerítésünk mindenhol. De az neki nem akadály. Vagy alatta kiás, vagy ha betonozva van akkor meg a kerítés lécek között nagy küzdés árán de kijön. Ragaszkodó egy ördögfazon. :?

Angyal!
Én is így gonolom,hogy elv! Dehát sajna mindenért meg kell fizetni! Semmit sem adnak ingyé'.
Vendég

Tlidi,
na igen, csak a lombik eddig se volt ingyér :? Ahogy nézzük :roll:
angel37

Juuunnkkóó!!! De szép kutyusok! S hogy figyelnek!!!! :lol:
Párom fusiban kertész. Imádja. Ez az eredeti szakmája. Így aztán egyértelmű hogyha kertes házat veszünk valamikor, akkor nagy-nagy kert lesz benne.

Tildi! Ma szúrnak? :wink: Hajrá! A többit tudod!!!! Drukkolok neked!!! Köszönöm szépen!

Én barátkozok, barátkozok a gondolattal.... mosolygok meg minden. Már reménykedek is. Ez is valami!
Junkó 1/2 5-re megyek szúratni (progit nézetek) kórházba, aztán egy kedves baráthoz (Szívek szállodáját szívta le a netről), aztán felrakom mindkét tesztemet ide is! :lol: (melóhelyre nem hoztam be :lol: :lol: )

Nem szoktam politizálni, de hallottátok GY. F.-nek az un. évértékelő beszédét pár napja??? Kórházakba internetet - mondja ő. Aha. Hogy minden beteg az ebédjét onnan válassza ki. Persze. Az más kérdés, hogy kórházakat nem tud fenntartani..... :twisted:

Most telózott a párom..... nincs otthon net. Remélem este lesz már! :roll:
beebeey

Sziasztok

Bee gratulálok :)

Bocsi nem nagyon olvsatam vissza.
Ma voltam tüszőnézőbe: jobb oldalon egy 22,4 és egy 20,2 mm-es tüsző. Holnap repesztünk.

Tontica, én is úgy tudom, hogy csak akkor gáz a genitális herpesz ha épp szüléskor aktív. Ez sajnos megmarad örökre, néha előjön.
kokusz

Bee!
Ugyehogy ugye? Dagad a mellyem. :D Én is szépnek látom őket. Igaz a kisfiú szériahibás a kis lekonyuló fülekkel. De hát akkor is a miénk.
Ez a kórházi net dolog nekem is megütötte a fülem...bár évértékelőt én nem bírok GYF-től :evil: végignézni se hallgatni. Elég volt nekem erre kelni...
Tesztet várjuk. :)

Tidi!
Tényleg ez elkerülte a figyelmemet. Hogy kezdődnek a szurik. Szorítok, írd majd le részletesen mikor mi történik veled.

Angyal!
No igen, meg hát a Tb-t is mink fizetjük, úgyhogy az egészségügy sosem volt ingyé...
Neked is fekete a kutyeszod? Milyen UV?
Kutyavirág. :P

Tonti!
Majd írj mi a helyzet.

Kokusz, Monyo?

Csak én dolgozom ilyen "nagyon"?
Vendég

Apropó kutyák :) még van egy sztorim :)

Képzeljétek hazaértem a tüszőnézésből és a goldn retriever hófehér kutyánk csupa csatakosan és véresen gubbasztott a kertben. Kivert a víz mi van vele, kilógott a fütyije és csupa vér volt. Azt se tudtam mit csináljak. Kihívtam az állatorvost.
Hát kiderült, hogy annyira kanos volt hogy a felálló fütyivel rohangálhatott a kertben és valamibe felakadt és felsértette. Az vérzett. Így utólag vicces :) Ennyire tavasz van?
kokusz

Junko,
UV? Az mi? :oops: Hogy milyen fajta? Spániel! 8)

Kokusz,
szegény kutya meg a fütyije! :shock: Ez durván hangzik!
Először azt hittem, elcsípett egy szukát, és egy ilyen vad menet volt! :mrgreen:
angel37

