Sziasztok!
Még nem olvastam vissza,most megint panaszkodhatok egy kicsit?
Ugye nem kivántok a francba ilyenkor??
De újabb tépázás esett a lelkemen.Ami így is eléggé pocsék,és nem tudom,hogy húzom ki a következő fizuig.Na de nem emiatt fárasztalak ismét titeket.
Itt voltak anyámék,meglátogatni minket.Először leírom a jó cselekedetét(tudja,hogy milyen sz@rba vagyunk)bevásárolt erre a hónapra.Tényleg nem igazán kell boltba mennem.Kenyeret én sütöm, lisztem van 35kg(a nagycsaládos adományból,még decemberben,írtam is)tejet,olajat,cukrot,margarint,felvágottakat,tisztítószereket,mosóport,öblítőt
a gyerekeknek finomságokat hozott.Nagyon jól esett,tudom,hogy pénzt nem ad,mert ezt már egy párszor a tudomásomra adta,de ez most tényleg nagyon jó cselekedete volt.
De nem az én anyám lenne,ha nem gázolt volna bele a lelkembe.
Azt mondogatta miért nem megy még a Hanna,mert a Zsolti is csak 1.5 évesen indult el,és ugye nem beszél,és nehogy a Hannával is ez legyen.
Én is elgondolkozom ezen,de nem rágom magam miatta,de ha még fel is hívja a figyelmemet,akkor persze,hogy ezen rágódom.
Ráadásul azt mondja biztos nem tudom majd rendes suliba íratni a gyereket,ez olyan rosszul esett.Van még 3éve a suliig,és a szakember sem nyilatkozik még ez ügyben,mert olyan messze van a suli.És sokat fejlődött szeptember óta.Igaz nem beszél még folyékonyan,de már egyre több szót mond.
Az eddig is elég rossz állapotomnak nem igazán tettek jót ezek a megjegyzések.Nem érzi,hogy mennyire meg tud bántani ilyenekkel.Mondjuk én úgy érzem,hogy szerinte miattam ilyenek a gyerekek,mert nem foglalkozom velük.Ez a rögeszméje.(remélem így kell írni
Meg állandóan a "mostoha"tesóm gyerekéhez hasonlítja-pedig ő igazán tudhatja,hogy minden gyerek más,hisz bölcsőde vezető,tehát csecsemő és kisgyermek gondozó-aki 16 hónapos.Már 3 hónapja egyedül megy,megmutat dolgokat,tudja hol a feje,hasa,lába,szótagokat,rövid szavakat mond,mert az Ancsa(az anyuka)foglalkozik vele.
Na megkaptam megint!
Természetesen azt is el kellett mondani,hogy most jöttek haza Grand Kanariáról(asszem így írják)én meg nem tudom,hogy miből élek meg ebben a hónapban.Most nem a tesóméktól sajnálom,nehogy félreértsetek,de ez anyám sznobizmusa,mert nem is a nev.apám hozta fel,pedig az ő fia,és nem is a tesómék hívtak fel,hogy elújságolják,hogy nekik még erre is van pénzük.
Szóval nem igazán értem anyámat.Abszolut nem tud beleérezni a helyzetembe és a lelki állapotomban.Ilyenkor még jobban érzem,hogy sosem álltunk egymáshoz olyan közel,mint szerintem kellett volna/kéne.
Na befejezem a siránkozást,ugye tényleg nem haragszatok rám ezért???
Majd visszaolvasok!
Puszi
Timi