Sziasztok!
Tegnap este nem tudtam jönni, mert elment az áram, nem csak nálunk, hanem a ház felében, akik egy fázison vannak. Itt ültünk Johnnal a tök sötétben, aztán fél tízkor elmentünk aludni. Éjfél körül hívott telefonon a riasztós cég, hogy bejelzett a köztpontban a riasztónk (ami be sem volt kapcsolva
), úgyhogy egész délelőtt azt csinálták, mert megbolondult az áramszünet miatt
. De John és Jack nagyot sétált délelőtt, én meg délután mentem ki vele a játszóra.
A taliban nem vagyok biztos, mert a jövő hétre várom az MMR tüneteket, talán ha kedden lenne, még bevállalnám
. Nektek milyen lenne a kedd?
Ágoston fejfirkája
, de a spenótalkotás se semmi. Jack elsírná magát, ha spenóttal próbálnám megetetni
. Hetente kétszer-háromszor próbálkozom nála valami újjal, de szó szerint sírva fakad, miközben undorral köpköd.
Timi, nagyon ügyes vagy, hogy elkezdtél tornázni, ezen felbuzdulva ma megpróbáltam felüléseket csinálni, erre Jack odaguggolt a fejem mellé, és elkezdett magyarázni nekem, hogy ogyigagagyligagy..., szinte kiabált, annyira vicces volt, apával nem bírtuk abbahagyni a nevetést
.
Panna, én is üdvözöllek itthon!! Kérdezted, hogy Johnék milyen zenét játszanak, itt le lehet tölteni néhány számukat:
http://theflares.uw.hu/index.html
Ayse, elképzeltem a piros sapkás kertitörpét, ahogy fütyörészve tolja a fűnyírót
.
Nálam aktuális ez a Máté Péter szám, mostanában sokat gondolok arra, hogy olyan "öreg" vagyok
.