Angel először én is azt hittem, de benn nem volt másik kutya ő meg nem tud kimenni .... körbejártam az egész kertet.
Jól van amúgy, megfürdettem és most alszik :)
kokusz

Kokusz!
Jujj szegény kutya! :shock:
Az enyém is kanos. Nem eszik nem iszik napok óta. A kislány meg nincs is itt mert tüzel, de ő is tiszta míszes. Hétvégén itthon volt, úgyhogy volt a háznál depressziós szuka elég...velem az élen. :shock:
Szép tüsző méretek! :)

Angyal!
UV-utcai vegyes. :)
De látom a tied nem.
Vendég

Hali!

Na nehogymár tévedés essék! Ez még nem olyan szuri! A betegségemre kapok havonta egy szurit, hogy ne jöjjön meg a Miklósbá (de még akár így is félreérthetitek :lol: ). De teljesen leállították a hormontermelésem ezzel. Szl ez gyógyszer szuri nem babagyártós! :wink:
De köszi a szurk.-ot. Átteszem a gyógyulós szuroláshoz! :lol:

Kókusz! Ez tényleg durva! :lol:
A tüszik tök jók! Remélem sikeresebb lesz az estétek mint szegény retrivernek. 8) :wink:
Vendég

Junko,
meg vannak buggyanva szegény kutyák ettől az időtől :roll: Meg mi is! :mrgreen:

Enyim már nem tüzel, mert nincsenek meg a női szervei :( Pedig előtte még álterhes-szerű tüneteket is produkált! :shock:

Jaaa, hogy ez az UV! :lol: Játszótéri turmixként ismertem! :wink:
angel37

Kokusz
Én is azt hittem vad menet volt :D Remélem hamar rendbejön.Mondjuk ha azt tekintjük milyen jó eme szerv vérellátása,akkor biztosan hamar gyógyul! :wink:

Grat a tüszőkhöz!!!Estére vedődj rá apára!!!

Junko
Nagyon szép kutyusok! :D Nem mellesleg okosok is!

Tlidi
Érdekes lehet ez a hormontermelés leállítás.Milyen fura lesz,ha újra megjön majd! :roll:

Angyal
Nekem a jobb szokott így fájni. :x A balt nem is érzem. :oops:

Athiz
Ada az augmentintől tudott nagyokat f.ni .Szegénykém! :x
Vegyél Normaflort,vény nélkül kjapható ,és megszünteti a hasmenést.Visszatelepíti a bacikat a bélbe,amit az antibia kiöl.Mondjuk a joghurt is jó,de ez a készítmény tuti hatásos!

Tontica
Jelentkezz már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kezdem azt hinni vmi baj történt.Ugye nem????

A vonalzómon megállt az idő! :wink: :roll:

KépKép

KépKép
okr

Junkó, akkor ezek szerint tényleg a tavaszt érzik a kutyák :) Chester eszik azzal nincs gond. Mondjuk eddig a fütyijével sem volt :)

Tlidi, ja én is remélem, a férjem biztos nem örülne ha úgy járna mint a kutya :lol:
kokusz

Bee!
Nagyon gratulálok!!!! Priviben küldöm a doki elérhetőségét. :wink:

Junko! :wink:
Nagyon édik a kutyusok. De te nem is sielsz? Én nem szeretem a hideget és mindig azt mondom, hogy még fizessek is azért, hogy fázok!!??? :?

Tontica!
Neked jobbulást. Én is úgy tudom, hogy csak szüléskor veszélyes, ha a herpesz előjön.

Kokusz! Szegény kutyusod!

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszta,
Jegyezd meg, biztos ma fúrta be magát a kicsi! :wink: :D

Ha szeretnéd megismerni a másik oldalast is, ajánlom a lombikot! :D Nálam bejött! :roll:
Hmm, ez ismét elég száni poén volt! :oops:

Kókusz,
no igen, apa nehogy így járjon! :shock:
És még a jó kis tüszők is kárba mennének! :roll:

Tlidi,
hány szúrka van még ebből a fajtából?
angel37

Sziasztok Csajok!

Bocsi hogy nem jottem elobb, faj ulni! :oops: :roll: Meg ugy megyek mint aki be van tojva szoval csak a fekves jo. Kb. olyan mint gatvagas utan, irtora faj! :(

Bee: hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!
De orulok Nektek, en is szeretnem latni a teszteket!!!!!!!!!!!!!!!
Mennyi idos lehetsz most?

Junko jaj de edesek ezek a kutusok!!! Miert muskatlik? Nem esett le.

OKriszti remelem a wuntschnak van igaza nem Neked es nem leszel beteg hanem pe-d volt, tudod most Te jossz!!!
Draga kis Ada megszolitas annyira edes!!!

Angyal: nekem ugy volt hogy a ferty a 15. napra jelolte a pe-t en viszont a 17-ik napon ereztem a szuro fajdalmat ugyhogy lehet a 15. es a 17. napon voltak a pe-im? Amugy nekem sosem fajt ugy hogy a szexre gondolni sem tudtam, szerintem ha annyira faj az mar gaz, nem?

Athiz orulok hogy jobban vagy, nekem mindig faj a gyomrom az antibogyotol. En Apanak nem vettem semmit (ki sem tudnek mozdulni itthonrol igy) viszont en kaptam egy gyonyoru taskat, ugy orultem neki, aztan kerdeztem kivel vetette meg es O meg mosolyogva kozolte hogy a munkatarsnojevel! :lol: Hat, ezek a ferfiak, de legalabb gondolt ram! :D

Tlidi: koszi a vigasztalast, remenykedem! Latom sok a munka a kertes hazzal azert en nagyon birnak egyet!!!

Kokusz: hu, Neked is ikreket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma fergetegeset kell am szexelni, hatha valentin napon jon/nek/ ossze!

Apa tiszta gyogyo, azt mondta hogy senkinek nem szolunk amig nem latszik a hasam erre ma elujsagolta a munkatarsainak hogy ketto baba van a pocimban. Utana meg gyozzunk magyarazkodni ha csak egy marad vagy ha egy sem! Na de ez ugysem fog megtortenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barna tojasfeherjes akarmi jon belolem ez lehet attol hogy a kicsi felszivodik?

KépKép
KépKép
tontica

folyt. kov.

Anyapoc: Te tenyleg boszi vagy? :lol: Josold meg a babat mindenkinek ok! :lol: Koszike, megprobalok nyugizni, a jovo heten kiderul hogy fejlodenk-e! Orulni fogok ha csak egy dobogo szivecsket is latok csak lassak!

Ancsa: Apanak nem jott ki, lehet hogy benne van a virus csak O erosebb mint en vagy mittudjamen! :lol: Latom Neked megjott, sajnalom!!!!!!!!!!!!! :cry:

BIldi: Neked is koszike, Ratico mar jobban van, megfazott es antibiotikumot szed szegenykem megint. Terhestornan voltal?

Junko: orulok hogy vegulis jol van a ferjed es semmi nem kovetkezett be ezekbol a remisztgetesekbol!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica,
gáz, nem gáz, ez van :roll: Ezért írtam, hogy kinyiffantott! :wink: De régen nem így volt, amíg normális volt a bensőm, csak sajna van ott egy kis (?) kavar :?
Mondjuk az tény, hogy a fájdalomküszöböm nem túl dícséretes... :oops:

De nem fájt a szívem a kihagyott pé-ért, úgyse lett volna belőle semmi!

Hát, azt inkább te érzed, hogy hogy működsz... a fertyvel szemben én a testemnek adnék igazat! :)

A felszívódás nem tudom, pontosan mivel jár... :? Azt sajna csak a köv. UH-n fog kiderülni...
angel37

Sziasztok!

No nem annyira fényes a helyzet..... nem néztek progit, mert leghamarabb 4 hét múlva tudnának csak eredményt mondani. Addig meg lehet hogy bezár a kórház.....

Szegedi lányok! Tudtok véletlenül Szegeden magánlabort, ahol segítenének rajtam?? Köszi előre is!

Zsazsó! :lol: Köszi!

Tontica nekem is azt mondta az okos párom (imádom amúgy :lol: ), hogyha idegeskedek termelem a stresszhormont. No ő volt ma az első akinél felszaladt ma a pumpa. :lol:

Tildi aha. Akkor sejtem milyen fajta ez. Az egyik kolleganőm mindennek előtte áll.

Kókusz ezek szép tűszik! :wink: :lol:

Itt a mai termés:

Kép

További szép estét!!!

Bee
beebeey

Jo sokat irtatok, alig birtam visszaolvasni :lol:

Tonti:
Annyira sajnalom, hogy most meg egy ilyan barnas trutyi is idegesit teged :(
Igen, terhestorna volt. Ma volt ici pici izomlaz is a hatamban, de nagyon jol esett. :P
Mar nem tudom ki kerdezte, de utana meg van szulesfelkeszito oktatas is. Fajdalomcsillapitas, szules maga, sb temakban. Na nem mindig annyira profi, de aki ennyire tapasztalatlan, mint en, annak jo minden uj info. :P

angel:
Hatha rendezodnek bent a dolgok annyira, hogy ne minden honapban kavarjon be... :roll: Azert ez szomoru, hogy meg a peteeres is ilyen fajdalmas es kellemetlen :( Vizitdij :shock: Nem tudom nekik is ennyire szoros a koltsegvetesuk? Gondolom a kormany ennyivel csokkentette a tamogatasat a vizsgalatokert :shock:

okr:
A gorbe jo, de ha beteg leszel, akkor tenyleg nem sokat jelent :( A nyak viszont nekem sem volt mindig, az sem tuti am, mert nekem a babasodo honapomban sem volt egyertelmu!

kokusz:
Annyira szepek ezek a tuszok! Na most aztan a fiuk remeljuk celba ernek legalab az egyikhez! :) Nagyon szepen megnovesztetted oket!

Junko:
Hat en nem vagyok egy nagy kutyafan, altalaban felek toluk, de ezek cukik :lol:

Athiz:
Azert meg gyogyulgassal! Remelem hamar tul leszel rajta. :( Te mikor mesz uh-ra vagy dokihoz? Nem emlekszem, melyik korhazban is fogsz szulni?

Bee:
Varom nagyon a kepeket! Remelem jo mar a net! Net a korhazba :shock: En nem hallgattam a beszedet, mert most nekem nem jo a stressz. Viszont mar siratom a Schöpfit, mert az mar tuti csak marc 31-ig lesz :( Csak azt nem tudom meg mi lesz a dokikkal :(

tlidi:
Szuri. :( Sajnalom. Mennyi ideig lesz ez a kura? 3 vagy 6 honap? Milyen surun kell a szuri?

baratodildi

Jo sokat irtatok, alig birtam visszaolvasni :lol:

Tonti:
Annyira sajnalom, hogy most meg egy ilyan barnas trutyi is idegesit teged :(
Igen, terhestorna volt. Ma volt ici pici izomlaz is a hatamban, de nagyon jol esett. :P
Mar nem tudom ki kerdezte, de utana meg van szulesfelkeszito oktatas is. Fajdalomcsillapitas, szules maga, sb temakban. Na nem mindig annyira profi, de aki ennyire tapasztalatlan, mint en, annak jo minden uj info. :P

angel:
Hatha rendezodnek bent a dolgok annyira, hogy ne minden honapban kavarjon be... :roll: Azert ez szomoru, hogy meg a peteeres is ilyen fajdalmas es kellemetlen :( Vizitdij :shock: Nem tudom nekik is ennyire szoros a koltsegvetesuk? Gondolom a kormany ennyivel csokkentette a tamogatasat a vizsgalatokert :shock:

okr:
A gorbe jo, de ha beteg leszel, akkor tenyleg nem sokat jelent :( A nyak viszont nekem sem volt mindig, az sem tuti am, mert nekem a babasodo honapomban sem volt egyertelmu!

kokusz:
Annyira szepek ezek a tuszok! Na most aztan a fiuk remeljuk celba ernek legalab az egyikhez! :) Nagyon szepen megnovesztetted oket!

Junko:
Hat en nem vagyok egy nagy kutyafan, altalaban felek toluk, de ezek cukik :lol:

Athiz:
Azert meg gyogyulgassal! Remelem hamar tul leszel rajta. :( Te mikor mesz uh-ra vagy dokihoz? Nem emlekszem, melyik korhazban is fogsz szulni?

Bee:
Varom nagyon a kepeket! Remelem jo mar a net! Net a korhazba :shock: En nem hallgattam a beszedet, mert most nekem nem jo a stressz. Viszont mar siratom a Schöpfit, mert az mar tuti csak marc 31-ig lesz :( Csak azt nem tudom meg mi lesz a dokikkal :(

tlidi:
Szuri. :( Sajnalom. Mennyi ideig lesz ez a kura? 3 vagy 6 honap? Milyen surun kell a szuri?

baratodildi

Bocsi lanyok, de en azt hittem egyszer sem ment el :oops:

Bee:
Nagyon klassz a teszt, megha homalyos is a kep :wink:

baratodildi

Bee!
Irány a szegedi Kaáli. Ott pénzért ugyan de sztem megcsinálják és másnapra kész. Reggel 8-9 között van asszem labor. Hívd föl, vagy kérdezd meg őket.
Ez a kórház bezárás ügy kikészít. Most eléggé feszült lettem ettől....

Kaáli" Intézet - SzOTE Asszisztált Reprodukciós Központja
6725 Szeged, Semmelweis u. 1.
Telefon / Fax: 06-62-423-623
E-Mail: kaaliszeged@tiszanet.hu

Homályos kicsit a teszt, de a lényeg látszik! :wink:

Tildi!
Jajj ne haragudj, kcsit figyelmetlen voltam ezzel a szuri dologgal.
Férjem megvette a kutyakerítés léceket. Ő fogja elkészíteni a kerítést. Félek, mi lesz ebből. :shock: Nem egy ezermester...

Zsazsó!
De szoktam síelni, csak mindig arra vágyom, hogy terhes legyek és akkor már annyira ne legyen szabad.

Kriszta!
hő?
Vendég

Sziasztok!

Bee,
ez CSÍK! :lol:

Nem vagyok szegedi, de talán azt tudnám javasolni, amit Junko!

Ildi,
köszi, de visszarendeződésre sajna semmi esély! :?
Ez nem a gyík farka! :roll: :mrgreen:

Most robognom kell, du. jövök!
angel37

Sziasztok!

Kriszti

Hogy vagy?Betegség? :roll:

Kokusz

Szupik a tüszők,hajrá ikrek :):)....

Tontica

Ééééén,boszi????Kikérem magamnak :D!
Apa és a titkok :D!
A babáknak semmi baja nem lesz :).Légy pozitív!Na meg nyugi az UH-ig,addig tutira minden kiderül :)!

Junko

Nagyon édik a kutyik!!!!Lenne szíved bántani őket bmiért is???Holmi rossz helyre pisilésért? :D

Tildi

Megyek ám majd,de van egy rakat dolgozatom,ha végzek vele még a hétvégén,akkor megyek kedden :)!

Angel

Gyík farka nem apánál van? :mrgreen:

Puszi

anyapoc

Ja,

Bee,szuper csík!!!!!Ez mááá döfi :).És lebegj csak fél méterrel a föld felett :).
Akkor most utrózod magad? :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Csajok, aszem az éjjel megrepedtek a tüszőim. Tegnap este rohadtul fájtam, ma reggelre semmi. A tegnapi hőm 36,7 volt a mai 36,9. Szerintetek? Itt dilemmázok a repiszuri miatt. A dokim meg szabin. Szerintem nem adom be.
kokusz

Kokusz!
És okoz-e problémát, ha beadod, de már esetleg megrepedt?
Angyal!!! Te ezeket jobban tudod.

Anyapoc!
És nekik van szívük ugatni egész éjjel, szegény én meg nem tudok aludni. :shock:

Nem bántom én őket, csak legalább a szigorú gazda látszatát tartsam fenn... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Junkó! :lol: Köszönöm! Tallonba rakom, mert még előfordul, hogy kellhet ez nekem.
Egy kicsit elkerültük egymást, mert pont 9-re már meg is jelentem Szegeden a Medicenterbe - magán labor. Pénzért, de levették a vért. Kedden eredmény. :roll:

Anyapoc! nem szedek semmit. :roll: Elméletileg nem is kéne, ha hatott a metformin. De nem elméleti síkon mozgok, s ezért kajtattam utána, hogy mennyi a progim. Ha kevés, akkor azonnal berontok egy nőgyógyászhoz Utrot vagy valamit kérni. Nem vérzek, nincs barna sem. Kis apró szurkálások vannak nagy néha.

Junkó a vásárhelyi kórházat fogják bezárni előbb-utóbb. Egyelőre most csak osztályokat zárnak be - például a labort is. Egy sűrgősségi ambulancián alapdolog lenne egy labor.... :twisted:

Bee
beebeey

Bee!
Tényleg a Medicenter...ezt el is feledtem. Ja igen a vásárhelyi dologtól volt hangos reggel a média. No de a szegedi 2-es is a végét járja. Persze én oda járok. :shock:

Kokusz!
Gondolkodtam. Én beadnám magamnak. Nehogy aztán ciszta legyen belőle, ha mégsem repedt meg...
De én nagyon nem értek hozzá...
Vendég

Junko

Hát ezaz hogy fogalmam sincs róla. Azt tudom, hogy a Pregnylt szokák adni lutheális fázis erősítésére, de más adagban mint repesztésre.
kokusz

Sziasztok!

Csak röviden tudok írni, mert rengeteg dolgom van!

Köszönöm a kedves szavakat, már egészen jól vagyok. Még szedem az antibogyeszt, de fosingerem nem volt azóta.
Babóca is tegnap délutántól szép nagyokat rúgott, úgyhogy most örülök, hogy talán túlaggódom a dolgokat.

Junko, a kuttyok nagyon cukik!

Tlidi, ettem csokikát, ha nem is használt, de fini volt! :lol:

Bildi, holnap megyek 4D-s UH-ra, már alig bírom ki addig, mert csak este 7-re megyünk! Jaj, remélem, hogy megmutizza végre magát a picikénk! Meg őrült kíváncsi vagyok, hogy tényleg kukis-e!
Amúgy a Szt. Imrében fogok szülni. Te jól vagy? Vagyis Ti? :D

Tonti, a pasik már csak tényleg ilyenek, legalábbis többségük. De lehet, hogy így jobban jártál azzal a táskával! :wink:
Én egy régi vágyamat kaptam a páromtól, citromfácskát. Olyan édi! Pedig már arra gondoltam, nem is kapok semmit. Én meg fekete bőr pénztárcát adtam neki, látszólag örült! Ajánlom is! :D

Többieket is puszilom, drukkolok nektek, meg minden, ami kell!

Cupp

Ja, Bee, klassz a teszted! :wink:
Vendég

Junko, Kokusz,
sajnos erről fogalmam sincs!

Kokusz,
Gyanús, hogy megrepedtek... :?
Telefonon doki? Netes doki? Jobb ötletem nincs! :oops:
Azt hiszem én inkább nem adnám be...

Anyapoc,
ja, hogy nála? Szerencsére az a helyén van! :wink:
By the way, pár napja még stoppolófa volt! :mrgreen:

Bee,
drukk az eredményhez! ++++
angel37

Junko, Angel köszi a segítséget. Szerintem nem adom be nehogy bajt csináljak. Az előző ciklusban is maguktól repedtek, ugyanebben az időben. Ha holnap reggel lejjebb lesz a hőm akkor beadom, de amúgy nem.

Athiz örülök, hogy jobban vagy és a babád is aktív :)
kokusz

Hello lányok!

Nem fogok tudni mindenkinek írni, mert szenvedünk... Asszem fog, de ki tudja. :roll: De látom ám, amit kell!!!

Tontica, Drága!

A legjobbakat Neked!!!!!! :lol: :lol: Én ismutattam apának az uh-s fotót, mire ő: "Húúú, ez félelmetes!" De mivel túl gyorsan reagált, rákérdeztem, mit lát... "Hát a két szeme, nem?!" :shock: :shock: :lol: Ja, mondom kettőnek kettő... :lol: :lol: :lol: Nem lesz gond! A herpeszes sztori szerintem is csak szülésnél érdekes, barnázás meg gyakran előfordul! Próbálj meg megnyugodni!
Ja, jó szöveg... :oops: :oops: :) :)

Bee!
Azannnnnya! Szavakkal ki sem lehet fejezni, mennyire örülök! Remélem, a többiek is hamarosan követik a jó példát!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Junko!
Ez a kutyafütyi-dolog annnnnyira hátborzongató! Brrrrr :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Meló? Pályázatok?

Angel!
Mondtam már, hogy jóóó ez a "száni"?! :lol: :lol: Illetve persze nem, de de... ööö... érted?! :shock: :lol: :lol: Milyen jót fogunk röhögni rajta nem sokára...

Kriszta!
Édes vagy! Lefüleltél! :lol: Nekem is rögtön szemet szúrt a "Drága kis Ada... Olyan szívmelengető!
Na, hogyan távolítod el a kávézaccot? :wink:

Athiz!
Örülök, hogy jobban vagy! :) Én is emlékszem, hogy minden perc kínszenvedés volt már a 4D-ig... Jaj, akkor kapunk képet, igaz? :D

Kokusz!
Akkor most elkaptad apát tegnap, vagy mi van? :oops: 8)

.....óóóóó, majd jövök, bocsi

Puszi a többieknek is..... :oops: :oops:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Hát drágáim megjött az esti műszak. :D Hiába de agyerek nem hagyott írni ma!

Junko
Megmértem,és 37!

Bee
Örülök,hogy sikerült levetetni! :) Az eredmény mondjuk elég sokára jön meg,de az is jobb a semminél.
Egyébként tuti nem kell progipótlás.Nálam sem volt gond,hogy nem szedtem,pedig a luth fázisaim amúgy nagyon gyenguszok.
A csíkod nagyon tuti!!! :D :D

Kokusz
Sztem is kár már az repesztő,jól döntöttél! :)

Angyalka
[quote]J írta:egyezd meg, biztos ma fúrta be magát a kicsi!
Ezt nem értem :oops: :oops: :oops:
Egyébként ezt a frenetikus p.é-t én csak a closty óta érzem.Addig latensen zajlott Kép

Anyapoc
köszike a kérdést egyenlőre nem jött ki még a megfázás,de ami késik... :wink:

Bali
Kávézacc a tőled tanult módon,kifújva!!!! :D :D :D
Fogzásra ajánlom a chamomilla CH 15-t ,nálunk alapfelszerelés volt sokáig,és nagyon jóóó!!!! :)

Tontica
Múlik már a herpesz????
UH-ra mikor is mész?????De csak hasit engedélyezz!!
Felszívódás nem hiszem,hogy barnázással járna.
Rate hogy van??

Zsóka
Genetikai UH mikor lesz???Lassan már időszerű.Majd tájékoztass bennünket,nagyon drukkolunk++++++++++++++++++++++

Athiz
Örülök,hogy jobban vagy! :)

Robcsi,Takido???????????????????????????

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?